cb600f Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Στο track checker υπάρχει ένας αριθμός δίπλα στο πακέτο που παρακολουθούμε. Κάθε φορά που κοιτάς ανεβαίνει ο αριθμός ή είναι κάτι άλλο; Σήμερα για παράδειγμα έγινε πράσινο το νούμερο αυτό. Σημαίνει κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Στο track checker υπάρχει ένας αριθμός δίπλα στο πακέτο που παρακολουθούμε. Κάθε φορά που κοιτάς ανεβαίνει ο αριθμός ή είναι κάτι άλλο; Σήμερα για παράδειγμα έγινε πράσινο το νούμερο αυτό. Σημαίνει κάτι; Είναι οι μέρες που πέρασαν από την αποστολή του πακέτου. Το ποτε θα αλλαξουν τα χρώματα (δείχνουν αν το πακέτο πρέπει να έφτασε ή έχει καθυστερήσει) το ορίζεις από τις ρυθμισεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 κατι αλλο: το feedly ρε παιδια κανει 150 ωρες να φερει τα νεα "stories", για να τα φερει στην ωρα του ζηταει συνδρομες και αηδιες, χωρια που δεν σ αφηνει να κανεις ουτε search αν δεν του τα σκασεις, εχουμε κατι καλυτερο; λοιπον, μετα απο ενδελεχη ερευνα και μελετη, οκ, δεν κανει 150 ωρες, το συγκρινα με το τουιτερ και ειναι μικρη η διαφορα, 8 λεπτα ας πουμε σε μια περιπτωση ειδα, anyway, search δεν μας απασχολει, εχουμε το γουγλη για search οτι κι οσο θελουμε ;) το τελευταιο θεμα ειναι το readability, δηλαδη: το feedly εχει αυτο το σπαστικο πραγμα που πρωτα πρεπει να σου φερει την σελιδα και μετα να πατησεις "remove clutter", το εψαξα λοιπον και ειδα οτι κυκλοφορει μια παλια εφαρμογη που λεγεται press rss που εκει που διαβαζεις το preview ενος αρθρου σου βγαζει απο κατω κουμπι "readability" και σου διαμορφωνει το αρθρο "υπογειως", πολυ καλο, οπως ειναι το readability στο fenix δηλαδη για οσους ξερουν που ειναι επισης πολυ καλο, το newsit βεβαια καποιο θεμα εχει με το readability, μου τα βγαζει κινεζικα, αλλα δεν πειραζει, ετσι κι αλλιως τιγκα στο σπαμ ειναι, το σουταρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Σχετικά με εφαρμογές rss ρίξτε αν θέλετε και μια ματιά στο Palabre. Δείχνει απλό λιτό κι απέριττο. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 readability εχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 readability εχει; Ναι. Και αυτόματα αλλά και σαν επιλογή ανά άρθρο. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 (edited) Ναι. Και αυτόματα αλλά και σαν επιλογή ανά άρθρο. οκ, το δοκιμαζω, καλο φαινεται, το εβαλα στο αυτοματο εννοειται, δεν εχει preview απ οτι βλεπω, αλλα ειναι βολικο το οτι με το που πατας το αρθρο σε παει στο readability edit: τσεκαρω και το gReader που μαλλον ειναι ο βασιλιας της κατηγοριας (εχει preview + readability), εχει και δυνατοτητα να παρεις backup/restore τις ρυθμισεις σου Edited June 30, 2015 by patrickdrd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 οκ, το δοκιμαζω, καλο φαινεται, το εβαλα στο αυτοματο εννοειται, δεν εχει preview απ οτι βλεπω, αλλα ειναι βολικο το οτι με το που πατας το αρθρο σε παει στο readability edit: τσεκαρω και το gReader που μαλλον ειναι ο βασιλιας της κατηγοριας (εχει preview + readability), εχει και δυνατοτητα να παρεις backup/restore τις ρυθμισεις σου +1 για το gReader. Το είχα εγκαταλείψει για λίγο όταν κόπηκε το reader της Google, και χρησημοποιουσα το feedly. Τώρα, χρησιμοποιώ πάλι το gReader, αλλά για να διαβάζω το feedly. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Τώρα με τους περιορισμούς, έχει αγοράσει κανείς εφαρμογή από το play store; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Τώρα με τους περιορισμούς, έχει αγοράσει κανείς εφαρμογή από το play store; Σιγουρα δεν θα μπορει να γινει αγορα με χρεωση, ειναι σαν να θελεις να στειλεις χρηματα στο εξωτερικο που δεν επιτρεπεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Ούτε με paypal έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Ούτε με paypal έτσι; Το ιδιο ειναι ... παλι στο εξωτερικο πρεπει να στειλεις λεφτα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 υπαρχει καποια εφαρμογη που να σε δινει τζαμπα καθε μερα η καθε βδομαδα και απο μια εφαρμογη επι πληρωμεις;;; νομιζω μονο το amazon ειναι αλλα δεν το δουλευω καθολου και δεν το ξερω! καμια αλλη παιζει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 υπαρχει καποια εφαρμογη που να σε δινει τζαμπα καθε μερα η καθε βδομαδα και απο μια εφαρμογη επι πληρωμεις;;; νομιζω μονο το amazon ειναι αλλα δεν το δουλευω καθολου και δεν το ξερω! καμια αλλη παιζει;; Μια ειναι η Appoftheday αλλα δινει βλακειουλες :) σιγουρα θα υπαρχουν και αλλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcan20vt Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 υπαρχει καποια εφαρμογη που να σε δινει τζαμπα καθε μερα η καθε βδομαδα και απο μια εφαρμογη επι πληρωμεις;;; νομιζω μονο το amazon ειναι αλλα δεν το δουλευω καθολου και δεν το ξερω! καμια αλλη παιζει;; App of the day λέγεται. Κάθε μέρα όλο και κάτι βγάζει.. Παράθεση Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 App of the day λέγεται. Κάθε μέρα όλο και κάτι βγάζει.. Μια ειναι η Appoftheday αλλα δινει βλακειουλες :) σιγουρα θα υπαρχουν και αλλες. Σας ευχαριστώ παιδιά app of the day πολυ καλη εβαλε σήμερα μια με 7 ευρώ την κατέβασα αλλά δεν έβαλα άκρη τι κάνει ακριβώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Σας ευχαριστώ παιδιά app of the day πολυ καλη εβαλε σήμερα μια με 7 ευρώ την κατέβασα αλλά δεν έβαλα άκρη τι κάνει ακριβώς ε μην κατεβαζεις οτι να ειναι συνηθως οτι καλο βγαινει το ποσταρουν τα παιδια εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=331267 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Τις τελευταίες μέρες έχω ένα θέμα με το viber. Αργούν πολύ να μου έρθουν τα μηνύματα. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος; Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Θέλω να βάλω ένα widget που να δείχνει το σημα του δικτύου, αλλά ότι κι αν έχω κατεβάσει δεν δουλεύει στο κινητό μου. Τa Widgets εγκαθίσταται κανονικά και ανοίγουν, αλλά δεν δείχνουν τιποτα. Ξέρει κάποιος κάτι? Έχω ενα lenovo s60. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Θέλω να βάλω ένα widget που να δείχνει το σημα του δικτύου, αλλά ότι κι αν έχω κατεβάσει δεν δουλεύει στο κινητό μου. Τa Widgets εγκαθίσταται κανονικά και ανοίγουν, αλλά δεν δείχνουν τιποτα. Ξέρει κάποιος κάτι? Έχω ενα lenovo s60. elixir 2 widget Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Καλησπέρα, ψάχνω εφαρμογή για να βάζω/φτιαχνω ring tones τα τραγούδια που έχω στο κινητό . Έχω αυτο που υπάρχει στο κινητό μου αλλά μου βγάζει σαν επιλογή την αρχή του τραγουδιού ή διαλέγει αυτόματα κάποιο σημείο. ..Εγώ θέλω να μπορώ να διαλέγω οποίο σημείο θέλω εγώ από το κομμάτι του τραγουδιού που θα βάλω. ..υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Ποια είναι η εφαρμογή για να διαχειριζομαι το Samsung galaxy gear? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Ποια είναι η εφαρμογή για να διαχειριζομαι το Samsung galaxy gear? Μέσα στο Galaxy apps (όχι στο play store) άμα γράψεις gear θα στην βγάλει κατευθείαν. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Καλησπέρα, ψάχνω εφαρμογή για να βάζω/φτιαχνω ring tones τα τραγούδια που έχω στο κινητό . Έχω αυτο που υπάρχει στο κινητό μου αλλά μου βγάζει σαν επιλογή την αρχή του τραγουδιού ή διαλέγει αυτόματα κάποιο σημείο. ..Εγώ θέλω να μπορώ να διαλέγω οποίο σημείο θέλω εγώ από το κομμάτι του τραγουδιού που θα βάλω. ..υπάρχει? Χρησιμοποιώ αυτό πάρα πολύ καιρό και είμαι ευχαριστημένος: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.herman.ringtone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Καλησπέρα, ψάχνω εφαρμογή για να βάζω/φτιαχνω ring tones τα τραγούδια που έχω στο κινητό . Έχω αυτο που υπάρχει στο κινητό μου αλλά μου βγάζει σαν επιλογή την αρχή του τραγουδιού ή διαλέγει αυτόματα κάποιο σημείο. ..Εγώ θέλω να μπορώ να διαλέγω οποίο σημείο θέλω εγώ από το κομμάτι του τραγουδιού που θα βάλω. ..υπάρχει? Εγώ πάλι, χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ringdroid Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts