junglist Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 @junglist είχα ίδιο πρόβλημα σε Meizu κι εγώ , αλλά με το keep. Άφησα στις εφαρμογές που ξεκινούν αλλά και στις εφαρμογές παρασκηνίου την άδεια, στα εξής: Google one time Διαχειριστής λογαριασμού Google. Πλαίσιο υπηρεσιών Google. Υπηρεσίες Google play. Και το keep φυσικά που χρειαζόμουν. Εσύ θα δώσεις άδεια στα παραπάνω και στο calendar. Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν κατάλαβα τι εννοείς με την άδεια. Έχει 3 επιλογές για να τρέχουν στο background και όλα αυτά που αναφέρεις είναι στο Smart background (recommended). Επίσης, τις μισές φορές το reminder δουλεύει κανονικά. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Υπάρχει τρόπος διότι δεν το ξέρω να πληρώνω μέσω nfc σε καταστήματα με pos? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Υπάρχει τρόπος διότι δεν το ξέρω να πληρώνω μέσω nfc σε καταστήματα με pos? Ναι υπάρχει. Κατεβάζεις το σχετικό app της τράπεζας και είσαι οκ. Εγώ χρησιμοποιώ της Πειραιώς Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Ναι υπάρχει. Κατεβάζεις το σχετικό app της τράπεζας και είσαι οκ. Εγώ χρησιμοποιώ της Πειραιώς eurobank,ξερουμε πως γινετε...??? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 eurobank,ξερουμε πως γινετε...??? Δεν ξέρω για eurobank κι αν έχει αυτή την δυνατότητα. Ψάξε για σχετικά app στο store Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Δεν κατάλαβα τι εννοείς με την άδεια. Έχει 3 επιλογές για να τρέχουν στο background και όλα αυτά που αναφέρεις είναι στο Smart background (recommended). Επίσης, τις μισές φορές το reminder δουλεύει κανονικά. Sent from my m1 note using Tapatalk Θα σου πω στο flyme 5 πως είναι σε μένα. 1)Από Security - permissions - Auto starts, επιλέγεις τις εφαρμογές που σου είπα. 2) Από Settings - battery - more modes - standby management πάλι τις ίδιες εφαρμογές. Δεν ξέρω ποιο flyme έχεις και πως σου τα δείχνει. Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Θα σου πω στο flyme 5 πως είναι σε μένα. 1)Από Security - permissions - Auto starts, επιλέγεις τις εφαρμογές που σου είπα. 2) Από Settings - battery - more modes - standby management πάλι τις ίδιες εφαρμογές. Δεν ξέρω ποιο flyme έχεις και πως σου τα δείχνει. Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχω το Flyme 6 εδώ και μήνες, οπότε δεν έχει αυτά που λες Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Ποιος είναι ο καλύτερος Dialer? Εχω δοκιμάσει TrueCaller, true phone αλλα Ψάχνω κάτι καλύτερο. Τώρα κατέβασα για δοκιμή τον drupe Dialer για να τον δοκιμάσω. Θέλω κάτι απλό, γρήγορο και με ελληνικό Τ9 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Ποιος είναι ο καλύτερος Dialer? Εχω δοκιμάσει TrueCaller, true phone αλλα Ψάχνω κάτι καλύτερο. Τώρα κατέβασα για δοκιμή τον drupe Dialer για να τον δοκιμάσω. Θέλω κάτι απλό, γρήγορο και με ελληνικό Τ9 Απλό, γρήγορο και με ελληνικό Τ9; exdialer Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 σωστος, κι εγω truecaller ειχα πρωτα, exdialer μετα/τωρα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Απλό, γρήγορο και με ελληνικό Τ9; exdialer Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ. Το κατεβάζω Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Καλημέρα.Για dual sim κινητο κάνει το exdialer? Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Καλημέρα.Για dual sim κινητο κάνει το exdialer? Οχι. Εκτος και εχει καποια ρυθμιση που δεν προσεξα Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Καλησπέρα. Χρησιμοποιεί το True Phone and dialer και το chomp sms. Γνωρίζετε αν μπορώ για μια επαφή να βάλω διαφορετικό ήχο στο sms? Για ήχο κλήσης έχων βάλεις διαφορετικό κανονικά. Για sms δεν μπορώ. Παρότι το έχω αλλάξει στη μαμά εφαρμογή του dialer Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paposgsxr Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Εγώ παιδιά ψάχνω πρόγραμμα που να μπορεί να έχει καλύτερη ποιότητα ήχου στις κλήσεις. Να ακούω καθαρότερα τον συνομιλητή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Ξέρετε κάποια εφαρμογή που να σου δείχνει τον καιρό σε όλη την διαδρομή που θα ορίσεις εσύ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Καλησπέρα σας παιδιά, χρησιμοποιείτε κάποια εφαρμογή για τις κάρτες του super market που όμως να μπορεί στο ταμείο να σκανναρει την κάρτα; Έχω κατεβάσει την mobile-pocket αλλά το scanner στο ταμείο δεν μπορεί να διαβάσει την κάρτα. Είναι αποκλειστικά θέμα οθόνης κινητού; Κάρτα ΑΒ και το κινητό είναι το Xiaomi Mi 5s Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Καλησπέρα σας παιδιά, χρησιμοποιείτε κάποια εφαρμογή για τις κάρτες του super market που όμως να μπορεί στο ταμείο να σκανναρει την κάρτα; Έχω κατεβάσει την mobile-pocket αλλά το scanner στο ταμείο δεν μπορεί να διαβάσει την κάρτα. Είναι αποκλειστικά θέμα οθόνης κινητού; Κάρτα ΑΒ και το κινητό είναι το Xiaomi Mi 5s Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ την έχω βγάλει μια απλή φωτογραφία και την διαβάσει μια χαρά. Αρκεί να έχεις ανεβασμένη την φωτεινότητα. leeco le max 2 tele23s v43 Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Ξέρετε κάποια εφαρμογή που να σου δείχνει τον καιρό σε όλη την διαδρομή που θα ορίσεις εσύ? Weather Route ψάξε στο play και θα βρεις. Είμαι από κινητό και δεν ξέρω να προσθέσω λινκ Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 (edited) Καλησπέρα σας παιδιά, χρησιμοποιείτε κάποια εφαρμογή για τις κάρτες του super market που όμως να μπορεί στο ταμείο να σκανναρει την κάρτα; Έχω κατεβάσει την mobile-pocket αλλά το scanner στο ταμείο δεν μπορεί να διαβάσει την κάρτα. Είναι αποκλειστικά θέμα οθόνης κινητού; Κάρτα ΑΒ και το κινητό είναι το Xiaomi Mi 5s Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Την ίδια χρησιμοποιώ και εγώ, αλλά το αν θα τη διαβάσει στο super market, είναι περισσότερο θέμα scanner και όχι τόσο της οθόνης, χωρίς να αποκλείουμε το δεύτερο βέβαια. Στο Mart (Θεσσαλονίκη) για παράδειγμα, το κινητό μου το διαβάζει το scanner της εισόδου, αλλά δεν το διαβάζουν τα scanner στα ταμεία, οπότε η υπάλληλος το πληκτρολογεί. Επιπλέον, πιο απλό παράδειγμα, σε Μασούτη της Καλαμαριάς το διαβάζει και σε Μασούτη της Τούμπας όχι. Edited June 8, 2017 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Πολλές διαφημίσεις το Tapatalk σήμερα, πήρε αναβάθμιση και δεν το κατάλαβα; πως τις κόβω τώρα; δεν είμαι root ONEPLUS 3T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Καλησπέρα. Χρησιμοποιεί το True Phone and dialer και το chomp sms. Γνωρίζετε αν μπορώ για μια επαφή να βάλω διαφορετικό ήχο στο sms? Για ήχο κλήσης έχων βάλεις διαφορετικό κανονικά. Για sms δεν μπορώ. Παρότι το έχω αλλάξει στη μαμά εφαρμογή του dialer άλλο πρόγραμμα ο Dialer κι άλλο το Chomp sms. Το ότι άλλαξες τον ήχο κλήσης σε μια επαφή στο Dialer δεν σημαίνει/συμβαίνει το αντίστοιχο στο chomp sms. Νομίζω ότι δεν γίνεται να ορίσεις διαφορετικό ήχο για επαφή στα sms apk. Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Καλησπέρα. Χρησιμοποιεί το True Phone and dialer και το chomp sms. Γνωρίζετε αν μπορώ για μια επαφή να βάλω διαφορετικό ήχο στο sms? Για ήχο κλήσης έχων βάλεις διαφορετικό κανονικά. Για sms δεν μπορώ. Παρότι το έχω αλλάξει στη μαμά εφαρμογή του dialer Για αλλαγή ήχου ανά επαφή στα sms, θα μπεις στην λίστα με τις συνομιλίες και θα κάνεις παρατεταμένο πάτημα στην συνομιλία που έχεις με το συγκεκριμένο άτομο που θες να αλλάξεις τον ήχο.... Μετά θα πατήσεις "ειδοποίηση" - "ήχος" Στο chomp sms από εκεί αλλάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Για αλλαγή ήχου ανά επαφή στα sms, θα μπεις στην λίστα με τις συνομιλίες και θα κάνεις παρατεταμένο πάτημα στην συνομιλία που έχεις με το συγκεκριμένο άτομο που θες να αλλάξεις τον ήχο.... Μετά θα πατήσεις "ειδοποίηση" - "ήχος" Στο chomp sms από εκεί αλλάζει. Το chomp sms υποστηρίζει dual SIM ? Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Ναι υποστηρίζει. Πάνω δεξιά στη εφαρμογή έχει τρεις τελίτσες. Πατάς και επιλέγεις Ρυθμίσεις και SMS. Εκεί θα διαλέξεις στο πρώτο, την διπλή λειτουργία sim και θα τικάρεις και τις δύο επόμενες επιλογές. Όταν πας να στείλεις μήνυμα με παρατεταμένο πάτημα στο βελάκι της αποστολής αλλάζει από sim 1 σε 2. Γράφει μόνο τον αριθμό. Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts