marras Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 (edited) Καλημέρα, θέλω να αλλάξω τον launcher μου (Line/dodol). Εκτός από τον γνωστό (Nova...) έχω ακούσει καλά λόγια για τον Evie αλλά και Arrow της MS. Τους έχει δοκιμάσει κάποιος να μας πει; Ευχαριστώ! Καταρχάς αυτούς που αναφέρεις δεν τους ξέρω, οπότε πάμε στους άλλους. Ο Nova είναι ο πιο vfm, δεν είναι τυχαία όσα λέγονται και δεν έχει μείνει κάτι να πω και εγώ για αυτόν ! O Next έχει φανταστικά εφέ και πλήρη παραμετροποίηση (ο αγορασμένος), αλλά είναι ακριβός. Μπορείς βέβαια να τον δοκιμάσεις, δε χάνεις κάτι. Προσωπικά, αυτόν χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια και δεν τον αλλάζω με τίποτα. Ο TSF που αναφέρθηκε είναι πάρα πολύ καλός Launcher, λίγο βαρύς αλλά με ένα κινητό με 1,5 giga ram η περισσότερο, δεν θα καταλάβεις τίποτα. Κάποτε ήταν επί πληρωμή (τον είχα αγοράσει), τώρα είναι δωρεάν. Ο Go επίσης πολύ καλός, με πολύ καλά εφέ και απαλλαγμένος πλέον από το bloatware που τον έκανε βαρύ και ασήκωτο κάποτε. Να ξέρεις ότι όποιον και να εγκαταστήσεις, θα χρειαστείς λίγο χρόνο για να εξοικειωθείς με το μενού του και να τον φέρεις στα μέτρα σου :) Edited July 20, 2017 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Καταρχάς αυτούς που αναφέρεις δεν τους ξέρω, οπότε πάμε στους άλλους. Ο Nova είναι ο πιο vfm, δεν είναι τυχαία όσα λέγονται και δεν έχει μείνει κάτι να πω και εγώ για αυτόν ! O Next έχει φανταστικά εφέ και πλήρη παραμετροποίηση (ο αγορασμένος), αλλά είναι ακριβός. Μπορείς βέβαια να τον δοκιμάσεις, δε χάνεις κάτι. Προσωπικά, αυτόν χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια και δεν τον αλλάζω με τίποτα. Ο TSF που αναφέρθηκε είναι πάρα πολύ καλός Launcher, λίγο βαρύς αλλά με ένα κινητό με 1,5 giga ram η περισσότερο, δεν θα καταλάβεις τίποτα. Κάποτε ήταν επί πληρωμή (τον είχα αγοράσει), τώρα είναι δωρεάν. Ο Go επίσης πολύ καλός, με πολύ καλά εφέ και απαλλαγμένος πλέον από το bloatware που τον έκανε βαρύ και ασήκωτο κάποτε. Να ξέρεις ότι όποιον και να εγκαταστήσεις, θα χρειαστείς λίγο χρόνο για να εξοικειωθείς με το μενού του και να τον φέρεις στα μέτρα σου :) Ευχαριστώ! Θα τους δοκιμάσω τον επόμενο μήνα που θα είμαι σε άδεια και θα σας πω εντυπώσεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Ότι λέτε για ΝΟVA συμφωνώ αλλά αξίζει δοκιμή και ο πολύ καλός και πάρα πολύ διαφορετικός TSF. Μία δοκιμή είναι όλα και αποφασίζεις. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tsf.shell Πράγματι πολύ καλός και ο TSF. Τον έχω δοκιμάσει στο παρελθόν. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Μπορείτε να μου προτείνετε μια εφαρμογή, ωστε να ανοιγω τα txt (notepad) αρχεία, και να κανω επεξεργασια? Γιατι οσα κατεβασα δεν διαβαζουν ελληνικους χαρακτήρες ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Μπορείτε να μου προτείνετε μια εφαρμογή, ωστε να ανοιγω τα txt (notepad) αρχεία, και να κανω επεξεργασια? Γιατι οσα κατεβασα δεν διαβαζουν ελληνικους χαρακτήρες ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Σου έχω στείλει μήνυμα. Εγώ έχω Officesuite pro την έχω πληρώσει και είναι εξαιρετική . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Το εχω κ γω πληρωμενο αλλα μου βγαζει ερωτηματικά κ συμβολα στους ελληνικούς χαρακτήρες. Δοκίμασα ολες τα φορματς αλλα τιποτα. Το τχτ το έχω φτιαξει σε pc κ το εχω μεταφέρει στο κινητο ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Το εχω κ γω πληρωμενο αλλα μου βγαζει ερωτηματικά κ συμβολα στους ελληνικούς χαρακτήρες. Δοκίμασα ολες τα φορματς αλλα τιποτα. Το τχτ το έχω φτιαξει σε pc κ το εχω μεταφέρει στο κινητο ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Ακριβώς το ίδιο κάνω και μια χαρά διαβάζει τα πάντα. Επιλέγω αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Το Word; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.office.word Μπορείτε να μου προτείνετε μια εφαρμογή, ωστε να ανοιγω τα txt (notepad) αρχεία, και να κανω επεξεργασια? Γιατι οσα κατεβασα δεν διαβαζουν ελληνικους χαρακτήρες ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 es explorer & solid μια χαρα διαβαζουν τα ελληνικα, δεν νομιζω οτι χρειαζεται text editor στο android γι αυτον ακριβως το λογο, τα διαφορα office που αναφερθηκαν ειναι βαρια και δεν συνιστανται για τετοια δουλεια, αν ο ερωτων θελει να ανοιγει και αρχεια word/excel τοτε ναι, αλλα οχι office για ανοιγμα text αρχειου, λαθος, ειναι σαν να παιρνεις την ferrari για να πας για τσιγαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 θελω μια εφαρμογη που οταν το τηλεφωνο συνδεθει στο WiFi του σπιτιου μου να προωθει τις κλησεις του κινητου στο σταθερο. Οσες εχω δοκιμασει δεν δουλευαν σωστα. Εχετε καποια δοκιμασμενη; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Για να κλείσω το θεμα εδω, εχω το office suite pro γιατι δουλευω world excell κλπ. Τα αρχεια τχτ τα ανοιγω με αυτο κ με την κωδικοποίηση που ειπε ο araditsas. Στο σαμσουνγ ολα οκ. Οταν παω να ανοιξω τχτ στο ταμπλετ (asus) μου βγαζει μαυριλες στα ελληνικα. Γιαυτο κ σας εκανα την ερώτηση. ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 es explorer & solid μια χαρα διαβαζουν τα ελληνικα, δεν νομιζω οτι χρειαζεται text editor στο android γι αυτον ακριβως το λογο, τα διαφορα office που αναφερθηκαν ειναι βαρια και δεν συνιστανται για τετοια δουλεια, αν ο ερωτων θελει να ανοιγει και αρχεια word/excel τοτε ναι, αλλα οχι office για ανοιγμα text αρχειου, λαθος, ειναι σαν να παιρνεις την ferrari για να πας για τσιγαρα Κι ο παλιός κλασικός X-plore έχει text viewer και editor. Τον χρησιμοποιώ συνέχεια. Απλά για να δεις σωστά ελληνικά σε κείμενο στο Android πρέπει τα αρχεία να έχουν κωδικοποίηση UTF-8. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chionis92 Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Παιδιά καλησπέρα,επειδή αύριο ταξιδεύω και στο S7 όπως γνωρίζετε δεν υπάρχει ραδιόφωνο,υπάρχει καμιά καλή εφαρμογή για e-radio; Είδα κάποιες στο play store αλλά δε ξέρω τι παίζει με κατανάλωση μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Πόσες ώρες θα ταξιδεύεις? Και με τι τρόπο? Θα σου πρότεινα να "φορτώσεις" mp3 να το ευχαριστηθείς καλύτερα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 θελω μια εφαρμογη που οταν το τηλεφωνο συνδεθει στο WiFi του σπιτιου μου να προωθει τις κλησεις του κινητου στο σταθερο. Οσες εχω δοκιμασει δεν δουλευαν σωστα. Εχετε καποια δοκιμασμενη; Δεν σε απασχολεί η χρέωση ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Παιδιά καλησπέρα,επειδή αύριο ταξιδεύω και στο S7 όπως γνωρίζετε δεν υπάρχει ραδιόφωνο,υπάρχει καμιά καλή εφαρμογή για e-radio; Είδα κάποιες στο play store αλλά δε ξέρω τι παίζει με κατανάλωση μπαταρίας.Tunein radio. Κλασική αξία. Έχω δοκιμάσει και άλλα πιο ελαφριά, αλλά τα έχουν τα θεματάκια τους. Μπαταρία όλα αυτά καταναλώνουν πολύ και εννοείται και δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chionis92 Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Πόσες ώρες θα ταξιδεύεις? Και με τι τρόπο? Θα σου πρότεινα να "φορτώσεις" mp3 να το ευχαριστηθείς καλύτερα;) Ενα 2ωρο περιπου κτελ και καραβι (Πάτρα-Ζάκυνθος).Το σκέφτηκα κι εγώ να σου πω αλλά είπα για ράδιο επειδή ακούω και ειδήσεις κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Vradio που ειναι και τζαμπα και εχει τα παντα απο Ελλαδα και Κυπρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Και το E-radio είναι πολύ καλό. Και σου δείχνει και πόσα mb έχουν καταναλωθεί όση ώρα ακούς. Ίσως αυτό να το δείχνει και το v radio δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Συνυπογράφω για το E-Radio. Πολύ καλή εφαρμογή, τη χρησιμοποιώ αρκετά συχνά. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Στην εφαρμογή Facebook που αλλάζω την ρύθμιση να ΜΗΝ ανοίγουν τα λινκ εντός της εφαρμογής αλλά στο δικό μου browser; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Vradio που ειναι και τζαμπα και εχει τα παντα απο Ελλαδα και Κυπρο.Καλό αλλά τελευταία μου κάνει κάτι διακοπές παρόλο που η σύνδεση είναι άριστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Στην εφαρμογή Facebook που αλλάζω την ρύθμιση να ΜΗΝ ανοίγουν τα λινκ εντός της εφαρμογής αλλά στο δικό μου browser; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπες στην εφαρμογη πάτα δεξιά τις τρεις οριζόντιες γραμμές και κατέβα να βρεις τις ρυθμίσεις εφαρμογής. Μέσα εκεί τικαρε το εξωτερικό άνοιγμα συνδέσμων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Μπες στην εφαρμογη πάτα δεξιά τις τρεις οριζόντιες γραμμές και κατέβα να βρεις τις ρυθμίσεις εφαρμογής. Μέσα εκεί τικαρε το εξωτερικό άνοιγμα συνδέσμωνΟκ ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chionis92 Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Τελικα έβαλα το e radio! Σας ευχαριστω πολυ για τη βοήθεια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts