Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου, νομίζω ότι την είδα την εφαρμογή που προτείνεις αλλά στα σχόλια έλεγαν ότι χρειάζεται πληρωμή για να συνεχίσει να κάνει αυτά που υπόσχεται.Καμια άλλη δοκιμασμένη? ευχαριστω πάντως για την απάντηση σου

Ίσως θα πρέπει πάντως να μάθουμε να πληρώνουμε κάποια πράγματα γιατί κάποιοι που δημιουργούν κάποιες αξιόλογες εφαρμογές έχουν φάει πολλές ώρες εργασίας, εσύ εργάζεσαι δωρεάν?

Έχω το Α3 2017 και δεν βρίσκω το μενού που λες... μπορείς να δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες?

Μάλλον στην 7.0 το έχουν βάλει στην συντήρηση συσκευής που βρίσκεται στις ρυθμίσεις.

Κοίτα εδώ στο 2ο λεπτό του βίντεο. Εάν δεν την έχεις χρησιμοποιήσει 3 ημέρες και πάνω η εφαρμογή μπαίνει σε αδρανοποίηση:

Ίσως θα πρέπει πάντως να μάθουμε να πληρώνουμε κάποια πράγματα γιατί κάποιοι που δημιουργούν κάποιες αξιόλογες εφαρμογές έχουν φάει πολλές ώρες εργασίας, εσύ εργάζεσαι δωρεάν?

Nα ρώταγε που θα την βρει σπασμένη να καταλάβω την αντιδραση σου,τώρα νομίζω ότι είσαι υπερβολικός. :)

Υπάρχει κάποια εφαρμογή για ανάκτηση φωτογραφιών που σβήστηκαν από το what's app?

Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Νομίζω ότι το whatsapp κάνει αυτόματη αποθήκευση μια φορά τη μέρα οπότε μάλλον μπορείς να κάνεις ανάκτηση (εάν δεν έχει περάσει μία μετά και έχει διαγραφεί το αντίγραφο από ένα νέο)

Sent from my SM-P905 using Tapatalk

Δυστυχώς έχουν περάσει δύο από την περίοδο που έλαβα τις φωτογραφίες, το δοκίμασα, αλλα τζιφος, γι' αυτό ζηταω κάποια εφαρμογή μπας κ σώσω τίποτα

Ούτως ή άλλως δεν έχει και τόσο "περιεχόμενο για ενηλίκους" το YouTube αλλά βάλε και αυτό στη φωτογραφία . Επίσης φτιάξε ένα λογαριασμό που θα δηλώσεις ηλικία κάτω των 18 οπότε θα κρύβει περιεχόμενο για ενήλικες. Είναι το αντίστοιχο που όταν δεν έχεις κάνει login σου λέει, κάνε login για να δείς το βίντεο (ώστε να δει ότι έχει δηλώσει ηλικία άνω των 18 στο λογαριασμό. 67c8080c8025c21db91936063412065b.jpg

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Έλεγα μήπως υπάρχει και κάτι άλλο σαν δικλίδα ασφαλείας, σε περίπτωση που κάποιος απενεργοποίηση την λειτουργία περιορισμένης πρόσβασης . Ευχαριστώ.

Μια βοηθεια βρε παιδια.Εχω εγκαταστησει για μηνυματα το chomp sms και δε μπορω να βρω με τιποτα πως ενεργοποιουνται οι 160 χαρακτηρες.Μηπως δεν το υποστηριζει το κινητο (OnePlus 3T)? Δε το κατεχω και πολυ το ολο πραμα:p. Μηπως να βαλω καποιο αλλο προγραμμα?

Έλεγα μήπως υπάρχει και κάτι άλλο σαν δικλίδα ασφαλείας, σε περίπτωση που κάποιος απενεργοποίηση την λειτουργία περιορισμένης πρόσβασης . Ευχαριστώ.

Αν μιλάμε για μικρή ηλικία, τότε υπάρχει και το YouTube kids, όπου υπάρχει πρόσβαση σε πολύ περιορισμένα πράγματα

http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/youtube-kids/youtube-kids-2-21-4-release/youtube-kids-2-21-4-4-android-apk-download/

Sent from my TbooK 16 Pro(E6C1) using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Μια βοηθεια βρε παιδια.Εχω εγκαταστησει για μηνυματα το chomp sms και δε μπορω να βρω με τιποτα πως ενεργοποιουνται οι 160 χαρακτηρες.Μηπως δεν το υποστηριζει το κινητο (OnePlus 3T)? Δε το κατεχω και πολυ το ολο πραμα:p. Μηπως να βαλω καποιο αλλο προγραμμα?

Το Textra είναι ένα καλό πρόγραμμα και έχει 160 χαρακτήρες

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.textra&hl=el

Το Textra είναι ένα καλό πρόγραμμα και έχει 160 χαρακτήρες

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.textra&hl=el

Σε ευχαριστω πολυ φιλε soleman!Θα το δοκιμασω:)

Αν μιλάμε για μικρή ηλικία, τότε υπάρχει και το YouTube kids, όπου υπάρχει πρόσβαση σε πολύ περιορισμένα πράγματα

http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/youtube-kids/youtube-kids-2-21-4-release/youtube-kids-2-21-4-4-android-apk-download/

Sent from my TbooK 16 Pro(E6C1) using Tapatalk

Όχι, δεν είναι τόσο μικρό. Είναι λίγο πιό μεγάλο .θα καταλάβει την διαφορά.

Ευχαριστώ πολύ.

Παιδιά υπάρχει κάποια εφαρμογη που μπορώ να σχηματίσω μέσα σε Wallpaper κάτι που θέλω με συγκεκριμένο χρώμα?

HTC 10 Matte Black Power

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Υπάρχει κάποια εφαρμογή για ανάκτηση φωτογραφιών που σβήστηκαν από το what's app?

WhatsApp ανάκτηση.....διάβασε το, παρακάτω γράφει και για photo....! ;)

http://drfone.biz/el/whatsapp/whatsapp-recovery.html

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Παιδιά υπάρχει κάποια εφαρμογη που μπορώ να σχηματίσω μέσα σε Wallpaper κάτι που θέλω με συγκεκριμένο χρώμα?

HTC 10 Matte Black Power

Με οποιαδήποτε εφαρμογή επεξεργασιας εικονων δε μπορεις να το κανεις αυτο?

Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk!

HTC 10 Matte Black Power

Γίνεται με την εφαρμογή

Pixlr

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pixlr.express

Η επιλογή αυτή λέγεται splash

Και έχει πολύ καλά αποτελέσματα.

Υπάρχουν και άλλες εφαρμογές που κάνουν αποκλειστικά αυτό αλλά δεν μου αρέσουν γιατί στο 99% από αυτές πρέπει να "ζωγραφίσεις" με το δάχτυλο το αντικείμενο που θες να κρατήσουν το χρώμα, βγαίνεις απέξω και γίνεται χάλια. Ενώ σε αυτή απλά κάνεις ένα ταπ πάνω στο αντικείμενο που θες και το κάνει αυτόματα. b5919a3e6f29bb04f04162ca08bed0a4.jpg

----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με οποιαδήποτε εφαρμογή επεξεργασιας εικονων δε μπορεις να το κανεις αυτο?

Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk!

Όχι..... :p

Edited by lek88

Θυμήθηκα ότι είχα κάνει λογαριασμό στο cerberus όταν ήταν προσφορά και το ξανακατεβασα. Τι ρυθμίσεις κάνουμε στην συσκευή μας για προστασία;

Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πήγαινε ρυθμίσεις - SMS - και τικαρισε τοη δεύτερη επίλογη (strip accents....).

Φιλικά, Κατερίνα

Γίνεται με την εφαρμογή

Pixlr

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pixlr.express

Η επιλογή αυτή λέγεται splash

Και έχει πολύ καλά αποτελέσματα.

Υπάρχουν και άλλες εφαρμογές που κάνουν αποκλειστικά αυτό αλλά δεν μου αρέσουν γιατί στο 99% από αυτές πρέπει να "ζωγραφίσεις" με το δάχτυλο το αντικείμενο που θες να κρατήσουν το χρώμα, βγαίνεις απέξω και γίνεται χάλια. Ενώ σε αυτή απλά κάνεις ένα ταπ πάνω στο αντικείμενο που θες και το κάνει αυτόματα. b5919a3e6f29bb04f04162ca08bed0a4.jpg

----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όχι..... :p

Δεν κατάφερα να το κάνω φίλε μου...

HTC 10 Matte Black Power

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Στον es explorer υπάρχει κάποια επιλογή οπου να μπορείς να κλειδώνεις έναν φάκελο που θες, ώστε να μην μπορεί να γίνει διαγραφή του;

Στον es explorer υπάρχει κάποια επιλογή οπου να μπορείς να κλειδώνεις έναν φάκελο που θες, ώστε να μην μπορεί να γίνει διαγραφή του;

Φαντάζομαι αυτό γίνεται με τα permissions του κάθε φακέλου.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II