Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα τα δοκιμάσω. Είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να επιλέξω?

(Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1)

Στο Google messenger πατάς παρατεταμένα πάνω στο μήνυμα και στις λεπτομέρειες μηνύματος θα δεις τις πληροφορίες που θέλεις.

Στο Google messenger πατάς παρατεταμένα πάνω στο μήνυμα και στις λεπτομέρειες μηνύματος θα δεις τις πληροφορίες που θέλεις.

Πολύ ωραία! Όντως κάνει αυτό που θέλω, ευχαριστώ!!

Edit : μόλις παρατήρησα ότι δεν ανάβει το λαμπάκι λεντ όταν έχω νέο μήνυμα.

Γίνεται να ανάβει? Δεν έχει κάτι στις ρυθμίσεις!!

Κ επίσης γίνεται να μη ανοίγει και φαίνεται το κείμενο του μηνύματος στην lock screen?

Edited by lek88

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όσους(ες) εορτάζουν! Εχω μια εφαρμογή την husher που αυτόματα οπότε θέλω μπαίνει το τηλ σε σιωπηλή λειτουργιά και την καθορισμένη ώρα επανέρχεται...! Το πρόβλημα μου είναι πως όταν επανέρχεται σε κανονική λειτουργιά μετά απο δόνηση η τελείως αθόρυβη λειτουργιά , η ένταση επανέρχεται στην μέση ενώ θα έπρεπε να είναι φουλ δυνατά όπως πριν. Γιατί συμβαίνει αυτό ? Επίσης αν έχετε να μου προτείνεται εφαρμογή τέτοιου είδους! Edited by memostrikas

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όσους(ες) εορτάζουν! Εχω μια εφαρμογή την husher που αυτόματα οπότε θέλω μπαίνει το τηλ σε σιωπηλή λειτουργιά και την καθορισμένη ώρα επανέρχεται...! Το πρόβλημα μου είναι πως όταν επανέρχεται σε κανονική λειτουργιά μετά απο δόνηση η τελείως αθόρυβη λειτουργιά , η ένταση επανέρχεται στην μέση ενώ θα έπρεπε να είναι φουλ δυνατά όπως πριν. Γιατί συμβαίνει αυτό ? Επίσης αν έχετε να μου προτείνεται εφαρμογή τέτοιου είδους!

Macrodroid, profile scheduler plus...

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όσους(ες) εορτάζουν! Εχω μια εφαρμογή την husher που αυτόματα οπότε θέλω μπαίνει το τηλ σε σιωπηλή λειτουργιά και την καθορισμένη ώρα επανέρχεται...! Το πρόβλημα μου είναι πως όταν επανέρχεται σε κανονική λειτουργιά μετά απο δόνηση η τελείως αθόρυβη λειτουργιά , η ένταση επανέρχεται στην μέση ενώ θα έπρεπε να είναι φουλ δυνατά όπως πριν. Γιατί συμβαίνει αυτό ? Επίσης αν έχετε να μου προτείνεται εφαρμογή τέτοιου είδους!

Χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια το My Profiles Pro και κάνει αυτά που ζητάς. Ρίξε μια ματιά και θα σε βολέψει σίγουρα.

Edit : μόλις παρατήρησα ότι δεν ανάβει το λαμπάκι λεντ όταν έχω νέο μήνυμα.

Γίνεται να ανάβει? Δεν έχει κάτι στις ρυθμίσεις!!

Κ επίσης γίνεται να μη ανοίγει και φαίνεται το κείμενο του μηνύματος στην lock screen?

Το led πρέπει να ανάβει. Δεν φταίει η εφαρμογή για αυτό. Κάνε μία επανεκκίνηση μήπως έφαγε κάποιο κόλλημα και αν δεν φτιάξει δοκίμασε την εφαρμογή light flow για να ρυθμίσεις ποιες ειδοποιήσεις θα χρησιμοποιούν το led και με όποιο χρώμα θέλεις εσύ. Για το δεύτερο που ρωτάς, θα μπεις στις ρυθμίσεις των ειδοποιήσεων του κινητού και στην εφαρμογή του messenger θα ενεργοποιήσεις την απόκρυψη ευαίσθητου περιεχομένου

Το textra βγαίνει καμία φορά φθηνότερη η PRO έκδοση ή είναι σταθερά στα 2.79;Επίσης αυτά τα 2,79 είναι εφ 'όρου ζωής σωστά;

Τέλος το nova launcher μέχρι πόσο το έχουμε δει να πέφτει; 1Ε ή ακόμα πιο κάτω γιατί δεν πρόκειται να το αγοράσω τώρα στα 4.5

Υπάρχει κάποιο θέμα στο myphone που να συζητάμε εφαρμογές επί πληρωμή οι οποίες βγήκαν σε προσφορά ώστε να ενημερωνόμαστε για ευκαιρίες; ή απλά στο παρόν θέμα το γράφουμε;

Και κάποια εφαρμογή θα με βόλευε που να το κάνει αυτό αλλά να ισχύει για Ελλάδα

Edited by salmp7

Τέλος το nova launcher μέχρι πόσο το έχουμε δει να πέφτει; 1Ε ή ακόμα πιο κάτω γιατί δεν πρόκειται να το αγοράσω τώρα στα 4.5

Εγώ τον είχα αγοράσει το 2012 σε προσφορά με € 0.25, αλλά δεν θυμάμαι από τότε να έχει ξανά βγει σε τόσο χαμηλή τιμή.

Νομίζω τις τελευταίες φορές βγαίνει στα € 0.99 οπότε περίμενε να βγει σε sale για να τον 'χτυπήσεις'.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Αν δεν κάνω λάθος είχε βγει και σχετικά πρόσφατα στο μισό ευρώ. Αν βγει 1 θα το πάρω. 4.5 είναι πολλά. Αν γνωρίζει κάποιος μήπως υπάρχει θέμα να ενημερωνόμαστε ειδικά για προσφορές ή αν απλά το γράφουμε εδώ ας μας ενημερώσει

Δεν υπάρχει πρόβλημα να αναφέρει κάποιος εφαρμογές που είναι σε προσφορά και αγοράζονται. Πρόβλημα υπάρχει με την παράθεση λινκς για την απόκτηση με "πλάγιο" τρόπο εφαρμογών που κανονικά είναι επί πληρωμή.
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Αν δεν κάνω λάθος είχε βγει και σχετικά πρόσφατα στο μισό ευρώ. Αν βγει 1 θα το πάρω. 4.5 είναι πολλά. Αν γνωρίζει κάποιος μήπως υπάρχει θέμα να ενημερωνόμαστε ειδικά για προσφορές ή αν απλά το γράφουμε εδώ ας μας ενημερώσει

Στο thread των launcher εδώ στο myphone, όποτε βγαίνει κάποιος σε sale πάντα το γράφει κάποιο μέλος.

Ρίξε πάντως αν θέλεις και μία ματιά στο AppSales (https://play.google.com/store/apps/details?id=net.tsapps.appsales).

Υποτίθεται σε ενημερώνει για τις εφαρμογές και τα παιχνίδια που βγαίνουν καθημερινά σε προσφορά.

Sent from my Oneplus One using Tapatalk

χρονια πολλά υπάρχει εφαρμογή που με double tap να ανοίγει την οθόνη??

έχω τον nova με διπλό tap κλειδώνει αλλα όταν πάω να ξεκλειδώσω και βάζω το αποτύπωμα μου βγάζει να βάλω και το μοτίβο γίνετε να μην βγάζει το μοτίβο? το ιδιο κανει και με το screen lock pro

spacer.png

έχω τον nova με διπλό tap κλειδώνει αλλα όταν πάω να ξεκλειδώσω και βάζω το αποτύπωμα μου βγάζει να βάλω και το μοτίβο γίνετε να μην βγάζει το μοτίβο? το ιδιο κανει και με το screen lock pro

σου απαντησα ηδη στο s7 νημα. δεν χρειαζεται να κανεις Post Παντου! ακολουθησε τις οδηγειες που σου εδωσα. δουλευει 10000%.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θέλω να ακούω YouTube στο backround. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα;

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βάλε τον Firefox

Αν και έχει χιλιο γραφεί ....από browser Firefox από προγράμματα ogyoutube !

Το textra βγαίνει καμία φορά φθηνότερη η PRO έκδοση ή είναι σταθερά στα 2.79;Επίσης αυτά τα 2,79 είναι εφ 'όρου ζωής σωστά;

Υπάρχει κάποιο θέμα στο myphone που να συζητάμε εφαρμογές επί πληρωμή οι οποίες βγήκαν σε προσφορά ώστε να ενημερωνόμαστε για ευκαιρίες; ή απλά στο παρόν θέμα το γράφουμε;

Και κάποια εφαρμογή θα με βόλευε που να το κάνει αυτό αλλά να ισχύει για Ελλάδα

1)To textra το εχω αλλά δεν νομίζω να το πήρα τόσο ακριβό η μάλλον το εχω δωρεάν

2)Το νοβα έχει πάει και παει συχνά στα 0,50€

3)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=331267

4)https://play.google.com/store/apps/details?id=net.tsapps.appsales&hl=el

Το doubletap2wake είναι θέμα του kernel του κινητού σου.

Αν δε το υποστηρίζει αυτούς που έχεις, ο μόνος τρόπος είναι να κάνεις root και να βάλεις κάποιον kernel που να το υποστηρίζει.

Μην ψάχνεις λύση σε 3rd party εφαρμογές.

Φίλε ποιο τηλέφωνο έχεις? Κάτι δεν έχεις ρύθμιση καλά με το αποτύπωμα το τηλέφωνο ξεκλειδώνει αμέσως, τουλάχιστον σε αυτό που έχω και 2-3 αλλά που ξέρω

Στάλθηκε από το R7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

Macrodroid, profile scheduler plus...

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια το My Profiles Pro και κάνει αυτά που ζητάς. Ρίξε μια ματιά και θα σε βολέψει σίγουρα.

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας! Θα τα κοιταξω αυτα που μου ειπατε και θα δω ποιο βολευει καλυτερα!:)

Τη γλώσσα του κινητού την έχω στα αγγλικά. Ως τώρα είμαι σχεδόν σίγουρος ότι στο playstore έβλεπα ελληνικά σχόλια κτλ. Τώρα βλέπω σχόλια που δεν προέρχονται από Ελλάδα. Και δεν είναι το θέμα μου η γλώσσα απλά θέλω σχόλια που προέρχονται από Έλληνες. Καμία ιδέα; τραβάει αυτόματα την επιλογή από την γλώσσα που έχεις βάλει στο κινητό;

Τη γλώσσα του κινητού την έχω στα αγγλικά. Ως τώρα είμαι σχεδόν σίγουρος ότι στο playstore έβλεπα ελληνικά σχόλια κτλ. Τώρα βλέπω σχόλια που δεν προέρχονται από Ελλάδα. Και δεν είναι το θέμα μου η γλώσσα απλά θέλω σχόλια που προέρχονται από Έλληνες. Καμία ιδέα; τραβάει αυτόματα την επιλογή από την γλώσσα που έχεις βάλει στο κινητό;

Εγώ ποτέ δεν είδα σχόλια Ελλήνων.

Δεν ξέρω αν φταίει το ότι κι εγώ έχω το μενού του κινητού στα αγγλικά.

Εγώ πάντα βλέπω σχόλια Ελλήνων (τα πρώτα τουλάχιστον)

Πάντα Eλληνικά ως γλώσσα στο κινητό

Εγώ πάντα βλέπω σχόλια Ελλήνων (τα πρώτα τουλάχιστον)

Πάντα Eλληνικά ως γλώσσα στο κινητό

και εγω!και καποια μπινελικια ελληνικα :lol:

αγγλικη γλώσσα, ΔΕ βλεπω σχόλια απο ελλαδα. Ποτε δεν εβλεπα. Χρονια χρησιμοποιώ αγγλικα.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II