king2009 Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 που μπορεί να υπάρχει?μην τα ανοίγω όλα ένα ένα. Είναι system εφαρμογή οπότε θα είναι στο system στο apks. Να ξέρεις όταν μπαίνουν gapps από πάνω φεύγει και μπαίνει το Gmail από πάνω. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 To automate it δεν χρειάζεται ρουτ απλά σε κάποιες λειτουργίες χρειάζεται. Δοκίμασε το πιστεύω θα σε βολέψει πολύ αυτό χρησιμοποιώ για τα πιο απλά και το Tasker για πιο εξειδικευμενα πράγματα Send From Note 3 With S8 Port Rom ΟΚ θα δοκιμάσω Είναι system εφαρμογή οπότε θα είναι στο system στο apks. Να ξέρεις όταν μπαίνουν gapps από πάνω φεύγει και μπαίνει το Gmail από πάνω. Send From Note 3 With S8 Port Rom Αν την βρείτε και δουλεύει την θέλω και εγω Για να διασκεδάσουν τα πιτσιρίκια αλλά και οι μεγάλοι βρήκα μια εφαρμογή που με έκανε να γελάσω με τον μικρό και με εμένα. Δείτε το "FaceDance Challenge!" - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.diffcat.facedance2 Δεν βρήκα πως κάνει εγγραφή και εκανα εγγραφή οθόνης του κινητου το ίδιο είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 Είναι system εφαρμογή οπότε θα είναι στο system στο apks. Να ξέρεις όταν μπαίνουν gapps από πάνω φεύγει και μπαίνει το Gmail από πάνω. Send From Note 3 With S8 Port Rom στο φάκελο system έχει μονο το build.prop και στα άλλα που άνοιξα δεν έχει apk.Δεν βάζω gapps full Ποτέ, ούτε σε στοκ, μόνο pico. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 στο φάκελο system έχει μονο το build.prop και στα άλλα που άνοιξα δεν έχει apk.Δεν βάζω gapps full Ποτέ, ούτε σε στοκ, μόνο pico. Θα κατεβάσω λιγο μια lineage και επανέρχομαι Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 το ψάχνω και εγώ μήπως βρω άκρη Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 το ψάχνω και εγώ μήπως βρω άκρη Το βρήκα πάω να ανοίξω υπολογιστή και πιστεύω να το βρω να στο στείλω. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 άστο το βρηκα και εγώ, το έκανα εξτρακτ με ένα τουλ.Σε ευχαριστώ για την βοήθεια. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 ε βάλτε την κιόλας κάποιος να την δούμε και οι υπόλοιποι, αν γίνεται δηλαδή να παίξει σε εμάς που δεν έχουμε τη ίδια Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 ε βάλτε την κιόλας κάποιος να την δούμε και οι υπόλοιποι, αν γίνεται δηλαδή να παίξει σε εμάς που δεν έχουμε τη ίδια Rom Τώρα κάνω το extract κάτσε να δω τι θα με βγάλει. Send From Note 3 With S8 Port Rom ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κομπλέ εμφανίστηκαν όλες οι εφαρμογές που έχει μέσα. Σας ανεβάζω το mail. Send From Note 3 With S8 Port Rom ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έτοιμοι https://files.fm/u/xermauev Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 έτσι από περιέργεια με τι έκανες εξτρακτ? Η εφαρμογή παίζει κανονικά σε όλες τις ρομ, εγώ την πέρασα σε στοκ.Μου αρέσει γιατί είναι φρι, πολύ ελαφριά χωρίς παρδαλούδια και βλακείες και κάνει αυτά τα 2-3 που θέλω. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 έτσι από περιέργεια με τι έκανες εξτρακτ? Η εφαρμογή παίζει κανονικά σε όλες τις ρομ, εγώ την πέρασα σε στοκ.