Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα θελω να ρωτησω αν υπαρχει εφαρμογη η οποια οταν ειναι συδεδεμενα ακουστικα handsfree στο τηλεφωνο,να αφηνει τη μουσικη να ακουγεται απο το bluetooth του αυτοκινητου.

Το root πριν 5-6 χρόνια ήταν απαραίτητο, τώρα ζεις και χωρίς αυτό,δεν είναι αναγκαίο, αλλά υπάρχουν και αυτοί που έμαθαν με αυτό και πειραματίζονται, παίρνουν το maximum από ένα κινητό

Προφανώς και θέλει κωδικό συνδρομητή παιδιά τραβάει τις πληροφορίες από τον λογαριασμό του OTE και τη σύνδεση cosmote tv που έχετε. Από εκεί κάνω τα πάντα εδώ και 2 3 χρόνια.

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Καλημερα θελω να ρωτησω αν υπαρχει εφαρμογη η οποια οταν ειναι συδεδεμενα ακουστικα handsfree στο τηλεφωνο,να αφηνει τη μουσικη να ακουγεται απο το bluetooth του αυτοκινητου.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.woodslink.android.wiredheadphoneroutingfix

Δεν θυμάμαι αν είναι απαραίτητη η pro έκδοση όμως για αυτό που ζητάς. Εγώ έχω την pro

Ρε παιδιά δεν είπα ότι το ρουτ δεν αξίζει. Είπα ότι δεν είναι απαραίτητο όπως είπε ο φίλος πριν για να έχει το κινητό του για εργαλείο.

Ειναι ένα ωραίο χομπι που για το εργαλείο σου δημιουργεί προβλήματα.

Δεν μπορώ να δουλεύω τράπεζες δεν μπορώ να έχω nova η ote tv και κάποια άλλα δεν είναι εργαλείο το να αλλάζω τα εικονίδια ούτε το να βελτιώνω την μπαταρία μου 5% και να χάνω τα υπόλοιπα.

Το μπακαπ για ρυθμίσεις κτλ για εμένα είναι τράβηγμαινο χρειάζεστε αλλά μια φορά το χρόνο που θα αλλάξεις συσκευή τώρα ανά αλλάζεις συνέχεια οκ.

Οτι Δεν είναι μαύρο δεν σημαίνει ότι είναι άσπρο.

Συμφωνώ απολύτως.

araditsas έχεις πμ :)

Προσωπικά έχω ρουτ πολλά χρόνια και κάνω κανονικά και συναλλαγές με τράπεζες και cosmote go έχω και τα πάντα. Δεν συμβιβάζομαι ποτέ. Τρόποι υπάρχουν για να έχετε ρουτ και να και όλα αυτά που απαγορεύουν το ρουτ.

Δουλεύουν όλα άψογα

43efd6687a9b66951de71ace9cb5ad49.jpg

Τράπεζα εθνικής μαζί με titanium backup. Έχω και το cosmote go αλλά το απαγορεύει η εφαρμογή να τραβήξεις screenshots όταν βλέπεις πρόγραμμα του.

Edited by king2009

Titanium backup = backup ανεξαρτήτου εταιρίας.

Αυτή τη στιγμή κάθε εταιρία λίγο-πολύ έχει ένα δικό της backup, το οποίο όμως δουλεύει μόνο για το ίδιο μοντέλο, άντε το πολύ-πολύ και για μοντέλα της ίδιας εταιρίας. Αν όμως έχεις και δεύτερη συσκευή και θες να έχεις ίδιες ρυθμίσεις και στις δύο, δε μπορείς να το κάνεις, εφόσον οι εφαρμογές backup είναι ασύμβατες μεταξύ τους.

Αν και όταν το Android αποκτήσει ενιαίο μανίσιο φόρματ για backup για όλους τους κατασκευαστές, τότε πραγματικά εφαρμογές τύπου Titanium backup θα είναι άχρηστες.

Και το θέμα του backup είναι μόνο μία πτυχή του όλου πράγματος.

Το θέμα με το rooting έχει να κάνει με κάτι που λέγεται παραμετροποίηση, τουτέστιν Xposed framework. Να κάνεις στο κινητό σου ό,τι γουστάρεις, να αλλάζεις εικονίδια συστήματος, στη notification κλπ κλπ κλπ.

Από τη στιγμή που έχεις ρουτάρει πολλές συσκευές όπως λες, με καταλαβαίνεις απόλυτα.

Προφανώς και το rooting/modding κλπ δεν είναι για όλους, αλλά για πολύ λίγους.

Έτσι όπως τα λες.... Και συν το γεγονός ότι μπορεί να είναι ασυμβατο πάνω στο ίδιο κινητό από παλιότερη καστομια σε νεότερη ιδίων devs, καστομια! Μου έχει τύχει!

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Προσωπικά έχω ρουτ πολλά χρόνια και κάνω κανονικά και συναλλαγές με τράπεζες και cosmote go έχω και τα πάντα. Δεν συμβιβάζομαι ποτέ. Τρόποι υπάρχουν για να έχετε ρουτ και να και όλα αυτά που απαγορεύουν το ρουτ.

Δουλεύουν όλα άψογα

43efd6687a9b66951de71ace9cb5ad49.jpg

Τράπεζα εθνικής μαζί με titanium backup. Έχω και το cosmote go αλλά το απαγορεύει η εφαρμογή να τραβήξεις screenshots όταν βλέπεις πρόγραμμα του.

Κάνεις ανέπαφη συναλλαγή, με NFC, όντας ρουταρισμενος;

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.woodslink.android.wiredheadphoneroutingfix

Δεν θυμάμαι αν είναι απαραίτητη η pro έκδοση όμως για αυτό που ζητάς. Εγώ έχω την pro

Σε ευχαριστω φιλε μου,θα την δοκιμασω και θα επανελθω.

Ειναι πολυ καλη,την αγορασα ηδη.Ευχαριστω και παλι.

Edited by gfilip

Και συν το γεγονός ότι μπορεί να είναι ασυμβατο πάνω στο ίδιο κινητό από παλιότερη καστομια σε νεότερη ιδίων devs, καστομια! Μου έχει τύχει!

Ακριβώς το ίδιο και σε μένα με το titanium.

Σε ίδιο κινητό και ενώ είχα πάρει μπακάπ κάποιες εφαρμογές, όταν άλλαξα ρομ δεν ήταν συμβατό το μπακάπ.

Από τότε δεν το ξαναχρησιμοποίησα ποτέ, το σιχάθηκα:mad:

Κάνεις ανέπαφη συναλλαγή, με NFC, όντας ρουταρισμενος;

Ανέπαφες για πληρωμή δεν έχω δοκιμάσει αλλά 2 3 φορές που χρειάστηκε έβαλα την κάρτα από πίσω στο κινητό και τράβηξε κανονικά τα στοιχεία. Υπάρχει εφαρμογή που κρύβει το ρουτ και έχεις κανονικά όλες τις εφαρμογές που απαγορεύουν το ρουτ.

Εγώ πάντως εγώ titanium backup εφαρμογές από 4.1.2 εποχή σε Galaxy SII με πολλές και διάφορες ρομ (αοσπ και στοκ based), τις μετέφερα στο Galaxy note II και εκεί σε πολλές διαφορετικές ρομ και τώρα το τρέχω σε Xiaomi με miui χωρίς κανένα πρόβλημα.

Όσο δεν αλλάζει η διαδρομή των εφαρμογών θα δουλεύει απροβλημάτιστα.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Εγώ πάντως εγώ titanium backup εφαρμογές από 4.1.2 εποχή σε Galaxy SII με πολλές και διάφορες ρομ (αοσπ και στοκ based), τις μετέφερα στο Galaxy note II και εκεί σε πολλές διαφορετικές ρομ και τώρα το τρέχω σε Xiaomi με miui χωρίς κανένα πρόβλημα.

Όσο δεν αλλάζει η διαδρομή των εφαρμογών θα δουλεύει απροβλημάτιστα.

Τα ίδια και εγώ ποτέ δεν είχα θέμα με titanium εκτός το need for speed most wanted που υπάρχει γενικό πρόβλημα με το backup του.

Ανέπαφες για πληρωμή δεν έχω δοκιμάσει αλλά 2 3 φορές που χρειάστηκε έβαλα την κάρτα από πίσω στο κινητό και τράβηξε κανονικά τα στοιχεία. Υπάρχει εφαρμογή που κρύβει το ρουτ και έχεις κανονικά όλες τις εφαρμογές που απαγορεύουν το ρουτ.

Δίνεις ένα link? :)

Το root πριν 5-6 χρόνια ήταν απαραίτητο, τώρα ζεις και χωρίς αυτό,δεν είναι αναγκαίο, αλλά υπάρχουν και αυτοί που έμαθαν με αυτό και πειραματίζονται, παίρνουν το maximum από ένα κινητό

Έτσι ακριβώς.

Ειναι αυτό το παραπάνω, το πικάντικο στο χόμπι, αυτό που με αγωνία περιμένεις να βγει μια ρομ ή ένας κερνελ.

Αλλά το καλύτερο είναι ότι με ρουτ μπορείς να έχεις μια συσκευή 3-4 χρόνων (όπως το Note 3 που είχα) και να λειτουργεί μέχρι σήμερα με μια ρομ του S8 (με τα καλούδια του δλδ) και να είναι σφαίρα λειτουργικά.

Εκεί για εμένα είναι αναγκαίο.

Βασικα ίσως σε όλα τα σαμσουνγκ να είναι αναγκαίο, δεν είμαι σίγουρος.

Δεν είναι αναγκαίο πλέον σε όλα τα Samsung το s7 edge που έχω τώρα δεν χρειάζεται root για να δουλέψει σωστά,θα έλεγα ότι σε πολλά είναι καλύτερο το software από αυτό της Huawei,βέβαια αυτά είναι γούστα

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έτσι ακριβώς.

Ειναι αυτό το παραπάνω, το πικάντικο στο χόμπι, αυτό που με αγωνία περιμένεις να βγει μια ρομ ή ένας κερνελ.

Αλλά το καλύτερο είναι ότι με ρουτ μπορείς να έχεις μια συσκευή 3-4 χρόνων (όπως το Note 3 που είχα) και να λειτουργεί μέχρι σήμερα με μια ρομ του S8 (με τα καλούδια του δλδ) και να είναι σφαίρα λειτουργικά.

Εκεί για εμένα είναι αναγκαίο.

Βασικα ίσως σε όλα τα σαμσουνγκ να είναι αναγκαίο, δεν είμαι σίγουρος.

Άψογα δεν θα πει τίποτα. Ειδικά τώρα με το magisk δεν χρειάζεται xposed. System less root και δουλεύουν όλες οι εφαρμογές που καταλαβαίνουν το ρουτ.

Το ρουτ είναι αναγκαίο, όσοι συμβιβαστηκατε καλά κάνατε αλλά μην πάτε να το βγάλετε αχρείαστο.εδώ τηλέφωνο δεν αλλάζω για να έχω ρουτ και aosp.

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Το ρουτ είναι αναγκαίο, όσοι συμβιβαστηκατε καλά κάνατε αλλά μην πάτε να το βγάλετε αχρείαστο.εδώ τηλέφωνο δεν αλλάζω για να έχω ρουτ και aosp.

Όχι δεν είναι αναγκαίο. Άλλο είναι ευπρόσδεκτο και βοηθάει σε κάποια πράγματα, αλλά αναγκαίο δεν είναι.

Εγώ σου λέω 1% να είναι rooted τηλέφωνα και ίσως βάζω και πολύ. Οι άλλοι πως τα καταφέρνουν αν είναι "αναγκαίο";

Ευπρόσδεκτο μεν, αναγκαίο όχι δε.

Αναγκαίο για τις ανάγκες κάποιων είναι το σωστό. Για άλλους που έχουν άλλες ανάγκες δεν είναι αναγκαίο. Είναι καθαρά υποκειμενικό

Όχι δεν είναι αναγκαίο. Άλλο είναι ευπρόσδεκτο και βοηθάει σε κάποια πράγματα, αλλά αναγκαίο δεν είναι.

Εγώ σου λέω 1% να είναι rooted τηλέφωνα και ίσως βάζω και πολύ. Οι άλλοι πως τα καταφέρνουν αν είναι "αναγκαίο";

Ευπρόσδεκτο μεν, αναγκαίο όχι δε.

+1000000

Kαι το 1% που λες όντως είναι πολύ...

Απλά κάποιοι νομίζουν ότι βάζοντας το ρολόι στη μέση και το σήμα κινητής αριστερά ότι κάνουν κάτι αναγκαίο.:lol:

Και πριν μου την "πέσετε" ομαδικώς δείτε την υπογραφή μου:cool:

ΟΚ έτσι θα είναι αφού το λες.

Ρουτ λοιπών για να σωθούμε.

και τι κανουμε σε περιπτωση αλλαγης τηλεφωνου χωρις ρουτ;

πως το "στηνουμε"; ολες οι εφαρμογες απ την αρχη; ρυθμισεις κλπ;

υπαρχει και το helium βεβαια, αλλα δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστο

υπαρχει και το helium βεβαια, αλλα δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστο

Και γω αυτο χρησιμοποιω αλλα καποιες φορες θελει πατεντα για να επαναφερει τα backup.

Να το γυρισω σε τιτανιο;

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II