np91 Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου, νομίζω ότι την είδα την εφαρμογή που προτείνεις αλλά στα σχόλια έλεγαν ότι χρειάζεται πληρωμή για να συνεχίσει να κάνει αυτά που υπόσχεται.Καμια άλλη δοκιμασμένη? ευχαριστω πάντως για την απάντηση σου Ίσως θα πρέπει πάντως να μάθουμε να πληρώνουμε κάποια πράγματα γιατί κάποιοι που δημιουργούν κάποιες αξιόλογες εφαρμογές έχουν φάει πολλές ώρες εργασίας, εσύ εργάζεσαι δωρεάν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasthess_82 Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioa_pap Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Έχω το Α3 2017 και δεν βρίσκω το μενού που λες... μπορείς να δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες? Μάλλον στην 7.0 το έχουν βάλει στην συντήρηση συσκευής που βρίσκεται στις ρυθμίσεις. Κοίτα εδώ στο 2ο λεπτό του βίντεο. Εάν δεν την έχεις χρησιμοποιήσει 3 ημέρες και πάνω η εφαρμογή μπαίνει σε αδρανοποίηση: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Ίσως θα πρέπει πάντως να μάθουμε να πληρώνουμε κάποια πράγματα γιατί κάποιοι που δημιουργούν κάποιες αξιόλογες εφαρμογές έχουν φάει πολλές ώρες εργασίας, εσύ εργάζεσαι δωρεάν? Nα ρώταγε που θα την βρει σπασμένη να καταλάβω την αντιδραση σου,τώρα νομίζω ότι είσαι υπερβολικός. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anosamos Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Υπάρχει κάποια εφαρμογή για ανάκτηση φωτογραφιών που σβήστηκαν από το what's app? Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Νομίζω ότι το whatsapp κάνει αυτόματη αποθήκευση μια φορά τη μέρα οπότε μάλλον μπορείς να κάνεις ανάκτηση (εάν δεν έχει περάσει μία μετά και έχει διαγραφεί το αντίγραφο από ένα νέο) Sent from my SM-P905 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anosamos Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Δυστυχώς έχουν περάσει δύο από την περίοδο που έλαβα τις φωτογραφίες, το δοκίμασα, αλλα τζιφος, γι' αυτό ζηταω κάποια εφαρμογή μπας κ σώσω τίποτα Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Υπάρχει εφαρμογή που να 'κόβει ' το περιεχόμενο που αφορά ενήλικες απο το YouTube και απο τους browser's? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Ούτως ή άλλως δεν έχει και τόσο "περιεχόμενο για ενηλίκους" το YouTube αλλά βάλε και αυτό στη φωτογραφία . Επίσης φτιάξε ένα λογαριασμό που θα δηλώσεις ηλικία κάτω των 18 οπότε θα κρύβει περιεχόμενο για ενήλικες. Είναι το αντίστοιχο που όταν δεν έχεις κάνει login σου λέει, κάνε login για να δείς το βίντεο (ώστε να δει ότι έχει δηλώσει ηλικία άνω των 18 στο λογαριασμό. Sent from my SM-N910C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Έλεγα μήπως υπάρχει και κάτι άλλο σαν δικλίδα ασφαλείας, σε περίπτωση που κάποιος απενεργοποίηση την λειτουργία περιορισμένης πρόσβασης . Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Μια βοηθεια βρε παιδια.Εχω εγκαταστησει για μηνυματα το chomp sms και δε μπορω να βρω με τιποτα πως ενεργοποιουνται οι 160 χαρακτηρες.Μηπως δεν το υποστηριζει το κινητο (OnePlus 3T)? Δε το κατεχω και πολυ το ολο πραμα:p. Μηπως να βαλω καποιο αλλο προγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Έλεγα μήπως υπάρχει και κάτι άλλο σαν δικλίδα ασφαλείας, σε περίπτωση που κάποιος απενεργοποίηση την λειτουργία περιορισμένης πρόσβασης . Ευχαριστώ. Αν μιλάμε για μικρή ηλικία, τότε υπάρχει και το YouTube kids, όπου υπάρχει πρόσβαση σε πολύ περιορισμένα πράγματα http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/youtube-kids/youtube-kids-2-21-4-release/youtube-kids-2-21-4-4-android-apk-download/ Sent from my TbooK 16 Pro(E6C1) using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Μια βοηθεια βρε παιδια.Εχω εγκαταστησει για μηνυματα το chomp sms και δε μπορω να βρω με τιποτα πως ενεργοποιουνται οι 160 χαρακτηρες.Μηπως δεν το υποστηριζει το κινητο (OnePlus 3T)? Δε το κατεχω και πολυ το ολο πραμα:p. Μηπως να βαλω καποιο αλλο προγραμμα? Το Textra είναι ένα καλό πρόγραμμα και έχει 160 χαρακτήρες https://play.google.com/store/apps/details?id=com.textra&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Το Textra είναι ένα καλό πρόγραμμα και έχει 160 χαρακτήρες https://play.google.com/store/apps/details?id=com.textra&hl=el Σε ευχαριστω πολυ φιλε soleman!Θα το δοκιμασω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 δοκιμασε το resilio sync ,εμενα με βολεψε πολυ δεν μου κάνει το resilio θέλω για τοπικό backup μέσω wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Αν μιλάμε για μικρή ηλικία, τότε υπάρχει και το YouTube kids, όπου υπάρχει πρόσβαση σε πολύ περιορισμένα πράγματα http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/youtube-kids/youtube-kids-2-21-4-release/youtube-kids-2-21-4-4-android-apk-download/ Sent from my TbooK 16 Pro(E6C1) using Tapatalk Όχι, δεν είναι τόσο μικρό. Είναι λίγο πιό μεγάλο .θα καταλάβει την διαφορά. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Παιδιά υπάρχει κάποια εφαρμογη που μπορώ να σχηματίσω μέσα σε Wallpaper κάτι που θέλω με συγκεκριμένο χρώμα? HTC 10 Matte Black Power Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Υπάρχει κάποια εφαρμογή για ανάκτηση φωτογραφιών που σβήστηκαν από το what's app? Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk WhatsApp ανάκτηση.....διάβασε το, παρακάτω γράφει και για photo....! ;) http://drfone.biz/el/whatsapp/whatsapp-recovery.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Παιδιά υπάρχει κάποια εφαρμογη που μπορώ να σχηματίσω μέσα σε Wallpaper κάτι που θέλω με συγκεκριμένο χρώμα? HTC 10 Matte Black Power Με οποιαδήποτε εφαρμογή επεξεργασιας εικονων δε μπορεις να το κανεις αυτο? Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 (edited) Παιδιά υπάρχει κάποια εφαρμογη που μπορώ να σχηματίσω μέσα σε Wallpaper κάτι που θέλω με συγκεκριμένο χρώμα? HTC 10 Matte Black Power Γίνεται με την εφαρμογή Pixlr https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pixlr.express Η επιλογή αυτή λέγεται splash Και έχει πολύ καλά αποτελέσματα. Υπάρχουν και άλλες εφαρμογές που κάνουν αποκλειστικά αυτό αλλά δεν μου αρέσουν γιατί στο 99% από αυτές πρέπει να "ζωγραφίσεις" με το δάχτυλο το αντικείμενο που θες να κρατήσουν το χρώμα, βγαίνεις απέξω και γίνεται χάλια. Ενώ σε αυτή απλά κάνεις ένα ταπ πάνω στο αντικείμενο που θες και το κάνει αυτόματα. ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με οποιαδήποτε εφαρμογή επεξεργασιας εικονων δε μπορεις να το κανεις αυτο? Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Όχι..... :p Edited May 20, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Θυμήθηκα ότι είχα κάνει λογαριασμό στο cerberus όταν ήταν προσφορά και το ξανακατεβασα. Τι ρυθμίσεις κάνουμε στην συσκευή μας για προστασία; Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Μια βοηθεια βρε παιδια.Εχω εγκαταστησει για μηνυματα το chomp sms και δε μπορω να βρω με τιποτα πως ενεργοποιουνται οι 160 χαρακτηρες.Μηπως δεν το υποστηριζει το κινητο (OnePlus 3T)? Δε το κατεχω και πολυ το ολο πραμα:p. Μηπως να βαλω καποιο αλλο προγραμμα? Πήγαινε ρυθμίσεις - SMS - και τικαρισε τοη δεύτερη επίλογη (strip accents....). Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Γίνεται με την εφαρμογή Pixlr https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pixlr.express Η επιλογή αυτή λέγεται splash Και έχει πολύ καλά αποτελέσματα. Υπάρχουν και άλλες εφαρμογές που κάνουν αποκλειστικά αυτό αλλά δεν μου αρέσουν γιατί στο 99% από αυτές πρέπει να "ζωγραφίσεις" με το δάχτυλο το αντικείμενο που θες να κρατήσουν το χρώμα, βγαίνεις απέξω και γίνεται χάλια. Ενώ σε αυτή απλά κάνεις ένα ταπ πάνω στο αντικείμενο που θες και το κάνει αυτόματα. ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όχι..... :p Δεν κατάφερα να το κάνω φίλε μου... HTC 10 Matte Black Power Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Στον es explorer υπάρχει κάποια επιλογή οπου να μπορείς να κλειδώνεις έναν φάκελο που θες, ώστε να μην μπορεί να γίνει διαγραφή του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Στον es explorer υπάρχει κάποια επιλογή οπου να μπορείς να κλειδώνεις έναν φάκελο που θες, ώστε να μην μπορεί να γίνει διαγραφή του; Φαντάζομαι αυτό γίνεται με τα permissions του κάθε φακέλου. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts