pablo521 Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 (edited) kαλησπερα! δεν ξερω αν γινεται αλλα...μπορω να βρω καπου να κατεβασω την προηγουμενη εκδοση του skype? πηρε ενημερωση πριν 10 12 μερες android ειναι το τηλ j5 στην 6.0.1 Edited August 20, 2017 by pablo521 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 kαλησπερα! δεν ξερω αν γινεται αλλα...μπορω να βρω καπου να κατεβασω την προηγουμενη εκδοση του skype? πηρε ενημερωση πριν 10 12 μερες android ειναι το τηλ j5 στην 6.0.1 Ρίξε αν θέλεις μια ματιά εδώ: https://www.apkmirror.com/?post_type=app_release&searchtype=apk&s=Skype+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pablo521 Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Ρίξε αν θέλεις μια ματιά εδώ: https://www.apkmirror.com/?post_type=app_release&searchtype=apk&s=Skype+ ευχαριστω!!το κοιταζω αμεσα! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 WebDAV υποστηρίζει κάποιος πλην του ES explorer; Έχω ένα wireless στικάκι της SanDisk και συνδέεται ασύρματα μόνο με WebDAV (όχι με το κλασικό Samba protocol που έχουν οι περισσότεροι file managers, π.χ. X-Plore).Αν σου αρέσει ο X-Plore και σου λείπει μόνο αυτό, στείλε ένα mail στον developer, του έχω ζητήσει αρκετά που έχει βάλει, πολύ βοηθητικός Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Καλησπέρα! Ποια εφαρμογή προτείνετε για ελληνική τηλεόραση; Κάποια που να έχει & αγώνες ποδοσφαίρου live; Ευχαριστώ! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Αν σου αρέσει ο X-Plore και σου λείπει μόνο αυτό, στείλε ένα mail στον developer, του έχω ζητήσει αρκετά που έχει βάλει, πολύ βοηθητικός Καλή ως σκέψη, αλλά μάλλον το στικάκι έχει πρόβλημα. Και με file managers που έχουν λειτουργία webdav (π.χ. Solid Explorer), πάλι δε συνδέεται. Μόνο με ES το βλέπω. Από την αρχή είχε πρόβλημα το μαραφέτι, ό,τι πιο αποτυχημένο έχει βγάλει η SanDisk... :rtfm: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Καλησπέρα! Ποια εφαρμογή προτείνετε για ελληνική τηλεόραση; Κάποια που να έχει & αγώνες ποδοσφαίρου live; Ευχαριστώ! Την ιδια απορια εχω και εγω ως προς τους αγωνες ποδοσφαιρου. Ειμαι νεος χρηστης και αν και δοκιμασα πολλες εφαρμογες δεν εμεινα ευχαριστημένος από καμια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Ποδόσφαιρο ψάξτε το mobdro εκτός play store Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Για τηλεόραση γενικά αν θέλετε υπάρχει Για αγώνες, μόνο aklautoi είναι εγγύηση, με Firefox + uBlock βλέπω άνετα Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splus Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Για τηλεόραση γενικά αν θέλετε υπάρχει Για αγώνες, μόνο aklautoi είναι εγγύηση, με Firefox + uBlock βλέπω άνετα βλέπεις όλους τους Αγώνες;θέλει Εγγραφή Για να δεις; Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Samsung Galaxy S/GT-I9000 Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Για τηλεόραση γενικά αν θέλετε υπάρχει Για αγώνες, μόνο aklautoi είναι εγγύηση, με Firefox + uBlock βλέπω άνετα τι είναι το aklautoi. σαιτ η εφαρμογή; που το βρίσκουμε; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 μπηκα εγω, γραφτηκα (αφου ξεπερασα τα σπαστικα captcha) και μετα μου βγαζει κατι συνδρομες: http://aklautoi.live/membership-account/epipeda-syndromon/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 μπηκα εγω, γραφτηκα (αφου ξεπερασα τα σπαστικα captcha) και μετα μου βγαζει κατι συνδρομες: http://aklautoi.live/membership-account/epipeda-syndromon/ εγω οτι password και να βαλω δεν μ αφηνει.αξιζει τον κοπο δειχνει καλη εικονα η τζαμπα παιδευομαι.παντως ακομη δεν καταφερα να κανω εγραφη.θελει κανα κολπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 εγω οτι password και να βαλω δεν μ αφηνει.αξιζει τον κοπο δειχνει καλη εικονα η τζαμπα παιδευομαι.παντως ακομη δεν καταφερα να κανω εγραφη.θελει κανα κολπο? Δείχνει καλή εικόνα είναι δωρεάν ή συνδρομή είναι προαιρετική. Είναι γραμμένος εδώ και πολύ καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 μπηκα εγω, γραφτηκα (αφου ξεπερασα τα σπαστικα captcha) και μετα μου βγαζει κατι συνδρομες: http://aklautoi.live/membership-account/epipeda-syndromon/ δεν καταφερα να κανω :( ημαστε και oftopic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Δείχνει τα περισσότερα Μετά πάτε σε κάνα Kodi με add-ons απλά καμία σχέση σαν ποιότητα και ελληνική περιγραφή Δε θέλει συνδρομή. Login, αριστερά Live κανάλια /οφφ Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 (edited) Δείχνει τα περισσότερα Μετά πάτε σε κάνα Kodi με add-ons απλά καμία σχέση σαν ποιότητα και ελληνική περιγραφή Δε θέλει συνδρομή. Login, αριστερά Live κανάλια /οφφ ουτε καν εγραφη?e mail τιποτα δηλαδη?θελει!το θεμα ειναι δεν μ αφηνει.μηπως ειναι προβλημα της στιγμης? Edited August 21, 2017 by tolisfar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Εγγραφή ναι. Ένα temp mail που να θυμάσαι και ένα κωδικό Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Εγγραφή ναι. Ένα temp mail που να θυμάσαι και ένα κωδικό εχω κανει πανω απο 10 προσπαθειες με δικα μου mail με temp mail τζιφος!εχω σκασει τωρα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Στείλε μου πμ γιατί είμαστε off Σου βγάζει κάποιο μήνυμα; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 εγώ έκανα account πανεύκολα μέσα μάλιστα από Firefox κινητού! για να δούμε όταν θα έχει αγώνα! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εχω κανει πανω απο 10 προσπαθειες με δικα μου mail με temp mail τζιφος!εχω σκασει τωρα.... εκεί που βάζεις το email τελικά ΔΕΝ είναι το register αλλά το LOGIN εάν έχεις ήδη λογαριασμό. μια φορά την πάτησα και εγώ! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Τα κατάφερα τελικά από το κινητό και εγώ. Μακάρι να δείχνει υποφερτα γιατί τα ελληνικά σε addon Kodi είναι χάλια. Τέρμα το off topic Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 (edited) Γιατι offtopic για εφαρμογες δεν συζηταμε? Παντως αυτό που στα windows το εκανα ευκολα με εφαρμογή, στην πλατφορμα με τις απειρες εφαρμογες δεν το εχω καταφερει ακομα. Edited August 21, 2017 by st1313 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Όχι, για σάιτ λέμε Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpartali Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Γιατι offtopic για εφαρμογες δεν συζηταμε? Παντως αυτό που στα windows το εκανα ευκολα με εφαρμογή, στην πλατφορμα με τις απειρες εφαρμογες δεν το εχω καταφερει ακομα. http://www.arena4viewer.in https://www.mobdro.to http://uktvnow.net/download.php https://livenettv.xyz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts