ilka71 Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Vradio πολύ καλό.ναι πολύ καλό συμφωνώ! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Καμιά καλή εφαρμογή για ιντερνετικό ραδιόφωνο; Με ενδιαφέρουν κυρίως ελληνικοί σταθμοί και να μην έχει πολλές διαφημίσεις. Μου προτάθηκε το tunein , αλλά πολλές διαφημίσεις ρε παιδιά.... Έχεις προσωπικό μήνυμα.... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokerman54 Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Υπάρχει κάποια εφαρμογή ή κάποιος τρόπος που να προστεθεί το mark as read στα notifications του gmail, να υποστηρίζει τουλάχιστον 2 λογαριασμούς και να μην θέλει root; Παράθεση My History: Nokia 3330, Panasonic GD67, Nokia 7650, Sony Ericsson Z800i, Sony Ericsson W850i, Alcatel OT-E101A, HTC Magic, Sony Ericsson T650i, Sony XPERIA S, LG G3, Chuwi Hi8 Now: Samsung Galaxy S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Παιδιά εχω ενα κινητό χωρίς sim για αποκλειστική χρήση στο αυτοκίνητο ως gps και music player. Υπάρχει μήπως, καποια εφαρμογή να μπορεί να συνδεθεί στο κύριο κινητό και να τ ο διατάζει να κάνει κλήση ώστε να μην σηκώνω από το κάθισμα το κυρίως κινητό; Προφανώς θα πρέπει να έχει ένα interface πολύ πολύ απλό ώστε να το χρησιμοποιώ mounted στο παρμπρίζ. Στάλθηκε από το NEM-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Καμιά καλή εφαρμογή για ιντερνετικό ραδιόφωνο; Με ενδιαφέρουν κυρίως ελληνικοί σταθμοί και να μην έχει πολλές διαφημίσεις. Μου προτάθηκε το tunein , αλλά πολλές διαφημίσεις ρε παιδιά....Αν έχεις Kodi υπάρχουν και Addons. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kaboomzer Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Μπα για ταμπλετ ειναι και μαλιστα για μεγαλο σε ηλικια ατομο, οποτε οσο πιο απλο τοσο καλύτερα. Θα δοκιμασω αυτα που προταθηκαν. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Έχεις προσωπικό μήνυμα.... Εχεις κατι ενδιαφερων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Παιδιά υπαρχη εφαρμογή που να ανοιγοκλείνει το κινητό πατώντας στην οθόνη για να μην πατάω το κουμπί on.off. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Παιδιά υπαρχη εφαρμογή που να ανοιγοκλείνει το κινητό πατώντας στην οθόνη για να μην πατάω το κουμπί on.off. Ευχαριστώ Για να το ανοιγεις Ρυθμισεις-->Χειρονομιες (smart Wake) -->Συρετε πανω για ξεκλειδωμα η Διπλο πατημα για αφυπνιση, η διαδρομη ισος ειναι αλλη αναλογα την rom που εχεις. Για να το κλεινω χρησιμοποιω το greenify https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oasisfeng.greenify&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Για να το ανοιγεις Ρυθμισεις-->Χειρονομιες (smart Wake) -->Συρετε πανω για ξεκλειδωμα η Διπλο πατημα για αφυπνιση, η διαδρομη ισος ειναι αλλη αναλογα την rom που εχεις. Για να το κλεινω χρησιμοποιω το greenify https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oasisfeng.greenify&hl=elτο δικομασα αλλα δεν κανει αυτο που θελω.. εχω το LG G4 και οταν ειναι σβηστεί η οθονη την ακουμπαω δυο φορες γρήγορα και ανοίγει η οθονη και μετα το σερνω και ξεκλειδωνη,,, ξανα ακουπαω τη οθονη δυο φορες γρηγορα και κλείνει η οθονη,, αυτο θελω να κανω και στο τηλεφωνο της γυναικας μου,, μαλλον δεν το εθεσα σωστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Πρέπει να το υποστηρίζει και το κινητό. Είναι θέμα hardware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Άλλος με OREO μπορεί να μου πει αν του τρέχει το Amazon Appstore; Το πέρασα στο OP3T με φρέσκια ρομ και δεν προχωράει πέρα από την login screen, αφού πήρε τα στοιχεία μου και έχει βγάλει ένα κουμπί continue. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Άλλος με OREO μπορεί να μου πει αν του τρέχει το Amazon Appstore; Το πέρασα στο OP3T με φρέσκια ρομ και δεν προχωράει πέρα από την login screen, αφού πήρε τα στοιχεία μου και έχει βγάλει ένα κουμπί continue. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Nαι, σ' εμένα τρέχει κανονικά από την Κυριακή που πέρασα την official Oreo στο Oneplus 3. Moυ εμφανίζει κανονικά τις εφαρμογές που έχω αγοράσει είτε με χρήματα ή δωρεάν από προσφορά και μπορώ φυσικά να τις εγκαταστήσω. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Nαι, σ' εμένα τρέχει κανονικά από την Κυριακή που πέρασα την official Oreo στο Oneplus 3. Moυ εμφανίζει κανονικά τις εφαρμογές που έχω αγοράσει είτε με χρήματα ή δωρεάν από προσφορά και μπορώ φυσικά να τις εγκαταστήσω.Ημμ μετά από 2 force close που της έκανα από τα settings/apps προχώρησε κανονικά. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 το δικομασα αλλα δεν κανει αυτο που θελω.. εχω το LG G4 και οταν ειναι σβηστεί η οθονη την ακουμπαω δυο φορες γρήγορα και ανοίγει η οθονη και μετα το σερνω και ξεκλειδωνη,,, ξανα ακουπαω τη οθονη δυο φορες γρηγορα και κλείνει η οθονη,, αυτο θελω να κανω και στο τηλεφωνο της γυναικας μου,, μαλλον δεν το εθεσα σωσταΜέσα στο accessibility έχει εντολή να ενεργοποιήσεις η οποία κρατώντας πατημένο το home button συνέχεια κλειδώνει το κινητό Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Μέσα στο accessibility έχει εντολή να ενεργοποιήσεις η οποία κρατώντας πατημένο το home button συνέχεια κλειδώνει το κινητό Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkευχαριστω θα το δοκιασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 και στο δικό μου και στην γυναίκα μου στο το viber τελευταία δεν δουλεύει το "διαβάστηκε"! μόνο το "παραδόθηκε" πλέον φαίνεται! παρότι εννοείται έχουμε ενεργή την επιλογή να φαίνονται και τα δύο. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. November 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2017 Ρε παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς τον launcher του Note 8σε s7edge να μας πει εντυπωσεις? Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Ψάχνω μια εφαρμογή που να ρυθμίζεις με την ώρα ποιες ειδοποιήσεις από τις εφαρμογές να μην ακούγονται. Παράδειγμα το βράδυ θέλω μόνο 2 εφαρμογές να μην ακούγονται. Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Παρατήρησα ότι στο ημερολόγιο Google, όταν βάζω μία υπενθύμιση να με ειδοποιεί μηνιαίως μέχρι τον Δεκέμβριο του 2019,οι υπενθυμίσεις φαίνονται μέχρι τον Δεκέμβριο του 2018,και στο 2019 δεν εμφανίζει τίποτα. Μπαίνοντας μάλιστα στις ρυθμίσεις της ειδοποίησης, παρατήρησα μάλιστα ότι έχει αλλάξει μόνο του την ρύθμιση, και από τον Δεκέμβριο του 2019 το έκανε Δεκέμβριο του 2018.Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αυτό? Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Ψάχνω μια εφαρμογή που να ρυθμίζεις με την ώρα ποιες ειδοποιήσεις από τις εφαρμογές να μην ακούγονται. Παράδειγμα το βράδυ θέλω μόνο 2 εφαρμογές να μην ακούγονται. Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔες αυτή την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cabooze.buzzoff Εναλλακτικά πάντως η λειτουργία "μην ενοχλείτε" του Android (έχω 7.0, δεν ξέρω αν είναι και για προγενέστερα) κάνει αυτό που θες. Το μόνο μειονέκτημα σε σχέση με την παραπάνω εφαρμογή είναι πως δεν μπορείς να ορίσεις πρόγραμμα για κάθε μέρα ξεχωριστά. Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Με την εφαρμογή fing πως μπορώ να αποκλείσω μια συσκευή από το δίκτυο μου; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Παιδιά εχω ενα κινητό χωρίς sim για αποκλειστική χρήση στο αυτοκίνητο ως gps και music player. Υπάρχει μήπως, καποια εφαρμογή να μπορεί να συνδεθεί στο κύριο κινητό και να τ ο διατάζει να κάνει κλήση ώστε να μην σηκώνω από το κάθισμα το κυρίως κινητό; Προφανώς θα πρέπει να έχει ένα interface πολύ πολύ απλό ώστε να το χρησιμοποιώ mounted στο παρμπρίζ. Στάλθηκε από το NEM-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Να διατάξει το κινητό χωρίς sim το κύριο κινητό να κάνει κλήση; Και πως θα γίνει αυτό; Πώς θα μιλήσεις με το κύριο τηλέφωνο; Πώς θα συνδεθεί το δεύτερο τηλέφωνο με το πρώτο; Πραγματικά, τι όνειρο είδες ότι γίνεται αυτό; Γιατί δεν αγοράζεις ένα τριτο τηλέφωνο για κλήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Με την εφαρμογή fing πως μπορώ να αποκλείσω μια συσκευή από το δίκτυο μου; Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΒρίσκεις την mac address και την αποκλείεις απ' τον ρούτερ. Sent from my Amstrad CPC 6128 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 Να διατάξει το κινητό χωρίς sim το κύριο κινητό να κάνει κλήση; Και πως θα γίνει αυτό; Πώς θα μιλήσεις με το κύριο τηλέφωνο; Πώς θα συνδεθεί το δεύτερο τηλέφωνο με το πρώτο; Πραγματικά, τι όνειρο είδες ότι γίνεται αυτό; Γιατί δεν αγοράζεις ένα τριτο τηλέφωνο για κλήσεις;Έχω το bluetooth συνδεδεμενο στο κύριο κινητό. Τι δεν κατάλαβες; Το κινητό του αυτοκινήτου το θέλω μόνο για έλεγχο του κυρίου κινητού. Στάλθηκε από το NEM-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts