junglist Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Τι παίζει με τους video players και όταν ανοίγω μια ταινία στο Tv box σε VLC ή Mx player, δεν ρυθμίζεται η ένταση με το remote, όπως γίνεται σε όλα τα άλλα, όπως TuneIn, Terrarium και Kodi ; Και μάλιστα είναι τέρμα δυνατά. Tι διαφορετικό έχουν εκεί; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Υπάρχει κάποιος τρόπος από το Netflix να κατεβάσω κάποια ταινία και να την κάνω αντιγραφή σε στικάκι; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Υπάρχει κάποιος τρόπος από το Netflix να κατεβάσω κάποια ταινία και να την κάνω αντιγραφή σε στικάκι; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δεν νομιζω να σου απαντησει κανεις εδω. καταλαβαινεις το λογο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Παιδια καλησπέρα. Μια ερωτηση.Τωρα τελευταια το viber εκανε καποιες αναβαθμίσεις κ δεν μου εμφανίζεται πια το τηλεφωνακι πανω αριστερα στην οθονη μου.Ηταν παντα εκει πριν! Αλλαξα κατι η κατι αλλαξα εγω χωρις να το καταλαβω?:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Τι παίζει με τους video players και όταν ανοίγω μια ταινία στο Tv box σε VLC ή Mx player, δεν ρυθμίζεται η ένταση με το remote, όπως γίνεται σε όλα τα άλλα, όπως TuneIn, Terrarium και Kodi ; Και μάλιστα είναι τέρμα δυνατά. Tι διαφορετικό έχουν εκεί; Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkΤο ίδιο μου γίνεται και με το KODI. Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται με το κατεβασμένο video και όχι με τα online. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Παιδια καλησπέρα. Μια ερωτηση.Τωρα τελευταια το viber εκανε καποιες αναβαθμίσεις κ δεν μου εμφανίζεται πια το τηλεφωνακι πανω αριστερα στην οθονη μου.Ηταν παντα εκει πριν! Αλλαξα κατι η κατι αλλαξα εγω χωρις να το καταλαβω?:wacko:Το αναφέρουν πολλοί αυτό στο Google play κάτω από την εφαρμογή. Εγώ όμως συνεχίζω να έχω το το τηλέφωνο πάνω αριστερά. Για δες ρυθμίσεις, γεννικα, εμφανιση κατάστασης viber Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 μόνο αυτά έχει πλέον στις γενικές Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 μόνο αυτά έχει πλέον στις γενικές Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Ετσι ακριβως είναι κ σε μενα πια:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Σε μένα υπάρχει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 (edited) Ειχα παλιά μια εφαρμογή που όταν έμπαινα YouTube άνοιγε και μου έδειχνε τους στοίχους των ξένων κομματιών που άκουγα. Μεταφτασνενους στα ελληνικά. Αν θυμάμαι καλά ήταν με ένα πορτοκαλί εικονίδιο. Ξέρει κανείς πως λέγεται η εφαρμογή αυτή;; Το βρήκα. Είναι το musixMatch Edited February 2, 2018 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Ωραία εφαρμογή, δεν την γνώριζα. Thanks. Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Ωραία εφαρμογή, δεν την γνώριζα. Thanks. TapatalkΛειτουργεί με πολλές εφαρμογές, YouTube, Spotify κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FatiJam Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Καλησπέρα σε όλους. Υπάρχει κάποια εφαρμογή Pdf που όταν κανω zoom να διατηρήσει το φάρδος της οθόνης, δλδ να μην χρειαστεί να το μετακινήσω αριστερά-δεξιά για να βλέπω το κείμενο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Έχει δοκιμάσει κανείς εφαρμογή που να φτιάχνει τον ήχο από video; Τράβηξα ένα video από ένα club και έχει λίγο μπουκωμενο ήχο από τα μπάσα σε κάποια σημεία. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Υπάρχει κάποιος τρόπος από το Netflix να κατεβάσω κάποια ταινία και να την κάνω αντιγραφή σε στικάκι; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕάν έχεις λογαριασμό σε δίνει 2 γίγα , αποθηκευτικό χώρο.μπορείς να κατεβάσεις νόμιμα Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Αλλά δεν μπορώ να την περάσω σε στικακι, μόνο στο τηλέφωνο και στο tablet μπορώ να την δω, Στην τηλεόραση πρέπει να βρω καλώδιο συμβατό με την συσκευή μου με έξοδο hdmi Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 τώρα που υποστηρίζει η Google ελληνικά στις φωνές tts στους Google maps σας λέει και τα ονόματά οδών; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 (edited) Αλλά δεν μπορώ να την περάσω σε στικακι, μόνο στο τηλέφωνο και στο tablet μπορώ να την δω, Στην τηλεόραση πρέπει να βρω καλώδιο συμβατό με την συσκευή μου με έξοδο hdmi Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν δεν έχεις Smart TV μπορείς με 50€ να αγοράσεις ένα Chromecast2 και να κάνεις cast στην TV σου απο το κινητό, το τάμπλετ, το λάπτοπ κτλ. όμορφαρφα και ωραία. Εξαιρετικό gageτακι και δεν μένει μόνο εκεί. Κάνεις καστ από YouTube, Spotify διάφορες ταινίες που έχεις αποθηκευμένες (εκτός Netflix) αρκεί και η TV να αναγνωρίζει τον τύπο αρχείου, κάνεις mirroring το κινητό σου κτλ. Αξίζει. Edited February 4, 2018 by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Τελικά έχω ανακαλύψει ότι έχω αρκετά μεγάλο battery drain από το dumpster. Σε μια μέρα έχω 17% ενώ η αμέσως επόμενη εφαρμογή είναι στο 5%. Να την απεγκατάστησω ή να την κάνω κάτι άλλο από την εξοικονόμηση ενέργειας; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Τελικά έχω ανακαλύψει ότι έχω αρκετά μεγάλο battery drain από το dumpster. Σε μια μέρα έχω 17% ενώ η αμέσως επόμενη εφαρμογή είναι στο 5%. Να την απεγκατάστησω ή να την κάνω κάτι άλλο από την εξοικονόμηση ενέργειας; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚάνε απεγκατασταση και ξανά εγκατάσταση να δεις αν φτιάξει. Εγώ δεν έχω πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FatiJam Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Καλησπέρα σε όλους. Υπάρχει κάποια εφαρμογή Pdf που όταν κανω zoom να διατηρήσει το φάρδος της οθόνης, δλδ να μην χρειαστεί να το μετακινήσω αριστερά-δεξιά για να βλέπω το κείμενο;;Γνωρίζει κανένας;;; Το χρειάζομαι για διάβασμα βιβλίων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Στην εφαρμογή textra για μηνύματα δεν μου έρχεται αναφορά παράδοσης ενώ την έχω ενεργοποιήσει. Ξέρει κανείς τι παίζει; Ποιά άλλη καλή εφαρμογή SMS να δοκιμάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Στην εφαρμογή textra για μηνύματα δεν μου έρχεται αναφορά παράδοσης ενώ την έχω ενεργοποιήσει. Ξέρει κανείς τι παίζει; Ποιά άλλη καλή εφαρμογή SMS να δοκιμάσω;Δεν αντιμετωπίζω τέτοιο πρόβλημα. Δεν στέλνω συχνά sms, αλλά 2-3 που έστειλα μέσα στην βδομάδα μού έβγαλε την ένδειξη "Delivered". Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Στην εφαρμογή textra για μηνύματα δεν μου έρχεται αναφορά παράδοσης ενώ την έχω ενεργοποιήσει. Ξέρει κανείς τι παίζει; Ποιά άλλη καλή εφαρμογή SMS να δοκιμάσω; Βασικά η textra είναι απ' τις καλύτερες! Τι εννοείς δε σου έρχονται οι αναφορές παράδοσης; Στην εφαρμογή textra δεν έρχονται ηχητικά οι αναφορές παράδοσης. Απλά στην "φούσκα" του απεσταλμένου μηνύματος γράφει "Εσταλει" και όταν παραδωθεί γράφει "Παραδόθηκε". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Βασικά η textra είναι απ' τις καλύτερες! Τι εννοείς δε σου έρχονται οι αναφορές παράδοσης; Στην εφαρμογή textra δεν έρχονται ηχητικά οι αναφορές παράδοσης. Απλά στην "φούσκα" του απεσταλμένου μηνύματος γράφει "Εσταλει" και όταν παραδωθεί γράφει "Παραδόθηκε".Ναι σωστά αλλά εμένα μένει στο Εστάλη.. ενώ ξέρω ότι ο άλλος το περιέλαβε!! Έχεις να προτείνεις άλλη καλή εφαρμογή για δοκιμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts