kostast1 Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Για δωστε καμια εφαρμογη fit για να μετραει βηματα-θερμηδες κτλ.Οτι ποιο αξιοποιστο εχετε δοκιμασει εσεις. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Στο zedge γινετε να αποφυγουμε τις διαφημισεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Για δωστε καμια εφαρμογη fit για να μετραει βηματα-θερμηδες κτλ.Οτι ποιο αξιοποιστο εχετε δοκιμασει εσεις. Google fit. Αλλά θα πρέπει να έχεις το κινητό μαζί σου. Αλλιώς θέλεις ή ρολόι ή κάποιο fitband Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Πάντως έχει πολλές σχετικές εφαρμογές, το θέμα είναι ποιες και πόσο είναι αξιόπιστες. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Google fit. Αλλά θα πρέπει να έχεις το κινητό μαζί σου. Αλλιώς θέλεις ή ρολόι ή κάποιο fitband Ευχαριστω. ----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάντως έχει πολλές σχετικές εφαρμογές, το θέμα είναι ποιες και πόσο είναι αξιόπιστες. Ναι αυτο ζητω. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Το Google fit που αναφέρθηκε, είναι αξιόπιστη λύση. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Με ποιά εναλλακτική εφαρμογή σαν το YouTube μπορούμε να δούμε χωρίς διαφημίσεις και να κάνουμε και downloads? Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkTubemate Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Με ποιά εναλλακτική εφαρμογή σαν το YouTube μπορούμε να δούμε χωρίς διαφημίσεις και να κάνουμε και downloads? Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Newpipe. Ότι καλύτερο για μένα. Για να βλέπεις χωρίς download προτείνω το Youtube vanced. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Με ποιά εναλλακτική εφαρμογή σαν το YouTube μπορούμε να δούμε χωρίς διαφημίσεις και να κάνουμε και downloads? Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Snaptube app Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Για δωστε καμια εφαρμογη fit για να μετραει βηματα-θερμηδες κτλ.Οτι ποιο αξιοποιστο εχετε δοκιμασει εσεις. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nike.plusgps https://play.google.com/store/apps/details?id=com.runtastic.android Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Κάποια καλή εφαρμογή πληκτρολόγιο που να έχει κ επιλογή φωνητικής εγγραφής; Έχω το gboard αλλά δεν ξέρω κολλάει αρκετά τις τελευταίες μέρες κ ηχογραφω και αργεί να τα μετατρέψει σε γράμματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siberiantiger Δημ. April 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2020 Κάποια καλή εφαρμογή πληκτρολόγιο που να έχει κ επιλογή φωνητικής εγγραφής; Έχω το gboard αλλά δεν ξέρω κολλάει αρκετά τις τελευταίες μέρες κ ηχογραφω και αργεί να τα μετατρέψει σε γράμματαSwiftKey Στάλθηκε από το SM-A705FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 SwiftKey ότι καλύτερο Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 SwiftKey κι από μένα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που εμφανίζει τα σύμβολα μπαταρίας δεδομένων wifi ώρα κλπ κάτω ακριβώς από την μπάρα που εμφανίζονται κανονικά; Γιατί στο mate20pro με τόσο μεγάλο notch που έχει δεν χωράνε και εμφανίζονται λίγα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που εμφανίζει τα σύμβολα μπαταρίας δεδομένων wifi ώρα κλπ κάτω ακριβώς από την μπάρα που εμφανίζονται κανονικά; Γιατί στο mate20pro με τόσο μεγάλο notch που έχει δεν χωράνε και εμφανίζονται λίγα..Άλλαξε την ρύθμιση του Notch έτσι ώστε να σου εμφανίζει την status bar μία γραμμή κάτω από το Notch. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Άλλαξε την ρύθμιση του Notch έτσι ώστε να σου εμφανίζει την status bar μία γραμμή κάτω από το Notch. Πώς γίνεται αυτό; Η μόνη επιλογή που έχω βρει είναι να μαυρίζει όλο το σημείο που είναι το notch. Και αυτή την επιλογή έχω γιατί δεν θέλω να το βλέπω. Αλλα πως γίνεται να πάει η status bar μια γραμμή κάτω από το notch? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Άλλαξε την ρύθμιση του Notch έτσι ώστε να σου εμφανίζει την status bar μία γραμμή κάτω από το Notch. Πώς γίνεται αυτό; Η μόνη επιλογή που έχω βρει είναι να μαυρίζει όλο το σημείο που είναι το notch. Και αυτή την επιλογή έχω γιατί δεν θέλω να το βλέπω. Αλλα πως γίνεται να πάει η status bar μια γραμμή κάτω από το notch? Συγνώμη, έκανα λάθος. Νόμιζα ότι όταν άλλαζες την ρύθμιση, μαύριζε όλη η γραμμή στην ευθεία του Notch και κατέβαινε η status bar μία γραμμή πιο κάτω. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Συγνώμη, έκανα λάθος. Νόμιζα ότι όταν άλλαζες την ρύθμιση, μαύριζε όλη η γραμμή στην ευθεία του Notch και κατέβαινε η status bar μία γραμμή πιο κάτω. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using TapatalkΚανονικά αυτό πρέπει να κάνει, στο δικό μου ΟΡ6 έτσι ακριβώς γίνεται Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Και στο mi8 έτσι γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Πρόσθεσαν νέο emoji στο Facebook! Για να δείχνουμε λέει, ότι στηρίζουμε τους απομακρυσμένους φίλους και συγγενείς! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Aπο τον Μαρτιο υπαρχουν κινουμενα emoji που αφορουν τον ιο, οπως και αυτοκολλητα/stickers στο Telegram. https://telegram.org/blog/folders#new-animated-emoji Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Aπο τον Μαρτιο υπαρχουν κινουμενα emoji που αφορουν τον ιο, οπως και αυτοκολλητα/stickers στο Telegram. https://telegram.org/blog/folders#new-animated-emoji Μόνο στο Telegram βάλανε; Telegram δεν έχω. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα. Στο SwiftKey όταν πατάω να αλλάξω σε emotion, φατσουλες, μου βγάζει αυτό που βλέπετε στην εικόνα... Το κινητό μου είναι το ΟΡ6. Τι μπορώ να κάνω να το αλλάξω; Με το gboard δεν το είχα αυτό το πρόβλημα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2020 Με τη νέα ενημέρωση του Messenger οι ιστορίες πήγαν δεξιά (επιτέλους) και οι ενεργοί φίλοι αριστερά. Έτσι είναι πιο βολικά (για μένα). Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts