Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αν έχεις το παλιό κινητό στείλε μια με μπλε δόντι

Εννοείς να την στείλω από το dropbox του παλιού κινητου στο αλμπουμ φωτογραφιών στο καινούριο ; Το δοκίμασα και τις στέλνει χάλια.

Ενώ αν στείλω με μπλουτουθ τις φώτο απευθείας από το αλμπουμ των φωτογραφιών του παλιού κινητού στο καινούριο τις στέλνει μια χαρά.

Γι αυτο και νόμιζα ότι είναι κάποιο πρόβλημα του dropbox....

Edited by lek88

Εννοείς να την στείλω από το dropbox του παλιού κινητου στο αλμπουμ φωτογραφιών στο καινούριο ; Το δοκίμασα και τις στέλνει χάλια.

Ενώ αν στείλω με μπλουτουθ τις φώτο απευθείας από το αλμπουμ των φωτογραφιών του παλιού κινητού στο καινούριο τις στέλνει μια χαρά.

Γι αυτο και νόμιζα ότι είναι κάποιο πρόβλημα του dropbox....

ανέβασε μια φώτο από το παλιό σου κινητό και μια από το dropbox να δούμε την διάφορα

Ρε παιδιά μην το παιδεύετε... Το dropbox είναι ένας "ιντερνετικός" φάκελος για αποθήκευση και τίποτα άλλο.

Είναι σαν να λέτε ότι έκανα κόπυ την φωτογραφία στο πισι απο τον φάκελο Α στον φάκελο Β και άλλαξε η ποιότητα... Δεν γίνεται!

Είναι καθαρά θέμα ανάλυσης της κάμερας του παιού κινητού.... :)

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Λοιπόν μετά από πολλά χρόνια στο windows phone πρώτη φορά σε android άρα θα χρειαστώ τα φώτα σας παιδιά. Χρειάζομαι ένα καλό rss reader για να βάζω τα sites τα ελληνικά και να βλέπω τα νέα μου, δωρεάν αν γίνεται. Στα windows είχα τον nextgen reader για όποιον ξέρει ο οποίος είναι πολύ καλός.
:respect:

Χρησιμοποιώ τον True phone dialer και τελευταία μου πετάει διαφημίσεις σε κάθε 2-3 κλήσεις. Υπάρχει τρόπος με κάποιο adblock να τις αποφύγω?

Μπορει καποιος φιλος να μου θυμισει πως λεγεται η αντιστοιχη εφαρμογη που ειναι σαν το greenify που δν χρειαζεται ρουτ για να δουλεψει???

Υπάρχει εφαρμογή που όταν τηλεφωνεις σε κάποιον να σου βγάζει αμερικάνικο τηλ νούμερο;

Μπορει καποιος φιλος να μου θυμισει πως λεγεται η αντιστοιχη εφαρμογη που ειναι σαν το greenify που δν χρειαζεται ρουτ για να δουλεψει???

Το Greenify δεν χρειάζεται root. Το έχω εγώ και δουλεύει μια χαρά.

Υπάρχει εφαρμογή που όταν τηλεφωνεις σε κάποιον να σου βγάζει αμερικάνικο τηλ νούμερο;

Γίνεται με voip. Προϋποθέσεις: Να έχεις λογαριασμό σε μια εταιρεία voip, εφαρμογή voip κι ο αμερικάνικος αριθμός να είναι υπαρκτός και επαληθευμένος από την εταιρεία voip.

Υπάρχει ή δυνατότητα στην εφαρμογή της Google περίπτερο να προσθέσω ότι πηγή θέλω όπως για παράδειγμα στο feedly; Βλέπω μόνο συγκεκριμένες επιλογές, δεν βλέπω μπορώ να βρω να βάλω ότι θέλω, γίνεται;
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Το feedly είναι ένας rss reader. Προσωπικά στο Android χρησιμοποιώ το play newsstand. Έχει ότι θέλω.

Το play newsstand είναι το περίπτερο Google ή κάποια άλλη εφαρμογή;

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Ναι αυτό είναι. Όχι ακριβώς RSS, αλλά έχει τα νέα της ημέρας. Τουλάχιστον από αυτά που με ενδιαφέρουν. Το πιο πιθανό είναι να μην σε βολέψει. Δεν ξέρω ακριβώς τι ζητάς.

Ναι αυτό είναι. Όχι ακριβώς RSS, αλλά έχει τα νέα της ημέρας. Τουλάχιστον από αυτά που με ενδιαφέρουν. Το πιο πιθανό είναι να μην σε βολέψει. Δεν ξέρω ακριβώς τι ζητάς.

Καλό είναι το περίπτερο και απ' ότι είδα μπορείς να προσθέσεις και πηγές στη βιβλιοθήκη. Εγώ το feedly χρησιμοποιώ αλλά ψάχνω για κάποιον reader που και δέχεται πηγές σαν το feedly αλλά θέλω να βγάζει όλο το άρθρο και όχι μόνο ένα κομμάτι και μετά να συνεχίζεται στο site της πηγής.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Το μεγάλο πρόβλημα του Google Newsstand κατ' εμέ είναι ότι ακόμα δεν έχουμε Web έκδοση στην Ελλάδα. Στο Feedly διαβάζω τα νέα στο PC όταν είμαι στο γραφείο και όλη την υπόλοιπη μέρα τα βλέπω από την εφαρμογή στο κινητό ή την ταμπλέτα.

Με την Google εφαρμογή δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα ακόμα για την Ελλάδα. :(

Όπως η συνδρομή σε περιοδικά του εξωτερικού.

Αν έχουν κάποιο θέμα δικαιωμάτων με τα περιοδικά κλπ. θα μπορούσαν (λέω εγώ τώρα) να μην τα έχουν διαθέσιμα για Ελλάδα, να έχουν όμως το RSS στο Web κανονικά όπως οι περισσότερες εφαρμογές. Μετά το τέλος του Google Reader η Google τα έχει κάνει λίγο μπάχαλο στον συγκεκριμένο τομέα νομίζω.

μια χαρα ειναι το feedly, φανατικος του οπαδος κι εγω (και pro user), στο feedly λοιπον βαζεις τις πηγες που θελεις να διαβαζεις τα νεα τους και

στα φερνει, οσο για τον φιλο που ειπε πριν, εξαρταται απο εκει και περα,

καποια site δινουν το full αρθρο τους, ενω καποια αλλα (="abstract only") μονο την προεπισκοπηση,

που σημαινει οτι πρεπει να μπεις στο site για να διαβασεις το αρθρο,

τελος υπαρχει η δυνατοτητα να διαβαζετε μεχρι και twitter και facebook μεσα απο το feedly,

αν ενδιαφερεστε μπορω να ποσταρω λεπτομερειες

διαβασε εδω κι αν εχεις αποριες εδω ειμαστε:

http://www.labnol.org/internet/twitter-rss-feed/28149/

ας βαλω και για facebook:

http://fbrss.com

Ρε παιδια, υπαρχει καμια εφαρμογη να μετράει βήματα/μετρα απο γρηγορο περπατημα;

Εχω βαλει στη ζωη μου μια διαδρομη να την κανω για λογους καλυτερης υγειας, αλλα θα ηθελα τελικα να ξερω ολο αυτο που κανω ποσο ειναι.(πχ σε χλμ)

Ρε παιδια, υπαρχει καμια εφαρμογη να μετράει βήματα/μετρα απο γρηγορο περπατημα;

Εχω βαλει στη ζωη μου μια διαδρομη να την κανω για λογους καλυτερης υγειας, αλλα θα ηθελα τελικα να ξερω ολο αυτο που κανω ποσο ειναι.(πχ σε χλμ)

Το endomondo δεν σου κάνει;

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II