Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χρησιμοποιει καποιος την εφαρμογη web2sms.gr για να στελνει sms απο forthnet account?

1)σας δουλευει με forthnet?(με cosmote mycosmos μου δουλευει εμενα ,αλλα με forthnet οχι)

2)αν ναι,τοτε τι μορφης πρεπει να ειναι το username που βαζετε?

Ευχαριστω

Χρησιμοποιει καποιος την εφαρμογη web2sms.gr για να στελνει sms απο forthnet account?

1)σας δουλευει με forthnet?(με cosmote mycosmos μου δουλευει εμενα ,αλλα με forthnet οχι)

2)αν ναι,τοτε τι μορφης πρεπει να ειναι το username που βαζετε?

Ευχαριστω

Username και κωδικός είναι τα ίδια που βάζεις στο ρουτερ για να συνδέσεις το Internet

Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

Εχω το huawei ascend p8 και δεν εχω βρει κανενα call recorder που να δουλεύει σωστα. Τις περισσότερες φορες ειτε δεν γραφουν καθολου, ειτε στην προκειμενη με το The recorder, ενω εγραψε τις δυο πρωτες κλησεις κανονικα, στις επομενες εγραφε μονο την πλευρα μου. Τα settings ειναι σωστα! Καμια ιδεα;; Ευχαριστώ!

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που αν την εγκαταστησω σε 3 κινητά που θέλω, να μπορώ από τον υπολογιστή μου να βλέπω που είναι τα συγκεκριμένα κινητά την δεδομένη στιγμή?

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που αν την εγκαταστησω σε 3 κινητά που θέλω, να μπορώ από τον υπολογιστή μου να βλέπω που είναι τα συγκεκριμένα κινητά την δεδομένη στιγμή?
Το cerberus κανει αυτο που ζητας και ακομα περισσοτερα.....

Το cerberus κανει αυτο που ζητας και ακομα περισσοτερα.....

Αν δεν κάνω λάθος υπάρχει κάποιο θέμα με την απεγκατασταση του αν κάποια στιγμή θελησω να το βγάλω?

Αν δεν κάνω λάθος υπάρχει κάποιο θέμα με την απεγκατασταση του αν κάποια στιγμή θελησω να το βγάλω?

Κανένα θέμα με την απεγκατάσταση του, απλά θα πρέπει να το απενεργοποιήσεις πρώτα από Διαχειριστή συσκευής μέσω των ρυθμίσεων της συσκευής (Ρυθμίσεις, Ασφάλεια, Διαχειριστές συσκευής) και έπειτα προχωράς κανονικά όπως με κάθε άλλη εφαρμογή.

Υπάρχει τρόπος στο Evernote να κλειδώσω κάποιο έγγραφο στο οποίο δεν θέλω να έχει κάποιος άλλος πρόσβαση;

Σαν εναλλακτική κατέβασα το AppLock αλλά δουέύει μια στις πέντε, δεν με διασφαλίζει. Το ιδανικό θα ήταν να γίνεται μέσα από το ίδιο το Evernote. Υπάρχει τέτοια λειτουργία;

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Υπάρχει τρόπος στο Evernote να κλειδώσω κάποιο έγγραφο στο οποίο δεν θέλω να έχει κάποιος άλλος πρόσβαση;

Σαν εναλλακτική κατέβασα το AppLock αλλά δουέύει μια στις πέντε, δεν με διασφαλίζει. Το ιδανικό θα ήταν να γίνεται μέσα από το ίδιο το Evernote. Υπάρχει τέτοια λειτουργία;

Υπάρχει τέτοια λειτουργία μέσα από την εφαρμογή Evernote αλλά πρώτον είναι premium δυνατότητα, εν ολίγοις επί πληρωμής και έπειτα δεν ξεκλειδώνει συγκεκριμένα έγγραφα αλλά την εφαρμογή ολόκληρη.

καλησπέρα

θα θελα να ρωτήσω αν σε samsung s2 plus που έχω βάλει CyanogenMod 12, υπάρχει τρόπος να κάνω ηχογράφηση κλήσεων, όποια εφαρμογή κι αν έχω δοκιμάσει δεν γίνεται ηχογράφηση

καλησπέρα

θα θελα να ρωτήσω αν σε samsung s2 plus που έχω βάλει CyanogenMod 12, υπάρχει τρόπος να κάνω ηχογράφηση κλήσεων, όποια εφαρμογή κι αν έχω δοκιμάσει δεν γίνεται ηχογράφηση

Με xposed και EnableCMCallRecording δοκίμασες ;

όχι δεν έχω δοκιμάσει, πως όμως γίνεται η διαδικασία ?

κάνε εγκατάσταση το xposed (ψάξε στο xda και στο νήμα της rom που χρησιμοποιείς για ποια έκδοση ..και πώς ) και μετά κάνε εγκατάσταση το addon από εδώ http://forum.xda-developers.com/xposed/modules/xposed-enablecmcallrecording-t2856248

Για να ορίζω διαφορετικό χρώμα στο led έχετε κάποια δοκιμασμενη εφαρμογή ? Edited by flandra
Φιλικά, Κατερίνα

Για να ορίζω διαφορετικό χρώμα στο led έχετε κάποια δοκιμασμενη εφαρμογή ?
Light Flow - LED&Notifications

Το έβαλα. Σε ευχαριστώ. Δεν μπορώ να βρω όμως αν γίνεται να μη μου ορίζει αυτό την ένταση του ήχου κλήσης και ειδοποιησης

Φιλικά, Κατερίνα

Με ποιο πρόγραμμα παίζει το YouTube στο background όσα είχα δεν παίζει κανένα
1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

Για ψαξε στο google Viral lite v. 2.4

Ή εδω

Edited by Roid_rage

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Με ποιο πρόγραμμα παίζει το YouTube στο background όσα είχα δεν παίζει κανένα

κάνε εγκατάσταση το og YouTube (είναι το κανονικό με κάποια mod... έχει download κουμπί ..για να κατεβάσεις.....και παίζει στο background

πάρα πολύ καλό ..http://ogmods.net/home/ogyoutube?ref=xda&tab=Download (κάνε εγκατάσταση και τα 3 αρχεία GoogleServicesFramework (GSF)

GoogleAccountManager (GAM) ,GooglePlayServices (GMS) + φυσικά το ίδιο το og YouTube

εάν είσαι root και έχεις xposed ....Απλά καν εγκατάσταση το addon YouTube background playback

Εκτός του TubeMate, με ποιο άλλο πρόγραμμα κατεβάζουμε...?

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Ψαχνω μια εφαρμογη καιρου αξιοπιστη και να διχνει τα μποφορ , τους ανεμους γενικα. Εχετε καμια δοκιμασμενη?

Εγώ χρησιμοποιώ αυτό το site! Μέχρι στιγμής πολύ ευχαριστημένος!

http://www.okairos.gr/άνεμοι/

Ειναι πολυ καλος. Εχει κ ελληνικο πληκτρολογιο για ευρεση ονοματων που το στοκ της σαμσουνγκ δεν εχει

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II