Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το og youtube σταμάτησε να κατεβάζει.

Θα φτιάξει ή να στραφώ αλλού (και που)??

Εγώ Κώστα θα σου πρότεινα το snap tube.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Υπάρχει τρόπος όταν ενεργοποιω το Bluetooth handsfree μου να ανοίγει αυτόματα και το Bluetooth στο τηλέφωνο μου; Στην προηγούμενη συσκευή μου το έκανα αυτό με automateit και ενίοτε με το tasker αλλά θεωρώ ότι είναι πολύ ενεργοβορο. Υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή ή έστω κάποιος άλλος τρόπος;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στο Shazam γνωρίζεται γιατί τα lyrics δεν συγχρονίζουνε με την μουσική που παίζει? Σε τηλέφωνο με windows που είχα πριν, τα lyrics ήταν πάντα στην σωστή στροφή του τραγουδιού, όσο προχωρούσε το τραγούδι προχωράγανε και τα lyrics. Στο android oreo (xiaomi miui 9.0.2) τηλέφωνο που έχω τώρα η μόνη επιλογή είναι να τα δω σαν κείμενο. Edited by harrispas

Παιδιά στην εφαρμογή chomp sms πως το κάνω να γράφω το μήνυμα με μικρούς χαρακτήρες αλλά να στέλνει το μήνυμα με κεφαλαία και 160 χαρακτήρες;;;

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Κατεβάζω και βλέπουμε.

Έχουν δυνατότητα αναπαραγωγής στο παρασκήνιο?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Καλησπέρα.

Kάποια εφαρμογή για μουσική?

Το μόνο που θέλω είναι να διαλέγω κάποιο φάκελο και να αρχίζει η αναπαραγωγή

Καλησπέρα.

Kάποια εφαρμογή για μουσική?

Το μόνο που θέλω είναι να διαλέγω κάποιο φάκελο και να αρχίζει η αναπαραγωγή

Χρησιμοποιώ της samsung και είναι πολύ καλή

Χρησιμοποιώ της samsung και είναι πολύ καλή

Έκανα ένα ψάξιμο στο store και δεν τη βλέπω! Μάλλον δεν θα διατίθεται για άλλες συσκευές...

Έκανα ένα ψάξιμο στο store και δεν τη βλέπω! Μάλλον δεν θα διατίθεται για άλλες συσκευές...
Σου την ανοίγει;;; Αυτή είναι

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.android.app.music

Σου την ανοίγει;;; Αυτή είναι

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.android.app.music

Mου λέει ότι η συσκευή μου δεν είναι συμβατή.

Γι αυτό δεν μου την εμφάνιζε στην αναζήτηση που έκανα.

Ευχαριστώ πάντως:)

Mου λέει ότι η συσκευή μου δεν είναι συμβατή.

Γι αυτό δεν μου την εμφάνιζε στην αναζήτηση που έκανα.

Ευχαριστώ πάντως:)

Ούτε έτσι; https://www.apkmirror.com/?post_type=app_release&searchtype=apk&s=Samsung+music

Θυμόμουν ότι έχεις samsung.

Έχω και Samsung φίλε πάμπλο αλλά βρε τρελλέ!!! στο Samsung υπάρχει ήδη :lol:

Για το Ζuk θέλω...

Παιδιά στην εφαρμογή chomp sms πως το κάνω να γράφω το μήνυμα με μικρούς χαρακτήρες αλλά να στέλνει το μήνυμα με κεφαλαία και 160 χαρακτήρες;;;

Ρυθμίσεις

Sms

3η επιλογή που λέει strip...κτλ

Sent from Lenovo P1a42 via Tapatalk

Έχω και Samsung φίλε πάμπλο αλλά βρε τρελλέ!!! στο Samsung υπάρχει ήδη :lol:

Για το Ζuk θέλω...

Λέω κι εγώ, τόσο πολύ το έχω χάσει?? :lol:

Δοκίμασε κάποιον από τους πολλούς folder players πχ

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.folderplayer

Λέω κι εγώ, τόσο πολύ το έχω χάσει?? :lol:

Δοκίμασε κάποιον από τους πολλούς folder players πχ

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.folderplayer

Έκανα αναζήτηση για music player, για folder players... δεν θα πήγαινε το μυαλό μου ποτέ.. μα ποτέ όμως!

Μάθαμε κάτι και σήμερα.

Ευχαριστώ:)

Ρυθμίσεις

Sms

3η επιλογή που λέει strip...κτλ

Αυτή την επιλογή την έχω τικαρισμενη. Αλλά μου κάνει εντύπωση πως γίνεται και σε μερικές από τις επαφές μου στέλνει με μικρούς χαρακτήρες και σε άλλες επαφές τα στέλνει κεφάλαια.

Αυτή την επιλογή την έχω τικαρισμενη. Αλλά μου κάνει εντύπωση πως γίνεται και σε μερικές από τις επαφές μου στέλνει με μικρούς χαρακτήρες και σε άλλες επαφές τα στέλνει κεφάλαια.

Μήπως σε αυτές τις επαφές που λες έστειλες λιγότερους από 70 χαρακτήρες και δεν χρειάστηκε να τα κάνει κεφαλαία?

Υπάρχει τρόπος όταν ενεργοποιω το Bluetooth handsfree μου να ανοίγει αυτόματα και το Bluetooth στο τηλέφωνο μου; Στην προηγούμενη συσκευή μου το έκανα αυτό με automateit και ενίοτε με το tasker αλλά θεωρώ ότι είναι πολύ ενεργοβορο. Υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή ή έστω κάποιος άλλος τρόπος;

Κάποιος που να γνωρίζει κάτι πάνω σ αυτό;

Κάποιος που να γνωρίζει κάτι πάνω σ αυτό;

Σου είναι τόσο δύσκολο να τραβάς κάτω την κουρτίνα και να κάνεις tap στο εικονίδιο?

Όποια εφαρμογή και να υπάρχει - αν υπάρχει θα είναι ενεργοβορα και θα τραβάει πόρους περιμένοντας να συνδεθεί το handsfree.

Μήπως σε αυτές τις επαφές που λες έστειλες λιγότερους από 70 χαρακτήρες και δεν χρειάστηκε να τα κάνει κεφαλαία?

Α Λες να είναι αυτός ο λόγος; Ναι είχα στείλει 2-3 λέξεις μόνο!

Αυτό θα είναι τότε... Στον στοκ sms του Samsung ακόμα και μια λέξη να έστελνα την γύρναγε κεφαλαια.

Δεν είναι κάτι που με ενοχλεί. Απλά μου φάνηκε περίεργο....

Σου είναι τόσο δύσκολο να τραβάς κάτω την κουρτίνα και να κάνεις tap στο εικονίδιο?

Όποια εφαρμογή και να υπάρχει - αν υπάρχει θα είναι ενεργοβορα και θα τραβάει πόρους περιμένοντας να συνδεθεί το handsfree.

Δεν μου είναι τόσο δύσκολο όπως λες απλά ορισμένες φορές όταν με παίρνουν τηλέφωνο και κάνω την κουρτίνα κάτω αργεί να συνδεθεί με το Bluetooth και χάνω την κλήση. Για αυτό ρωτάω αν μπορεί να γίνει κάπως. Με το automeitit που το δοκίμασα κάνει μόνο την απενεργοποίηση και όχι την ενεργοποίηση.

Βασικα ουτε καν να τραβηξει κατω την κουρτινα. Υπαρχουν apps που εχεις συντομευση στην αρχικη οθονη και πατας και ανοιγει-κλενει το BT. Αλλα κατι μου λεει οτι βαριεται τη διαδικασια ξεκλειδωματος της συσκευης και ειδικα εν κινησει που πιθανον να του χρειαστει να το χρησιμοποιησει

Δεν μου είναι τόσο δύσκολο όπως λες απλά ορισμένες φορές όταν με παίρνουν τηλέφωνο και κάνω την κουρτίνα κάτω αργεί να συνδεθεί με το Bluetooth και χάνω την κλήση. Για αυτό ρωτάω αν μπορεί να γίνει κάπως. Με το automeitit που το δοκίμασα κάνει μόνο την απενεργοποίηση και όχι την ενεργοποίηση.

Αν το θες έτσι έκτακτα όπως λες και δεν θέλεις να το έχεις μόνιμα συνδεδεμένο τότε άφησε ανοικτό το διακόπτη από το τηλέφφωνο και δοκίμασε όταν έχεις κλήση να ανοίξεις το handsfree εκείνη την ώρα.

Βασικα ουτε καν να τραβηξει κατω την κουρτινα. Υπαρχουν apps που εχεις συντομευση στην αρχικη οθονη και πατας και ανοιγει-κλενει το BT. Αλλα κατι μου λεει οτι βαριεται τη διαδικασια ξεκλειδωματος της συσκευης και ειδικα εν κινησει που πιθανον να του χρειαστει να το χρησιμοποιησει

Αν το θες έτσι έκτακτα όπως λες και δεν θέλεις να το έχεις μόνιμα συνδεδεμένο τότε άφησε ανοικτό το διακόπτη από το τηλέφφωνο και δοκίμασε όταν έχεις κλήση να ανοίξεις το handsfree εκείνη την ώρα.

Τελικα εκανα αυτο που προτεινε ο geoav με την συντομευση.θα δω αν με βολευει και περισσοτερο οταν ειναι κλειδωμενη η συσκευη .

Φιλε tsiv τοσο και το ειχα ετσι οπως λες αλλα παρατηρησα οτι οταν εκλεισα δεδομενα και bluetooth η μπαταρια μου κραταει περισσοτερο γιατι τα ειχα ολη μερα ανοιχτα.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II