Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο μέρος που βρίσκεται το WiFi υπάρχει κινητό cosmote? Αν ναι θα κάνουμε δουλειά πιστεύω απλά θα μου επιτρέψεις να σε απαντήσω με φωτογραφίες σε λίγη ώρα μιας και έχω δουλειά αυτή τη στιγμη.

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Ναι υπάρχει κινητό Cosmote.... σ' ευχαριστώ για τον χρόνο σου.

Περιμένω και εγώ με αγωνία. Ενδιαφέρομενος...

Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ρε παίδες, υπάρχει τρόπος μέσα από τον Solid explorer (ή από τον ES explorer) να πατήσω μια φωτο raw (αρχείο .dnt) και να ανοίξει από το Lightroom; Πατάω τη φώτο μέσα από τον Solid και στις επιλογές "άνοιγμα με" δεν υπάρχει το Lightroom.

Υπάρχει άλλος image viewer που να υποστηρίζει τη λειτουργία αυτή;

Θενξ.

Τις δικές μου raw που είναι .nef και .dng τις ανοίγει το Google photos.

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπόν στο προφίλ σας στην cosmote στο site του OTE θα πάτε στο cosmote go όπως στην παρακάτω εικόνα

8406c4b8ea601405dfeb027d5bf6164a.jpg

Θα πατήσετε διαχείριση και θα σας βγάλει αυτό

677ce4acdd1e709ab72ca3fc0f4058d3.jpg

Θα πατήσετε πατήστε εδώ και θα βάλετε το δεύτερο κινητο τηλέφωνο για το cosmote go.

b0c611d210b39e4530ff521ac8063635.jpg

Έπειτα θα κάνετε Hotspot το κινητό σας στο μέρος που υπάρχει το tablet όπως παρακάτω. Φορητό σημείο πρόσβασης στο ON

dfc4e15500d8915a488613749b47ccb0.jpg

Και θα μπει από εκεί το tablet. Έπειτα όσο είστε συνδεδεμένοι με το WiFi του κινητού κλείστε το και μπείτε με του σπιτιού. Δοκιμάστε το και πείτε μου αν σας δούλεψε.

Λοιπόν στο προφίλ σας στην cosmote στο site του OTE θα πάτε στο cosmote go όπως στην παρακάτω εικόνα

Ξεκινάμε από την αλφαβήτα....ποιο είναι αυτό το site οεοοοο...μπορείς να βάλεις link;

δεν υπάρχει κινητό χωρίς ρουτ, ας πάρω κανένα με κουμπιά να κάνω την δουλειά μου.

Καπου είχα διαβάσει πως δε μπορείς να κάνεις ανέπαφες πληρωμές αν η συσκευή είναι ρουταρισμενη.

Sent from my MI 6 using Tapatalk

Καπου είχα διαβάσει πως δε μπορείς να κάνεις ανέπαφες πληρωμές αν η συσκευή είναι ρουταρισμενη.

So what. Αν θες και ρουταρσμένη συσκευή και ανέπαφες συναλλαγές, παίρνεις ένα κινητό των 80-100€ για τις πληρωμές, κι εξακολουθείς να έχεις το κυρίως κινητό σου για εργαλείο.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

εχω την visa για αυτό.Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ απο το κινητό.

1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

So what. Αν θες και ρουταρσμένη συσκευή και ανέπαφες συναλλαγές, παίρνεις ένα κινητό των 80-100€ για τις πληρωμές, κι εξακολουθείς να έχεις το κυρίως κινητό σου για εργαλείο.

Και το είναι αυτό που κάνει εργαλείο το κινητό μόνο αν είναι ρουταρισμενο;

Διαφημίσεις - υπάρχει λύση σε μη ρουτ

Buckup - υπάρχει λύση σε μη ρουτ

Τι είναι αυτό που δεν ξέρω;

ουτε για διαφημίσεις ούτε για το μπακαπ υπάρχει καλή μη ρουτ λυση.δεν υπάρχει ούτε adaway ουτε και titanium backup που είναι το απόλυτο εργαλείο.Αλλά υπάρχουν και άλλα, analytics κλπ που θέλουν κόψιμο.
1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

Και το είναι αυτό που κάνει εργαλείο το κινητό μόνο αν είναι ρουταρισμενο;

Διαφημίσεις - υπάρχει λύση σε μη ρουτ

Buckup - υπάρχει λύση σε μη ρουτ

Τι είναι αυτό που δεν ξέρω;

Καθένας με την κάψα του. Άλλος γουστάρει να σκαλίζει το αυτοκίνητό του, άλλος το κινητό του, άλλος το pc του κτλ. Χόμπι είναι στην ουσία και οχι ανάγκη στη φάση που είναι πλέον το Android.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Εγώ πάντως ξέρω ότι σωστή εφαρμογή backup χωρίς ρουτάρισμα, ΔΕΝ υπάρχει. Ενάμιση χρόνο με το LG G4 το οποίο εκ των πραγμάτων δε μπορώ να ρουτάρω (επειδή θα χάσω την εγγύηση και πολύ πιθανόν να μου χρειαστεί λόγω της πιθανότητας bootloop), είμαι χωρίς titanium backup και χωρίς custom recovery, που έχω στο παλιό μου Sony, και το γεγονός μου έχει κόψει τα χέρια.

Μόνο αν δοκιμάσεις τη συγκεκριμένη ευκολία σε καθημερινή βάση μπορείς να την εκτιμήσεις.

Είμαι σε φάση που με την πρώτη ευκαιρία θα πάρω ένα φτηνό Xiaomi των 150-180€ που να ρουτάρεται και να το λιώσω στις μοντιές.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Φίλε έχω ρουταρεις πολλά κινητά έχω αλλάξει αμέτρητες ρομ και κερνελ. Δεν ήρθα χθες και όπως είπε και ο φίλος είναι ένα χόμπι και καμιά ανάγκη.

Τι να κάνεις το τιτανιουμ δλδ αν δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις ρομ;

Εκτός και ανά αλλάζεις κινητό κάθε 6μηνες που και πάλι όλες οι σοβαρές εταιρείες έχουν εγγατεστιμενη πλέων εφαρμογή για μπακαπ.

Επίσης το adaway όντος πολύ καλό αλλά ένα μόνο σκαλί κάτω είναι το adguard.

Δεν λέω να μην ρουταρεις προς θεού απλά να ξέρεις γιατί το κάνεις.

Φυσικά αυτά τα λέω έχοντας το ΜΑΤΕ9. Αν πάρω κάνα άλλο και έχω λαγκαρισματα κτλ θα ρουταρω και εγώ.

Υπήρχαν εποχές που ρουταραμε και μπορούσαμε να μπούμε στο Facebook οποιουδήποτε ήταν στο ίδιο wifi να κάνουμε πλάκα όπως και με το WiFi kill κλείναμε όλα τα wifi επίσης πλάκες είχαμε την ανάγκη του adaway τώρα όλα αυτά είναι παρελθόν.

Φίλε έχω ρουταρεις πολλά κινητά έχω αλλάξει αμέτρητες ρομ και κερνελ. Δεν ήρθα χθες και όπως είπε και ο φίλος είναι ένα χόμπι και καμιά ανάγκη.

Εκτός και ανά αλλάζεις κινητό κάθε 6μηνες που και πάλι όλες οι σοβαρές εταιρείες έχουν εγγατεστιμενη πλέων εφαρμογή για μπακαπ.

Φυσικά αυτά τα λέω έχοντας το ΜΑΤΕ9. Αν πάρω κάνα άλλο και έχω λαγκαρισματα κτλ θα ρουταρω και εγώ.

Υπήρχαν εποχές που ρουταραμε και μπορούσαμε να μπούμε στο Facebook οποιουδήποτε ήταν στο ίδιο wifi να κάνουμε πλάκα όπως και με το WiFi kill κλείναμε όλα τα wifi επίσης πλάκες είχαμε την ανάγκη του adaway τώρα όλα αυτά είναι παρελθόν.

Titanium backup = backup ανεξαρτήτου εταιρίας.

Αυτή τη στιγμή κάθε εταιρία λίγο-πολύ έχει ένα δικό της backup, το οποίο όμως δουλεύει μόνο για το ίδιο μοντέλο, άντε το πολύ-πολύ και για μοντέλα της ίδιας εταιρίας. Αν όμως έχεις και δεύτερη συσκευή και θες να έχεις ίδιες ρυθμίσεις και στις δύο, δε μπορείς να το κάνεις, εφόσον οι εφαρμογές backup είναι ασύμβατες μεταξύ τους.

Αν και όταν το Android αποκτήσει ενιαίο μανίσιο φόρματ για backup για όλους τους κατασκευαστές, τότε πραγματικά εφαρμογές τύπου Titanium backup θα είναι άχρηστες.

Και το θέμα του backup είναι μόνο μία πτυχή του όλου πράγματος.

Το θέμα με το rooting έχει να κάνει με κάτι που λέγεται παραμετροποίηση, τουτέστιν Xposed framework. Να κάνεις στο κινητό σου ό,τι γουστάρεις, να αλλάζεις εικονίδια συστήματος, στη notification κλπ κλπ κλπ.

Από τη στιγμή που έχεις ρουτάρει πολλές συσκευές όπως λες, με καταλαβαίνεις απόλυτα.

Προφανώς και το rooting/modding κλπ δεν είναι για όλους, αλλά για πολύ λίγους.

Ξεκινάμε από την αλφαβήτα....ποιο είναι αυτό το site οεοοοο...μπορείς να βάλεις link;

Αν δεν έχεις λογαριασμό κάνε εγγραφή

6c609f182cb41744000a284781e35993.jpg

Εγώ που έχω cosmote tv αλλά δεν έχω ούτε adsl οτε ούτε σύνδεση κινητού cosmote δεν υπάρχει τρόπος να παρακάμψω τον ανόητο περιορισμό τους και να έχω το cosmote tv on the go;

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Εγώ που έχω cosmote tv αλλά δεν έχω ούτε adsl οτε ούτε σύνδεση κινητού cosmote δεν υπάρχει τρόπος να παρακάμψω τον ανόητο περιορισμό τους και να έχω το cosmote tv on the go;

Δεν υπάρχει για την ώρα όχι. Θέλει έστω κινητό cosmote.

Υπάρχουν δεκάδες άλλοι λόγοι.

Μην μένεις σε 2-3 πράγματα, εφόσον είσαι παλιός.

Να σου αναφέρω το Xposed με τα αμέτρητα tweaks που έχει για εμφάνιση, audio, Wi-Fi κλπ

Ή το amplify που βοηθάει στην εξοικονόμηση μπαταρίας με το να κόβει τα Google services κλπ

Αυτά δεν υπάρχει άλλος τρόπος να γίνουν, οπότε καμία σχέση αν το κινητό σου είναι καινούριο ή όχι. Μόνο στο παρελθόν δεν ανήκει το ροοτ.

Unleashed by ONEPLUS 3T rooted

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Και το κινητό να είναι με συγκεκριμένο πρόγραμμα. Γιατί έχω μια γραμμή cosmote με μηδενικό πάγιο αλλά δεν την δέχεται. Γελοίοι περιορισμοί. Απορώ γιατί τους έχουν βάλει.

Και το κινητό να είναι με συγκεκριμένο πρόγραμμα. Γιατί έχω μια γραμμή cosmote με μηδενικό πάγιο αλλά δεν την δέχεται. Γελοίοι περιορισμοί. Απορώ γιατί τους έχουν βάλει.

Απλά cosmote να είναι και να έχεις το τηλέφωνο σου όπως έδειξα πιο πάνω. Έπειτα θα μπαίνεις κανονικά σε ότι WiFi θέλεις.

Απλά cosmote να είναι και να έχεις το τηλέφωνο σου όπως έδειξα πιο πάνω. Έπειτα θα μπαίνεις κανονικά σε ότι WiFi θέλεις.

Το βάζω αλλά δεν το παίρνει μάλλον γιατί η σύνδεση είναι με το μηδενικό πάγιο και δεν είναι κάποιο πρόγραμμα συμβολαίου ή καρτοκινητό. Μπορεί να κάνω την αγορά των 5GB με 7€ και ίσως τότε το δεχτεί.

Αν δεν έχεις λογαριασμό κάνε εγγραφή

Ωραία έκανα. Αλλά δεν μπορώ να βρω το σημείο που λες θα πάτε στο cosmote go...σε ποιο σημείο είναι ακριβώς....έχεις βάλει και φωτό σε προηγούμενο ποστ αλλά δεν το βρίσκω.....

Κινητό των 80 100 ευρώ δυσκολο να βρεις με nfc. Αλλά ακόμα και αν βρει κανείς αν είναι να κουβαλά δεύτερη συσκευή τότε κουβαλά και το πορτοφόλι του.

Έτσι δεν είναι; Το θέμα είναι πως η τεχνολογία σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις μόνο το κινητό για να πληρώνεις ανέπαφα να έχεις μόνο το κινητό για να σηκώνεις χρήματα από ΑΤΜ αλλά ταυτόχρονα σου δίνει και τη δυνατότητα να ρουταρεις το κινητό και να το φέρνεις στα μέτρα σου. Ο καθένας ανάλογα με αυτό που τον εξυπηρετεί και ανάλογα μ αυτό που του αρέσει καλύτερα.

Ρε παιδιά δεν είπα ότι το ρουτ δεν αξίζει. Είπα ότι δεν είναι απαραίτητο όπως είπε ο φίλος πριν για να έχει το κινητό του για εργαλείο.

Ειναι ένα ωραίο χομπι που για το εργαλείο σου δημιουργεί προβλήματα.

Δεν μπορώ να δουλεύω τράπεζες δεν μπορώ να έχω nova η ote tv και κάποια άλλα δεν είναι εργαλείο το να αλλάζω τα εικονίδια ούτε το να βελτιώνω την μπαταρία μου 5% και να χάνω τα υπόλοιπα.

Το μπακαπ για ρυθμίσεις κτλ για εμένα είναι τράβηγμαινο χρειάζεστε αλλά μια φορά το χρόνο που θα αλλάξεις συσκευή τώρα ανά αλλάζεις συνέχεια οκ.

Οτι Δεν είναι μαύρο δεν σημαίνει ότι είναι άσπρο.

Οπότε θέλει και κωδικό συνδρομητη κτλ για να κάνεις εγράφη στο σαιτ της cosmote σίγουρα...

Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II