Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και πάλι έχω την εντύπωση ότι δεν μπορείς να διαχειριστείς από το PC σου την αντρόιντ συσκευή. Εάν θυμάμαι καλά, το Teamviewer δεν δίνει κωδικό αριθμό για τις φορητές συσκευές.

Με Teamviewer quick support ειδικό για σχεδόν κάθε μάρκα κινητού/ταμπλετ γίνεται.

να ρωτησω κατι σχετικα με ενα προβλημα που εχω στο skype.

Οταν δεν θελω να το χρησιμοποιησω και για να μην φαινομαι online και μου στελνουν μηνυματα τα οποια δεν μπορω να απαντω απο το κινητο, το εχω στην κατασταση invisible (αορατος). οταν παω να και ανοιγω την εφαρμογη τοτε ενω την προηγουμενη φορα που εχει μπει και βγει ηταν invisible, τοτε απο μονο του με φερνει στην online κατασταση.

οτι και να εχω κανει δεν μπορω να βρω ακρη και δεν ξερω εαν ειναι bug η ειναι ετσι η λογικη που το φτιαξανε. εχω την τελευταια version της εφαρμογης και εχω και την 4.4.2

Υπάρχει δυνατότητα απλά όχι για όλες τις συσκευές νομίζω.

Team Viewer εδώ, Mobizen (δουλεύει καλύτερα με root) εδώ.

Δοκιμαστικό με Mobizen μιας και το είχα εύκαιρο.

http://s8.postimg.org/ptosfelz9/Untitled.jpg

Με Teamviewer quick support ειδικό για σχεδόν κάθε μάρκα κινητού/ταμπλετ γίνεται.

Ουπς!! Λάθος... Συγνώμη. Δεν γνώριζα την συγκεκριμένη εφαρμογή. Είχα πιο παλιά μόνο την απλή..:O

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Με ενδιαφέρει κ εμένα να βλέπω την οθόνη του κινητού στον υπολογιστή μου! Κατέβασα το mobizen στο κινητό. Πρέπει να το βρω και να το βάλω και στον υπολογιστή Έτσι δεν είναι? Και η σύνδεση του κινητού με τον υπολογιστή θα είναι μέσω μπλουτουθ Ε?

Δεν είμαι root όμως.

Edit: το έβαλα και λειτουργεί ρολόι !!! Συνδέετε μέσω Wi-Fi Τελικά και με βολεύει Καλύτερα αυτό. Έχω όμως μια απορία. Πως μπορώ να βλέπω την οθόνη του κινητού μου στο desktop Όπως του παιδιού πιο πάνω στον υπολογιστή κ όχι μέσα στον browser που μου το δείχνει ?? Κατά τα άλλα είναι άψογο !!!!!

Edited by lek88

Backup συνομιλιών του viber, και μετά restore στην καινούργια συσκευή, γίνεται με Titanium έτσι;

Επίσης ποιο αρχείο πρέπει να κρατήσω που έχει τους αποθηκευμένους κωδικούς Wifi?

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Υπάρχει δυνατότητα απλά όχι για όλες τις συσκευές νομίζω.

Team Viewer εδώ, Mobizen (δουλεύει καλύτερα με root) εδώ.

Δοκιμαστικό με Mobizen μιας και το είχα εύκαιρο.

http://s8.postimg.org/ptosfelz9/Untitled.jpg

φοβερο το background, μηπως μπορεις να μου το στειλεις;

Backup συνομιλιών του viber, και μετά restore στην καινούργια συσκευή, γίνεται με Titanium έτσι;

Επίσης ποιο αρχείο πρέπει να κρατήσω που έχει τους αποθηκευμένους κωδικούς Wifi?

Με τα κίτρινα γράμματα που γράφει ''Wi-Fi Access Points''

Δε μου τις Έχει κρατήσει ποτέ τις συνομιλίες

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Είσαι ροοτ;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Edit: το έβαλα και λειτουργεί ρολόι !!! Συνδέετε μέσω Wi-Fi Τελικά και με βολεύει Καλύτερα αυτό. Έχω όμως μια απορία. Πως μπορώ να βλέπω την οθόνη του κινητού μου στο desktop Όπως του παιδιού πιο πάνω στον υπολογιστή κ όχι μέσα στον browser που μου το δείχνει ?? Κατά τα άλλα είναι άψογο !!!!!

Χρειάζεται να εγκαταστήσεις την εφαρμογή της Mobizen για υπολογιστή. Αν δεις στη σελίδα τους στο κάτω μέρος γράφει "Download Mobizen PC", έπειτα ψάχνεις και κάποιο skin κινητού που να σου αρέσει και ουσιαστικά κάνεις την ίδια δουλειά.

Αν θυμάμαι καλά χωρίς root είχε τύχει να κρατήσει συνομιλίες κάποια στιγμή και αυτό μάλλον γιατί είχα ανοιχτό και το Viber στον υπολογιστή οπότε πιστεύω τις κράτησε εκεί και τις συγχρόνισε άμεσα. Παλαιότερες συνομιλίες βέβαια που υπήρχαν στη συσκευή αλλά όχι στον υπολογιστή απλά χάθηκαν.

Όσον αφορά τους κωδικούς Wi-Fi επίσης προϋποθέτει root και μπορείς να βρεις το αρχείο στη θέση /data/misc/wifi/ με όνομα wpa_supplicant.conf αν δεν κάνω λάθος. Βέβαια αν είσαι rooted υπάρχουν αρκετά ευκολότεροι τρόποι για να πάρεις backup, χωρίς root δεν είναι εφικτό.

Edited by Sofos_5

Είμαι root φυσικά. Οπότε για το viber μάλλον δεν τις κρατάει, ελπίζω μόνο να συγχρονίσει ότι υπάρχει στο pc..

Έκανα και backup τα access points όπως πρότεινε ο akilleas.

@Sofos_5 Ποιον άλλο τρόπο προτείνεις, helium;

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

φοβερο το background, μηπως μπορεις να μου το στειλεις;

Αν δεν κάνω λάθος είναι των Windows 10, οπότε αν το ψάξεις στο google λογικά θα το βρεις..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Είμαι root φυσικά. Οπότε για το viber μάλλον δεν τις κρατάει, ελπίζω μόνο να συγχρονίσει ότι υπάρχει στο pc..

Έκανα και backup τα access points όπως πρότεινε ο akilleas.

@Sofos_5 Ποιον άλλο τρόπο προτείνεις, helium;

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας

Διάβασα μάλλον στα γρήγορα το πρώτο μήνυμα..

Με titanium πάντως θυμάμαι να μου περνάει τα πάντα μαζί με συνομιλίες κλπ. Δοκίμασε και με Helium να είσαι καλυμμένος αλλά σαν το titanium εφαρμογή δεν υπάρχει. :-)

Εφόσον είσαι rooted Πάρη δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα.

Κάνοντας μια αναζήτηση σε Google βρήκα το παρακάτω που νομίζω είχα δοκιμάσει εγώ

1. Titanium backup from Viber on old phone

2. Restore Viber by Titanium Backup, but do not start it (no activation!)

3. Maka a save from Viber with Titanium Backup on new system (Backup/Restore page - Viber)

3. Activate Viber (and loose all messages)

4. Go back to Titanium Backup and Clear data of app (Viber)

5. Make a restore data with prew. saved data

6. Run Viber, and your messages are OK!

Edited by Sofos_5

Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια εφαρμογή καιρού με όμορφο widget που να δείχνει ταυτόχρονα δύο τοποθεσίες: την τρέχουσα και αυτή που θα δηλωσω. Ποιά προτείνετε?

Γεια χαρα θα ήθελα να ρωτησω αν υπάρχει εφαρμογή με την οποία θα μπορώ να Στέλνω και να παίρνω βίντεο εικόνες μουσική από το κινητό στο pc και από το pc στο κινητό? Αντι να συνδεεω το usb συνέχεια?

Γεια χαρα θα ήθελα να ρωτησω αν υπάρχει εφαρμογή με την οποία θα μπορώ να Στέλνω και να παίρνω βίντεο εικόνες μουσική από το κινητό στο pc και από το pc στο κινητό? Αντι να συνδεεω το usb συνέχεια?

FolderSync, Airdroid και πολλά άλλα παρόμοια που θα βρεις στο Play.

Το FolderSync κάνει μάλιστα ασύρματο συγχρονισμό φακέλων.

Καλημερα παιδια,για πιο λογο οι εφαρμογες πιανουν περισσοτερο χωρο μετα την εγκατασταση? Ειδα το facebook χτες να φτανει τα 300 mb. 196 η εφαρμογη και 100 περιπου τα data. Οταν την ειχα βαλει ηταν 36 mb.

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Kατέβασε το sd maid (αν το αγοράσεις ακόμα καλύτερα , ξεκλειδώνει κάποιες λειτουργίες)

Κάνε ένα full καθαρισμό και κοίτα πόσο χώρο σου πιάνουν τα άχρηστα... ;)

Kατέβασε το sd maid (αν το αγοράσεις ακόμα καλύτερα , ξεκλειδώνει κάποιες λειτουργίες)

Κάνε ένα full καθαρισμό και κοίτα πόσο χώρο σου πιάνουν τα άχρηστα... ;)

Ειχα δει παλιοτερα διαφορα με αυτη την εφαρμογη,μαλιστα μια pro εχω στην sd αλλα μαλλον θα αγορασω την τελευταια ;)

ευχαριστω :)

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

δοκίμασε το send anywhere

Αν χρησιμοποιείς τον ES File Explorer δεν χρειάζεσαι εξτρά εφαρμογή για αυτό που λες, την έχει ενσωματωμένη τη λειτουργία ο ES στο μενού Network->Remote Access.

Εγώ χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια το dropbox! Σταθερή αξία.... Το έχω και στο κινητο και στο ταμπλετ και στον υπολογιστη και κάνει συγχρονισμό και στις 3 συσκευες ταυτοχρονα. Τραβάω ένα βίντεο η φωτο με το κινητό ας πούμε και το στέλνει αυτόματα και στο ταμπλετ και στο λαπτοπ.

Γίνεται κ αντιστροφα. Βάζεις στον φάκελο μια φωτο η βιντεο η οτιδήποτε άλλο και στο στέλνει στο dropbox του κινητου

Edited by lek88

lek88 το dropbox όμως έχει μειονέκτημα την ταχύτητα επειδή ουσιαστικά αυτά που "στέλνει" τα κάνει upload στον σέρβερ του dropbox. Με τον τρόπο που λέω εγώ μέσω ES Explorer τα αρχεία στέλνονται μέσω του κοινού Wifi των συνδεδεμένων συσκευών (κινητό και υπολογιστής). Πχ ένα video 1 gb ή 500 φωτογραφίες για να τα στείλει το dropbox θα χρειαστεί μερικές ώρες, ενώ με τον άλλο τρόπο γίνεται σε 1-2 λεπτά.

Sambadroid

Superbeam

Airdroid

ES-Explorer

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II