Μου αρέσει γιατί είναι φρι, πολύ ελαφριά χωρίς παρδαλούδια και βλακείες και κάνει αυτά τα 2-3 που θέλω. Auto tool και python σε μισό λεπτό είχε γίνει extract όλο το system.dat Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 Auto tool και python σε μισό λεπτό είχε γίνει extract όλο το system.dat Send From Note 3 With S8 Port Rom με τον ίδιο τρόπο το κάναμε :lol: Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 με τον ίδιο τρόπο το κάναμε :lol: Δεν πρέπει να υπάρχει και άλλος εκτός kitchen που είναι λίγο μανούρα. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 (edited) Για αυτοματοποίηση να προτείνω εκτός του Automate it και το Automate, το οποίο είναι εκπληκτικό, ίδιο σε δυνατότητες με το tasker και πολύ πιο απλό στην κατασκευή εργασιών λόγω του τρόπου δημιουργίας Έχει δωρεάν μέχρι 30 "blocks" Edited August 17, 2017 by pgetsopoulos Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 Για αυτοματοποίηση να προτείνω εκτός του Automate it και το Automate, το οποίο είναι εκπληκτικό, ίδιο σε δυνατότητες με το tasker και πολύ πιο απλό στην κατασκευή εργασιών λόγω του τρόπου δημιουργίας Έχει δωρεάν μερικά 30 "blocks" Επίσης εξαιρετικό και πιο user friendly και από το automate it μπράβο που το πρότεινες. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivlem Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 Το εγκατεστησα αλλα μου εχει να κανω συγχρονισμο μονο στο google drive.Ισως να μην το εχω βρει αλλα ψαχνω να βρω τροπο να μου κανει αντιγραφη απο φακελο της συσκευης σε φακελο της καρτας. Πας Zεύγος Φακέλλων & Πατάς + Στο παράθυρο που ανοίγει κι αφού βάλεις ονομασία πας λογαριασμός & βάζεις SD Card, τύπο συγχρονισμού, σε πιο φάκελλο της Εξωτ. κάρτας & τον φάκελλο της εσωτ. κάρτας & είσαι έτοιμος. Παρακάτω προγραμματίζεις κάθε πότε θέλεις να μεταφέρεται το αρχείο. Μην ξεχάσεις να δώσεις δικαιώματα εγγραφής στην Εξωτ. Κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 Για αυτοματοποίηση να προτείνω εκτός του Automate it και το Automate, το οποίο είναι εκπληκτικό, ίδιο σε δυνατότητες με το tasker και πολύ πιο απλό στην κατασκευή εργασιών λόγω του τρόπου δημιουργίας Έχει δωρεάν μερικά 30 "blocks" Το κατεβασα αλλα ομολογω δεν εβγαλα ακρη...Ειχε δικιο ο tsiv. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 Τώρα κάνω το extract κάτσε να δω τι θα με βγάλει. Κομπλέ εμφανίστηκαν όλες οι εφαρμογές που έχει μέσα. Σας ανεβάζω το mail. Έτοιμοι https://files.fm/u/xermauev Την κατεβασα 3 φορες και ειπα να τη δοκιμασω στο νοτε2 (ΚΚ, ρουτ) πριν την βαλω σε tab S & Note4 (MM), αλλα φευ, δεν εγκαθισταται στο νοτε2. Δεν δοκιμασα στα αλλα 2 μιας και ο,τι καινουργιο το δοκιμαζω πρωτα εκει. Δεν ειδα αλλο μηνυμα αποτυχιας, αρα φταιει η συσκευη ή η ρομ ή κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 Την κατεβασα 3 φορες και ειπα να τη δοκιμασω στο νοτε2 (ΚΚ, ρουτ) πριν την βαλω σε tab S & Note4 (MM), αλλα φευ, δεν εγκαθισταται στο νοτε2. Δεν δοκιμασα στα αλλα 2 μιας και ο,τι καινουργιο το δοκιμαζω πρωτα εκει. Δεν ειδα αλλο μηνυμα αποτυχιας, αρα φταιει η συσκευη ή η ρομ ή κατι αλλο? Δεν πρέπει να δουλεύει σε kk. Πέρνα μια 7αρα στο note 2 η έστω 6αρα θα λειτουργεί κανονικά. Η kk σε περιορίζει αρκετά αυτή τη στιγμή. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2017 Το κατεβασα αλλα ομολογω δεν εβγαλα ακρη...Ειχε δικιο ο tsiv.Έχει και οδηγίες από όσο θυμάμαι και φόρουμ για βοήθεια κτλ Είναι αρκετά απλό Μόλις βρεις πως δουλεύει το UI, ρώτησε ελεύθερα για βοήθεια. Επίσης από το marketplace μπορείς να κατεβάσεις κάτι για να δεις πως έχει φτιαχτεί πχ Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2017 Δεν πρέπει να δουλεύει σε kk. Πέρνα μια 7αρα στο note 2 η έστω 6αρα θα λειτουργεί κανονικά. Η kk σε περιορίζει αρκετά αυτή τη στιγμή. κι εγω σε KK πηγα να την βαλω και ενω φαινοταν να ξεκιναει στο τελος μου εβγαλε "η εφαρμογη δεν εχει εγκατασταθει" μαλλον επειδη δεν υπαρχει line για KK, anyway, δεν πιστευω οτι με περιοριζει η KK (καμια εφαρμογη μου δεν μου ζητησε νεοτερη εκδοση ακομα), οποτε δεν πειραζει, και το aquamail μια χαρα ειναι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2017 κι εγω σε KK πηγα να την βαλω και ενω φαινοταν να ξεκιναει στο τελος μου εβγαλε "η εφαρμογη δεν εχει εγκατασταθει" μαλλον επειδη δεν υπαρχει line για KK, anyway, δεν πιστευω οτι με περιοριζει η KK (καμια εφαρμογη μου δεν μου ζητησε νεοτερη εκδοση ακομα), οποτε δεν πειραζει, και το aquamail μια χαρα ειναι :) Σίγουρα στα security updates είσαι πολύ πίσω. Εφόσον υπάρχει μεγαλύτερη έκδοση για το κινητό σου πέρνα την. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. August 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2017 κι εγω σε KK πηγα να την βαλω και ενω φαινοταν να ξεκιναει στο τελος μου εβγαλε "η εφαρμογη δεν εχει εγκατασταθει" μαλλον επειδη δεν υπαρχει line για KK, anyway, δεν πιστευω οτι με περιοριζει η KK (καμια εφαρμογη μου δεν μου ζητησε νεοτερη εκδοση ακομα), οποτε δεν πειραζει, και το aquamail μια χαρα ειναι :) 1. Ετσι εγινε και σε μενα. 2. Η μονη εφαρμογη που με ενοχλει το οτι δεν τρεχει σε ΚΚ ειναι ο samsung Internet explorer, ισως ο καλυτερος web browser. 3. Tο aqua mail οντως τρεχει "νερακι". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2017 Σίγουρα στα security updates είσαι πολύ πίσω. Εφόσον υπάρχει μεγαλύτερη έκδοση για το κινητό σου πέρνα την. ποια security; δεν υπαρχουν ιοι στο android, αλλα ακομα και malware που ακουγονται, πες οτι εσυ εφτιαχνες ενα malware, ετσι; την kitkat θα χτυπουσες ή την Nougat κλπ; ευκολα νομιζω το δευτερο, ποιος ασχολειται με kitkat (οπως μου εγραψαν και σε ενα φορουμ που ρωτησα..) τελος, ειμαι της αποψης οτι λειτουργικο και συσκευη πανε πακετο (λογω συμβατοτητας, αποδοτικοτητας κλπ), εκτος αυτου προτιμω την εχω μια σταθερη και δοκισμενη εκδοση, παρα μια νεα που θα εχει bugs κι αντε περιμενε να τα λυσουν κι αν τα λυσουν βαλε update κλπ κλπ, οταν αλλαξω κινητο, τοτε θα αλλαξω και εκδοση android, ως τοτε καλα ειμαστε, μια χαρα :) 1. Ετσι εγινε και σε μενα. 2. Η μονη εφαρμογη που με ενοχλει το οτι δεν τρεχει σε ΚΚ ειναι ο samsung Internet explorer, ισως ο καλυτερος web browser. 3. Tο aqua mail οντως τρεχει "νερακι". το εχω ακουσει για το 2, αλλα δεν τον εχω δει ακομα το fenix (εφαρμογη για τουιτερ) εγω ειδα οτι ξαναγραφεται για 5+, αλλα ενταξει, δεν τρελενομαι κιολας, εξαλλου το twitter το διαβαζω μεσα απο τον inoreader, για να βαλω/βγαλω κανα χρηστη απο καμια λιστα το κανει και το παλιο fenix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. August 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2017 Δεν πρέπει να δουλεύει σε kk. Πέρνα μια 7αρα στο note 2 η έστω 6αρα θα λειτουργεί κανονικά. Η kk σε περιορίζει αρκετά αυτή τη στιγμή. Send From Note 3 With S8 Port Rom Δυστυχως δεν υπαρχει ουτε καν λολιποπ χωρις bugs και με πληρως λειτουργικο s pen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts