Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

lek88 thanks για τις πληροφοριες.

Τις πουλανε στο lidl?

Κριμα παντως που ειναι μονο για το Play.

Μακαρι να ηταν για γενικη χρηση παντου, να μην εχω αναγκη καθολου τις ελληνικες τραπεζες και να αγοραζω οτι θελω απο το εξωτερικο...

Μια εφαρμογη που να δειχνει την ενταση του ηχου συνεχεια στην στατους μπαρ;

Δεν θελω με προφιλ ηχου! Μονο ενδειξη επιπεδου εντασης!

Παίδες, αν δεν είσαι ρούτ, για να παίρνεις αντίγραφο ασφαλείας τα δεδομένα απο κάποιες εφαρμογές, π.χ. alpha bank web banking, τι προτείνεται ??

"LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)"

Κ τώρα HTC U24pro

"Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους"

lek88 thanks για τις πληροφοριες.

Τις πουλανε στο lidl?

Κριμα παντως που ειναι μονο για το Play.

Μακαρι να ηταν για γενικη χρηση παντου, να μην εχω αναγκη καθολου τις ελληνικες τραπεζες και να αγοραζω οτι θελω απο το εξωτερικο...

Ναι, έχω δει σε lidl τις έχουν στα ταμεία! Δεν ξέρω αν έχουν σε ολΑ βέβαια !!!

μόλις πήρα και πέρασα μία κάρτα από το media markt Παλλήνης. Εχει των 15 € και φυσικά λειτουργεί κανονικά, αγόρασα το titanium backup pro προς 4,92 €

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

μόλις πήρα και πέρασα μία κάρτα από το media markt Παλλήνης. Εχει των 15 € και φυσικά λειτουργεί κανονικά, αγόρασα το titanium backup pro προς 4,92 €

Τοσο καλος ημουν στην "ανάλυση κ λειτουργία της καρτας", που πηγες κ την πηρες?

Το καλο ειναι πως έκανες την δουλεια σου :)

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Τοσο καλος ημουν στην "ανάλυση κ λειτουργία της καρτας", που πηγες κ την πηρες?

Το καλο ειναι πως έκανες την δουλεια σου :)

ε ναι, βοήθησες !!!!

Ηθελα να πάρω το titanium backup pro τόσο καιρό και τώρα τελικά μου κόλλησε να το αγοράσω :)

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Καλησπερίζω τους δυχρωματικούς τους φόρουμ.

Ποιά εφαρμογή χρησιμοποιείτε για "διόρθωση";

Έχω το Color Changer, και αναρωτιόμουν αν έχετε καμία καλύτερη κατά νου, ιδανικά με επιλογή για δευτερανωμαλια, μια και για δευτερανοπες μου κάνει αρκετά κόκκινα έντονα πράσινα

Κανείς;; :)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Έχω την εφαρμογή app lock αλλά έχω ένα πρόβλημα. Κλειδωνω κανονικά τις εφαρμογές που θελω αλλά μετά από 24 ώρες (αν δεν κάνω λάθος) μου τις αφήνει ξεκλειδωτες με αποτέλεσμα να χρειαστεί πάλι να πάω και να βάλω από την αρχή το λουκετακι στις εφαρμογές που θέλω. Μετά από 24 ώρες πάλι τις ξεκλειδώνει και τις αφήνει χωρίς κωδικο. Τι να κάνω ? Την έχει κανείς ? Δεν βλέπω να έχει επιλογή στις ρυθμίσεις. [ATTACH]63116[/ATTACH]

Έχω την εφαρμογή app lock αλλά έχω ένα πρόβλημα. Κλειδωνω κανονικά τις εφαρμογές που θελω αλλά μετά από 24 ώρες (αν δεν κάνω λάθος) μου τις αφήνει ξεκλειδωτες με αποτέλεσμα να χρειαστεί πάλι να πάω και να βάλω από την αρχή το λουκετακι στις εφαρμογές που θέλω. Μετά από 24 ώρες πάλι τις ξεκλειδώνει και τις αφήνει χωρίς κωδικο. Τι να κάνω ? Την έχει κανείς ? Δεν βλέπω να έχει επιλογή στις ρυθμίσεις. [ATTACH]63116[/ATTACH]

Δοκίμασε εναλλακτικά το lockdown pro

Δοκίμασε εναλλακτικά το lockdown pro

Το έβαλα να το δοκιμάσω. Έβαλα κωδικό στις εφαρμογές που Θέλω, πατάω να μπω σε μια από αυτές και δεν ζητάει τον κωδικό

Edit: μάλλον έπρεπε να κάνω επανεκκινηση την συσκευή για να πάρει μπρος. Τώρα λειτουργεί κανονικά το app !!!! Αυτη θα κρατήσω αν δεν αρχίσει να μου κάνει νερα κ αυτή σαν την αλλη ,σ'ευχαριστω!!!

Ξαναedit: σταμάτησε να λειτουργεί! Ενώ το έχω να κλειδώνει αμέσως, σταμάτησε να μου ζητάει τους κωδικούς. Τις αφήνει ξεκλειδωτες.

Μια ζητάει κωδικό μια Όχι.... Οποτε του καπνίσει

Edited by lek88

Δοκίμασε την AppLock, σε συνδιασμό με την Advanced Protection. Τρίτος χρόνος που τη χρησιμοποιώ χωρίς κανένα πρόβλημα. Εννοείται ότι την εξαιρείς από task killers, ram boosters κλπ... :)

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Παίδες, αν δεν είσαι ρούτ, για να παίρνεις αντίγραφο ασφαλείας τα δεδομένα απο κάποιες εφαρμογές, π.χ. alpha bank web banking, τι προτείνεται ??

Αντί Τιτάνιουμ που πρέπει να είσαι ρούτ, κάτι άλλο προτεινόμενο??

"LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)"

Κ τώρα HTC U24pro

"Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους"

Helium αλλά χρειάζεσαι σύνδεση με pc..

Υπάρχει εφαρμογή που να απενεργοποιεί το wifi tethering σε ics κινητό όταν η μπαταρία του πέσει σε συγκεκριμένο ποσοστό ?

Υπάρχει εφαρμογή που να απενεργοποιεί το wifi tethering σε ics κινητό όταν η μπαταρία του πέσει σε συγκεκριμένο ποσοστό ?

Με το tasker θα κάνεις την δουλειά που θέλεις

:thanks:

Υπαρχει εφαρμογη για να διαχειριζομαι ενα tablet εξ'αποστασεως? Μεσω ιντερνετ φυσικα. Χρησιμοποιω το teamviewer μια στο τοσο αλλα με αυτο χειριζομαι το λαπτοπ. Τωρα ψαχνω να βρω καποιον τροπο να χειριζομαι ενα tablet απο αποσταση. Υπαρχει κατι αλλο η γινεται και με το teamviewer?

Μια δευτερη ερωτηση , ψαχνω εφαρμογη μπαταριας ωστε να μου δειχνει μονο την θερμοκρασια της μπαταριας πανω στην μπαρα ειδοποιησεων. Μονο αυτο θελω.

Ευχαριστω προκαταβολικα!

Υπαρχει εφαρμογη για να διαχειριζομαι ενα tablet εξ'αποστασεως? Μεσω ιντερνετ φυσικα. Χρησιμοποιω το teamviewer μια στο τοσο αλλα με αυτο χειριζομαι το λαπτοπ. Τωρα ψαχνω να βρω καποιον τροπο να χειριζομαι ενα tablet απο αποσταση. Υπαρχει κατι αλλο η γινεται και με το teamviewer?

Μια δευτερη ερωτηση , ψαχνω εφαρμογη μπαταριας ωστε να μου δειχνει μονο την θερμοκρασια της μπαταριας πανω στην μπαρα ειδοποιησεων. Μονο αυτο θελω.

Ευχαριστω προκαταβολικα!

Για την 1η σου ερώτηση πάλι με το teamviewer θα κάνεις την δουλειά σου! Για την 2η δεν ξερω να σου πω!

Για την 1η σου ερώτηση πάλι με το teamviewer θα κάνεις την δουλειά σου! Για την 2η δεν ξερω να σου πω!

Για την μπαταρία σου δοκίμασε το deep sleep battery saver.

Για την μπαταρία σου δοκίμασε το deep sleep battery saver.

Παιδες ευχαριστω για τις απαντησεις. Θα τα δοκιμασω.

Με το Teamviewer δεν μπορείς να συνδέσεις αντρόιντ συσκευές...

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Και πάλι έχω την εντύπωση ότι δεν μπορείς να διαχειριστείς από το PC σου την αντρόιντ συσκευή. Εάν θυμάμαι καλά, το Teamviewer δεν δίνει κωδικό αριθμό για τις φορητές συσκευές.
Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Και πάλι έχω την εντύπωση ότι δεν μπορείς να διαχειριστείς από το PC σου την αντρόιντ συσκευή. Εάν θυμάμαι καλά, το Teamviewer δεν δίνει κωδικό αριθμό για τις φορητές συσκευές.

Υπάρχει δυνατότητα απλά όχι για όλες τις συσκευές νομίζω.

Team Viewer εδώ, Mobizen (δουλεύει καλύτερα με root) εδώ.

Δοκιμαστικό με Mobizen μιας και το είχα εύκαιρο.

http://s8.postimg.org/ptosfelz9/Untitled.jpg

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II