lek88 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 (edited) αν έχεις το παλιό κινητό στείλε μια με μπλε δόντι Εννοείς να την στείλω από το dropbox του παλιού κινητου στο αλμπουμ φωτογραφιών στο καινούριο ; Το δοκίμασα και τις στέλνει χάλια. Ενώ αν στείλω με μπλουτουθ τις φώτο απευθείας από το αλμπουμ των φωτογραφιών του παλιού κινητού στο καινούριο τις στέλνει μια χαρά. Γι αυτο και νόμιζα ότι είναι κάποιο πρόβλημα του dropbox.... Edited January 8, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Εννοείς να την στείλω από το dropbox του παλιού κινητου στο αλμπουμ φωτογραφιών στο καινούριο ; Το δοκίμασα και τις στέλνει χάλια. Ενώ αν στείλω με μπλουτουθ τις φώτο απευθείας από το αλμπουμ των φωτογραφιών του παλιού κινητού στο καινούριο τις στέλνει μια χαρά. Γι αυτο και νόμιζα ότι είναι κάποιο πρόβλημα του dropbox.... ανέβασε μια φώτο από το παλιό σου κινητό και μια από το dropbox να δούμε την διάφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Ρε παιδιά μην το παιδεύετε... Το dropbox είναι ένας "ιντερνετικός" φάκελος για αποθήκευση και τίποτα άλλο. Είναι σαν να λέτε ότι έκανα κόπυ την φωτογραφία στο πισι απο τον φάκελο Α στον φάκελο Β και άλλαξε η ποιότητα... Δεν γίνεται! Είναι καθαρά θέμα ανάλυσης της κάμερας του παιού κινητού.... :) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Λοιπόν μετά από πολλά χρόνια στο windows phone πρώτη φορά σε android άρα θα χρειαστώ τα φώτα σας παιδιά. Χρειάζομαι ένα καλό rss reader για να βάζω τα sites τα ελληνικά και να βλέπω τα νέα μου, δωρεάν αν γίνεται. Στα windows είχα τον nextgen reader για όποιον ξέρει ο οποίος είναι πολύ καλός. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 gRreader !! Το χρησιμοποιώ τα τελευταία 2 χρόνια και είναι πολύ καλό Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Σιγά τον nexgen reader. Βάλε feedly και δες αν σου αρέσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinezos69 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Χρησιμοποιώ τον True phone dialer και τελευταία μου πετάει διαφημίσεις σε κάθε 2-3 κλήσεις. Υπάρχει τρόπος με κάποιο adblock να τις αποφύγω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Μπορει καποιος φιλος να μου θυμισει πως λεγεται η αντιστοιχη εφαρμογη που ειναι σαν το greenify που δν χρειαζεται ρουτ για να δουλεψει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Υπάρχει εφαρμογή που όταν τηλεφωνεις σε κάποιον να σου βγάζει αμερικάνικο τηλ νούμερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileX Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Μπορει καποιος φιλος να μου θυμισει πως λεγεται η αντιστοιχη εφαρμογη που ειναι σαν το greenify που δν χρειαζεται ρουτ για να δουλεψει??? Το Greenify δεν χρειάζεται root. Το έχω εγώ και δουλεύει μια χαρά. Υπάρχει εφαρμογή που όταν τηλεφωνεις σε κάποιον να σου βγάζει αμερικάνικο τηλ νούμερο; Γίνεται με voip. Προϋποθέσεις: Να έχεις λογαριασμό σε μια εταιρεία voip, εφαρμογή voip κι ο αμερικάνικος αριθμός να είναι υπαρκτός και επαληθευμένος από την εταιρεία voip. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Υπάρχει ή δυνατότητα στην εφαρμογή της Google περίπτερο να προσθέσω ότι πηγή θέλω όπως για παράδειγμα στο feedly; Βλέπω μόνο συγκεκριμένες επιλογές, δεν βλέπω μπορώ να βρω να βάλω ότι θέλω, γίνεται; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Για πείτε λίγο τι κάνει το freedly? πως μπορώ να το δοκιμάσω και εγώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Το feedly είναι ένας rss reader. Προσωπικά στο Android χρησιμοποιώ το play newsstand. Έχει ότι θέλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Το feedly είναι ένας rss reader. Προσωπικά στο Android χρησιμοποιώ το play newsstand. Έχει ότι θέλω. Το play newsstand είναι το περίπτερο Google ή κάποια άλλη εφαρμογή; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Ναι αυτό είναι. Όχι ακριβώς RSS, αλλά έχει τα νέα της ημέρας. Τουλάχιστον από αυτά που με ενδιαφέρουν. Το πιο πιθανό είναι να μην σε βολέψει. Δεν ξέρω ακριβώς τι ζητάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Ναι αυτό είναι. Όχι ακριβώς RSS, αλλά έχει τα νέα της ημέρας. Τουλάχιστον από αυτά που με ενδιαφέρουν. Το πιο πιθανό είναι να μην σε βολέψει. Δεν ξέρω ακριβώς τι ζητάς. Καλό είναι το περίπτερο και απ' ότι είδα μπορείς να προσθέσεις και πηγές στη βιβλιοθήκη. Εγώ το feedly χρησιμοποιώ αλλά ψάχνω για κάποιον reader που και δέχεται πηγές σαν το feedly αλλά θέλω να βγάζει όλο το άρθρο και όχι μόνο ένα κομμάτι και μετά να συνεχίζεται στο site της πηγής. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Το μεγάλο πρόβλημα του Google Newsstand κατ' εμέ είναι ότι ακόμα δεν έχουμε Web έκδοση στην Ελλάδα. Στο Feedly διαβάζω τα νέα στο PC όταν είμαι στο γραφείο και όλη την υπόλοιπη μέρα τα βλέπω από την εφαρμογή στο κινητό ή την ταμπλέτα. Με την Google εφαρμογή δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα ακόμα για την Ελλάδα. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Όπως η συνδρομή σε περιοδικά του εξωτερικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Όπως η συνδρομή σε περιοδικά του εξωτερικού. Αν έχουν κάποιο θέμα δικαιωμάτων με τα περιοδικά κλπ. θα μπορούσαν (λέω εγώ τώρα) να μην τα έχουν διαθέσιμα για Ελλάδα, να έχουν όμως το RSS στο Web κανονικά όπως οι περισσότερες εφαρμογές. Μετά το τέλος του Google Reader η Google τα έχει κάνει λίγο μπάχαλο στον συγκεκριμένο τομέα νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 μια χαρα ειναι το feedly, φανατικος του οπαδος κι εγω (και pro user), στο feedly λοιπον βαζεις τις πηγες που θελεις να διαβαζεις τα νεα τους και στα φερνει, οσο για τον φιλο που ειπε πριν, εξαρταται απο εκει και περα, καποια site δινουν το full αρθρο τους, ενω καποια αλλα (="abstract only") μονο την προεπισκοπηση, που σημαινει οτι πρεπει να μπεις στο site για να διαβασεις το αρθρο, τελος υπαρχει η δυνατοτητα να διαβαζετε μεχρι και twitter και facebook μεσα απο το feedly, αν ενδιαφερεστε μπορω να ποσταρω λεπτομερειες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileX Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Για λέγε. Με ενδιαφέρει το Twitter. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 διαβασε εδω κι αν εχεις αποριες εδω ειμαστε: http://www.labnol.org/internet/twitter-rss-feed/28149/ ας βαλω και για facebook: http://fbrss.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileX Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Ευχαριστώ! Θα το κοιτάξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Ρε παιδια, υπαρχει καμια εφαρμογη να μετράει βήματα/μετρα απο γρηγορο περπατημα; Εχω βαλει στη ζωη μου μια διαδρομη να την κανω για λογους καλυτερης υγειας, αλλα θα ηθελα τελικα να ξερω ολο αυτο που κανω ποσο ειναι.(πχ σε χλμ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Ρε παιδια, υπαρχει καμια εφαρμογη να μετράει βήματα/μετρα απο γρηγορο περπατημα; Εχω βαλει στη ζωη μου μια διαδρομη να την κανω για λογους καλυτερης υγειας, αλλα θα ηθελα τελικα να ξερω ολο αυτο που κανω ποσο ειναι.(πχ σε χλμ) Το endomondo δεν σου κάνει; Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts