Titarasaudi Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Ποια εφαρμογή προτείνετε παιδιά για ηχογράφηση κλήσεων; Για συσκευή (αν παίζει ρόλο) galaxy s7 edge, not rooted! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Ποια εφαρμογή προτείνετε παιδιά για ηχογράφηση κλήσεων; Για συσκευή (αν παίζει ρόλο) galaxy s7 edge, not rooted! Χωρίς root δεν πιστεύω πως είναι εφικτό λόγω permissions. Και με root κανονικά απαγορεύεται αλλά συστήνω ανεπιφύλακτα την ACR, προσωπικά με έχει σώσει. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Ποια εφαρμογή προτείνετε παιδιά για ηχογράφηση κλήσεων; Για συσκευή (αν παίζει ρόλο) galaxy s7 edge, not rooted! Εχω αυτή και παίζει τέλεια https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appstar.callrecorder&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dcall+recorder&pcampaignid=APPU_1_-r_JWJimFsPaUu2Uj_gL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Αυτή είχα πάρει σε προσφορά και λειτουργεί σωστά https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nll.acr&hl=en Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Χωρίς root δεν πιστεύω πως είναι εφικτό λόγω permissions. Και με root κανονικά απαγορεύεται αλλά συστήνω ανεπιφύλακτα την ACR, προσωπικά με έχει σώσει. Εχω αυτή και παίζει τέλεια https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appstar.callrecorder&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dcall+recorder&pcampaignid=APPU_1_-r_JWJimFsPaUu2Uj_gL Αυτή είχα πάρει σε προσφορά και λειτουργεί σωστά https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nll.acr&hl=en Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Παίδες υπάρχει τρόπος ότι βλέπω στο κινητό να το δείχνει στο pc; Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Παίδες υπάρχει τρόπος ότι βλέπω στο κινητό να το δείχνει στο pc; Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk SideSync http://www.samsung.com/uk/support/convergence/sidesync/ Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Εχω το root call sms manager και καθε φορά που μου μπλοκάρει μία κλήση η ένα μήνυμα, μπαίνει το τηλέφωνο στην δόνηση από μόνο του και αν δεν το παρω χαμπάρι να ανοίξω την ένταση, δεν ακούγεται τίποτα.:mad: Τι να κανω να διορθωθεί αυτό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Καλησπέρα μου τρεμοπαιζει η εφαρμογή του Facebook ετσι ξαφνικά ξέρει κανείς τι φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Παιδιά ποια είναι η εφαρμογή πού συγχρονίζει άτομα πού έχω στο Facebook,κι εννοώ τις φωτογραφίες τους,με τις επαφές μου; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 SideSync http://www.samsung.com/uk/support/convergence/sidesync/ Αυτή η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με καμία από τις συσκευές σας λεει για μένα..... Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 sync.me....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Thanks. Έβαλα το Race Calendar 2017 . Τίμια εφαρμογή και χωρίς διαφημίσεις,για όποιον ενδιαφέρεται. Καλημέρα φίλε μου. Εγώ χρησιμοποιώ Team formula, Formula results live (Πολύ καλή, με πάρα πολλά στατιστικά και αποτελέσματα), Raceday (καλεντάρι για F1, Motogp και SBK) Sent from my Redmi Note 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matt146 Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Καλησπέρα μου τρεμοπαιζει η εφαρμογή του Facebook ετσι ξαφνικά ξέρει κανείς τι φταίει?http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=427212 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Καλημέρα φίλε μου. Εγώ χρησιμοποιώ Team formula, Formula results live (Πολύ καλή, με πάρα πολλά στατιστικά και αποτελέσματα), Raceday (καλεντάρι για F1, Motogp και SBK) Sent from my Redmi Note 3 Θα τσεκάρω,φίλε! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Προσωπικά πλέον τις βρίσκω περιττές αυτές τις εφαρμογές.ένα λάικ στο φβ εάν έχετε σε κάποια σελίδα με αγωνιστικό περιεχόμενο τα γράφουν αυτές Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Υπάρχει κάποιος τρόπος μόλις τελειώνει μια κλήση να επιστρέφει αυτόματα στην κεντρική οθόνη? Είχα παλιά μια εφαρμογή πού το έκανε, αλλά δεν θυμάμαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Μάλλον για την εφαρμογή on call end λες, αλλά έχει να ενημερωθεί από 2011. Δεν γνωρίζω όμως αν υπάρχουν και άλλες. Κάνε μία αναζήτηση στο store. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 (edited) Μάλλον για την εφαρμογή on call end λες, αλλά έχει να ενημερωθεί από 2011. Δεν γνωρίζω όμως αν υπάρχουν και άλλες. Κάνε μία αναζήτηση στο store. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Ναι φίλε μου αυτήν λέω σε ευχαριστώ! Ελπίζω να δουλεύει με marshmallow. Edit: δουλεύει σωστά φίλε μου σε ευχαριστώ και πάλι! Edited March 18, 2017 by memostrikas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Υπάρχει κάποιος τρόπος μόλις τελειώνει μια κλήση να επιστρέφει αυτόματα στην κεντρική οθόνη? Είχα παλιά μια εφαρμογή πού το έκανε, αλλά δεν θυμάμαι! οποιαδήποτε dialer που σέβεται τον εαυτό του έχει ρύθμιση με τελειώνει η κλήση να γυρίζει στην αρχική οθόνη (Ή τέλος πάντων εκεί που ήσουν πριν καλέσεις)! Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 οποιαδήποτε dialer που σέβεται τον εαυτό του έχει ρύθμιση με τελειώνει η κλήση να γυρίζει στην αρχική οθόνη (Ή τέλος πάντων εκεί που ήσουν πριν καλέσεις)! Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χρησιμοποιώ τον Pixel phone dialer. Δεν έχω προσέξει να έχει τέτοια ρύθμιση! Αν έχει ξέρει κάποιος που είναι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Προσωπικά πλέον τις βρίσκω περιττές αυτές τις εφαρμογές.ένα λάικ στο φβ εάν έχετε σε κάποια σελίδα με αγωνιστικό περιεχόμενο τα γράφουν αυτές Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημέρα. Δεν διαφωνώ ότι βοηθάει να ακολουθάς τέτοιες σελίδες, είτε μέσω κοινωνικής δικτύωσης σελίδες είτε μέσω RSS Feed. Αλλά τα στατιστικά, οι βαθμολογίες τα Notification reminders δεν μπορείς να τα βρεις από αλλού. Επίσης έχοντας μία εφαρμογή που είναι ποιοτική για το άθλημα ή το προϊόν που αγαπάς στηρίζεις τον εκάστοτε developer, άρα δίνεις και έναυσμα για εξέλιξη της εφαρμογής ή παραγωγή άλλης. Sent from my Redmi Note 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Χρησιμοποιώ τον Pixel phone dialer. Δεν έχω προσέξει να έχει τέτοια ρύθμιση! Αν έχει ξέρει κάποιος που είναι ? εγώ έχω τον true phone dialer και η ρύθμιση είναι αυτή που λέει "απόκρυψη μετά την κλήση" κάπως έτσι ψάξε και στον pixel phone dialer.οπότε μετά την κλήση σε γυρνάει στην αρχική οθόνη η στην οθόνη που ήσουν πριν καλέσεις! Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 εγώ έχω τον true phone dialer και η ρύθμιση είναι αυτή που λέει "απόκρυψη μετά την κλήση" κάπως έτσι ψάξε και στον pixel phone dialer.οπότε μετά την κλήση σε γυρνάει στην αρχική οθόνη η στην οθόνη που ήσουν πριν καλέσεις! Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οπως το λες είναι και στον pixel phone dialer! Το επέλεξα και όλα οκ! Σε ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 sync.me....... Ευχαριστώ φίλε μου. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts