QTiVoCo Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Υπάρχει κάποια εφαρμογή με την οποία να καλώ σε ένα δεύτερο κινητό (μέσω ίντερνετ) και το δεύτερο κινητό να κάνει κανονικά την κλήση μέσω του δικτύου κινητής; Δηλ. ενώ βρίσκομαι εκτός σπιτιού να καλώ με μια εφαρμογή το 694ΧΧΧΧΧΧΧ και αυτό να συνδέεται μέσω voip σε ένα κινητό στο σπίτι και αυτό να λειτουργεί κάτι σαν ενδιάμεσο voip<->κανονική κλήση μέσω δικτύου κινητής; Υπάρχει κάτι τέτοιο; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Θυμίστε μου σας παρακαλώ, ποια εφαρμογή ήταν για ανάκτηση, φωτογραφιών και video με σήμα το φτυαράκι....????;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 (edited) Θυμίστε μου σας παρακαλώ, ποια εφαρμογή ήταν για ανάκτηση, φωτογραφιών και video με σήμα το φτυαράκι....????;) DiskDigger (άλλαξε λογότυπο) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.defianttech.diskdigger&hl=el Δες και το επίσημο site: http://diskdigger.org/ Edited January 6, 2016 by xalaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 DiskDigger (άλλαξε λογότυπο) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.defianttech.diskdigger&hl=el Δες και το επίσημο site: http://diskdigger.org/ Ευχαριστώ .....αυτή ειναι, την είχα αγοράσει...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Για χωρίς ρουτ βάλε Αdguard με την επιλογή filter apps traffic...θα διώξεις κανονικά τις διαφημίσεις. Κάνει δουλειά και είναι τρομερά εύκολο στη χρήση. Κόβει κανονικά από τους browsers, το κακό είναι ότι δεν κόβει από εφαρμογές αν δεν πληρώσεις (Premium). Κατέβασε το από το επίσημο site: http://adguard.com/en/adguard-android/overview.html Φίλε μου δεν χω λόγια, στην επί πληρωμή έκδοση η εφαρμογή τα σπάει!!! Επιτέλους σερφάρισμα χωρίς να πετάγονται ενοχλητικά παράθυρα. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Ποιον φυλλομετρητή χρησιμοποιείς; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Ποιον φυλλομετρητή χρησιμοποιείς; Αν απευθύνεσαι σε εμένα, χρησιμοποιώ τον Chrome. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Ευχαριστώ και συγνώμη που δεν το διευκρίνισα αρκετά, για tracking σειρών εφαρμογή όχι το kodi. Θα κοιτάξω τις προτάσεις σας. Τελικά μου φαίνεται βολικό το TVShow Time. Δοκίμασε και το showbox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Επιτέλους ήρθε το Netflix στην Ελλάδα. Αν προστεθούν και ελληνικοί υπότιτλοι, τέλος το θέμα τηλεόραση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Επιτέλους ήρθε το Netflix στην Ελλάδα. Αν προστεθούν και ελληνικοί υπότιτλοι, τέλος το θέμα τηλεόραση. Έχει αγγλικούς οπότε εμένα με καλύπτει αλλά από ότι είδα έχει λίγα σχετικά πράγματα, δεν έχει τελευταία επεισόδια εκτός από τις σειρές του Netflix και δεν βρήκα πουθενά επιλογή για αλλαγή ανάλυσης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Επιτέλους ήρθε το Netflix στην Ελλάδα. Αν προστεθούν και ελληνικοί υπότιτλοι, τέλος το θέμα τηλεόραση. Γιατί ποιος βλέπει τηλεόραση τα τελευταία χρόνια με το XBMC/KODI;; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Έχει αγγλικούς οπότε εμένα με καλύπτει αλλά από ότι είδα έχει λίγα σχετικά πράγματα, δεν έχει τελευταία επεισόδια εκτός από τις σειρές του Netflix και δεν βρήκα πουθενά επιλογή για αλλαγή ανάλυσης.. Άλλο ένα θέμα, που λείπουν αρκετά πράγματα. Γιατί ποιος βλέπει τηλεόραση τα τελευταία χρόνια με το XBMC/KODI;; Κανείς, αλλά τώρα τουλάχιστον δεν θα έχει "παίζει το ένα, δεν παίζει το άλλο". Επιπλέον, μπορείς να δεις αυτό που θέλεις νόμιμα και σαν κύριος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Άλλο ένα θέμα, που λείπουν αρκετά πράγματα. Κανείς, αλλά τώρα τουλάχιστον δεν θα έχει "παίζει το ένα, δεν παίζει το άλλο". Επιπλέον, μπορείς να δεις αυτό που θέλεις νόμιμα και σαν κύριος. Θα έχει μεγάλους περιορισμούς ...ότι προβάλλεται από τους τοπικούς provides ..(nova,ote ) δεν θα παίζει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Άλλο ένα θέμα, που λείπουν αρκετά πράγματα. Κανείς, αλλά τώρα τουλάχιστον δεν θα έχει "παίζει το ένα, δεν παίζει το άλλο". Επιπλέον, μπορείς να δεις αυτό που θέλεις νόμιμα και σαν κύριος. Επί πληρωμή όμως Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Υπάρχει καμία εφαρμογή σαν το sync.me που να συγχρονίζει τις φωτογραφίες των επαφών του τηλεφώνου με αυτές του viber? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Επί πληρωμή όμως Γιαυτό και έγραψα "νόμιμα". Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι λείπουν οι σειρές που παίζουν σε ελληνικά κανάλια και η έλλειψη υποτίτλων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Υπάρχει πουθενά επιλογή στην εφαρμογή dropbox να επιλέξω σε τι ανάλυση θέλω να ανεβάζει τις φωτογραφίες που του βάζω ;; Είχα την εφαρμογή στο παλιό κινητό και τις ανέβαζε μια χαρα τις γωτογραφιες!! Μέχρι που άλλαξα συσκευή και κατέβασα και στην νέα το dropbox! Έβαλα κανονικά τον λογαριασμό μου για να κάνει συγχρονισμό και βλέπω ότι μου τις συγχρονησε σε εντελως χάλια ανάλυση !!!! Και δεν έχω το να τις κάνω τώρα. Τις χαλασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Υπάρχει πουθενά επιλογή στην εφαρμογή dropbox να επιλέξω σε τι ανάλυση θέλω να ανεβάζει τις φωτογραφίες που του βάζω ;; Είχα την εφαρμογή στο παλιό κινητό και τις ανέβαζε μια χαρα τις γωτογραφιες!! Μέχρι που άλλαξα συσκευή και κατέβασα και στην νέα το dropbox! Έβαλα κανονικά τον λογαριασμό μου για να κάνει συγχρονισμό και βλέπω ότι μου τις συγχρονησε σε εντελως χάλια ανάλυση !!!! Και δεν έχω το να τις κάνω τώρα. Τις χαλασε Δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια ρύθμιση. Προφανώς έχεις διαφορετική ανάλυση οθόνης στη νέα συσκευή και σου δημιουργεί το πρόβλημα. Στον υπολογιστή δεν τις βλέπεις κανονικά; Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 (edited) Δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια ρύθμιση. Προφανώς έχεις διαφορετική ανάλυση οθόνης στη νέα συσκευή και σου δημιουργεί το πρόβλημα. Στον υπολογιστή δεν τις βλέπεις κανονικά; Δεν τις έχω κοιτάξει καθόλου στον υπολογιστη! Αλλά μου φαίνεται πολύ περίεργο.... Πλέον στο καινούριο κινητό δεν αξίζει να χρησιμοποιήσω τις φώτο που έχω μέσα στο drobox.... Είναι χάλια Edited January 7, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Άμα τις βλέπεις στο Dropbox κατευθείαν δεν έχουν την ίδια ανάλυση όπως τις ανέβασες! Πρέπει να τις κατεβάσεις στην συσκευή σου για να έχουν πλήρη ανάλυση! Έτσι είχε αναφερθεί πάλι ξανά από όσο θυμάμαι πάλι εδώ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 (edited) Άμα τις βλέπεις στο Dropbox κατευθείαν δεν έχουν την ίδια ανάλυση όπως τις ανέβασες! Πρέπει να τις κατεβάσεις στην συσκευή σου για να έχουν πλήρη ανάλυση! Έτσι είχε αναφερθεί πάλι ξανά από όσο θυμάμαι πάλι εδώ ! Τις κατεβάζω ! Και η ανάλυση είναι όπως ακριβώς τις βλέπω μέσα στο dropbox.... Επίσης να σημειώσω ότι τις φώτο που ανεβαζω στο dropbox τωρα από το νέο κινητο, τις ανεβάζει σε καλή ανάλυση. Το πρόβλημα είναι μόνο με τις φώτο που έκανε συγχρονισμό από την παλιά συσκευή στην νεα Edited January 8, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Τις κατεβάζω ! Και η ανάλυση είναι όπως ακριβώς τις βλέπω μέσα στο dropbox.... Επίσης να σημειώσω ότι τις φώτο που ανεβαζω στο dropbox τωρα από το νέο κινητο, τις ανεβάζει σε καλή ανάλυση. Το πρόβλημα είναι μόνο με τις φώτο που έκανε συγχρονισμό από την παλιά συσκευή στην νεα Το Dropbox ΔΕΝ αλλάζει ανάλυση σε φωτογραφίες ΔΕΝ μετατρέπει αρχεία κτλ κτλ Απλά τραβούσες φωτο με την κάμερα του παλιου κινητου - χαμηλότερης ποιότητας και ανάλυσης και τώρα που τις βλέπεις με το καινούργιο σου φαίνονται χάλια... Προφανώς και αν τις δεις στον υπολογιστή θα φρικάρεις.... Ολα είναι θέμα ανάλυσης και ΟΧΙ dropbox ;) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Τις κατεβάζω ! Και η ανάλυση είναι όπως ακριβώς τις βλέπω μέσα στο dropbox.... Επίσης να σημειώσω ότι τις φώτο που ανεβαζω στο dropbox τωρα από το νέο κινητο, τις ανεβάζει σε καλή ανάλυση. Το πρόβλημα είναι μόνο με τις φώτο που έκανε συγχρονισμό από την παλιά συσκευή στην νεα έχεις καμία φώτο απ αυτές που ανέβασες στο dropbox στο pc? αν ναι δοκίμασε να της περάσεις κατευθείαν στο pc για να δεις. όπως λέει και dimitris η ανάλυση δεν αλαλάζει και επιβεβαιώνω γιατί έχω ανεβάσει σχεδόν όλες της φώτο και δεν έχω καμιά αλλαγή ποιότητας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Το Dropbox ΔΕΝ αλλάζει ανάλυση σε φωτογραφίες ΔΕΝ μετατρέπει αρχεία κτλ κτλ Απλά τραβούσες φωτο με την κάμερα του παλιου κινητου - χαμηλότερης ποιότητας και ανάλυσης και τώρα που τις βλέπεις με το καινούργιο σου φαίνονται χάλια... Προφανώς και αν τις δεις στον υπολογιστή θα φρικάρεις.... Ολα είναι θέμα ανάλυσης και ΟΧΙ dropbox ;) Έτσι θα ειναι!!!!!!! έχεις καμία φώτο απ αυτές που ανέβασες στο dropbox στο pc? αν ναι δοκίμασε να της περάσεις κατευθείαν στο pc για να δεις. όπως λέει και dimitris η ανάλυση δεν αλαλάζει και επιβεβαιώνω γιατί έχω ανεβάσει σχεδόν όλες της φώτο και δεν έχω καμιά αλλαγή ποιότητας :) Οχι Δυστυχώς δεν έχω τίποτα στο pc Γιατί μου έχει χαλάσει. Ο,τι βλέπω τα βλέπω μόνο από κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Έτσι θα ειναι!!!!!!! Οχι Δυστυχώς δεν έχω τίποτα στο pc Γιατί μου έχει χαλάσει. Ο,τι βλέπω τα βλέπω μόνο από κινητο. αν έχεις το παλιό κινητό στείλε μια με μπλε δόντι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts