nospa12 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Auto screen on off Ευχαριστώ πολύ. Ξέρεις πως πάει απο μπαταρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Ευχαριστώ πολύ. Ξέρεις πως πάει απο μπαταρία? Δεν θα το καταλάβεις. Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Τα πάντα. Μπαίνω στον MX player και βλέπω διαφημίσεις. Εξαρτάται αν τα κατεβάζει η τα Έχει ήδη και τα δείχνει Μπορείς να του κόψεις το ίντερνετ και να το δεις Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Εξαρτάται αν τα κατεβάζει η τα Έχει ήδη και τα δείχνει Μπορείς να του κόψεις το ίντερνετ και να το δεις Σε μένα δείχνει διαφημίσεις και χωρίς ίντερνετ. Δλδ το κινητό σε πτήση, βάζω να δω κάτι και μόλις πατάω παύση σκάει μπάνερ. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Καμία εφαρμογή μου να ανοίγει το wifi σε δύο συγκεκριμένα wifi δίκτυα υπάρχει; Δοκίμασα την automeit αλλά δεν τα κατάφερα να την κάνω να δουλέψει.Θέλω να είναι ανενεργό το wifi μου και μόνο όταν Μπορεί σε συγκεκριμένο δίκτυο να ενεργοποιηθεί το κουμπί του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Καμία εφαρμογή μου να ανοίγει το wifi σε δύο συγκεκριμένα wifi δίκτυα υπάρχει; Δοκίμασα την automeit αλλά δεν τα κατάφερα να την κάνω να δουλέψει.Θέλω να είναι ανενεργό το wifi μου και μόνο όταν Μπορεί σε συγκεκριμένο δίκτυο να ενεργοποιηθεί το κουμπί του. Αν είναι ανενεργό πως θα εντοπίσει τα δίκτυα που θέλεις; Δεν γίνεται αυτό που λες. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Αυτό γίνεται, εάν δεν κάνω λάθος, με το tasker. Σε συνδυασμό με το δίκτυο κινητής που πιάνει κοντά στο Wi-Fi spot που θέλεις να συνδέεσαι. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Σε μένα δείχνει διαφημίσεις και χωρίς ίντερνετ. Δλδ το κινητό σε πτήση, βάζω να δω κάτι και μόλις πατάω παύση σκάει μπάνερ. Και ο bsplayer το ίδιο. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι εκτός από το να κατεβάσεις την πλήρη τους έκδοση Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 (edited) Ωραία εφαρμογή δίνει το App of the Day [/url] ... σήμερα... :) Edited November 13, 2015 by tsiv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Ωραία εφαρμογή δίνει το App of the Day [/url] ... σήμερα... :) Εμενα γιατι μου δινει το solcalendar? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Εμενα γιατι μου δινει το solcalendar? :confused: Εμένα πάλι το cube escape ! Έχετε επιλέξει κάποια χώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Εμένα πάλι το cube escape ! Έχετε επιλέξει κάποια χώρα; Δεν εχω επιλεξει χωρα, αλλα και μεσω VPN που μπηκα με επιλογη χωρας USA, παλι το solcalendar μου εδωσε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Έ ρε θέμα που ξεκίνησα...:lol: Ούτε εγώ έχω αλλάξει κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Εμένα δίνει το Du battery booster... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Εμένα πάλι μου 'χει μια εφαρμογή ονόματι Mixt, δεν έχω επιλέξει κάτι από χώρα! Τι γίνεται ρε παιδιά σε καθένα άλλα βγάζει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Ωραία εφαρμογή δίνει το App of the Day [/url] ... σήμερα... :) Εμένα πάλι μου 'χει μια εφαρμογή ονόματι Mixt, δεν έχω επιλέξει κάτι από χώρα! Τι γίνεται ρε παιδιά σε καθένα άλλα βγάζει;; Εντάξει παιδιά, έκλεισε ο κύκλος, τώρα μπορείτε να ηρεμήσετε και να καθίσετε στις θέσεις σας. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Εντάξει παιδιά, έκλεισε ο κύκλος, τώρα μπορείτε να ηρεμήσετε και να καθίσετε στις θέσεις σας. :) Eμένα μου δίνει αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.amaze.filemanager Amaze File Manager Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Καμία εφαρμογή μου να ανοίγει το wifi σε δύο συγκεκριμένα wifi δίκτυα υπάρχει; Δοκίμασα την automeit αλλά δεν τα κατάφερα να την κάνω να δουλέψει.Θέλω να είναι ανενεργό το wifi μου και μόνο όταν Μπορεί σε συγκεκριμένο δίκτυο να ενεργοποιηθεί το κουμπί του. Για συσκευές χωρίς root ύστερα από τα πολλά που δικίμασα, το καλύτερο είναι το Green Power. Μαζί με τα άλλα που κάνει, μπορείς μέσω τοποθεσίας, να του ορίσεις τις τοποθεσίες που θέλεις να ανοίγει το wifi και να του υποδείξεις σε ποιο από όλα να συνδέεται. Αξιόπιστο. Δουλεύει πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Παιδιά στην εφαρμογή dropbox η επιλογή που λέει available offline τι ακριβώς κανει γιατί δεν έχω καταλάβει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Παιδιά στην εφαρμογή dropbox η επιλογή που λέει available offline τι ακριβώς κανει γιατί δεν έχω καταλάβει. Κατεβαζει τα αρχεια και στην συσκευη για να τα εχεις χωρις συνδεση, αλλιως ειναι μονο στο συννεφο και οταν τα θελεις θα πρεπει να τα κατεβασεις (δλδ θα χρειαζεσαι data) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Κατεβαζει τα αρχεια και στην συσκευη για να τα εχεις χωρις συνδεση, αλλιως ειναι μονο στο συννεφο και οταν τα θελεις θα πρεπει να τα κατεβασεις (δλδ θα χρειαζεσαι data) Τα κατεβάζει και που τα αποθηκεύει; σε ποιον φάκελο στην συσκευή; δοκίμασα να το κάνω σε 4-5 αρχεία και φωτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Έχω το Huawei P8. Από τις τρεις εφαρμογές καταγραφής κλήσεων δεν λειτουργεί καμία. Ποια θεωρείτε καλύτερη εφαρμογή για καταγραφή συνομιλίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Έχω το Huawei P8. Από τις τρεις εφαρμογές καταγραφής κλήσεων δεν λειτουργεί καμία. Ποια θεωρείτε καλύτερη εφαρμογή για καταγραφή συνομιλίας; Είναι λίγο περίεργα τα HUAWEI σε αυτό το θέμα. Δοκίμασε και την boldbeast. Είναι η μόνη εφαρμογή που γράφει σε κινητά που δεν μπορούν άλλες εφαρμογές. Στην περιγραφή λέει ότι δουλεύει με το κινητό σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Έχει κάποιος φίλος υπόψην καμμία καλή εφαρμογή για email γιατί το gmail παρά τα update κάνει force close σε lollipop? Θέλω να διαχειρίζεται παραπάνω από 1 λογαριασμό και να μη ρουφάει τη μπαταρία με το καλαμάκι αν γίνεται... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Έχει κάποιος φίλος υπόψην καμμία καλή εφαρμογή για email γιατί το gmail παρά τα update κάνει force close σε lollipop? Θέλω να διαχειρίζεται παραπάνω από 1 λογαριασμό και να μη ρουφάει τη μπαταρία με το καλαμάκι αν γίνεται... Ευχαριστώ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.trtf.blue&hl=en Και Push notification sto 99% των mail accounts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts