akpe Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 Αυτό μισοφέγγαρο είναι. Δεν έχει άλλο. Εγώ είμαι με Pie. Αυτό το συγκεκριμένο θέλει (στο text box πάνω δεξιά), στο gboard βρίσκεται στην καρτέλα «ζώα και φύση» Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 Καλημέρα. Στο viber την ώρα της συνομιλίας ακούγεται ένα συνεχές περιοδικό (ανά 2-3) δευτερόλεπτα beep. Το Googlαρα αλλά άκρη δε βρήκα. Καμία ιδέα για το τι μπορεί να φταίει; Note 9 με pie Στάλθηκε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 Μήπως ο άλλος που μιλάς σε ηχογραφεί; Κάποια προγράμματα καταγραφής συνομιλιών κάνουν ένα μπιπ για να καταλαβαίνει ο άλλος σου ήχογράφουνε Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 Αυτο θα απαντουσα ------------- Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 Μήπως ο άλλος που μιλάς σε ηχογραφεί; Κάποια προγράμματα καταγραφής συνομιλιών κάνουν ένα μπιπ για να καταλαβαίνει ο άλλος σου ήχογράφουνε Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι. Με το που πατάω την κλήση αρχίζει να "χτυπάει". Δοκιμασμένο ότι δεν με ηχογραφούν. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 Ήρθε Dark Mode στο Viber με τη σημερινή ενημέρωση! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 Ήρθε Dark Mode στο Viber με τη σημερινή ενημέρωση!Ποια έκδοση φίλε μου ειναι η σημερινή? 10.1.0.1 έχω. The power of the Mi 8 be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 οχι, βγηκε νεα σημερα, 10.2.0.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 Χμμ.πώς και δεν την έχει το apkmirror.com? The power of the Mi 8 be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 θα την βαλει, υπομονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 μου την εμφάνισε ! Επιτέλους, έφυγε η ασπρίλα :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 Video compressor panda:resize and compress video Sent from my Huawei P20 pro using TapatalkΜε αυτό το έκανα μια χαρά, ευχαριστώ! Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axen Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 Καλημέρα. Στο viber την ώρα της συνομιλίας ακούγεται ένα συνεχές περιοδικό (ανά 2-3) δευτερόλεπτα beep. Το Googlαρα αλλά άκρη δε βρήκα. Καμία ιδέα για το τι μπορεί να φταίει; Note 9 με pie Στάλθηκε; Και εμένα το ίδιο κάνει στη δικιά μου πλευρά (galaxy s7 edge). Και δουλευει και συνεχεια η δόνηση. Στην άλλη πλευρά (Huawey P10) όλα εντάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 Τελικά έκανα απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση και τώρα δεν κάνει την ήχο. Τουλάχιστον προς το παρόν. Στάλθηκε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albert0 Δημ. March 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2019 Έχω 2 κάρτες (κοσμοτε και βονταφον). Αλλού έχει σήμα η μία και αλλού η άλλη. Υπάρχει καμία εφαρμογή που να βγάζει ένα κουμπί στην οθόνη και πατώντας να αλλάζει το δίκτυο δεδομένων από την μία σιμ στην άλλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. March 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2019 Έχω 2 κάρτες (κοσμοτε και βονταφον). Αλλού έχει σήμα η μία και αλλού η άλλη. Υπάρχει καμία εφαρμογή που να βγάζει ένα κουμπί στην οθόνη και πατώντας να αλλάζει το δίκτυο δεδομένων από την μία σιμ στην άλλη; Για δες μηπως σε βολευει κατι τετοιο Dual SIM Control (free) Δεν το ξερω και δε χρησιμοποιω κατι αντιστοιχο αλλα φαινεται να κανει αυτο που θες. Ισως απο το app μεσα να μπορεις να βγαλεις το switch data sim εξω στην οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2019 πολυ αρνητικη βαθμολογια παντως, πολυ ασσος για την ακριβεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albert0 Δημ. March 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2019 Για δες μηπως σε βολευει κατι τετοιο Dual SIM Control (free) Δεν το ξερω και δε χρησιμοποιω κατι αντιστοιχο αλλα φαινεται να κανει αυτο που θες. Ισως απο το app μεσα να μπορεις να βγαλεις το switch data sim εξω στην οθονη. στην free έκδοση τουλάχιστον δεν κάνει τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. March 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2019 στην free έκδοση τουλάχιστον δεν κάνει τίποτα Καλα αυτο δεν το ξερω μιας και δεν το εχω βαλει.. Αλλα οκ αρκει να ψαξεις στο gplay για sim switch και θα βγαλει διαφορα ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albert0 Δημ. March 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2019 Έχω 2 κάρτες (κοσμοτε και βονταφον). Αλλού έχει σήμα η μία και αλλού η άλλη. Υπάρχει καμία εφαρμογή που να βγάζει ένα κουμπί στην οθόνη και πατώντας να αλλάζει το δίκτυο δεδομένων από την μία σιμ στην άλλη; δοκίμασα διάφορες αλλά δεν παίζει καμία, αν κανένας έχει καμία δοκιμασμένη ας την αναφέρει, ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 οχι, βγηκε νεα σημερα, 10.2.0.3 Πριν λίγο ήρθε και η 10.2.1 στο Viber!!! Τώρα θα βρείτε όλοι το Dark Mode στις ρυθμίσεις. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να βάλω στίγματα με το gps πχ.να οριοθετήσω ένα χωράφι τα όρια του δηλαδή και μετά να πάω να το βρω στο google maps ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να βάλω στίγματα με το gps πχ.να οριοθετήσω ένα χωράφι τα όρια του δηλαδή και μετά να πάω να το βρω στο google maps ? για δες το fields area Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 για δες το fields area Το έχω δοκιμάσει με αυτό βάζεις σημάδια σε ένα χάρτη εγώ θέλω να είμαι σε ένα χώρο να βάλω σημάδια με το gps δηλαδη τα όρια είναι από εδώ έως εδώ ας πούμε και μετά να πάω να το βρω στο maps! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Το έχω δοκιμάσει με αυτό βάζεις σημάδια σε ένα χάρτη εγώ θέλω να είμαι σε ένα χώρο να βάλω σημάδια με το gps δηλαδη τα όρια είναι από εδώ έως εδώ ας πούμε και μετά να πάω να το βρω στο maps! Έχεις δοκιμάσει να ανοίξεις το Maps την στιγμή που είσαι στον χώρο;;;; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts