nfeel Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Οι εφαρμογές torrent που προτείνετε πιο πάνω γράφουν στην SD μετά την έκδοση 6 android? O t torrent αν θυμάμαι δεν το κάνει. Μια εφαρμογή που είναι κ καλή κ δοκιμασμένη και σώζει στην SD απευθείας [χωρίς να κάνεις save πρώτα στο τηλ κ μετά μεταφορά στην sd (αν το αρχείο είναι μεγάλο δε γίνεται)] είναι το vuze. Check it out. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Οι εφαρμογές torrent που προτείνετε πιο πάνω γράφουν στην SD μετά την έκδοση 6 android? O t torrent αν θυμάμαι δεν το κάνει. Μια εφαρμογή που είναι κ καλή κ δοκιμασμένη και σώζει στην SD απευθείας [χωρίς να κάνεις save πρώτα στο τηλ κ μετά μεταφορά στην sd (αν το αρχείο είναι μεγάλο δε γίνεται)] είναι το vuze. Check it out. Δεν έχω κινητό με sdcard για να σου απαντήσω. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Οι εφαρμογές torrent που προτείνετε πιο πάνω γράφουν στην SD μετά την έκδοση 6 android? O t torrent αν θυμάμαι δεν το κάνει. Μια εφαρμογή που είναι κ καλή κ δοκιμασμένη και σώζει στην SD απευθείας [χωρίς να κάνεις save πρώτα στο τηλ κ μετά μεταφορά στην sd (αν το αρχείο είναι μεγάλο δε γίνεται)] είναι το vuze. Check it out. Ειμαι root .To tTorrent το δουλεύω αρκετά , τα αρχεία Πάντα στην εξωτερική κάρτα τα κατεβαζω (απευθείας) αλλά οι συσκευές είναι με Android 5.0.2 και 5.1.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 (edited) Είναι επειδή είσαι root. Χωρίς root δε γίνεται, τουλάχιστον έτσι θυμάμαι.. Για να μη πω την αρκουδιά που έκανε ο dev να βγάλει την pro έκδοση εντελώς από το store και να την ξανά ανεβάσει για να ξαναπληρώσει ο κόσμος.. Edited November 3, 2016 by nfeel Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Το μTorrent πάντως γράφει χωρίς root απευθείας στην SD στην marshmallow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AkisZ Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Για Lockscreen app τι λέτε? Έχω δοκιμάσει αρκετά απ τα οποία είμαι ανάμεσα στα: Echo Notification Lockscreen και Next Lock Screen .. και τα 2 όμως μου κάνουν κάτι περίεργο. Ενω δείχνουν να δουλεύουν ρολόι μετά τις ρυθμίσεις που κάνω, δεν δουλεύει σωστά το Power botton.. τις περισσότερες φορές ανοίγει με το 2ο πάτημα.. ενώ με το ''μαμά'' που έχει η συσκευή δεν το κάνει. Είναι θέμα ρύθμισης συσκευής και δεν βγάζω άκρη εγώ ή υπάρχει θέμα? γνωρίζει κανείς? Όπως και να 'χει ψάχνω κάτι καλό περισσότερο για τα notifications. Το Echo που μ αρέσει πιο πολύ και υποστηρίζει και την Ελληνική γλώσσα δείχνει να το κάνει περισσότερο. Επίσης ενώ είναι σβηστό τελείως το κινητό και το έχω αφήσει απ τα χέρια μου .. ανα τακτά χρονικά διαστήματα αναβοσβήνει :s Ψηφίζω Next με τις κατάλληλες ρυθμίσεις δουλεύει μια χαρά το έχω αρκετό καιρό από τα καλύτερα Παράθεση -------> http://howtechbyakis.blogspot.gr/ <------ Τα πάντα για την τεχνολογία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Καλησπέρα. Είχα και γω το ίδιο προβλημα. Βρήκα όμως την εφαρμογή zeropc cloud navigator και πλέον βλέπω όλα μου τα αρχεία που έχω στο Dropbox από το κινητό. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λείπει το mega καθώς και mail.ru. Εάν τα προσθέσει θα γίνει εξαιρετική εφαρμογή Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Ψηφίζω Next με τις κατάλληλες ρυθμίσεις δουλεύει μια χαρά το έχω αρκετό καιρό από τα καλύτερα Και εγω με τον next ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.Τον προτεινω ανεπιφυλακτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewnidasv_ Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Γεια σας... Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κρατάει σε κατάλογο ποιες εφαρμογές έχω εγκατεστημένες στο κινητό μου, ώστε να ξέρω μετά από κάποιο reset ή αγορά καινούριας συσκευής, τι είχα και να βάζω πάλι ότι μου αρέσει όμορφα και ωραία...??? Θυμάμαι παλιά, έκανα αυτή την δουλειά με το "AppBrain App Market" αλλά έχω να το χρησιμοποιήσω χρόνια και μου φαίνεται ότι παρέχει διαφορετικές υπηρεσίες. Δεν θέλω κάποιο backup των εφαρμογών ή των ρυθμίσεων τους,απλά τα ονόματα των εφαρμογώ. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας...!!! Παράθεση Life is a trip...... Better do it on a motorcycle. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Το μTorrent πάντως γράφει χωρίς root απευθείας στην SD στην marshmallow Και πως λειτουργούν? Όπως στα Windows, πας σε torrent site κτλ? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Γεια σας... Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κρατάει σε κατάλογο ποιες εφαρμογές έχω εγκατεστημένες στο κινητό μου, ώστε να ξέρω μετά από κάποιο reset ή αγορά καινούριας συσκευής, τι είχα και να βάζω πάλι ότι μου αρέσει όμορφα και ωραία...??? Θυμάμαι παλιά, έκανα αυτή την δουλειά με το "AppBrain App Market" αλλά έχω να το χρησιμοποιήσω χρόνια και μου φαίνεται ότι παρέχει διαφορετικές υπηρεσίες. Δεν θέλω κάποιο backup των εφαρμογών ή των ρυθμίσεων τους,απλά τα ονόματα των εφαρμογώ. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας...!!! Δεν χρειάζεσαι κάποια εφαρμογή γι' αυτό που ζητάς. Αν πας στο Google Play -> 3 παύλες (πάνω αριστερά) -> My apps & Games -> All tab, τότε θα δεις τη λίστα με όσες εφαρμογές έχεις εγκαταστήσει στις συσκευές, όλα τα χρόνια που έχεις Android. Μπορείς να πας και να σβήσεις και όσες ίσως είχες κάνει εγκατάσταση μια φορά και δεν τις ξανά εγκατέστησες, και έτσι δεν θα φαίνονται στην λίστα. Sent from my Oneplus 3 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewnidasv_ Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Δεν χρειάζεσαι κάποια εφαρμογή γι' αυτό που ζητάς. Αν πας στο Google Play -> 3 παύλες (πάνω αριστερά) -> My apps & Games -> All tab, τότε θα δεις τη λίστα με όσες εφαρμογές έχεις εγκαταστήσει στις συσκευές, όλα τα χρόνια που έχεις Android. Μπορείς να πας και να σβήσεις και όσες ίσως είχες κάνει εγκατάσταση μια φορά και δεν τις ξανά εγκατέστησες, και έτσι δεν θα φαίνονται στην λίστα. Sent from my Oneplus 3 using Tapatalk Ωραίοοοοος...!!! Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Μόλις ανακάλυψα ότι έχω εγκαταστήσει πολύ σαβούρα κατά καιρούς... :p :wacko: :p Παράθεση Life is a trip...... Better do it on a motorcycle. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Γεια σας... Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κρατάει σε κατάλογο ποιες εφαρμογές έχω εγκατεστημένες στο κινητό μου, ώστε να ξέρω μετά από κάποιο reset ή αγορά καινούριας συσκευής, τι είχα και να βάζω πάλι ότι μου αρέσει όμορφα και ωραία...??? Θυμάμαι παλιά, έκανα αυτή την δουλειά με το "AppBrain App Market" αλλά έχω να το χρησιμοποιήσω χρόνια και μου φαίνεται ότι παρέχει διαφορετικές υπηρεσίες. Δεν θέλω κάποιο backup των εφαρμογών ή των ρυθμίσεων τους,απλά τα ονόματα των εφαρμογώ. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας...!!! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.punsoftware.backup Αυτό χρησιμοποιώ και επαναφέρω μέσα από εκεί τις εφαρμογές που είχα εγκατεστημένες στην προηγούμενη μου συσκευή. Και πως λειτουργούν? Όπως στα Windows, πας σε torrent site κτλ? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Ναι κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Γεια σας... Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κρατάει σε κατάλογο ποιες εφαρμογές έχω εγκατεστημένες στο κινητό μου, ώστε να ξέρω μετά από κάποιο reset ή αγορά καινούριας συσκευής, τι είχα και να βάζω πάλι ότι μου αρέσει όμορφα και ωραία...??? Θυμάμαι παλιά, έκανα αυτή την δουλειά με το "AppBrain App Market" αλλά έχω να το χρησιμοποιήσω χρόνια και μου φαίνεται ότι παρέχει διαφορετικές υπηρεσίες. Δεν θέλω κάποιο backup των εφαρμογών ή των ρυθμίσεων τους,απλά τα ονόματα των εφαρμογώ. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας...!!! αμα μπεις στο google play και πας ''οι εφαρμογές μου'' βλεπεις τι έχεις κατεβασει και διαγραφεις οποιες δεν σου αρεσουν ή κανεις εγκατασταση αυτες που σου αρεσουν. Πολυ απλό και δεν χρειαζεσαι τιποτα αλλο! Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talentscout Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Και εγω με τον next ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.Τον προτεινω ανεπιφυλακτα. Ευχαριστώ παιδιά, κράτησα κι εγώ τον next τελικά. Ψάχνω κάποια εφαρμογή για πανοραμικές φωτογραφίες με καλό αποτέλεσμα, ποιά κατα τη γνώμη σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Έχω βάλει την εφαρμογή noled και βλέπω πως πολύ συχνά αν μείνει το κινητό σε αναμονή πάνω από μισή ώρα, μου δείχνει το noled ότι έχω ειδοποίηση στο viber ενώ δεν έχω. Αυτό διορθώνεται;;; το κάνει συχνά. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.led.notify Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 υπάρχει κάποιος ΄΄μαγικός΄΄ τρόπος ώστε σε δίκαρτο να έχω το viber σε κάθε νούμερο ξεχωριστά ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 υπάρχει κάποιος ΄΄μαγικός΄΄ τρόπος ώστε σε δίκαρτο να έχω το viber σε κάθε νούμερο ξεχωριστά ? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.excelliance.multiaccount&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.excelliance.multiaccount&hl=el Thanks! Από ότι κατάλαβα για να μπεις στο 2ο account μπαίνεις μέσω της εφαρμογής αυτής, σωστά ? Οταν έρχεται μύνημα στο 2ο νούμερο κτυπάει η ειδοποίηση ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XmotoX Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Thanks! Από ότι κατάλαβα για να μπεις στο 2ο account μπαίνεις μέσω της εφαρμογής αυτής, σωστά ? Οταν έρχεται μύνημα στο 2ο νούμερο κτυπάει η ειδοποίηση ? Χτυπάει κανονικά, λειτουργεί όπως η original εφαρμογή με τη διαφορά ότι μπαίνεις στη δεύτερη εφαρμογή μέσω άλλης... Έχει κι άλλες παρόμοιες εφαρμογές που σου βγάζουν το εικονίδιο στην επιφάνεια ώστε να μη μπαίνεις μέσω της Multi account... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 (edited) Μια φίλη πήρε μια Samsung smart tv και θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω stream στην tv μια ταινία ΜΑΖΊ ΜΕ υπότιτλους και χωρίς chromecast. Αρκετά γνωστή εφαρμογή είναι το allcast αλλά δεν βρίσκω πως μπορώ να κάνω stream με υπότιτλους.. Ευχαριστώ! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk EDIT: πρόσεξα πως με το S7 της έχει το Quick connect και κάνει stream όλη την οθόνη της συσκευής! Αυτό μας κάνει. Η νέα ερώτηση λοιπόν είναι, μπορώ να κάνω κάτι αντίστοιχο με μια άλλη συσκευή εκτός από Samsung στην tv της? :) Edited November 5, 2016 by NickName98 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Εγω εχω την εφαρμογη BubbleUPnP https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bubblesoft.android.bubbleupnp&hl=el . Περναω την ταινια και τους υποτιτλους στο κινητο και παιζει μια χαρα σε samsung smart tv. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 εφαρμογή που να γυρνάει σε 3g/h/4g όταν ανάβει η οθόνη και σε edge όταν σβήνει; υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 εφαρμογή που να γυρνάει σε 3g/h/4g όταν ανάβει η οθόνη και σε edge όταν σβήνει; υπάρχει; Το είχα πετύχει αυτό για αρκετά χρόνια με το Intelli3G module για το xposed. Έχω καιρό να το χρησιμοποιήσω όμως, δεν ξέρω αν συνεχίζει ο dev να το υποστηρίζει/ανανεώνει. Ψάξε αν ενδιαφέρεσαι στο xda. Εκείνο το διάστημα δεν υπήρχε κάποια άλλη λύση, δεν ξέρω αν έχει βρεθεί κάτι διαφορετικό σήμερα. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 άρα πρέπει να είσαι και root έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts