marios_ch Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Γίνεται 2 ή 3 λεπτά αφού κλείσεις την οθόνη. Και δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος να αλλάξει αυτό. Μπορεις να βαλεις (μεσω nova) το διπλο χτυπημα να ενεργοποιεί αυτοματο τερματισμο και κλείδωμα οθονης. Το βρηκα πολυ χρησιμο εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Μπορεις να βαλεις (μεσω nova) το διπλο χτυπημα να ενεργοποιεί αυτοματο τερματισμο και κλείδωμα οθονης. Το βρηκα πολυ χρησιμο εγω. Επειδή δεν το κατάλαβα αυτό μπορείς να μου δώσεις παραπάνω πληροφορίες; το έχω το Νόβα αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς θα πετύχω με αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Επειδή δεν το κατάλαβα αυτό μπορείς να μου δώσεις παραπάνω πληροφορίες; το έχω το Νόβα αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς θα πετύχω με αυτό. Φίλε θα πας ρυθμίσεις νόβα, χειρονομίες και εισαγωγές, διπλό πάτημα και θα βάλεις το αδραναποιηση και κλείδωμα. Έτσι θα μπορείς κάθε φορά να επεμβαινεις στον αυτόματο τερματισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 ψάχνω για "μετρητή έντασης ήχου", οι 2 πρώτες που βρήκα στο store, sound meter και sound meter pro αντίστοιχα έχουν μια σχετική απόκλιση στην μέτρηση ίδιας έντασης ήχου. Υπάρχει κάποια αξιόπιστη δωρεάν πρόταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Υπηρχε μια εφαρμογη που αφαιρουσε τις φωτο απο το facebook,που εμπαιναν σφηνα ,στην συλλογη σου,αλλα μου διαφευγει.....ξερετε ποιο ειναι...? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 (edited) Kάποια εφαρμογή που να συνεχίζει να παίζει youtube playlists στο παρασκήνιο υπάρχει; Εχω xposed + yt background module που λειτουργεί άψογα αλλά η mobile εφαρμογή yt δε μου παίζει όλα τα βίντεο που έχω στις playlists μου Γίνεται 2 ή 3 λεπτά αφού κλείσεις την οθόνη. Και δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος να αλλάξει αυτό. Για συγκεκριμένο χρόνο δεν έχω βρει κάτι αλλά για να κλεινουν άμεσα με το που κλείνω την οθόνη,χρησιμοποιώ llama profiles.Λογικά με το tasker που είναι πιο εξελιγμένο μπορείς να ορίσεις σε χ χρόνο απο την στιγμή που κλείνεις την οθόνη,να τρέχεις το plugin του greenify και να κλείνει τις εφαρμογές Edited October 16, 2015 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 δεν ξερω που να το αναφερω και λεω να το γραψω εδω, μου ηρθε αυτο απο το viber https://www.dropbox.com/s/bmo8y3muon2ju4t/Screenshot_2015-10-16-19-39-29.png?dl=0 να πατησω η οχι? μαλλον spam ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 δεν ξερω που να το αναφερω και λεω να το γραψω εδω, μου ηρθε αυτο απο το viber https://www.dropbox.com/s/bmo8y3muon2ju4t/Screenshot_2015-10-16-19-39-29.png?dl=0 να πατησω η οχι? μαλλον spam ειναι Μην ασχοληθείς καν. Έχει σταλεί και σε άλλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Εννοείται ότι είναι σπαμ.... Μακρυα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 φαινεται ειμαστε πολλοι οι τυχεροι :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnis Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 μπορω να εχω το whatsapp και στο κινητο και στο ταμπλετ; Exω twin sim cards Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 δεν ξερω που να το αναφερω και λεω να το γραψω εδω, μου ηρθε αυτο απο το viber https://www.dropbox.com/s/bmo8y3muon2ju4t/Screenshot_2015-10-16-19-39-29.png?dl=0 να πατησω η οχι? μαλλον spam ειναι μόλις μπήκα στο link που λέει το μήνυμα σου, έκανα εγγραφή και πλέον περιμένω να μου έρθει το νέο μου iphone6!!!!! Λογικά θα έρθει μαζί με το μερίδιο της κληρονομιάς του πρίγκηπα της σουαζιλάνδης που θα μου στείλει ο μπατζανάκης από Νιγηρία μεριά... σοβαρά τώρα φίλος, το μήνυμα βρωμάει spamιλα απο μακριά!! Διαγραφή, block και συνεχίζεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 (edited) δεν ξερω που να το αναφερω και λεω να το γραψω εδω, μου ηρθε αυτο απο το viber https://www.dropbox.com/s/bmo8y3muon2ju4t/Screenshot_2015-10-16-19-39-29.png?dl=0 να πατησω η οχι? μαλλον spam ειναι Είναι σπαμ. Μου έρχεται κ εμένα συνέχεια. Εννοείτε οτι δεν έχω μπει ποτέ στο λινκ που δινει. Μπλοκαρω τον αριθμό αμεσως και μετά από λίγες μέρες μου στέλνουν το ίδιο μήνυμα από άλλο νούμερο του εξωτερικού. Μπλοκ και παλι!!!!!! Το ίδιο και στην εφαρμογη του γουατσαππ αλλά όχι τόσο συχνα. Edited October 16, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 οκκκκ , εννοειτε πως δεν πατησα ,δουλεια δεν εχουν να κανουν ασχολουνται με βλακειες :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Στο viber δεν μπορούμε να δηλώσουμε έναν τηλεφωνικό αριθμό για δύο συσκευές κινητής; Προσπαθώ αλλά είτε θα δουλεύει στην μια είτε στην αλλη! Δεν γίνεται όπως σε κινητό και ταμπλετ που δηλώνουμε έναν αριθμό και δουλεύει και στις δύο συσκευές; Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 οκκκκ , εννοειτε πως δεν πατησα ,δουλεια δεν εχουν να κανουν ασχολουνται με βλακειες :lol: Κ όμως αυτή είναι η δουλειά τους!!!! Ξέρεις πόσοι είναι αυτοι που πέφτουν στην παγίδα και μπαίνουν σε τέτοιου είδους λινκ που δίνουν τα σπαμ sms και πιστεύοντας ότι όντως κέρδισαν, δίνουν άνετα ότι στιχεια τους ζητήσουν;;;; Σε αυτούς ποντάρουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MementoMori Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Παιδιά όποιος ενδιαφέρεται έχει game sale στο Play Store. Μόλις αγόρασα το Dead Space και το Need for Speed: Most Wanted με 10 λεπτά το καθένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Γεια σας παιδιά. Ψάχνω εφαρμογη για να κατεβαζω mp3 αλλα ειναι ολα μη πω τι. Υπαρχει κατι καλο και αξιόπιστο που να μου διαφευγει και ας ειναι επι πληρωμης? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 υπαρχει εφαρμογη για wifi boost στο κινητο που να δουλευει πραγματικα? γιατι 2-3 που κοιταξα ηταν μουφα. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 υπαρχει εφαρμογη για wifi boost στο κινητο που να δουλευει πραγματικα? γιατι 2-3 που κοιταξα ηταν μουφα. :happy: Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Γεια σας παιδιά. Ψάχνω εφαρμογη για να κατεβαζω mp3 αλλα ειναι ολα μη πω τι. Υπαρχει κατι καλο και αξιόπιστο που να μου διαφευγει και ας ειναι επι πληρωμης? Ευχαριστώ Tubemate (για YouTube ) ...για αλλά απαγορεύεται :lol: (....ΑΠΛΑ torrent ) Δεν ξέρω γιατι γίνονται τέτοιες ερωτήσεις ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Ποιά εφαρμογή για να παίζει video mp4 στο background και να έχει sleep timer; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Ποιά εφαρμογή για να παίζει video mp4 στο background και να έχει sleep timer; εαν εννοείς χρονοδιακοπτη .. mx player Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Tubemate (για YouTube ) ...για αλλά απαγορεύεται :lol: (....ΑΠΛΑ torrent ) Δεν ξέρω γιατι γίνονται τέτοιες ερωτήσεις ... Ειχα βρει κανα δυο πιο παλια που μια χαρα καναν τη δουλεια τους και αν απαγορεύονται να μην τις βαζουν καν στο google play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Ειχα βρει κανα δυο πιο παλια που μια χαρα καναν τη δουλεια τους και αν απαγορεύονται να μην τις βαζουν καν στο google play όλες αυτές που υπάρχουν στο playstore είναι για το π....ο (είναι μόνο να δελεάσουν τους άπειρους και τους άσχετους ....να τους γεμίσουν διαφημίσεις και scam ...) είναι παράνομη η λύση που σου δίνουν ... (την λύση στο πρόβλημα σου στην έδωσα...:lol: ...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts