Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε τι χρησιμεύει το να αλλάξουμε το dpi

Περισσότερο περιεχόμενο στην οθόνη, απαλλάσσει από κάθε τι τεράστιο.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δες το Chronus. Νομίζω είναι ακριβώς όπως το θες.

Αμ μπράβο, ακριβώς αυτό που αναζητούσα. Ένα cLock ουσιαστικά αλλά για μη CM based roms.

129026.png?1640591734

Κανεις δεν θυμαται πως λεγεται η εφαρμογη που οταν τραβας φωτο η οθονη φαινεται μαυρη???

Μια εφαρμογή είναι αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zecurisoft.mhc1411&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dmobile+hidden+camera&pcampaignid=APPU_1_cP2DVcvfJcvwUt7ZgFA

Διαφορετικά κανε αναζήτηση στο play store για hidden camera και δες ποια σου κάνει...

Από megabytes δεδομένων πώς τα πάνε; Τραβάνε πολύ;

Θα σε γελάσω και δεν το θέλω..... Ακούω με wifi εγω.

Κανε τους μια δοκιμή

Edited by lek88

Καλημέρα θα μπορούσε να προτείνει κανείς κάποια εφαρμογή για email?ή οποία να μην τρώει μπαταρία και γενικά ναι είναι καλη?

Ευχαριστώ

Εγώ χρησιμοποιώ την Aqua Mail ( https://play.google.com/store/apps/details?id=org.kman.AquaMail&hl=el )

Έχω πάρει την pro. Έχει τα πάντα. Υποστηρίζει την αναφορά ανάγνωσης. Μπορείς να ρυθμίσεις πότε και πόσο συχνά θα ελέγχει για εισερχόμενα. Ποιές ώρες (π.χ. Βράδυ) δεν θα κάνει ειδοποίηση. κ.α. Θεορώ ότι είναι το πιο πλήρες πρόγραμμα για mail. Έχει δυνατότητα αποθήκευσης ρυθμίσεων στο dropbox, έτσι όταν αλλάζω κινητό, απλά κάνω επαναφορά και είμαι οκ. Ρυθμίζεις ακόμα και τι χρώμα θα ανάβει το led ειδοποίησης στον κάθε λογαριασμό. (σε samsung λειτουργεί. Σε κάποια άλλα δεν ξέρω.)

Θα μου λύσει κάποιος μια απορία. Το Gmail και το inbox είναι το ίδιο και το αυτό;;; Και αν ναι τότε ποιο κρατάμε;;;

Εγώ χρησιμοποιώ την Aqua Mail ( https://play.google.com/store/apps/details?id=org.kman.AquaMail&hl=el )

Έχω πάρει την pro. Έχει τα πάντα. Υποστηρίζει την αναφορά ανάγνωσης. Μπορείς να ρυθμίσεις πότε και πόσο συχνά θα ελέγχει για εισερχόμενα. Ποιές ώρες (π.χ. Βράδυ) δεν θα κάνει ειδοποίηση. κ.α. Θεορώ ότι είναι το πιο πλήρες πρόγραμμα για mail. Έχει δυνατότητα αποθήκευσης ρυθμίσεων στο dropbox, έτσι όταν αλλάζω κινητό, απλά κάνω επαναφορά και είμαι οκ. Ρυθμίζεις ακόμα και τι χρώμα θα ανάβει το led ειδοποίησης στον κάθε λογαριασμό. (σε samsung λειτουργεί. Σε κάποια άλλα δεν ξέρω.)

για την αναφορά ανάγνωσης μου λες πλιζ που είναι η ρύθμιση;

για την αναφορά ανάγνωσης μου λες πλιζ που είναι η ρύθμιση;

Στην οθόνη των εισερχόμενων κρατάς πατημένο πάνω στο όνομα του λογαριασμού (π.χ. gmail). Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέγεις 'options and folders' & 'composing and sending'. Εκεί θα βρεις την επιλογή 'request read receipt'. Μετά την τελευταία αναβάθμιση υποστηρίζει και την απάντηση από εσένα, αν ο αποστολέας έχει ζητήσει αναφορά.

Edited by ioterl

Στην οθόνη των εισερχόμενων κρατάς πατημένο πάνω στο όνομα του λογαριασμού (π.χ. gmail). Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέγεις 'options and folders' & 'composing and sending'. Εκεί θα βρεις την επιλογή 'request read receipt'. Μετά την τελευταία αναβάθμιση υποστηρίζει και την απάντηση από εσένα, αν ο αποστολέας έχει ζητήσει αναφορά.

εντάξει το βρήκα! Δεν έχω βάλει την τελευταία γιατί στα ενημερωτικά email για κινήσεις λογαριασμών κλπ της alpha bank δεν φαίνονται σωστά οι εικόνες.του το έχω πει και μου είπε να το στείλω και στους προγραμματιστές της Τράπεζας γιατί αυτοί φταίνε.τους έστειλα και αναμένω! Έχω μείνει στην προηγούμενη έκδοση του aquamail προς το παρόν

Θα μου λύσει κάποιος μια απορία. Το Gmail και το inbox είναι το ίδιο και το αυτό;;; Και αν ναι τότε ποιο κρατάμε;;;

Όποιο θέλεις κρατάς και φυσικά δεν είναι ίδια... Το ένα είναι κόκκινο και το άλλο μπλέ !!! :lol:

Edited by marras

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Όποιο θέλεις κρατάς και φυσικά δεν είναι ίδια... Το ένα είναι κόκκινο και το άλλο μπλέ !!! :lol:

Πέρα από τη πλάκα το Inbox βρίσκεται σε καλό δρόμο και σε κάποια χρόνια μάλλον θα αποτελέσει τη φυσικη συνέχεια του Gmail. Το μεγαλύτερο πρόβλημα για μένα είναι ότι μετά από 7 με 10 μέρες σταματάνε να δουλεύουν για κάποιο λόγο οι ειδοποιήσεις του...

Αν δεν γνωρίζουμε κάτι, καλύτερα να μην απαντάμε.

Πώς δίνεις επιλογή να κρατήσει όποιο θέλει, όταν το gmail application κάνει για όλα τα email, ενώ το Inbox μόνο για gmail account.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Καλησπέρα, θέλω να ανεβάσω ένα βίντεο στο youtube, κάνω όλη τη διαδικασία μέχρι την επιλογή του βίντεο, αλλά μόλις πατήσω οκ για να ξεκινήσει upload μου βγάζει μήνυμα, "Το youtube διακόπηκε".

Το ίδιο και στο messenger. Όταν θέλω να ανεβάσω φωτογραφίες... πριν καλά καλά επιλέξω, αν είναι αρκετές κρασάρει...

Τι φάση?

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Θέλω αν υπάρχει μια εφαρμογή που να μου ανοίγει το WIFI αυτόματα μετά από κάποια ώρα που θα του ορίσω Εγώ. Θέλω ας πούμε να ανοίγει κάθε μισή ώρα, η δύο ώρες σε πουμε. Να μένει ανοιχτό 5 λεπτά και να κλείνει πάλι αυτόματα.

Tasker σίγουρα και λογικά και το automagic

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Αν δεν γνωρίζουμε κάτι, καλύτερα να μην απαντάμε.

Πώς δίνεις επιλογή να κρατήσει όποιο θέλει, όταν το gmail application κάνει για όλα τα email, ενώ το Inbox μόνο για gmail account.

Αν δεν βλέπουμε τα εικονίδια δίπλα στην απάντηση καλύτερα να μην απαντάμε, η τουλάχιστον αν απαντάμε, ας το κάνουμε στους ίδιους τόνους...

'Αλλωστε και εγώ την εφαρμογή του gmail κράτησα για το λόγο ότι έχω συγχρονίσει και άλλους λογαριασμούς εκεί... Αυτό όμως είναι κάτι που το καταλαβαίνεις αμέσως, καθώς μόλις το ανοίξεις, διαπιστώνεις ότι λείπουν λογαριασμοί.

Κάποιες άλλες διαφορές θα τις βρεις μόνο όταν δουλέψεις και τα δύο, αλλά έχουν να κάνουν κυρίως με το γραφικό περιβάλλον, οπότε διαλέγεις όποιο σε βολεύει καλύτερα.

Τέλος, μπορείς να τα έχεις και τα δύο...

Edited by marras

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Tasker σίγουρα και λογικά και το automagic

Κατέβασα το tasker. Ξέρεις τι πρέπει να κάνω μετά ? Πως το Ρυθμίζουμε

Καλύτερα δες κάποιον οδηγό από xda πχ. Αυτό που ζητάς είναι από τα πιο συχνά ζητούμενα

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

καλημέρα σας εχω ενα android box και βλεπω/κατεβαζω σειρες μεσω popcorn*

οταν τις κατεβαζω του λέω και αποθηκευονται στην sd που του εχω βαλει.*

στο υπνοδωμάτιο εχω βαλει το παλαιο wdtv mou. ποια εφαρμογη πρέπει να βαλω στο android box για να βλεπω τα αρχεια που εχει η microsd toy απο το wdtv μου.

θελω να δω μεσω λαν τα αρχεια που ειναι στο ανδροιδ βοχ μεσω wdtv, βασικα share την microsd απο ανδροιδ βοχ

καλημέρα σας εχω ενα android box και βλεπω/κατεβαζω σειρες μεσω popcorn*

οταν τις κατεβαζω του λέω και αποθηκευονται στην sd που του εχω βαλει.*

στο υπνοδωμάτιο εχω βαλει το παλαιο wdtv mou. ποια εφαρμογη πρέπει να βαλω στο android box για να βλεπω τα αρχεια που εχει η microsd toy απο το wdtv μου.

θελω να δω μεσω λαν τα αρχεια που ειναι στο ανδροιδ βοχ μεσω wdtv, βασικα share την microsd απο ανδροιδ βοχ

δοκίμασε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=es.mediaserver (εάν σε βολέψει υπάρχει και η full)

Κατέβασα το tasker. Ξέρεις τι πρέπει να κάνω μετά ? Πως το Ρυθμίζουμε

Βάλε το automateit.

Ποιό εύκολο πρόγραμμα δεν υπάρχει.

Ούτε οδηγούς, ούτε τίποτα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

δοκίμασε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=es.mediaserver (εάν σε βολέψει υπάρχει και η full)

πολυ καλο αυτο έψαχνα αλλα δεν παίζει τους υποτιτλους. δεν κατάλαβα στο help toy αν παίζει υποτιτλους παλι. αλλος τρόπος?

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II