konstantinos77 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Το Tesla τρώει έξτρα μνήμη και ενεργοποιεί επιπλέον διεργασία ή ενσωματώνεται πλήρως στον Nova? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα παρακολούθησης το οποίο να σου μεταφέρει ήχο σε real time χωρίς χρονικούς περιορισμούς. Πχ το Cerberus σε αφήνει να κάνεις εγγραφή πρώτα για Max 300" και μετά ακούς το ηχητικό. Εγώ ψάχνω μεταφορά ηχούν σε πραγματικό χρόνο. Υπάρχει τίποτα? Στάλθηκε από το LG V10 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα παρακολούθησης το οποίο να σου μεταφέρει ήχο σε real time χωρίς χρονικούς περιορισμούς. Πχ το Cerberus σε αφήνει να κάνεις εγγραφή πρώτα για Max 300" και μετά ακούς το ηχητικό. Εγώ ψάχνω μεταφορά ηχούν σε πραγματικό χρόνο. Υπάρχει τίποτα? Στάλθηκε από το LG V10 μου https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ichano.athome.camera Δεν ξερω αν κατάλαβα καλα την ερώτηση σου. Εγώ έχω αυτό και βλέπω τι γίνεται σπίτι. Κανονικά ο ήχος, ίσως με ένα δύο δευτερόλεπτα αργοπορια Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Καλησπέρα. Πως μπορώ να δώ τους κωδικούς των wifi δικτύων που είναι αποθηκευμένοι στο κινητό μου? Τις εφαρμογές που βρήκα, όλες αφορούν τηλέφωνα που είναι ρουταρισμένα. Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Καλησπέρα. Πως μπορώ να δώ τους κωδικούς των wifi δικτύων που είναι αποθηκευμένοι στο κινητό μου? Τις εφαρμογές που βρήκα, όλες αφορούν τηλέφωνα που είναι ρουταρισμένα. Μόνο εαν είσαι root Μπορείς!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Για όσους ενδιαφέρονται ο Nova Launcher Prime είναι σε προσφορά στο Play Store και κοστίζει €0,50 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Για όσους ενδιαφέρονται ο Nova Launcher Prime είναι σε προσφορά στο Play Store και κοστίζει €0,50 Ευχαριστώ φίλε.... το τσίμπησα!!! Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Και εγώ το ίδιο έπραξα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Καλησπέρα. Πως μπορώ να δώ τους κωδικούς των wifi δικτύων που είναι αποθηκευμένοι στο κινητό μου? Τις εφαρμογές που βρήκα, όλες αφορούν τηλέφωνα που είναι ρουταρισμένα. Να μαθουμε και εμεις πως γινετε? Με ποιοες εφαρμογες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Να μαθουμε και εμεις πως γινετε? Με ποιοες εφαρμογες? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yunshang.wifipswfinder Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dali13gr Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Καλησπέρα. Πως μπορώ να δώ τους κωδικούς των wifi δικτύων που είναι αποθηκευμένοι στο κινητό μου? Τις εφαρμογές που βρήκα, όλες αφορούν τηλέφωνα που είναι ρουταρισμένα. Προφανώς και δεν γίνεται σε συσκευή που δεν είναι root. Είπαμε, έχει τρύπες το Android αλλά όχι κι έτσι :p Ακόμα και σε ρουταρισμένη συσκευή, από το Android 5 και πάνω δεν βλέπεις τους κανονικούς κωδικούς αλλά ένα μακρυνάρι με γράμματα και αριθμούς καθώς είναι κρυπτογραφημένοι. Σε προηγούμενες εκδόσεις μπορούσες να τους δεις κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Ακόμα και σε ρουταρισμένη συσκευή, από το Android 5 και πάνω δεν βλέπεις τους κανονικούς κωδικούς αλλά ένα μακρυνάρι με γράμματα και αριθμούς καθώς είναι κρυπτογραφημένοι. Μια χαρά τα βλέπω σε android 6.0.1, με το κατάλληλο προγραμματάκι φυσικά από τα δεκάδες που υπάρχουν. Το root εννοείται ότι είναι προϋπόθεση φυσικά... sent from my shamu using tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Μια χαρά τα βλέπω σε android 6.0.1, με το κατάλληλο προγραμματάκι φυσικά από τα δεκάδες που υπάρχουν. Το root εννοείται ότι είναι προϋπόθεση φυσικά... sent from my shamu using tapatalk εγω δεν τους βλεπω με 4.4.4 και root!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 εγω δεν τους βλεπω με 4.4.4 και root!! Περίεργο. Σε όλες τις KitKat CyanogenMod ROMS έβλεπα τους κωδικούς. ΦΥσικά, τσίμπησα και το Nova Prime. :D Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Περίεργο. Σε όλες τις KitKat CyanogenMod ROMS έβλεπα τους κωδικούς. ΦΥσικά, τσίμπησα και το Nova Prime. :D Θέλω να πω τους βλέπω αλλά με κάποιο κρυπτογράφηση δλδ με κάποιο μακρινάρι νούμερο :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 εγω δεν τους βλεπω με 4.4.4 και root!! Εγώ τους βλέπω κανονικά με 5.1.1 σε Note 3 Mε αυτό... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.roamingsoft.manager&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splus Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Παιδιά Καλημέρα, γνωρίζει κάποιος από προσωπική εμπειρία κάποια εφαρμογή για ειδοποίηση αναπάντητων κλήσεων κλπ. για κινητά που δεν έχουν led ειδοποιήσεων Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Lenovo A806 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Samsung Galaxy S/GT-I9000 Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Παιδιά Καλημέρα, γνωρίζει κάποιος από προσωπική εμπειρία κάποια εφαρμογή για ειδοποίηση αναπάντητων κλήσεων κλπ. για κινητά που δεν έχουν led ειδοποιήσεων Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Lenovo A806 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.istudio.flashnotification&hl=el Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AkisZ Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Παιδιά Καλημέρα, γνωρίζει κάποιος από προσωπική εμπειρία κάποια εφαρμογή για ειδοποίηση αναπάντητων κλήσεων κλπ. για κινητά που δεν έχουν led ειδοποιήσεων Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Lenovo A806 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Το έχω κάνει με Tasker . Όταν εχω μία αναπάντητη κλήση (δεν την έχω ακούσει) με ειδοποιεί κάθε 2 λεπτά με έναν ήχο που έχω βάλει και σταματά αυτόματα άμα ανοίξω την εφαρμογή τηλ. για να δω ποιός είναι Παράθεση -------> http://howtechbyakis.blogspot.gr/ <------ Τα πάντα για την τεχνολογία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Παιδιά Καλημέρα, γνωρίζει κάποιος από προσωπική εμπειρία κάποια εφαρμογή για ειδοποίηση αναπάντητων κλήσεων κλπ. για κινητά που δεν έχουν led ειδοποιήσεων Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Lenovo A806 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Αυτό... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.led.notify Αν και προσωπικά, στα κινητά που είχα, που δεν υποστήριζαν led notification τα ρούταρα και έβαζα kernel που να υποστηρίζει τον φωτισμό των touch buttons (BLN) σε περίπτωση αναπάντητης, sms, email κτλ Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splus Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Το έχω κάνει με Tasker . Όταν εχω μία αναπάντητη κλήση (δεν την έχω ακούσει) με ειδοποιεί κάθε 2 λεπτά με έναν ήχο που έχω βάλει και σταματά αυτόματα άμα ανοίξω την εφαρμογή τηλ. για να δω ποιός είναι Ενδιαφέρον φίλε, πως γίνεται; παίζει πουθενά κάνα βίντεο πως το στήνουμε; Στάλθηκε από το Lenovo A806 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Samsung Galaxy S/GT-I9000 Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Εγώ τους βλέπω κανονικά με 5.1.1 σε Note 3 Mε αυτό... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.roamingsoft.manager&hl=el το κατεβασα αλλα πως τους βλεπεις? αφου σκαναρει με QR code Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 το κατεβασα αλλα πως τους βλεπεις? αφου σκαναρει με QR code Πατάς επάνω στο δύκτιο που θες να δεις τον κωδικό και έχει επιλογή "Εμφάνιση κωδικού πρόσβασης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Πατάς επάνω στο δύκτιο που θες να δεις τον κωδικό και έχει επιλογή "Εμφάνιση κωδικού πρόσβασης" Αυτό κάνω αλλά μου λέει Encrypted pass can only be shared as QRcode You may add it with ‘’scan QRcode from the add network in the option menu!! :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Αυτό μου βγάζει εμένα... Είσαι σίγουρα root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts