sotsp Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Ποιος καλός dialer με Τ9 κυκλοφορεί αυτόν τον καιρό; Είχα για χρόνια τον Dialer One αλλά δεν έχει πολλά θέματα και έχει σταματήσει να υποστηρίζεται. Καμιά καλή πρόταση; True phone dialer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 [ATTACH]63655[/ATTACH] ποιο από τα δύο pro; το XL η το πρώτο; Καλημερα το πρωτο... Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Καμιά φορά Όταν μιλάω κάποιον στο τηλ με το μάγουλο μου πατάω κάποια άλλη επαφή και βάζει αυτόματα την κλήση σε αναμονή.Πως Μπορεί να διορθωθεί αυτό είτε από τις ρυθμίσεις είτε μέσω εφαρμογής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SO69 Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Είναι βασική λειτουργία όλων των smartphones να σβήνουν την οθόνη όταν τα πλησιάζεις στο αφτί κατά τη διάρκεια των κλήσεων! Το κάνουν ακριβώς γι' αυτό το λόγο, για να μην πατιούνται διάφορα κατά την επαφή με το κεφάλι! Αν στο δικό σου δεν συμβαίνει αυτό το πιθανότερο είναι ότι το έχεις απενεργοποιήσει! Ψάξε στις ρυθμίσεις να το ενεργοποιήσεις! Το αμέσως λιγότερο πιθανό είναι ότι δεν λειτουργεί ο αισθητήρας εγγύτητας (proximity sensor) του κιν. Πρέπει να το πας για έλεγχο! Το να μην έχει τέτοια λειτουργία είναι μάλλον απίθανο! Παράθεση Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 [ATTACH]63655[/ATTACH] ποιο από τα δύο pro; το XL η το πρώτο; Απο μένα τι δεύτερο Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokerman54 Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 1. Ποιους θεωρείτε καλούς clients για το instagram; Επίσης ξέρετε αν υπάρχει κάποιος που να υποστηρίζει να βάζεις αυτούς που ακολουθεις σε λίστες; 2. Υπάρχει κάποια εφαρμογή ή κάποιο καλό σάιτ για streaming links για να ανοίγω με το mx player; Τώρα που ξεκινάει ή καινούργια σαιζόν και με το νέο ταμπλετ θα ήταν χρησιμο. Παράθεση My History: Nokia 3330, Panasonic GD67, Nokia 7650, Sony Ericsson Z800i, Sony Ericsson W850i, Alcatel OT-E101A, HTC Magic, Sony Ericsson T650i, Sony XPERIA S, LG G3, Chuwi Hi8 Now: Samsung Galaxy S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mits_Pits Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Γεια σας παιδιά Εδώ και καιρό έχω θέμα με τη συλλογή της κάμερας στο Galaxy Core μου (δε φορτώνει τις φώτος και κολλάει όλο το τηλ) και διάβασα για το quick pic ότι κάνει δουλειά..... Τι γνώμη έχετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokerman54 Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Γεια σας παιδιά Εδώ και καιρό έχω θέμα με τη συλλογή της κάμερας στο Galaxy Core μου (δε φορτώνει τις φώτος και κολλάει όλο το τηλ) και διάβασα για το quick pic ότι κάνει δουλειά..... Τι γνώμη έχετε? Το quickpic κατά την γνώμη μου είναι από τις εφαρμογές που πρέπει να υπάρχει σε κάθε συσκευή και δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Όπως και το mx player για βίντεο. Παράθεση My History: Nokia 3330, Panasonic GD67, Nokia 7650, Sony Ericsson Z800i, Sony Ericsson W850i, Alcatel OT-E101A, HTC Magic, Sony Ericsson T650i, Sony XPERIA S, LG G3, Chuwi Hi8 Now: Samsung Galaxy S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mits_Pits Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Το quickpic κατά την γνώμη μου είναι από τις εφαρμογές που πρέπει να υπάρχει σε κάθε συσκευή και δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Όπως και το mx player για βίντεο. Ευχαριστώ Jokerman Επίσης διάβασα μέσα στην εφαρμογή κάτι για back up πριν την κατεβάσω...... Έχετε να μου δώσετε κάποιο tip γενικά ή κάποια συμβουλή??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 (edited) Κάποιος που έχει τον αριθμό τηλεφώνου μου αλλά εγώ δεν έχω τον δικό του αριθμο, μπορεί να μου στείλει μήνυμα στο viber? Η πρέπει να έχω κ εγώ το νούμερο του αποθηκευμένο στις επαφές του τηλεφώνου μου για να του δείξει ότι χρησιμοποιώ το viber και να μπορέσει να στείλει? Edited August 19, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Κάποιος που έχει τον αριθμό τηλεφώνου μου αλλά εγώ δεν έχω τον δικό του, μπορεί να μου στείλει μήνυμα στο viber? Η πρέπει να έχω κ εγώ το νούμερο του αποθηκευμένο για να του δείξει ότι χρησιμοποιώ viber και να μπορέσει να στείλει? Μπορεί να σου στείλει. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 1. Ποιους θεωρείτε καλούς clients για το instagram; Επίσης ξέρετε αν υπάρχει κάποιος που να υποστηρίζει να βάζεις αυτούς που ακολουθεις σε λίστες; 2. Υπάρχει κάποια εφαρμογή ή κάποιο καλό σάιτ για streaming links για να ανοίγω με το mx player; Τώρα που ξεκινάει ή καινούργια σαιζόν και με το νέο ταμπλετ θα ήταν χρησιμο. Για streaming πρώτα Ξεκινάς από το KODI !! (πρώην xbmc ).Υπάρχει νήμα στο site (υπάρχει χιλιάδες video YouTube .....και στα ελληνικά ) για mx στείλε μου pm για το τι ακριβώς θέλεις ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Χρησιμοποιεί κανείς την εφαρμογή 500firepaper? Υπάρχει τρόπος να βάλω δικά μου wallpaper να εναλλάσει και όχι αυτά που κατεβάζει αυτό? Διαφορετικά υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή να κάνω αυτή τη δουλειά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Είχα το phone carrier detector με το οποίο έβλεπα σε ποιον πάροχο ανήκει ένας αριθμός κινητού. Αυτή όμως η εφαρμογή δεν δουλεύει πλέον, υπάρχει κάτι άλλο αντίστοιχο γνωρίζεται ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Χρησιμοποιεί κανείς την εφαρμογή 500firepaper? Υπάρχει τρόπος να βάλω δικά μου wallpaper να εναλλάσει και όχι αυτά που κατεβάζει αυτό? Διαφορετικά υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή να κάνω αυτή τη δουλειά? Δεν κάνει αυτό που ζητάς. Αντί αυτής δοκίμασε την: automatic wallpaper changer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Καμιά φορά Όταν μιλάω κάποιον στο τηλ με το μάγουλο μου πατάω κάποια άλλη επαφή και βάζει αυτόματα την κλήση σε αναμονή.Πως Μπορεί να διορθωθεί αυτό είτε από τις ρυθμίσεις είτε μέσω εφαρμογής. Δοκίμασε αυτό μήπως και σε βοηθήσει: https://mega.nz/#!9sVlFDLS!0vKryo5dr-k9TkkXXC8dk6CvRdqS-IOtMcAoLE67Bus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Υπάρχει καμμία εφαρμογή που να συγχρονίζει - ενοποιεί τις επαφές μου στο gmail με αυτές του facebook, γιατί κάθε φορά που αλλάζω συσκευή ή κάνω επαναφορά το κάνω χειροκίνητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Ποια εφαρμογή για live score χρησιμοποιείται;; Εγώ έχω το fotmob και το futball24. Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Ποια εφαρμογή για live score χρησιμοποιείται;; Εγώ έχω το fotmob και το futball24. Forza δουλεύω Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Ποια εφαρμογή για live score χρησιμοποιείται;; Εγώ έχω το fotmob και το futball24. Escore πολύ όμορφο και φοβερά γρήγορο. Έχει έρθει ενημέρωση πριν ακόμα να δείξει την επανάληψη του γκολ στο ποδόσφαιρο πχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Είχα το phone carrier detector με το οποίο έβλεπα σε ποιον πάροχο ανήκει ένας αριθμός κινητού. Αυτή όμως η εφαρμογή δεν δουλεύει πλέον, υπάρχει κάτι άλλο αντίστοιχο γνωρίζεται ? Ευχαριστώ Και εγω το χρησιμοποιούσα και παρά τα updates, δεν λειτουργει. Ετσι μπαινω στο σιτε Φορητότητα , και κανω την δουλεια μου Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Ποια εφαρμογή για live score χρησιμοποιείται;; Εγώ έχω το fotmob και το futball24. Live scores 7/24 και το betscores Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Δοκίμασε αυτό μήπως και σε βοηθήσει: https://mega.nz/#!9sVlFDLS!0vKryo5dr-k9TkkXXC8dk6CvRdqS-IOtMcAoLE67Bus Καλημέρα φίλε μου και Ευχαριστώ για την απάντηση σου.Η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι για cloud storage και δεν έχει καμία σχέση με το πρόβλημα που αντιμετωπίζω.προφανώς μπερδεύτηκες Εκτός αν δε σου έδωσα να καταλάβεις Καλά πιο είναι το πρόβλημα. Ευχαριστώ πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Καλημέρα φίλε μου και Ευχαριστώ για την απάντηση σου.Η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι για cloud storage και δεν έχει καμία σχέση με το πρόβλημα που αντιμετωπίζω.προφανώς μπερδεύτηκες Εκτός αν δε σου έδωσα να καταλάβεις Καλά πιο είναι το πρόβλημα. Ευχαριστώ πάντως. Καλά κατάλαβα εγώ το πρόβλημα που έχεις! Αυτό που σου έστειλα είναι το link για να κατεβάσεις το πρόγραμμα για το πρόβλημα σου, που το ανέβασα εγώ στο cloud storage (MEGA) στον λογαριασμό μου!;) Και το ίδιο πρόβλημα ειχα κάποτε κι εγώ και το έλυσα με αυτό το προγραμματακι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 (edited) Κατέβασε αυτό και θα είσαι οκ! https://mega.nz/#!At8EmYyA!lcVOtOZuaHL8ptcSUAIm_W3beeaH4e2WREUZbduCvl4 Μπορώ να το έχω και εγώ παρακαλώ; Την εφαρμογή για το περιορισμό προσβασιμοτητας στο ίντερνετ εννοώ. Edited August 20, 2015 by panoc Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts