alex222800 Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 για whatsapp γίνεται ΧΩΡΊΣ κινητό, νούμερο, ενεργοποίηση να το εγκαταστήσουμε σε τάμπλετ; Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για δοκίμασε αυτό https://youtu.be/UyFi4tFDfts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Πάλι όμως δεν θα είναι ορατά τα μηνύματα και στα δύο κινητά? Υπάρχει βέβαια ο τρόπος με τις μυστικές συνομιλίες. Αν εννοείς για αυτό που γράφω, για μένα αυτό ήταν το ζητούμενο. Δεν ξέρω αν αναφέρεται σε κάτι άλλο ο φίλος που το ρώτησε. Προσωπικά, έχοντας διπλή Sim με τον ίδιο αριθμό σε 2 συσκευές, ήθελα να μπορώ να έχω τον ίδιο λογαριασμό Viber και στις 2, και ακριβώς αυτό πέτυχα με την συγκεκριμένη πατέντα. Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Mark_k σε ευχαριστώ πολύ.Δούλεψε :D Το app settings το είχα έτσι και αλλιώς στο κινητό μου και για άλλες εφαρμογές όπου χαμηλώνω το dpi για να έχω περισσότερη πληροφορία στην οθόνη.Στα του viber τώρα,στη συσκευή που το έβαλα με τον τρόπο που έγραψες και με ανάλυση oθόνης 720p δεν έβλεπα τέρμα κάτω τα μενού και έτσι στο app settings του έβαλα και στο dpi 240 απο τα 320 που είναι το native της οθόνης και παίζει κανονικά Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Ωραία. Στη δικιά μου συσκευή δεν βλέπω να αλλάζει κάτι, αλλά παίζοντας με τα dpi κατάφερα τουλάχιστον κάποια κείμενα, όπως αυτό που λέει προβλήθηκε τοση ώρα πριν κλπ, να σκρολάρουν. Ευχαριστώ, δεν το είχα σκεφτεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Η συσκευή σου έχει lollipop ή παλιότερη έκδοση? Βλέπω στο λινκ που μου έδωσες πιο πάνω είναι παλιά έκδοση που δεν δουλεύει 100% σωστά σε lollipop και άνω.Θέλει άλλη τροποποιημένη https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=61696098&postcount=1847 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Τη σωστή έχω νομίζω. Απλά τώρα έκανα αναζήτηση και το πρώτο αποτέλεσμα που βρήκα το έβαλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Για επεξεργασία φωτο ποια εφαρμογή προτείνεται Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Για επεξεργασία φωτο ποια εφαρμογή προτείνεται Το Snapseed χρησιμοποιώ εγώ. Έχει αρκετά ωραίο μενού με πολλές ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Για επεξεργασία φωτο ποια εφαρμογή προτείνεται Κορυφή θεωρώ το MixByCamera360 Και το snapseed (Ρίνα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Για μετατροπή PDF αρχείων σε EXCEL τι προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Για μετατροπή PDF αρχείων σε EXCEL τι προτείνετε; Δεν χρειάζεσαι εφαρμογή για κάτι τέτοιο με μια απλή αναζήτηση στο Google κάνεις μετατροπή ότι θες σε ότι θες. https://www.pdftoexcelonline.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Δεν χρειάζεσαι εφαρμογή για κάτι τέτοιο με μια απλή αναζήτηση στο Google κάνεις μετατροπή ότι θες σε ότι θες. https://www.pdftoexcelonline.com/ Έχω αρκετά αρχεία και αυτό που γράφεις είναι trial έκδοση για λίγες μέρες. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Για επεξεργασία φωτο ποια εφαρμογή προτείνεται Snapseed, Aviary, PicSay. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Έχω αρκετά αρχεία και αυτό που γράφεις είναι trial έκδοση για λίγες μέρες. Ευχαριστώ. Δεν είναι τριαλ μέσω ίντερνετ έχει πάρα πολλές σελίδες που θα κάνεις την δουλειά σου. Μπορείς να μπεις από τον εξπλορερ ακόμα και από το κινητό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 (edited) Καλησπέρα. Υπάρχει εφαρμογή που να στέλνω πχ 100 SMS και να μην τα μετατρέπει αυτόματα σε MMS? Edit Βρήκα εντάξει Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Edited May 2, 2017 by king2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 flash palyer για android βγαζει η Adobe η υπαρχει εναλλακτικο app για αυτο ?? δυστυχώς δεν εχω android για να το ψαξω μονος μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 flash palyer για android βγαζει η Adobe η υπαρχει εναλλακτικο app για αυτο ?? δυστυχώς δεν εχω android για να το ψαξω μονος μου Υπάρχει flash player κανονικά εδώ και πολλά χρόνια. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 flash palyer για android βγαζει η Adobe η υπαρχει εναλλακτικο app για αυτο ?? δυστυχώς δεν εχω android για να το ψαξω μονος μου Έχει αλλά έχει σταματήσει η ανάπτυξη του ..+ δεν υποστηρίζεται από πολλούς Browser (Ο dolphin browser υποστηρίζει flash) Από εδώ το κατεβαζεις και το κανεις εγκατάσταση http://download.macromedia.com/pub/flashplayer/installers/archive/android/11.1.115.81/install_flash_player_ics.apk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Λόγω s7 edge έχω το Samsung health αλλά δεν είμαι πολύ ικανοποιημένος ως προς την αξιοπιστία του Ποιά παρόμοια εφαρμογή θεωρείτε καλύτερη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUADANAMO Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 καλησπερα επειδη δεν γνωριζω το σπορ...στο viber σε μια μονο επαφη δειχνει ολο το 24ωρο...τελευταια προβολη πριν λιγο...ξερετε τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 (edited) καλησπερα επειδη δεν γνωριζω το σπορ...στο viber σε μια μονο επαφη δειχνει ολο το 24ωρο...τελευταια προβολη πριν λιγο...ξερετε τι παιζει? Κάνε μια επανεκκίνηση στο viber. Ίσως να έχει φάει κάποιο κόλλημα. Ρυθμίσεις (συσκευής) Εφαρμογές Διαχειριστής εφαρμογών Βρίσκεις το viber + Επιβολή διακοπής Και ανοίγεις το viber κανονικά. (Ρίνα) Edited May 4, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUADANAMO Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 το εκανα αλλα δεν αλλαξε κατι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis20 Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 (edited) Καλησπέρα παιδιά, ψάχνω μια εφαρμογή που να κάνεις copy ή share το λινκ ενός βίντεο από youtube και να στο μετατρέπει σε Mp3 για να το κατεβάσεις στο κινητό. Κατέβασα την εφαρμογή savetube που ειναι ακριβώς αυτό που θέλω αλλα για κάποιο λόγο ενώ γινεται το installation στη συνέχεια δεν ανοίγει η εφαρμογή. Υπάρχουν παραπλήσιες εφαρμογές σαν το savetube να μου προτείνετε ή κάποια που μπορώ να κάνω τη δουλειά μου; στο playstore απο ότι εψαξα υπάρχουν εφαρμογές που κανουν convert μονο στα βίντεο που είναι αποθηκευμένα στο κινητό. Να προσθεσω οτι δεν ειμαι root. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις και το χρόνο σας. Edited May 4, 2017 by vagelis20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 (edited) Καλησπέρα παιδιά, ψάχνω μια εφαρμογή που να κάνεις copy ή share το λινκ ενός βίντεο από youtube και να στο μετατρέπει σε Mp3 για να το κατεβάσεις στο κινητό. Κατέβασα την εφαρμογή savetube που ειναι ακριβώς αυτό που θέλω αλλα για κάποιο λόγο ενώ γινεται το installation στη συνέχεια δεν ανοίγει η εφαρμογή. Υπάρχουν παραπλήσιες εφαρμογές σαν το savetube να μου προτείνετε ή κάποια που μπορώ να κάνω τη δουλειά μου; στο playstore απο ότι εψαξα υπάρχουν εφαρμογές που κανουν convert μονο στα βίντεο που είναι αποθηκευμένα στο κινητό. Να προσθεσω οτι δεν ειμαι root. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις και το χρόνο σας. Εγώ έχω αυτό από xda αρκετό καιρό τώρα και μου έχει κάτσει μια χαρά... Με share έχεις 2 επιλογές Ή listen ώστε να το ακούς στο background κλείνοντας το youtube και κάνοντας άλλες δουλειές στο κινητό σου.... Ή download και εκεί πλέον σου δίνει επιλογές. Έχω δοκιμάσει να ξέρεις και τα 2 που σου προτείνουν οι φίλοι από κάτω... Πολύ καλά είναι και αυτά... Edited May 4, 2017 by tolisfz6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Καλησπέρα παιδιά, ψάχνω μια εφαρμογή που να κάνεις copy ή share το λινκ ενός βίντεο από youtube και να στο μετατρέπει σε Mp3 για να το κατεβάσεις στο κινητό. Κατέβασα την εφαρμογή savetube που ειναι ακριβώς αυτό που θέλω αλλα για κάποιο λόγο ενώ γινεται το installation στη συνέχεια δεν ανοίγει η εφαρμογή. Υπάρχουν παραπλήσιες εφαρμογές σαν το savetube να μου προτείνετε ή κάποια που μπορώ να κάνω τη δουλειά μου; στο playstore απο ότι εψαξα υπάρχουν εφαρμογές που κανουν convert μονο στα βίντεο που είναι αποθηκευμένα στο κινητό. Να προσθεσω οτι δεν ειμαι root. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις και το χρόνο σας. YouTube Downloader! Δεν υπάρχει στο Google play. (Εχεις προσωπικό μήνυμα) (Ρίνα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts