xristos350 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Κανεις δεν θυμαται πως λεγεται η εφαρμογη που οταν τραβας φωτο η οθονη φαινεται μαυρη??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Σε τι χρησιμεύει το να αλλάξουμε το dpi Περισσότερο περιεχόμενο στην οθόνη, απαλλάσσει από κάθε τι τεράστιο. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δες το Chronus. Νομίζω είναι ακριβώς όπως το θες. Αμ μπράβο, ακριβώς αυτό που αναζητούσα. Ένα cLock ουσιαστικά αλλά για μη CM based roms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Κανεις δεν θυμαται πως λεγεται η εφαρμογη που οταν τραβας φωτο η οθονη φαινεται μαυρη??? Μια εφαρμογή είναι αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zecurisoft.mhc1411&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dmobile+hidden+camera&pcampaignid=APPU_1_cP2DVcvfJcvwUt7ZgFA Διαφορετικά κανε αναζήτηση στο play store για hidden camera και δες ποια σου κάνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 (edited) Από megabytes δεδομένων πώς τα πάνε; Τραβάνε πολύ; Θα σε γελάσω και δεν το θέλω..... Ακούω με wifi εγω. Κανε τους μια δοκιμή Edited June 19, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Καλημέρα θα μπορούσε να προτείνει κανείς κάποια εφαρμογή για email?ή οποία να μην τρώει μπαταρία και γενικά ναι είναι καλη? Ευχαριστώ Εγώ χρησιμοποιώ την Aqua Mail ( https://play.google.com/store/apps/details?id=org.kman.AquaMail&hl=el ) Έχω πάρει την pro. Έχει τα πάντα. Υποστηρίζει την αναφορά ανάγνωσης. Μπορείς να ρυθμίσεις πότε και πόσο συχνά θα ελέγχει για εισερχόμενα. Ποιές ώρες (π.χ. Βράδυ) δεν θα κάνει ειδοποίηση. κ.α. Θεορώ ότι είναι το πιο πλήρες πρόγραμμα για mail. Έχει δυνατότητα αποθήκευσης ρυθμίσεων στο dropbox, έτσι όταν αλλάζω κινητό, απλά κάνω επαναφορά και είμαι οκ. Ρυθμίζεις ακόμα και τι χρώμα θα ανάβει το led ειδοποίησης στον κάθε λογαριασμό. (σε samsung λειτουργεί. Σε κάποια άλλα δεν ξέρω.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Θα μου λύσει κάποιος μια απορία. Το Gmail και το inbox είναι το ίδιο και το αυτό;;; Και αν ναι τότε ποιο κρατάμε;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Στην μαμά εφαρμογή μετάφρασης s, μπορούμε να προσθέσουμε τα Ελληνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Εγώ χρησιμοποιώ την Aqua Mail ( https://play.google.com/store/apps/details?id=org.kman.AquaMail&hl=el ) Έχω πάρει την pro. Έχει τα πάντα. Υποστηρίζει την αναφορά ανάγνωσης. Μπορείς να ρυθμίσεις πότε και πόσο συχνά θα ελέγχει για εισερχόμενα. Ποιές ώρες (π.χ. Βράδυ) δεν θα κάνει ειδοποίηση. κ.α. Θεορώ ότι είναι το πιο πλήρες πρόγραμμα για mail. Έχει δυνατότητα αποθήκευσης ρυθμίσεων στο dropbox, έτσι όταν αλλάζω κινητό, απλά κάνω επαναφορά και είμαι οκ. Ρυθμίζεις ακόμα και τι χρώμα θα ανάβει το led ειδοποίησης στον κάθε λογαριασμό. (σε samsung λειτουργεί. Σε κάποια άλλα δεν ξέρω.) για την αναφορά ανάγνωσης μου λες πλιζ που είναι η ρύθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 (edited) για την αναφορά ανάγνωσης μου λες πλιζ που είναι η ρύθμιση; Στην οθόνη των εισερχόμενων κρατάς πατημένο πάνω στο όνομα του λογαριασμού (π.χ. gmail). Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέγεις 'options and folders' & 'composing and sending'. Εκεί θα βρεις την επιλογή 'request read receipt'. Μετά την τελευταία αναβάθμιση υποστηρίζει και την απάντηση από εσένα, αν ο αποστολέας έχει ζητήσει αναφορά. Edited June 19, 2015 by ioterl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Στην οθόνη των εισερχόμενων κρατάς πατημένο πάνω στο όνομα του λογαριασμού (π.χ. gmail). Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέγεις 'options and folders' & 'composing and sending'. Εκεί θα βρεις την επιλογή 'request read receipt'. Μετά την τελευταία αναβάθμιση υποστηρίζει και την απάντηση από εσένα, αν ο αποστολέας έχει ζητήσει αναφορά. εντάξει το βρήκα! Δεν έχω βάλει την τελευταία γιατί στα ενημερωτικά email για κινήσεις λογαριασμών κλπ της alpha bank δεν φαίνονται σωστά οι εικόνες.του το έχω πει και μου είπε να το στείλω και στους προγραμματιστές της Τράπεζας γιατί αυτοί φταίνε.τους έστειλα και αναμένω! Έχω μείνει στην προηγούμενη έκδοση του aquamail προς το παρόν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 (edited) Θα μου λύσει κάποιος μια απορία. Το Gmail και το inbox είναι το ίδιο και το αυτό;;; Και αν ναι τότε ποιο κρατάμε;;; Όποιο θέλεις κρατάς και φυσικά δεν είναι ίδια... Το ένα είναι κόκκινο και το άλλο μπλέ !!! :lol: Edited June 19, 2015 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Ωραία τότε θα κρατήσω το μπλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 στο aqua mail εμένα δεν μου δουλεύει το push πάντως, παρά μόνο ο manual συγχρονισμός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Όποιο θέλεις κρατάς και φυσικά δεν είναι ίδια... Το ένα είναι κόκκινο και το άλλο μπλέ !!! :lol: Πέρα από τη πλάκα το Inbox βρίσκεται σε καλό δρόμο και σε κάποια χρόνια μάλλον θα αποτελέσει τη φυσικη συνέχεια του Gmail. Το μεγαλύτερο πρόβλημα για μένα είναι ότι μετά από 7 με 10 μέρες σταματάνε να δουλεύουν για κάποιο λόγο οι ειδοποιήσεις του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Όποιο θέλεις κρατάς και φυσικά δεν είναι ίδια... Το ένα είναι κόκκινο και το άλλο μπλέ !!! :lol: Αν δεν γνωρίζουμε κάτι, καλύτερα να μην απαντάμε. Πώς δίνεις επιλογή να κρατήσει όποιο θέλει, όταν το gmail application κάνει για όλα τα email, ενώ το Inbox μόνο για gmail account. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Καλησπέρα, θέλω να ανεβάσω ένα βίντεο στο youtube, κάνω όλη τη διαδικασία μέχρι την επιλογή του βίντεο, αλλά μόλις πατήσω οκ για να ξεκινήσει upload μου βγάζει μήνυμα, "Το youtube διακόπηκε". Το ίδιο και στο messenger. Όταν θέλω να ανεβάσω φωτογραφίες... πριν καλά καλά επιλέξω, αν είναι αρκετές κρασάρει... Τι φάση? Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Θέλω αν υπάρχει μια εφαρμογή που να μου ανοίγει το WIFI αυτόματα μετά από κάποια ώρα που θα του ορίσω Εγώ. Θέλω ας πούμε να ανοίγει κάθε μισή ώρα, η δύο ώρες σε πουμε. Να μένει ανοιχτό 5 λεπτά και να κλείνει πάλι αυτόματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Tasker σίγουρα και λογικά και το automagic Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 (edited) Αν δεν γνωρίζουμε κάτι, καλύτερα να μην απαντάμε. Πώς δίνεις επιλογή να κρατήσει όποιο θέλει, όταν το gmail application κάνει για όλα τα email, ενώ το Inbox μόνο για gmail account. Αν δεν βλέπουμε τα εικονίδια δίπλα στην απάντηση καλύτερα να μην απαντάμε, η τουλάχιστον αν απαντάμε, ας το κάνουμε στους ίδιους τόνους... 'Αλλωστε και εγώ την εφαρμογή του gmail κράτησα για το λόγο ότι έχω συγχρονίσει και άλλους λογαριασμούς εκεί... Αυτό όμως είναι κάτι που το καταλαβαίνεις αμέσως, καθώς μόλις το ανοίξεις, διαπιστώνεις ότι λείπουν λογαριασμοί. Κάποιες άλλες διαφορές θα τις βρεις μόνο όταν δουλέψεις και τα δύο, αλλά έχουν να κάνουν κυρίως με το γραφικό περιβάλλον, οπότε διαλέγεις όποιο σε βολεύει καλύτερα. Τέλος, μπορείς να τα έχεις και τα δύο... Edited June 20, 2015 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Tasker σίγουρα και λογικά και το automagic Κατέβασα το tasker. Ξέρεις τι πρέπει να κάνω μετά ? Πως το Ρυθμίζουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Καλύτερα δες κάποιον οδηγό από xda πχ. Αυτό που ζητάς είναι από τα πιο συχνά ζητούμενα Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 καλημέρα σας εχω ενα android box και βλεπω/κατεβαζω σειρες μεσω popcorn* οταν τις κατεβαζω του λέω και αποθηκευονται στην sd που του εχω βαλει.* στο υπνοδωμάτιο εχω βαλει το παλαιο wdtv mou. ποια εφαρμογη πρέπει να βαλω στο android box για να βλεπω τα αρχεια που εχει η microsd toy απο το wdtv μου. θελω να δω μεσω λαν τα αρχεια που ειναι στο ανδροιδ βοχ μεσω wdtv, βασικα share την microsd απο ανδροιδ βοχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 καλημέρα σας εχω ενα android box και βλεπω/κατεβαζω σειρες μεσω popcorn* οταν τις κατεβαζω του λέω και αποθηκευονται στην sd που του εχω βαλει.* στο υπνοδωμάτιο εχω βαλει το παλαιο wdtv mou. ποια εφαρμογη πρέπει να βαλω στο android box για να βλεπω τα αρχεια που εχει η microsd toy απο το wdtv μου. θελω να δω μεσω λαν τα αρχεια που ειναι στο ανδροιδ βοχ μεσω wdtv, βασικα share την microsd απο ανδροιδ βοχ δοκίμασε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=es.mediaserver (εάν σε βολέψει υπάρχει και η full) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Κατέβασα το tasker. Ξέρεις τι πρέπει να κάνω μετά ? Πως το Ρυθμίζουμε Βάλε το automateit. Ποιό εύκολο πρόγραμμα δεν υπάρχει. Ούτε οδηγούς, ούτε τίποτα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 δοκίμασε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=es.mediaserver (εάν σε βολέψει υπάρχει και η full) πολυ καλο αυτο έψαχνα αλλα δεν παίζει τους υποτιτλους. δεν κατάλαβα στο help toy αν παίζει υποτιτλους παλι. αλλος τρόπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts