Inevar Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Μιας και το φερε η κουβέντα τι facebook και πράττειν άλογα... Minds και ξερό ψωμί εδώ και τέσσερα χρόνια που χρησιμοποιώ και αυτό είμαι ευχαριστημένος. Δυστυχώς έχω φβ από τον Νοέμβριο του 2008, τι να κάνουμε... Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Μιας και το φερε η κουβέντα τι facebook και πράττειν άλογα... Minds και ξερό ψωμί εδώ και τέσσερα χρόνια που χρησιμοποιώ και αυτό είμαι ευχαριστημένος. Δυστυχώς έχω φβ από τον Νοέμβριο του 2008, τι να κάνουμε... Τι είναι το Minds; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 (edited) Τι είναι το Minds; Είναι κοινωνικό δίκτυο, καλύτερο του φβ και εννοείται ασφαλέστερο κατά τη γνώμη μου. Επίσης παρέχει λειτουργία με κρυπτονομίσματα. Υπάρχει ως εφαρμογή στο playstore , μπορείς να συνδεθείς και από browser. Έχει ομάδες, σελίδες, άτομα να ακολουθήσεις, επίσης οι φωτογραφίες που ανεβαίνουν εκεί είναι σε εξαιρετικές ποιότητες. Edited December 5, 2019 by Inevar Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Ωραια, αλλα ποσοι facebook φιλοι σου το ξερουν ή ειναι προθυμοι να το βαλουν? Ηδη fb tw & insta (βαλε και το τικ τοκ που ερχεται) ειναι πολλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Ωραια, αλλα ποσοι facebook φιλοι σου το ξερουν ή ειναι προθυμοι να το βαλουν? Ηδη fb tw & insta (βαλε και το τικ τοκ που ερχεται) ειναι πολλα. Σωστά. Με πρόλαβες. Τι να το κάνω αν δεν το έχει κανείς δικός μου φίλος; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Κάνεις την αρχή και μετά έρχονται όσοι είναι δεκτικοί σε αλλαγές . Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 καποτε ειχαν ολοι myspace.. μετα ειχαμε hi5.. καποτε ολοι συνομιλουσαν με το hotmail messenger και το ICQ. σχετικο βιντεο: το θεμα ειναι τι δυνατοτητες σου δινει το καθενα. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 καποτε ειχαν ολοι myspace.. μετα ειχαμε hi5.. καποτε ολοι συνομιλουσαν με το hotmail messenger και το ICQ. σχετικο βιντεο: το θεμα ειναι τι δυνατοτητες σου δινει το καθενα. Δεν μίλησα για μεσσεντζερς αλλά για κοινωνικά δίκτυα, εσύ πήγες σε ένα υποσύνολο των κοινωνικών δικτύων. Μιας και το πήγες πάντως εκεί , θυμάμαι εποχές 2005-2008 χρησιμοποιουσα windows live messenger και ένα διάστημα mIRC πως λέγεται. Hi5 είχα φτιάξει αλλά δεν με είχε ενθουσιάσει, επίσης και MySpace είχα. Χαίρομαι που βλέπω να ανεβαίνει αρκετά το telegram , το οποίο χρησιμοποιώ από το 2015. Ενώ το Zello από το 2014. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Η πιο απλή εφαρμογή για μέτρηση απόστασης περπατηματος Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. December 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2019 Το viber στην τελευταια ενημερωση 12.x.x.x ζηταει αδεια και στην καταγραφη κλησεων!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. December 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2019 Είναι δυνατόν να μην μπορώ να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή Τζόκερ επειδή είμαι ρουτ; Μέσα από το magisk έκανα hide την εφαρμογή όπως και τις τραπεζικές εφαρμογές, οι οποίες δουλεύουν, μόνο το Τζόκερ δεν ανοίγει. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2019 Είναι δυνατόν να μην μπορώ να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή Τζόκερ επειδή είμαι ρουτ; Μέσα από το magisk έκανα hide την εφαρμογή όπως και τις τραπεζικές εφαρμογές, οι οποίες δουλεύουν, μόνο το Τζόκερ δεν ανοίγει. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το SafetyNet στο Magisk είναι επιτυχής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. December 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2019 Το SafetyNet στο Magisk είναι επιτυχής;Ναι το βγάζει οκ Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. December 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2019 Είναι δυνατόν να μην μπορώ να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή Τζόκερ επειδή είμαι ρουτ; Μέσα από το magisk έκανα hide την εφαρμογή όπως και τις τραπεζικές εφαρμογές, οι οποίες δουλεύουν, μόνο το Τζόκερ δεν ανοίγει. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εδω καλα καλα δεν μπορω να τη χρησιμοποιησω ουτε εγω που ποτε δεν εκανα το κινητο root γιατι μου βγαζει οτι ειναι rooted. Τι να λεμε τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Δε χρησιμοποιώ την εφαρμογή που λέτε αλλά επειδή ανά διαστήματα είχα παρόμοια θέματα με άλλες εφαρμογές, αν δεν πετύχει το magisk hide, μπορείτε να δοκίμασετε και: -magisk manager repackage (από τις ρυθμίσεις του Magisk Manager) -το xposed module SudoHide για να κρύψετε κάποιες εφαρμογές όπως το Magisk Manager από την εκάστοτε εφαρμογή -το xposed module XPrivacyLua για να αποκλείσετε απ την εκάστοτε εφαρμογή να μπορεί να βλέπει τη λίστα με τις εγκατεστημένες εφαρμογές στο κινητό σας. -να διαγράψετε το φάκελο TWRP από τη συσκευή (αφού πάρετε backup που πιθανώς έχετε μέσα στο PC σας) γιατί μερικές εφαρμογές βλέπουν και τους φακέλους σας για root detection. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 Δε χρησιμοποιώ την εφαρμογή που λέτε αλλά επειδή ανά διαστήματα είχα παρόμοια θέματα με άλλες εφαρμογές, αν δεν πετύχει το magisk hide, μπορείτε να δοκίμασετε και: -magisk manager repackage (από τις ρυθμίσεις του Magisk Manager) -το xposed module SudoHide για να κρύψετε κάποιες εφαρμογές όπως το Magisk Manager από την εκάστοτε εφαρμογή -το xposed module XPrivacyLua για να αποκλείσετε απ την εκάστοτε εφαρμογή να μπορεί να βλέπει τη λίστα με τις εγκατεστημένες εφαρμογές στο κινητό σας. -να διαγράψετε το φάκελο TWRP από τη συσκευή (αφού πάρετε backup που πιθανώς έχετε μέσα στο PC σας) γιατί μερικές εφαρμογές βλέπουν και τους φακέλους σας για root detection. Αυτο που λες γινετε και μεσα απο το EdXposed :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 Καλησπέρα.στη δουλειά που Είμαι,φαίνεται να υπάρχει θέμα με το ασύρματο δίκτυο.(Δουλεύουμε με tablet και στέλνουμε δεδομένα στο PC) Ενώ είναι μόνιμα συνδεμένο το WIFI,σχεδόν πάντα δε στέλνει τα δεδομένα με την πρώτη.Δοκιμάζω το speedtest και πάντα μετράει κανονικά.Δε ξέρω όμως αν μετράει απλά την ταχύτητα μέχρι το router,η την σύνδεση απο τον ΟΤΕ.Αν μετράει την ταχύτητα μόνο μέχρι το router..Υπάρχει κάποια εφαρμογή που μπορεί να μετράει και να δείχνει αν είμαστε όντως συνδεδεμένοι σε σήμα απο τον OTE και λειτουργούν όλα κομπλέ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Παιδιά υπάρχει κάποια εφαρμογή τύπου team viewer που να μπορώ να συνδέομαι από το κινητό μου να χειρίζομαι της μάνας μου για διάφορα προβλήματα που μπορεί να έχει; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 (edited) Παιδιά υπάρχει κάποια εφαρμογή τύπου team viewer που να μπορώ να συνδέομαι από το κινητό μου να χειρίζομαι της μάνας μου για διάφορα προβλήματα που μπορεί να έχει; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το Teamviewer δεν σου κανει? δες το εδω ή εδω Edited December 15, 2019 by alfa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Το Teamviewer δεν σου κανει? δες το εδω ή εδωΔουλεύει από κινητό σε κινητό;αυτό δε ξέρω και είπα να ρωτήσω πρωτού το εγκαταστήσω Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Δουλεύει από κινητό σε κινητό;αυτό δε ξέρω και είπα να ρωτήσω πρωτού το εγκαταστήσω Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο έχω εγκαταστήσει και στα 2 κινητά αλλά δε μπορώ να συνδεθώ από το ένα στο άλλο.δε ξέρω γιατί....έχει ιδέα κανείς πως δουλεύει; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Το έχω εγκαταστήσει και στα 2 κινητά αλλά δε μπορώ να συνδεθώ από το ένα στο άλλο.δε ξέρω γιατί....έχει ιδέα κανείς πως δουλεύει; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο είχα δουλέψει πολύ παλιά, δεν σου βγάζει έναν κωδικό στην συσκευή που θέλεις να συνδεθείς; Αυτόν τον βάζεις στη δικιά σου συσκευή... Δεν θυμάμαι πολλά πάντως Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Το έχω εγκαταστήσει και στα 2 κινητά αλλά δε μπορώ να συνδεθώ από το ένα στο άλλο.δε ξέρω γιατί....έχει ιδέα κανείς πως δουλεύει; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕσύ χρειάζεσαι το κανονικό TeamViewer. Το δεύτερο κινητό χρειάζεται το quick support... Τα έχεις εγκαταστήσει σωστά? Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Εσύ χρειάζεσαι το κανονικό TeamViewer. Το δεύτερο κινητό χρειάζεται το quick support... Τα έχεις εγκαταστήσει σωστά? Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜε λίγο ψάξιμο έκανα ακριβώς αυτό που περιγράφεις . Ευχαριστώ για τη βοήθεια Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2019 πάντως xiaomi ακόμα δεν υποστηρίζει το TeamViewer η το έφτιαξαν; ένα χεράκι βγάζει που ΑΠΛΆ ΒΛΈΠΕΙΣ την οθόνη του άλλου κινητού χωρίς να μπορείς να πειράξεις τίποτα Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts