giachtas Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Χρησιμοποιώ και εγώ τον dolphin στο nexus7 αλλά με ενοχλεί που δεν υποστηρίζει flash. Μπορείτε να μου πείτε έναν άλλο browser που να υποστηρίζει σελίδες flash; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Χρησιμοποιώ και εγώ τον dolphin στο nexus7 αλλά με ενοχλεί που δεν υποστηρίζει flash. Μπορείτε να μου πείτε έναν άλλο browser που να υποστηρίζει σελίδες flash; Ο stock browser του 7δεν υποστηρίζει flash; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Χρησιμοποιώ και εγώ τον dolphin στο nexus7 αλλά με ενοχλεί που δεν υποστηρίζει flash. Μπορείτε να μου πείτε έναν άλλο browser που να υποστηρίζει σελίδες flash; Ο Firefox υποστηρίζει περιεχόμενο flash. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Ο stock browser του 7δεν υποστηρίζει flash; Όχι, το nexus7 έχει μόνο τον chrome σε αντίθεση με τον stock browser του galaxy nexus που είναι πολύ καλός και υποστηρίζει flash. Ο Firefox υποστηρίζει περιεχόμενο flash. Τον έχω χρησιμοποιήσει τον Firefox αλλά μου φαίνεται λίγο δυσλειτουργικός. Μου αρέσει πάλι και opera αλλά νομίζω ότι δεν υποστηρίζει flash. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Χρησιμοποιω τον boat browser, επισης δες και τον maxthon. Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Είχα το maildroid και έβαλα το K9. Αλλά το K9 δεν τα σβήνει από τον server τα mail, παρά μόνο από την συσκευή.. Ξέρετε καμία άλλη να δοκιμασω, να έχει και widget? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Είχα το maildroid και έβαλα το K9. Αλλά το K9 δεν τα σβήνει από τον server τα mail, παρά μόνο από την συσκευή.. Ξέρετε καμία άλλη να δοκιμασω, να έχει και widget? Εγώ χρησιμοποιώ το Enhanced Email και έχει αυτά που ζητάς, δηλαδή και widget και διαγραφή από τον server των mail. Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Είχα το maildroid και έβαλα το K9. Αλλά το K9 δεν τα σβήνει από τον server τα mail, παρά μόνο από την συσκευή.. Ξέρετε καμία άλλη να δοκιμασω, να έχει και widget? Υπαρχει ρυθμιση στο k9 που τα σβηνει απο τον server.κρατα πατημενο πανω στον λογαριασμο και πατα account settings.Μετα fetching mail και καπου εκει μεσα ειναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Όχι, το nexus7 έχει μόνο τον chrome σε αντίθεση με τον stock browser του galaxy nexus που είναι πολύ καλός και υποστηρίζει flash. Τον έχω χρησιμοποιήσει τον Firefox αλλά μου φαίνεται λίγο δυσλειτουργικός. Μου αρέσει πάλι και opera αλλά νομίζω ότι δεν υποστηρίζει flash. Χρησιμοποιω τον boat browser, επισης δες και τον maxthon. Και εμενα ο boat browser μου αρεσει πολυ αυτον εχω που λειτουργω στο s3 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος και υποστηριζει και flash player κανονικα!!! ;) ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsp85 Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Δεν μπορώ να ανοίξω sites τύπου online filmer adf.ly. Μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα host files? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Καλημερα,υπαρχει στην ισπανικη jb η εφαρμογη ''ειδησεις και καιρος''?Δεν την βρισκω πουθενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Καλησπέρα πέρασα σήμερα την cm10αλλά δεν μ'αρέσει το πληκτρολόγιο είναι μόνο gwerty ξέρετε αν μπορώ να βάλω το πληκτρολόγιο τησ ics? ριξε μια ματια στο Smart Keyboard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 (edited) Καλημερα,υπαρχει στην ισπανικη jb η εφαρμογη ''ειδησεις και καιρος''?Δεν την βρισκω πουθενα... ψαξε στο google τη GenieWidget.apk και καντη εγκατασταση υγ sorry τα μπερδεψα λιγο με τη πολλαπλη παραθεση γιαυτο απαντησα χωριστα Edited March 6, 2013 by soullis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 ψαξε στο google τη GenieWidget.apk και καντη εγκατασταση υγ sorry τα μπερδεψα λιγο με τη πολλαπλη παραθεση γιαυτο απαντησα χωριστα Πρεπει να ειμαι root?Δεν ειμαι κ να σου πω την αληθεια δεν πολυψηνομαι να γινω.Υπαρχει καποιος αλλος τροπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Πρεπει να ειμαι root?Δεν ειμαι κ να σου πω την αληθεια δεν πολυψηνομαι να γινω.Υπαρχει καποιος αλλος τροπος? Ποιός είπε ότι πρέπει να είσαι root? Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Ποιός είπε ότι πρέπει να είσαι root? Στο xda το διαβασα,οπως κ σε 1-2 αλλα site.Δεν ισχυει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Στο xda το διαβασα,οπως κ σε 1-2 αλλα site.Δεν ισχυει?χωρις να ειμαι σιγουρος δε πιστευω να θελει να εισαι root εσυ κανε μια δοκιμη δε χανεις κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Δικιο εχεις,τελικα δουλευει χωρις ρουτ,ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Όσοι χρησιμοποιείτε chrome beta δείτε αυτό: Try Chrome's Data Compression Proxy Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 @souli ετσι θελω να ναι το στυλ γραφεις και οχι qwerty το smart keyboard δεν εχει επιλογη να αλλαχτει :/ πρεπει να επιλέξεις t9 Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Αν ήσουν ρουτ, θα μπορούσες να βάλεις αυτό. Πολύ χρήσιμο στο Nexus μου!! Καποια αντιστοιχη που να δουλευει στο S3? Ο kernel που εχω υποστηριζει slide to wake, αλλα δεν εχω βρει εφαρμογη που να το κανει. Στον Siyah βλέπω πως λέει "slide2wake (WIP, still incomplete)". Μήπως να δοκιμάσεις το STweaks; Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 @souli ετσι θελω να ναι το στυλ γραφεις και οχι qwerty το smart keyboard δεν εχει επιλογη να αλλαχτει :/ με προλαβε ο φιλος επελεξε Τ9 και θα τοχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 (edited) Στον Siyah βλέπω πως λέει "slide2wake (WIP, still incomplete)". Μήπως να δοκιμάσεις το STweaks; Τον Siyah εχω, και οντως με το STweaks λειτουργει! Θα το παρακολουθησω να δω αν δεν εχει battery drain, οποτε και θα το αφησω. Edit: Ενω στην αρχη δουλευε, οταν μενει πολλη ωρα με κλειστη οθονη, δεν ξυπναει. Και ας τρεχει απο πισω το STweaks. Μαλλον δεν δουλευει ακομα πληρως. Edited March 6, 2013 by Billys_RR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Αγόρασα το betterbatterystats αλλά δεν καταλαβαίνω που μου δείχνει ποιες εφαρμογές τρώνε την μπαταρία. Σήμερα το μεσημέρι την κατέβασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Δεν χρειαζόταν να το αγοράσεις, στο xda υπάρχει δωρεάν, το έχουμε αναφέρει πολλές φορές. Για να αρχίσει να δείχνει χρειάζεται μια πλήρης φόρτιση. Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts