Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χρησιμοποιώ και εγώ τον dolphin στο nexus7 αλλά με ενοχλεί που δεν υποστηρίζει flash. Μπορείτε να μου πείτε έναν άλλο browser που να υποστηρίζει σελίδες flash;

Χρησιμοποιώ και εγώ τον dolphin στο nexus7 αλλά με ενοχλεί που δεν υποστηρίζει flash. Μπορείτε να μου πείτε έναν άλλο browser που να υποστηρίζει σελίδες flash;

Ο stock browser του 7δεν υποστηρίζει flash;

Ο Firefox υποστηρίζει περιεχόμενο flash.

Μάκης

Ο stock browser του 7δεν υποστηρίζει flash;

Όχι, το nexus7 έχει μόνο τον chrome σε αντίθεση με τον stock browser του galaxy nexus που είναι πολύ καλός και υποστηρίζει flash.

Ο Firefox υποστηρίζει περιεχόμενο flash.

Τον έχω χρησιμοποιήσει τον Firefox αλλά μου φαίνεται λίγο δυσλειτουργικός. Μου αρέσει πάλι και opera αλλά νομίζω ότι δεν υποστηρίζει flash.

Είχα το maildroid και έβαλα το K9. Αλλά το K9 δεν τα σβήνει από τον server τα mail, παρά μόνο από την συσκευή.. Ξέρετε καμία άλλη να δοκιμασω, να έχει και widget?

Είχα το maildroid και έβαλα το K9. Αλλά το K9 δεν τα σβήνει από τον server τα mail, παρά μόνο από την συσκευή.. Ξέρετε καμία άλλη να δοκιμασω, να έχει και widget?

Εγώ χρησιμοποιώ το Enhanced Email και έχει αυτά που ζητάς, δηλαδή και widget και διαγραφή από τον server των mail.

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Υπαρχει ρυθμιση στο k9 που τα σβηνει απο τον server.κρατα πατημενο πανω στον λογαριασμο και πατα account settings.Μετα fetching mail και καπου εκει μεσα ειναι!

Όχι, το nexus7 έχει μόνο τον chrome σε αντίθεση με τον stock browser του galaxy nexus που είναι πολύ καλός και υποστηρίζει flash.

Τον έχω χρησιμοποιήσει τον Firefox αλλά μου φαίνεται λίγο δυσλειτουργικός. Μου αρέσει πάλι και opera αλλά νομίζω ότι δεν υποστηρίζει flash.

Χρησιμοποιω τον boat browser, επισης δες και τον maxthon.

Και εμενα ο boat browser μου αρεσει πολυ αυτον εχω που λειτουργω στο s3 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος και υποστηριζει και flash player κανονικα!!! ;) ;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

Καλημερα,υπαρχει στην ισπανικη jb η εφαρμογη ''ειδησεις και καιρος''?Δεν την βρισκω πουθενα...

Καλησπέρα πέρασα σήμερα την cm10αλλά δεν μ'αρέσει το πληκτρολόγιο είναι μόνο gwerty ξέρετε αν μπορώ να βάλω το πληκτρολόγιο τησ ics?

ριξε μια ματια στο Smart Keyboard

Καλημερα,υπαρχει στην ισπανικη jb η εφαρμογη ''ειδησεις και καιρος''?Δεν την βρισκω πουθενα...

ψαξε στο google τη GenieWidget.apk και καντη εγκατασταση

υγ sorry τα μπερδεψα λιγο με τη πολλαπλη παραθεση

γιαυτο απαντησα χωριστα

Edited by soullis

ψαξε στο google τη GenieWidget.apk και καντη εγκατασταση

υγ sorry τα μπερδεψα λιγο με τη πολλαπλη παραθεση

γιαυτο απαντησα χωριστα

Πρεπει να ειμαι root?Δεν ειμαι κ να σου πω την αληθεια δεν πολυψηνομαι να γινω.Υπαρχει καποιος αλλος τροπος?

Πρεπει να ειμαι root?Δεν ειμαι κ να σου πω την αληθεια δεν πολυψηνομαι να γινω.Υπαρχει καποιος αλλος τροπος?

Ποιός είπε ότι πρέπει να είσαι root?

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Ποιός είπε ότι πρέπει να είσαι root?

Στο xda το διαβασα,οπως κ σε 1-2 αλλα site.Δεν ισχυει?

Στο xda το διαβασα,οπως κ σε 1-2 αλλα site.Δεν ισχυει?
χωρις να ειμαι σιγουρος δε πιστευω να θελει να εισαι root εσυ κανε μια δοκιμη δε χανεις κατι

@souli ετσι θελω να ναι το στυλ γραφεις και οχι qwerty το smart keyboard δεν εχει επιλογη να αλλαχτει :/

πρεπει να επιλέξεις t9

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Αν ήσουν ρουτ, θα μπορούσες να βάλεις αυτό.

Πολύ χρήσιμο στο Nexus μου!!

Καποια αντιστοιχη που να δουλευει στο S3? Ο kernel που εχω υποστηριζει slide to wake, αλλα δεν εχω βρει εφαρμογη που να το κανει.

Στον Siyah βλέπω πως λέει "slide2wake (WIP, still incomplete)". Μήπως να δοκιμάσεις το STweaks;

@souli ετσι θελω να ναι το στυλ γραφεις και οχι qwerty το smart keyboard δεν εχει επιλογη να αλλαχτει :/
με προλαβε ο φιλος επελεξε Τ9 και θα τοχεις

Στον Siyah βλέπω πως λέει "slide2wake (WIP, still incomplete)". Μήπως να δοκιμάσεις το STweaks;

Τον Siyah εχω, και οντως με το STweaks λειτουργει! Θα το παρακολουθησω να δω αν δεν εχει battery drain, οποτε και θα το αφησω.

Edit: Ενω στην αρχη δουλευε, οταν μενει πολλη ωρα με κλειστη οθονη, δεν ξυπναει. Και ας τρεχει απο πισω το STweaks. Μαλλον δεν δουλευει ακομα πληρως.

Edited by Billys_RR

Αγόρασα το betterbatterystats αλλά δεν καταλαβαίνω που μου δείχνει ποιες εφαρμογές τρώνε την μπαταρία.

Σήμερα το μεσημέρι την κατέβασα

Δεν χρειαζόταν να το αγοράσεις, στο xda υπάρχει δωρεάν, το έχουμε αναφέρει πολλές φορές. Για να αρχίσει να δείχνει χρειάζεται μια πλήρης φόρτιση.
Smile...

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II