soleman Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Μα γιατί δεν συνεχίζεις και παρακάτω; Ρυθμίσεις φραγής; Πάω και εκεί που λέει -Φραγή κύριων ανεπιθύμητων καλούντων- μόλις το επιλέγω με πετάει στην αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Πάω και εκεί που λέει -Φραγή κύριων ανεπιθύμητων καλούντων- μόλις το επιλέγω με πετάει στην αναβάθμιση Μετά πας στο πως να κάνετε φραγή κλήσης. Και επιλέγεις αυτόματη Απόρριψη κλήσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 Καλημέρα.ξερει κανείς πως απενεργοποιείται η αυτόματη αποθήκευση των εικόνων στο τηλέφωνο από το viber? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 Μετά πας στο πως να κάνετε φραγή κλήσης. Και επιλέγεις αυτόματη Απόρριψη κλήσεων. Αυτό έχω επιλεγμένο, αλλά το πρόβλημα μου είναι ότι δεν κάνει αυτόματη απόρριψη ΟΛΩΝ των σπαμ, αλλά μόνο αυτών που έχω βάλει εγώ χειροκίνητα. Τώρα πλέον με ενοχλούν μόνο την πρώτη φορά γιατί αμέσως τους κάνω μόνος μου φραγή. Χτες με πήραν 3 τηλέφωνα και ενώ η εφαρμογή τα ανάφερε ως σπαμ, εντούτοις χτυπούσε συνεχώς, μέχρι να το κλείσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 Παιδιά ποια εφαρμογή πιστεύετε είναι η καλύτερη για ανταλλαγή μηνυμάτων προς αντικατάσταση των SMS; Messenger, Viber, hangouts;; Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 Παιδιά ποια εφαρμογή πιστεύετε είναι η καλύτερη για ανταλλαγή μηνυμάτων προς αντικατάσταση των SMS; Messenger, Viber, hangouts;; Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Signal Private Messenger Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 Signal Private MessengerΜόνο δεδομένα θέλει αυτό έτσι; Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 (edited) Παιδιά ποια εφαρμογή πιστεύετε είναι η καλύτερη για ανταλλαγή μηνυμάτων προς αντικατάσταση των SMS; Messenger, Viber, hangouts;; Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ έχω χρησιμοποιώ χρόνια τώρα, το Textra. Δοκίμασε και όσα άλλα θα σου πουν, και μείνε με αυτό που θα σου αρέσει περισσότερο. Ps. Το Hangouts γνωρίζω ότι θα το 'σκότωνε' η Google. Βλέπω παρόλα αυτά ότι ακόμη υπάρχει στο Google Play προς κατέβασμα. Ίσως δεν πρέπει να ασχοληθείς μαζί του. Eπίσης, αυτά που αναφέρεις (Messenger, Viber, Hangouts) δεν πρέπει να θεωρούνται ως εφαρμογές για SMS, μιας και απαιτείται να έχει και ο αποστολέας και ο παραλήπτης internet για να την ανταλλαγή μηνυμάτων. Edited May 16, 2019 by tsiftsism Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 Παιδιά ποια εφαρμογή πιστεύετε είναι η καλύτερη για ανταλλαγή μηνυμάτων προς αντικατάσταση των SMS; Messenger, Viber, hangouts;; Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Telegram θεωρώ ότι είναι η πιο καλή και την έχω χρόνια για πολύ προσωπικές συνομιλίες (δεν γίνεται να στείλεις σε κάποιον κατά λάθος) https://play.google.com/store/apps/details?id=org.telegram.messenger Αλλά στην Ελλάδα οι πιο πολλοί χρησιμοποιούν Viber και γιαυτό πρέπει να την έχεις για την ευκολία σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 Αυτό έχω επιλεγμένο, αλλά το πρόβλημα μου είναι ότι δεν κάνει αυτόματη απόρριψη ΟΛΩΝ των σπαμ, αλλά μόνο αυτών που έχω βάλει εγώ χειροκίνητα. Τώρα πλέον με ενοχλούν μόνο την πρώτη φορά γιατί αμέσως τους κάνω μόνος μου φραγή. Χτες με πήραν 3 τηλέφωνα και ενώ η εφαρμογή τα ανάφερε ως σπαμ, εντούτοις χτυπούσε συνεχώς, μέχρι να το κλείσει. Τότε κάποιο πρόβλημα έχει. Έχεις δίκιο. Βάλε το τότε σε αθόρυβη κλήση. Τουλάχιστον να μην σε ενοχλεί. Εάν δουλεύει και εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndros13 Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 Signal Private Messenger +1 κι από μένα για το signal Sent from my SM-N910C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 VIBER THOUGHTS Εδω και χρονια σκεφτομαι αν θα βαλω viber στο κινητο, και δεν το αποφασιζω. Για μενα απαραβατη 'αξια' ειναι το email(να σας δω οσους το θεωρειται περιττο, πως μπορειτε να ζησετε χωρις αυτο, για υπηρεσιες, επικοινωνιες με δημοσιο ή εταιριες, κλπ), το οποιο εχω εδω και 20 χρονια(φανταζομαι οτι μπορει να το εχω κι ως το τελος της ζωης μου! -σταθερη αξια!), αλλα και το skype, που εχει videocall που τα αλλα προγραμματα ειναι απλως 'οδοντοκρεμες', και δεν απαιτει και αριθμο κινητου για να το δουλεψει καποιος. 2 λογοι που δεν αποφασιζω για viber. 1)Δεν θελω να κολησω περισσοτερο με το κινητο. Μου φτανουν οι παρα πολλες ωρες καθημερινα μπροστα σε υπολογιστη... 2)Δεν θελω, και δεν εχω, μονιμως ανοικτα τα data στο κινητο. Τα ανοιγω περιστασιακα, πχ μια φορα στις 3 μερες. Ερωτηση: Υπαρχει η δυνατοτητα στο viber, ωστε οταν παει καποιος να μου στειλει μηνυμα, πριν το στειλει, να βλεπει κατι σαν ανακοινωση απο εμενα, οτι δεν τσεκαρω τακτικα το viber? Και οτι για κατι επειγον, ας μου στειλουν sms ή voice call ή email που τσεκαρω πολλες φορες μες τη μερα; Φανταζομαι οτι δεν υπαρχει, και παλι φανταζομαι οτι το καλυτερο που μαλλον ισως υπαρχει, ειναι ενα autoresponde message, αφου ομως ο αλλος στειλει το μηνυμα του. Δεν εχω καμια ορεξη, να διαπληκτιζομαι, να απολογουμαι κλπ κλπ κλπ, σε στυλ 'σου το στειλα στο viber, και γιατι δεν το ειδες, κι εγω παντως το εστειλα κλπ' Αν και δεν βλέπω 'φως', περιμενω να μου πουν τις σχετικες δυνατοτητες που υπαρχουν/αν υπαρχουν, απο οσους το εχουν δουλεψει πολυ και για τα καλα, την εν λογω εφαρμογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 (edited) Όχι, δεν τα έχει αυτά. Έχει τα κλασσικά μόνο. Δηλαδή αν είσαι μέσα ή πριν πόση ώρα ήσουν μέσα κλπ... Έχει και μυστική συνομιλία ή οποία δεν ξέρω τι ακριβώς κάνει. Δεν τη χρησιμοποίησα ποτέ. Edited May 17, 2019 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 Όχι, δεν τα έχει αυτά. Έχει τα κλασσικά μόνο. Δηλαδή αν είσαι μέσα ή πριν πόση ώρα ήσουν μέσα κλπ... Καταλαβα. Ειναι το 'τυρακι' και το 'τρυπακι'. Σε θελουν παντα online. thanks.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. May 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 VIBER THOUGHTS Εδω και χρονια σκεφτομαι αν θα βαλω viber στο κινητο, και δεν το αποφασιζω. Για μενα απαραβατη 'αξια' ειναι το email(να σας δω οσους το θεωρειται περιττο, πως μπορειτε να ζησετε χωρις αυτο, για υπηρεσιες, επικοινωνιες με δημοσιο ή εταιριες, κλπ), το οποιο εχω εδω και 20 χρονια(φανταζομαι οτι μπορει να το εχω κι ως το τελος της ζωης μου! -σταθερη αξια!), αλλα και το skype, που εχει videocall που τα αλλα προγραμματα ειναι απλως 'οδοντοκρεμες', και δεν απαιτει και αριθμο κινητου για να το δουλεψει καποιος. 2 λογοι που δεν αποφασιζω για viber. 1)Δεν θελω να κολησω περισσοτερο με το κινητο. Μου φτανουν οι παρα πολλες ωρες καθημερινα μπροστα σε υπολογιστη... 2)Δεν θελω, και δεν εχω, μονιμως ανοικτα τα data στο κινητο. Τα ανοιγω περιστασιακα, πχ μια φορα στις 3 μερες. Ερωτηση: Υπαρχει η δυνατοτητα στο viber, ωστε οταν παει καποιος να μου στειλει μηνυμα, πριν το στειλει, να βλεπει κατι σαν ανακοινωση απο εμενα, οτι δεν τσεκαρω τακτικα το viber? Και οτι για κατι επειγον, ας μου στειλουν sms ή voice call ή email που τσεκαρω πολλες φορες μες τη μερα; Φανταζομαι οτι δεν υπαρχει, και παλι φανταζομαι οτι το καλυτερο που μαλλον ισως υπαρχει, ειναι ενα autoresponde message, αφου ομως ο αλλος στειλει το μηνυμα του. Δεν εχω καμια ορεξη, να διαπληκτιζομαι, να απολογουμαι κλπ κλπ κλπ, σε στυλ 'σου το στειλα στο viber, και γιατι δεν το ειδες, κι εγω παντως το εστειλα κλπ' Αν και δεν βλέπω 'φως', περιμενω να μου πουν τις σχετικες δυνατοτητες που υπαρχουν/αν υπαρχουν, απο οσους το εχουν δουλεψει πολυ και για τα καλα, την εν λογω εφαρμογη. Αν και δεν το χρησιμοποιώ συχνά όταν κάποιος πατήσει πάνω στο τηλέφωνο σου μπορεί να δει ποτέ συνδεθηκες τελευταία φορά. Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει το εξής: αντί για φωτογραφία να προσθέσεις ένα μικρό κείμενο που να λέει αυτά που αναφέρεις για επείγον κ.τ.λ.Δοκιμασε το. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 VIBER THOUGHTS Αν και δεν το χρησιμοποιώ συχνά όταν κάποιος πατήσει πάνω στο τηλέφωνο σου μπορεί να δει ποτέ συνδεθηκες τελευταία φορά. Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει το εξής: αντί για φωτογραφία να προσθέσεις ένα μικρό κείμενο που να λέει αυτά που αναφέρεις για επείγον κ.τ.λ.Δοκιμασε το. To οτι δειχνει ποτε συνδεθηκα τελευταια φορα, δεν ειναι και τοσο χρησιμο. Οκ, αν συνδεθηκα πριν ενα χρονο, καποιος θα σκεφτει, και ποιο το νοημα να στειλω αφου δεν μπαινει. Αλλα ειμαι σιγουρος οτι οι περισσοτεροι δεν θα το δουν καν. Θα στειλουν κι οτι γινει. Και μετα θα λενε οτι εγω στο στειλα κλπ Ενω αν τους πεταγε μηνυμα οπως στα email οτι ο παραληπτης απουσιαζει ή θα δει το email/μηνυμα οταν ειναι δυνατο κλπ, θα ημουν πιο κατοχυρωμενος. Μια 'πατεντα' ισως ηταν η 'εικονα' μου να εγραφε αυτο το μηνυμα, αλλα δεν ξερω αν ειναι εφικτο, ή αποτελεσματικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. May 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 To οτι δειχνει ποτε συνδεθηκα τελευταια φορα, δεν ειναι και τοσο χρησιμο. Οκ, αν συνδεθηκα πριν ενα χρονο, καποιος θα σκεφτει, και ποιο το νοημα να στειλω αφου δεν μπαινει. Αλλα ειμαι σιγουρος οτι οι περισσοτεροι δεν θα το δουν καν. Θα στειλουν κι οτι γινει. Και μετα θα λενε οτι εγω στο στειλα κλπ Ενω αν τους πεταγε μηνυμα οπως στα email οτι ο παραληπτης απουσιαζει ή θα δει το email/μηνυμα οταν ειναι δυνατο κλπ, θα ημουν πιο κατοχυρωμενος. Μια 'πατεντα' ισως ηταν η 'εικονα' μου να εγραφε αυτο το μηνυμα, αλλα δεν ξερω αν ειναι εφικτο, ή αποτελεσματικο. Τότε είναι πλέον θέμα του καθένα αν κάτσει να διαβάσει το μήνυμα ή απλά το προσπεράσει και παρόλα αυτά σου στείλει. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. May 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 VIBER THOUGHTS Εδω και χρονια σκεφτομαι αν θα βαλω viber στο κινητο, και δεν το αποφασιζω. Για μενα απαραβατη 'αξια' ειναι το email(να σας δω οσους το θεωρειται περιττο, πως μπορειτε να ζησετε χωρις αυτο, για υπηρεσιες, επικοινωνιες με δημοσιο ή εταιριες, κλπ), το οποιο εχω εδω και 20 χρονια(φανταζομαι οτι μπορει να το εχω κι ως το τελος της ζωης μου! -σταθερη αξια!), αλλα και το skype, που εχει videocall που τα αλλα προγραμματα ειναι απλως 'οδοντοκρεμες', και δεν απαιτει και αριθμο κινητου για να το δουλεψει καποιος. 2 λογοι που δεν αποφασιζω για viber. 1)Δεν θελω να κολησω περισσοτερο με το κινητο. Μου φτανουν οι παρα πολλες ωρες καθημερινα μπροστα σε υπολογιστη... 2)Δεν θελω, και δεν εχω, μονιμως ανοικτα τα data στο κινητο. Τα ανοιγω περιστασιακα, πχ μια φορα στις 3 μερες. Ερωτηση: Υπαρχει η δυνατοτητα στο viber, ωστε οταν παει καποιος να μου στειλει μηνυμα, πριν το στειλει, να βλεπει κατι σαν ανακοινωση απο εμενα, οτι δεν τσεκαρω τακτικα το viber? Και οτι για κατι επειγον, ας μου στειλουν sms ή voice call ή email που τσεκαρω πολλες φορες μες τη μερα; Φανταζομαι οτι δεν υπαρχει, και παλι φανταζομαι οτι το καλυτερο που μαλλον ισως υπαρχει, ειναι ενα autoresponde message, αφου ομως ο αλλος στειλει το μηνυμα του. Δεν εχω καμια ορεξη, να διαπληκτιζομαι, να απολογουμαι κλπ κλπ κλπ, σε στυλ 'σου το στειλα στο viber, και γιατι δεν το ειδες, κι εγω παντως το εστειλα κλπ' Αν και δεν βλέπω 'φως', περιμενω να μου πουν τις σχετικες δυνατοτητες που υπαρχουν/αν υπαρχουν, απο οσους το εχουν δουλεψει πολυ και για τα καλα, την εν λογω εφαρμογη.1) Όχι στο viber δεν υπάρχει κάτι τέτοιο που ζητάς... 2) Εάν το τηλέφωνο σου μπαίνει στο ίντερνετ μια φορά στις 3 ημέρες...τοτε νομίζω δεν έχει νόημα το viber (και το κάθε viber) για εσένα. Αλλά αυτό σημαίνει ότι τα mail σου τα τσεκαρεις μια φορα στις 3 ημέρες? Αυτό δεν σου δημιουργεί προβλήματα έτσι και αλλιώς με τον εκάστοτε αποστολέα ?? Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 1) Όχι στο viber δεν υπάρχει κάτι τέτοιο που ζητάς... 2) Εάν το τηλέφωνο σου μπαίνει στο ίντερνετ μια φορά στις 3 ημέρες...τοτε νομίζω δεν έχει νόημα το viber (και το κάθε viber) για εσένα. Αλλά αυτό σημαίνει ότι τα mail σου τα τσεκαρεις μια φορα στις 3 ημέρες? Αυτό δεν σου δημιουργεί προβλήματα έτσι και αλλιώς με τον εκάστοτε αποστολέα ?? Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Thanks. email τσεκαρω απο τον υπολογιστη, δεκαδες φορες μες τη μερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. May 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 βάλε viber στον υπολογιστή Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. May 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 VIBER THOUGHTS Εδω και χρονια σκεφτομαι αν θα βαλω viber στο κινητο, και δεν το αποφασιζω. Mη βάλεις, δεν σου χρειάζεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 Καλημέρα.ξερει κανείς πως απενεργοποιείται η αυτόματη αποθήκευση των εικόνων στο τηλέφωνο από το viber? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μια απάντηση εδώ? Δεν βρίσκω την επιλογή. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. May 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 Πόσα account έχεις ρε πάμπλο?:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 Πόσα account έχεις ρε πάμπλο?:lol: Δεν είμαι ο ίδιος βρε αλλά ψάχνω κι εγώ λύση εδώ και καιρό οπότε επανέφερα την ερώτηση του φίλου Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. May 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 Αν ψάχνεις καιρό μάλλον δεν θα υπάρχει λύση μέσα από την εφαρμογή. Σβήνε τις χειροκίνητα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts