duc Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Το og youtube σταμάτησε να κατεβάζει. Θα φτιάξει ή να στραφώ αλλού (και που)?? Εγώ Κώστα θα σου πρότεινα το snap tube. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Υπάρχει τρόπος όταν ενεργοποιω το Bluetooth handsfree μου να ανοίγει αυτόματα και το Bluetooth στο τηλέφωνο μου; Στην προηγούμενη συσκευή μου το έκανα αυτό με automateit και ενίοτε με το tasker αλλά θεωρώ ότι είναι πολύ ενεργοβορο. Υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή ή έστω κάποιος άλλος τρόπος; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 (edited) Στο Shazam γνωρίζεται γιατί τα lyrics δεν συγχρονίζουνε με την μουσική που παίζει? Σε τηλέφωνο με windows που είχα πριν, τα lyrics ήταν πάντα στην σωστή στροφή του τραγουδιού, όσο προχωρούσε το τραγούδι προχωράγανε και τα lyrics. Στο android oreo (xiaomi miui 9.0.2) τηλέφωνο που έχω τώρα η μόνη επιλογή είναι να τα δω σαν κείμενο. Edited February 8, 2018 by harrispas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Παιδιά στην εφαρμογή chomp sms πως το κάνω να γράφω το μήνυμα με μικρούς χαρακτήρες αλλά να στέλνει το μήνυμα με κεφαλαία και 160 χαρακτήρες;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Κατεβάζω και βλέπουμε. Έχουν δυνατότητα αναπαραγωγής στο παρασκήνιο? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Καλησπέρα. Kάποια εφαρμογή για μουσική? Το μόνο που θέλω είναι να διαλέγω κάποιο φάκελο και να αρχίζει η αναπαραγωγή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Καλησπέρα. Kάποια εφαρμογή για μουσική? Το μόνο που θέλω είναι να διαλέγω κάποιο φάκελο και να αρχίζει η αναπαραγωγή Χρησιμοποιώ της samsung και είναι πολύ καλή Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Χρησιμοποιώ της samsung και είναι πολύ καλή Έκανα ένα ψάξιμο στο store και δεν τη βλέπω! Μάλλον δεν θα διατίθεται για άλλες συσκευές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Έκανα ένα ψάξιμο στο store και δεν τη βλέπω! Μάλλον δεν θα διατίθεται για άλλες συσκευές...Σου την ανοίγει;;; Αυτή είναι https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.android.app.music Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Σου την ανοίγει;;; Αυτή είναι https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.android.app.music Mου λέει ότι η συσκευή μου δεν είναι συμβατή. Γι αυτό δεν μου την εμφάνιζε στην αναζήτηση που έκανα. Ευχαριστώ πάντως:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Mου λέει ότι η συσκευή μου δεν είναι συμβατή. Γι αυτό δεν μου την εμφάνιζε στην αναζήτηση που έκανα. Ευχαριστώ πάντως:)Ούτε έτσι; https://www.apkmirror.com/?post_type=app_release&searchtype=apk&s=Samsung+music Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Έκανα ένα ψάξιμο στο store και δεν τη βλέπω! Μάλλον δεν θα διατίθεται για άλλες συσκευές... Θυμόμουν ότι έχεις samsung. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Έχω και Samsung φίλε πάμπλο αλλά βρε τρελλέ!!! στο Samsung υπάρχει ήδη :lol: Για το Ζuk θέλω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Παιδιά στην εφαρμογή chomp sms πως το κάνω να γράφω το μήνυμα με μικρούς χαρακτήρες αλλά να στέλνει το μήνυμα με κεφαλαία και 160 χαρακτήρες;;; Ρυθμίσεις Sms 3η επιλογή που λέει strip...κτλ Sent from Lenovo P1a42 via Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Έχω και Samsung φίλε πάμπλο αλλά βρε τρελλέ!!! στο Samsung υπάρχει ήδη :lol: Για το Ζuk θέλω... Λέω κι εγώ, τόσο πολύ το έχω χάσει?? :lol: Δοκίμασε κάποιον από τους πολλούς folder players πχ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.folderplayer Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Λέω κι εγώ, τόσο πολύ το έχω χάσει?? :lol: Δοκίμασε κάποιον από τους πολλούς folder players πχ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.folderplayer Έκανα αναζήτηση για music player, για folder players... δεν θα πήγαινε το μυαλό μου ποτέ.. μα ποτέ όμως! Μάθαμε κάτι και σήμερα. Ευχαριστώ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Ρυθμίσεις Sms 3η επιλογή που λέει strip...κτλ Sent from Lenovo P1a42 via TapatalkΑυτή την επιλογή την έχω τικαρισμενη. Αλλά μου κάνει εντύπωση πως γίνεται και σε μερικές από τις επαφές μου στέλνει με μικρούς χαρακτήρες και σε άλλες επαφές τα στέλνει κεφάλαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Αυτή την επιλογή την έχω τικαρισμενη. Αλλά μου κάνει εντύπωση πως γίνεται και σε μερικές από τις επαφές μου στέλνει με μικρούς χαρακτήρες και σε άλλες επαφές τα στέλνει κεφάλαια. Μήπως σε αυτές τις επαφές που λες έστειλες λιγότερους από 70 χαρακτήρες και δεν χρειάστηκε να τα κάνει κεφαλαία? Sent from Lenovo P1a42 via Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Υπάρχει τρόπος όταν ενεργοποιω το Bluetooth handsfree μου να ανοίγει αυτόματα και το Bluetooth στο τηλέφωνο μου; Στην προηγούμενη συσκευή μου το έκανα αυτό με automateit και ενίοτε με το tasker αλλά θεωρώ ότι είναι πολύ ενεργοβορο. Υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή ή έστω κάποιος άλλος τρόπος; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚάποιος που να γνωρίζει κάτι πάνω σ αυτό; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Υπάρχει τρόπος όταν ενεργοποιω το Bluetooth handsfree μου να ανοίγει αυτόματα και το Bluetooth στο τηλέφωνο μου; Στην προηγούμενη συσκευή μου το έκανα αυτό με automateit και ενίοτε με το tasker αλλά θεωρώ ότι είναι πολύ ενεργοβορο. Υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή ή έστω κάποιος άλλος τρόπος; Κάποιος που να γνωρίζει κάτι πάνω σ αυτό; Σου είναι τόσο δύσκολο να τραβάς κάτω την κουρτίνα και να κάνεις tap στο εικονίδιο? Όποια εφαρμογή και να υπάρχει - αν υπάρχει θα είναι ενεργοβορα και θα τραβάει πόρους περιμένοντας να συνδεθεί το handsfree. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Μήπως σε αυτές τις επαφές που λες έστειλες λιγότερους από 70 χαρακτήρες και δεν χρειάστηκε να τα κάνει κεφαλαία? Sent from Lenovo P1a42 via TapatalkΑ Λες να είναι αυτός ο λόγος; Ναι είχα στείλει 2-3 λέξεις μόνο! Αυτό θα είναι τότε... Στον στοκ sms του Samsung ακόμα και μια λέξη να έστελνα την γύρναγε κεφαλαια. Δεν είναι κάτι που με ενοχλεί. Απλά μου φάνηκε περίεργο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Σου είναι τόσο δύσκολο να τραβάς κάτω την κουρτίνα και να κάνεις tap στο εικονίδιο? Όποια εφαρμογή και να υπάρχει - αν υπάρχει θα είναι ενεργοβορα και θα τραβάει πόρους περιμένοντας να συνδεθεί το handsfree.Δεν μου είναι τόσο δύσκολο όπως λες απλά ορισμένες φορές όταν με παίρνουν τηλέφωνο και κάνω την κουρτίνα κάτω αργεί να συνδεθεί με το Bluetooth και χάνω την κλήση. Για αυτό ρωτάω αν μπορεί να γίνει κάπως. Με το automeitit που το δοκίμασα κάνει μόνο την απενεργοποίηση και όχι την ενεργοποίηση. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Σου είναι τόσο δύσκολο να τραβάς κάτω την κουρτίνα και να κάνεις tap στο εικονίδιο? Όποια εφαρμογή και να υπάρχει - αν υπάρχει θα είναι ενεργοβορα και θα τραβάει πόρους περιμένοντας να συνδεθεί το handsfree. Βασικα ουτε καν να τραβηξει κατω την κουρτινα. Υπαρχουν apps που εχεις συντομευση στην αρχικη οθονη και πατας και ανοιγει-κλενει το BT. Αλλα κατι μου λεει οτι βαριεται τη διαδικασια ξεκλειδωματος της συσκευης και ειδικα εν κινησει που πιθανον να του χρειαστει να το χρησιμοποιησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Δεν μου είναι τόσο δύσκολο όπως λες απλά ορισμένες φορές όταν με παίρνουν τηλέφωνο και κάνω την κουρτίνα κάτω αργεί να συνδεθεί με το Bluetooth και χάνω την κλήση. Για αυτό ρωτάω αν μπορεί να γίνει κάπως. Με το automeitit που το δοκίμασα κάνει μόνο την απενεργοποίηση και όχι την ενεργοποίηση. Αν το θες έτσι έκτακτα όπως λες και δεν θέλεις να το έχεις μόνιμα συνδεδεμένο τότε άφησε ανοικτό το διακόπτη από το τηλέφφωνο και δοκίμασε όταν έχεις κλήση να ανοίξεις το handsfree εκείνη την ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Βασικα ουτε καν να τραβηξει κατω την κουρτινα. Υπαρχουν apps που εχεις συντομευση στην αρχικη οθονη και πατας και ανοιγει-κλενει το BT. Αλλα κατι μου λεει οτι βαριεται τη διαδικασια ξεκλειδωματος της συσκευης και ειδικα εν κινησει που πιθανον να του χρειαστει να το χρησιμοποιησει Αν το θες έτσι έκτακτα όπως λες και δεν θέλεις να το έχεις μόνιμα συνδεδεμένο τότε άφησε ανοικτό το διακόπτη από το τηλέφφωνο και δοκίμασε όταν έχεις κλήση να ανοίξεις το handsfree εκείνη την ώρα. Τελικα εκανα αυτο που προτεινε ο geoav με την συντομευση.θα δω αν με βολευει και περισσοτερο οταν ειναι κλειδωμενη η συσκευη . Φιλε tsiv τοσο και το ειχα ετσι οπως λες αλλα παρατηρησα οτι οταν εκλεισα δεδομενα και bluetooth η μπαταρια μου κραταει περισσοτερο γιατι τα ειχα ολη μερα ανοιχτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts