anastasiszn Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Παιδια υπαρχει εναλλακτικη λυση για fb εκτος browser και lite? Η καταναλωση του messenger ειναι τραγικη για 5 λεπτα χρηση. [ATTACH]62400[/ATTACH] FriendCaster + FriendCaster Chat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Ούτε σε μένα έρχεται κάτι. Το παράδοξο είναι ότι ενώ βλέπω το νέο περιβάλλον στο store, εν τούτοις δεν δίνει κάποιο update. την κατεβασαν προφανως, αλλοι καλυτεροι κ οι αλλοι της cosmote, ενω χθες το βραδυ εκανα login κανονικα στο site τους (ηθελα να κανω ανανεωση, αλλα δεν ηθελα να ξαναδωσω τα στοιχεια της καρτας απ το κινητο και ειπα θα την εκανα το πρωι απ το laptop), τωρα παω να μπω απο το laptop λοιπον και δεν μου εμφανιζει την συνδεση μου, οτι ναναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Καλησπέρα. Ψάχνω μια εφαρμογή για call recorder, free αν είναι δυνατόν, που να γράφει όμως και τον συνομιλητή.!! Εχω δοκιμάσει καμία δεκαριά και όλες γράφουν μόνο εμένα. Ευχαριστώ. Για δες το callx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Σ' εμένα της Alpha ήρθε κάποια στιγμή το απογευματάκι. Λίγο που την ψαχούλεψα μια χαρά μου φάνηκε. Ελπίζω να μην την κατέβασαν λόγω κάποιου θέματος ασφαλείας. Εμείς που προλάβαμε να την περάσουμε τι κάνουμε άραγε; :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 δεν θα σας δουλευει απλα, δες κραξιμο που πεφτει στο store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 FriendCaster + FriendCaster Chat Φιλε δεν τα βρηκα στο store! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 (edited) Φιλε δεν τα βρηκα στο store! FriendCaster FriendCaster Chat Edited June 23, 2015 by anastasiszn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 είχα ρωτήσει ξανά αλλά δεν θυμάμαι με ποιο πρόγραμμα να βάζω mute τους πάντες αλλά τα favorites ας πούμε να είναι κανονικά, να χτυπάει Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 δεν θα σας δουλευει απλα, δες κραξιμο που πεφτει στο store Σ' έμενα παίζει σούπερ, τι να πω; ίσως διαφέρει από συσκευή σε συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 FriendCaster FriendCaster Chat ειναι καλυτερα αυτα απο το lite; τι προσφερουν αμα δεν βαριεσαι για πες.. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σ' έμενα παίζει σούπερ, τι να πω; ίσως διαφέρει από συσκευή σε συσκευή. οκ, μπηκα κι εγω, τι να πεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtom44 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 FriendCaster FriendCaster Chat Θα τα δοκιμάσω κι εγώ! Έχουν μεγάλη διαφορά στην κατανάλωση μπαταρίας;; ή εξοικονομούν μόνο δεδομένα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 ειναι καλυτερα αυτα απο το lite; τι προσφερουν αμα δεν βαριεσαι για πες.. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οκ, μπηκα κι εγω, τι να πεις... Θα τα δοκιμάσω κι εγώ! Έχουν μεγάλη διαφορά στην κατανάλωση μπαταρίας;; ή εξοικονομούν μόνο δεδομένα;; Ειναι πιο smooth, δεν δημιουργουν battery drain, υποστηριζουν μεταφορα στην SD,δυνατοτητα συνδεσης για παραπανω απο 1 λογαριασμο,ελαφρυ chat χωρις τις χαζομαρουλες του messenger. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 FriendCaster FriendCaster Chat Θενκς Για να δουμε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 ναι, καλα ολα αυτα, αλλα εγω εχω το lite ας πουμε, εχει νοημα να το βγαλω για να δοκιμασω τα caster; τα ιδια πλεονεκτηματα δεν εχει και το lite; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 ναι, καλα ολα αυτα, αλλα εγω εχω το lite ας πουμε, εχει νοημα να το βγαλω για να δοκιμασω τα caster; τα ιδια πλεονεκτηματα δεν εχει και το lite; Δοκιμασε το και συγκρινε μονος σου,εμενα παντος με βολεψε,αυτη η εφαρμογη δεν ειναι σαν το lite,αλλα σαν εναλλακτικη του facebook. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Ειναι πιο smooth, δεν δημιουργουν battery drain, υποστηριζουν μεταφορα στην SD,δυνατοτητα συνδεσης για παραπανω απο 1 λογαριασμο,ελαφρυ chat χωρις τις χαζομαρουλες του messenger. Πρέπει να τα εγκαταστήσεις και τα δύο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Αν δεν βάλεις το chat δεν θα στελνεις μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Δοκιμασε το και συγκρινε μονος σου,εμενα παντος με βολεψε,αυτη η εφαρμογη δεν ειναι σαν το lite,αλλα σαν εναλλακτικη του facebook. κατσε, και το lite εναλλακτικη του facebook δεν ειναι; ποια η διαφορα; ασε που με το lite εχεις και μηνυματα με μια εφαρμογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 κατσε, και το lite εναλλακτικη του facebook δεν ειναι; ποια η διαφορα; ασε που με το lite εχεις και μηνυματα με μια εφαρμογη Η εφαρμογη αυτη δεν ειναι του facebook,ειναι για το facebook,ειναι σαν να εχεις την πληρη εφαρμογη facebook αλλα με καλυτερη αποδοση και σχηματισμο.Σαν να λεμε το facebook των φτωχων :p (low activity devices) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να μου πείτε ένα υπάρχει κάποια εφαρμογή που ακυρώνει το κουμπί και τα άλλα 2 touch κουμπιά σε samsung Tablet και να δημιουργεί on screen buttons.ζηταω πολλά το ξέρω αλλά λέω μήπως κάτι υπάρχει Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να μου πείτε ένα υπάρχει κάποια εφαρμογή που ακυρώνει το κουμπί και τα άλλα 2 touch κουμπιά σε samsung Tablet και να δημιουργεί on screen buttons.ζηταω πολλά το ξέρω αλλά λέω μήπως κάτι υπάρχει μόνο με root !! ψάξε στο xda ..στο νήμα της συσκευής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Η εφαρμογη αυτη δεν ειναι του facebook,ειναι για το facebook,ειναι σαν να εχεις την πληρη εφαρμογη facebook αλλα με καλυτερη αποδοση και σχηματισμο.Σαν να λεμε το facebook των φτωχων :p (low activity devices) πρεπει να ειναι παλια εφαρμογη παντως αυτη, την googlαρα και μου φερνει πολλα παλια αποτελεσματα, σχεδον μονο παλια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Αν κάνει την δουλειά της καλα τι πειράζει αν είναι παλιά η εφαρμογη? :p Αφού δεν ασχολειτε κάνεις να φτιάξει την γνήσια εφαρμογή του facebook Καλή, μια ζωή θα ψάχνουμε για "υποκαταστατα". Η εφαρμογή του facebook θα έπρεπε να ήταν η καλύτερη στο google play.... Αλλά πάει από το κακό στο χειρότερο για πολλούς και διάφορους λόγους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 καλα, στο τελευταιο συμφωνω απολυτα εννοειται, απλα προσπαθω να δω αν υπαρχει κανενας λογος να αλλαξω την lite και δεν βρηκα ακομα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Καλσπερα σε ολους Ψαχνω 2 διαφορετικα πραγματα... 1. Θελω με καποιο τροπο να εχω την ιδια ενταση στα mp3 μου, πχ παιζει ενα τραγουδι και το επομενο παιζει πολυ ποιο δυνατα. Χρησιμοποιω το Poweramp για να ακουω και οσο το εψαξα δεν βρηκα καμια ρυθμιση για αυτο που θελω. Και με ξεχωριστη εφαρμογη να κανω την δουλεια μου δεν με ενοχλει... 2. Ποια νομιζετε οτι ειναι η καλυτερη εφαρμογη για epub reader και pdf (ξεχωριστες η ακομα καλυτερα και τα 2 σε μια)?? Ευχαριστω πολυ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts