fioravanti90 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Βγηκε η εκδοση 1.1 του ogYoutube. Απροβληματιστη πλεον (τουλαχιστον μεχρι τωρα) οπότε εκανα την μεταβαση απο την 0.9. Βεβαια κρατησα καβατζα και την 0.9 μηπως και χαλασει και η καινουργια (οπως χαλασε η 1.0). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Βγηκε η εκδοση 1.1 του ogYoutube. Απροβληματιστη πλεον (τουλαχιστον μεχρι τωρα) οπότε εκανα την μεταβαση απο την 0.9. Βεβαια κρατησα καβατζα και την 0.9 μηπως και χαλασει και η καινουργια (οπως χαλασε η 1.0). την κατέβασα αλλά δεν μου την εγκαθιστά, στο μεταξύ δεν έχω άλλη εφαρμογή youtube, γιατί άραγε ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Udab Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Καλή εφαρμογή για antivirus-vpn-cleaner-battery saver όπως το avast ; ή κάποια καλή vpn που να είναι όντως δωρεάν; +καλύτερη εφαρμογή για Comic reader. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Αντιμετωπίζει κανένας πρόβλημα με το Viber αυτήν την στιγμή; Χωρίς κανέναν λόγο, με το που μπαίνω στην εφαρμογή κολλάει και με πετάει. Μήπως υπάρχει θέμα με την ίδια την εφαρμογή πριν κάτσω να διαγράφω άδικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Ευτυχώς και μπήκα εδώ.. Το viber μου κολλάει και κρασαρει. Έκανα επαναφορα backup καθώς και εκκαθάριση δεδομενων και κάνει το ίδιο. Οπότε θεωρω ότι έκαναν ένα καταπληκτικό update οι άτιμοι.. Μην κανεις διαγραφή οπότε, το ίδιο θα σου κάνει Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athl1 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 παιδιά υπάρχει καμια καλή εφαρμογη για ρολοι και καιρο για την αρχικη οθονη.? εχω κατεβασει μερικα αλλά ειναι σε μικρογραφίες.δεν φαινονται καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 (edited) Ευτυχώς και μπήκα εδώ.. Το viber μου κολλάει και κρασαρει. Έκανα επαναφορα backup καθώς και εκκαθάριση δεδομενων και κάνει το ίδιο. Οπότε θεωρω ότι έκαναν ένα καταπληκτικό update οι άτιμοι.. Μην κανεις διαγραφή οπότε, το ίδιο θα σου κάνει Αντιμετωπίζει κανένας πρόβλημα με το Viber αυτήν την στιγμή; Χωρίς κανέναν λόγο, με το που μπαίνω στην εφαρμογή κολλάει και με πετάει. Μήπως υπάρχει θέμα με την ίδια την εφαρμογή πριν κάτσω να διαγράφω άδικα. Η εφαρμογή φταίει παιδια. Η Τελευταίες εκδόσεις έχουν χαλάσει πολυ. Πάνε από το κακό στο χειρότερο. Αν δείτε τα σχολια κάτω από την εφαρμογή θα καταλάβετε..... Εγώ τελευταία δεν την ενημερώνω την εφαρμογή. Έχω σταματήσει. Έχω μια από τις παλιότερες εκδόσεις κατεβασμενη από το google play. Αν δεν δω να φτιάχνει αυτό το χάλι δεν ενημερώνω την εφαρμογη. Δεν ξέρω αν ειμαι λάθος, αλλά όταν βλέπω άσχημα σχολια κάτω από μια εφαρμογή δεν την ενημερώνω μέχρι να δω να φτιάχνουν Edited November 24, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athl1 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Η εφαρμογή φταίει παιδια. Η Τελευταίες εκδόσεις έχουν χαλάσει πολυ. Πάνε από το κακό στο χειρότερο. Αν δείτε τα σχολια κάτω από την εφαρμογή θα καταλάβετε..... Εγώ τελευταία δεν την ενημερώνω την εφαρμογή. Έχω σταματήσει. Έχω μια από τις παλιότερες εκδόσεις κατεβασμενη από το google play. Αν δεν δω να φτιάχνει αυτό το χάλι δεν ενημερώνω την εφαρμογη. Δεν ξέρω αν ειμαι λάθος, αλλά όταν βλέπω άσχημα σχολια κάτω από μια εφαρμογή δεν την ενημερώνω μέχρι να δω να φτιάχνουν 3εγω παω να εκγαταστησω το viber ,βαζω το τηλέφωνό μου ,μου λεει να μου στειλει sms με κωδικό και δεν στελνει.τι φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Εμένα μου crashαρει συστηματικά οπότε με παίρνει κάποιος τηλέφωνο (ενώ στα μυνήματα είναι OK) Απο το update που έγινε στις αρχές Οκτωβρίου. Έτσι κι εγώ έχω απενεργοποιήσει το αυτόματο update και έχω κρατήσει την προηγούμενη έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Αδερφια μου εχετε force close στις εφαρμογες facebook,whatsapp messenger? Εδω και αρκετο καιρο το messenger και πριν λιγο καιρο το facebook αρχισε τα χαζα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Για το Viber απεγκαταστηστε την εφαρμογη και καντε καθαρο install. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Τι εννοείς καθαρό install και από πού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Τι εννοείς καθαρό install και από πού; Απεγκατάσταση της εφαρμογής και εγκατάσταση από την αρχή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Εβγαλε ξανα update το Viber και διορθώθηκε το πρόβλημα, με το που ενημερώθηκε μου ήρθαν κάτι μηνύματα από το απόγευμα που δεν συνδεόταν με τίποτα. Δεν έκανα απεγκατάσταση γιατί ειδα ότι απάντησαν κάποια παιδιά για το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 (edited) Εμένα μου crashαρει συστηματικά οπότε με παίρνει κάποιος τηλέφωνο (ενώ στα μυνήματα είναι OK) Απο το update που έγινε στις αρχές Οκτωβρίου. Έτσι κι εγώ έχω απενεργοποιήσει το αυτόματο update και έχω κρατήσει την προηγούμενη έκδοση. 99% δεν είναι ακριβώς θέμα του viber.. Αν έχεις κάποιο smart watch αυτό το δημιουργεί. Και συγκεκριμένα υπάρχει θέμα με τις ειδοποιήσεις του viber στο android wear.. Edited November 24, 2015 by kollatos Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Μπράβο βρε φίλε μου έλυσες τρελή απορία μια και ίδιο τηλέφωνο με την κοπέλα μου, ίδιο firmware και σε αυτή δουλεύει κανονικά και σε μένα crashαρει στις κλήσεις και όντως η διάφορα μας είναι το smartwatch και δεν είχε πάει το μυαλό μου εκει. Λίγο που εψαχνα στο internet δεν είχα πετύχει αυτή την εξηγηση. Μάλιστα ημουν έτοιμος να στήσω το κινητό απο την αρχή, αλλά επειδή θα βγει νέο firmware απο μερα σε μερα, την ανεβαλλα την όλη φάση. Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Υπαρχει καμια εφαμοργη ή widget, να μπορω να κολάω σαν post it κιτρινα χαρτακια-σημειωματα, πανω στο desktop? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Αν βαλεις στην αναζητηση του playstore τη λεξη post it μηπως κανεις δουλεια?Λεω εγω τωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Υπαρχει καμια εφαμοργη ή widget, να μπορω να κολάω σαν post it κιτρινα χαρτακια-σημειωματα, πανω στο desktop? ColorNote..... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrankyGR Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Παιδια ποια η καλυτερη εφαρμογη καιρου για σας ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Μα καλά , κανείς δεν διαβάζει τα προηγούμενα?:blink: Διάβασε φίλε μου μερικές σελίδες πίσω , έχουν αναφερθεί μπόλικες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileX Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Παιδια ποια η καλυτερη εφαρμογη καιρου για σας ? Καιρός XL και δεν θα το μετανιώσεις: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.exovoid.weather.app Χρησιμοποιεί κάνεις την official twitter εφαρμογή; Προσπαθώ να ορισω διαφορετικό ήχο για τις ειδοποίησεις και δεν το αλλάζει, αλλά παραμένει ο ίδιος ήχος που είναι και για τα μηνύματα. Αν παίζει κάποιο ρόλο, η συσκευή είναι το Sony z3c. Ευχαριστώ προκαταβολικά Λίγο καθυστερημένη η απάντηση, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. Ίσως να έχει κι άλλος το ίδιο πρόβλημα. Θα πρέπει να επιλέξεις τον ήχο που θες μέσως του file manager του κινητού κι όχι μέσω της εφαρμογής επιλογής ήχου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 (edited) Μπράβο βρε φίλε μου έλυσες τρελή απορία μια και ίδιο τηλέφωνο με την κοπέλα μου, ίδιο firmware και σε αυτή δουλεύει κανονικά και σε μένα crashαρει στις κλήσεις και όντως η διάφορα μας είναι το smartwatch και δεν είχε πάει το μυαλό μου εκει. Λίγο που εψαχνα στο internet δεν είχα πετύχει αυτή την εξηγηση. Μάλιστα ημουν έτοιμος να στήσω το κινητό απο την αρχή, αλλά επειδή θα βγει νέο firmware απο μερα σε μερα, την ανεβαλλα την όλη φάση. Thanks Δεν φαντάζεσαι τι τράβηξα μέχρι να το βρω, σκέψου ότι έκανα 3 φορές format το κινητό κι έκατσα κι έβαλα μια μια τις εφαρμογές μου για να βρω ποια μου κάνει το πρόβλημα.. Αλλά επειδή δεν είχε πάει το μυαλό μου στο ρολόι το είχα αφήσει στην άκρη με αποτέλεσμα να έχω στήσει μια μια σχεδόν 120 εφαρμογές και το viber να παίζει κανονικά.. Τότε σύνδεσα και το ρολόι κι έφαγα την ξενέρα.. Πάντως αν ψάξεις στο Google για viber και android wear θα βρεις ότι έχει αναφερθεί το θέμα.. Απλά δεν το βρήκες εσύ όπως κι εγώ γιατί δεν πήγε το μυαλό μας στο wear.. ;) Edited November 25, 2015 by kollatos Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Υπάρχει εφαρμογή να κάνει αλλαγή 3G/4G απ ευθείας χωρίς δηλαδή να σε βάζει στο μενού του κινητού ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Λίγο καθυστερημένη η απάντηση, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. Ίσως να έχει κι άλλος το ίδιο πρόβλημα. Θα πρέπει να επιλέξεις τον ήχο που θες μέσως του file manager του κινητού κι όχι μέσω της εφαρμογής επιλογής ήχου. Ευχαριστω φιλε! δουλεψε οπως ειπες :thanks:( τι κουλο κι αυτο,να δουλευει ετσι???) Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts