marios_ch Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Τελικά βρήκα εφαρμογή για 2 λογαριασμούς whatsapp και αυτή είναι το GB WhatsApp. Ίδιο λογαριασμό σε 2 συσκευές μπορούμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Χρησιμοποιει καποιος την εφαρμογη web2sms.gr για να στελνει sms απο forthnet account? 1)σας δουλευει με forthnet?(με cosmote mycosmos μου δουλευει εμενα ,αλλα με forthnet οχι) 2)αν ναι,τοτε τι μορφης πρεπει να ειναι το username που βαζετε? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Χρησιμοποιει καποιος την εφαρμογη web2sms.gr για να στελνει sms απο forthnet account? 1)σας δουλευει με forthnet?(με cosmote mycosmos μου δουλευει εμενα ,αλλα με forthnet οχι) 2)αν ναι,τοτε τι μορφης πρεπει να ειναι το username που βαζετε? Ευχαριστω Username και κωδικός είναι τα ίδια που βάζεις στο ρουτερ για να συνδέσεις το Internet Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisVsChris Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Εχω το huawei ascend p8 και δεν εχω βρει κανενα call recorder που να δουλεύει σωστα. Τις περισσότερες φορες ειτε δεν γραφουν καθολου, ειτε στην προκειμενη με το The recorder, ενω εγραψε τις δυο πρωτες κλησεις κανονικα, στις επομενες εγραφε μονο την πλευρα μου. Τα settings ειναι σωστα! Καμια ιδεα;; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που αν την εγκαταστησω σε 3 κινητά που θέλω, να μπορώ από τον υπολογιστή μου να βλέπω που είναι τα συγκεκριμένα κινητά την δεδομένη στιγμή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np91 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που αν την εγκαταστησω σε 3 κινητά που θέλω, να μπορώ από τον υπολογιστή μου να βλέπω που είναι τα συγκεκριμένα κινητά την δεδομένη στιγμή?Το cerberus κανει αυτο που ζητας και ακομα περισσοτερα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Το cerberus κανει αυτο που ζητας και ακομα περισσοτερα..... Αν δεν κάνω λάθος υπάρχει κάποιο θέμα με την απεγκατασταση του αν κάποια στιγμή θελησω να το βγάλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Αν δεν κάνω λάθος υπάρχει κάποιο θέμα με την απεγκατασταση του αν κάποια στιγμή θελησω να το βγάλω? Κανένα θέμα με την απεγκατάσταση του, απλά θα πρέπει να το απενεργοποιήσεις πρώτα από Διαχειριστή συσκευής μέσω των ρυθμίσεων της συσκευής (Ρυθμίσεις, Ασφάλεια, Διαχειριστές συσκευής) και έπειτα προχωράς κανονικά όπως με κάθε άλλη εφαρμογή. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Υπάρχει τρόπος στο Evernote να κλειδώσω κάποιο έγγραφο στο οποίο δεν θέλω να έχει κάποιος άλλος πρόσβαση; Σαν εναλλακτική κατέβασα το AppLock αλλά δουέύει μια στις πέντε, δεν με διασφαλίζει. Το ιδανικό θα ήταν να γίνεται μέσα από το ίδιο το Evernote. Υπάρχει τέτοια λειτουργία; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Υπάρχει τρόπος στο Evernote να κλειδώσω κάποιο έγγραφο στο οποίο δεν θέλω να έχει κάποιος άλλος πρόσβαση; Σαν εναλλακτική κατέβασα το AppLock αλλά δουέύει μια στις πέντε, δεν με διασφαλίζει. Το ιδανικό θα ήταν να γίνεται μέσα από το ίδιο το Evernote. Υπάρχει τέτοια λειτουργία; Υπάρχει τέτοια λειτουργία μέσα από την εφαρμογή Evernote αλλά πρώτον είναι premium δυνατότητα, εν ολίγοις επί πληρωμής και έπειτα δεν ξεκλειδώνει συγκεκριμένα έγγραφα αλλά την εφαρμογή ολόκληρη. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgeo Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 καλησπέρα θα θελα να ρωτήσω αν σε samsung s2 plus που έχω βάλει CyanogenMod 12, υπάρχει τρόπος να κάνω ηχογράφηση κλήσεων, όποια εφαρμογή κι αν έχω δοκιμάσει δεν γίνεται ηχογράφηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 καλησπέρα θα θελα να ρωτήσω αν σε samsung s2 plus που έχω βάλει CyanogenMod 12, υπάρχει τρόπος να κάνω ηχογράφηση κλήσεων, όποια εφαρμογή κι αν έχω δοκιμάσει δεν γίνεται ηχογράφηση Με xposed και EnableCMCallRecording δοκίμασες ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgeo Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 όχι δεν έχω δοκιμάσει, πως όμως γίνεται η διαδικασία ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 όχι δεν έχω δοκιμάσει, πως όμως γίνεται η διαδικασία ? κάνε εγκατάσταση το xposed (ψάξε στο xda και στο νήμα της rom που χρησιμοποιείς για ποια έκδοση ..και πώς ) και μετά κάνε εγκατάσταση το addon από εδώ http://forum.xda-developers.com/xposed/modules/xposed-enablecmcallrecording-t2856248 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 (edited) Για να ορίζω διαφορετικό χρώμα στο led έχετε κάποια δοκιμασμενη εφαρμογή ? Edited September 16, 2015 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Για να ορίζω διαφορετικό χρώμα στο led έχετε κάποια δοκιμασμενη εφαρμογή ?Light Flow - LED&Notifications Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Light Flow - LED&Notifications Το έβαλα. Σε ευχαριστώ. Δεν μπορώ να βρω όμως αν γίνεται να μη μου ορίζει αυτό την ένταση του ήχου κλήσης και ειδοποιησης Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Με ποιο πρόγραμμα παίζει το YouTube στο background όσα είχα δεν παίζει κανένα Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 (edited) Για ψαξε στο google Viral lite v. 2.4 Ή εδω Edited September 16, 2015 by Roid_rage Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 Με ποιο πρόγραμμα παίζει το YouTube στο background όσα είχα δεν παίζει κανένα κάνε εγκατάσταση το og YouTube (είναι το κανονικό με κάποια mod... έχει download κουμπί ..για να κατεβάσεις.....και παίζει στο background πάρα πολύ καλό ..http://ogmods.net/home/ogyoutube?ref=xda&tab=Download (κάνε εγκατάσταση και τα 3 αρχεία GoogleServicesFramework (GSF) GoogleAccountManager (GAM) ,GooglePlayServices (GMS) + φυσικά το ίδιο το og YouTube εάν είσαι root και έχεις xposed ....Απλά καν εγκατάσταση το addon YouTube background playback Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Εκτός του TubeMate, με ποιο άλλο πρόγραμμα κατεβάζουμε...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtom44 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Ψαχνω μια εφαρμογη καιρου αξιοπιστη και να διχνει τα μποφορ , τους ανεμους γενικα. Εχετε καμια δοκιμασμενη? Εγώ χρησιμοποιώ αυτό το site! Μέχρι στιγμής πολύ ευχαριστημένος! http://www.okairos.gr/άνεμοι/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Εκτός του TubeMate, με ποιο άλλο πρόγραμμα κατεβάζουμε...? Με og YouTube και με αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2137743 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrankyGR Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Παιδιά καλημέρα. Ποιός είναι κατά τη γνώμη σας ο καλύτερος Dialer ? (exDialer ίσως ?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Ειναι πολυ καλος. Εχει κ ελληνικο πληκτρολογιο για ευρεση ονοματων που το στοκ της σαμσουνγκ δεν εχει Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts