salmador Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Αχχχχ μάλλον δεν γίνεται να κοντρολαρω από το κινητό μου το ΚΙΝΗΤΌ της γυναίκας εάν θέλει να της φτιάξω τίποτα από μακριά,ε; μόνο πισι μπορώ να ελέγξω; Από κινητό να ελέγξω κινητό υπάρχει τίποτα; Εφόσον έχεις λογαριασμο στο site του teamviewer δοκιμασε να συνδεθεις στο κινητο της γυναικας σου μεσω του browser του κινητου σου. Πρεπει να εχεις συνδεθει στο teamviewer και στα 2 κινητα με τα ιδια στοιχεια. Δεν το εχω δοκιμασει αλλα αξιζει μια προσπαθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Υπαρχει καμια εφαρμογη να κανει κατι αντιστοιχο του....'ping' στα δικτυα των υπολογιστων, αλλα για κινητα τηλεφωνα; Τι εννοω; Καλω εναν αριθμο, και λεει απενεργοποιημενος. Στελνω sms, για να το λαβει....καποτε. Απο το να χτυπω αλυπητα κλησεις, και να μην βγαζω ακρη, δεν υπαρχει κατι σαν 'monitoring', να μην κανει κλησεις μεν, αλλα να τσεκαρει αν ειναι ανοικτο το νουμερο που καλω; Αλλιως ο αλλος θα βρει χιλιες αναπαντητες οταν ανοιξει το κινητο, και εγω θα εχω χασει τη μερα μου.... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Δεν νομίζω να υπάρχει και το ελπίζω κιόλας. Γιατί κάποιος να μπορεί να παρακολουθεί ποτέ είσαι κατειλλημένος και πότε όχι; η λογική λέει ότι παίρνεις και όταν το δει σε καλεί εκείνος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Υπαρχει καμια εφαρμογη να κανει κατι αντιστοιχο του....'ping' στα δικτυα των υπολογιστων, αλλα για κινητα τηλεφωνα; Τι εννοω; Καλω εναν αριθμο, και λεει απενεργοποιημενος. Στελνω sms, για να το λαβει....καποτε. Απο το να χτυπω αλυπητα κλησεις, και να μην βγαζω ακρη, δεν υπαρχει κατι σαν 'monitoring', να μην κανει κλησεις μεν, αλλα να τσεκαρει αν ειναι ανοικτο το νουμερο που καλω; Αλλιως ο αλλος θα βρει χιλιες αναπαντητες οταν ανοιξει το κινητο, και εγω θα εχω χασει τη μερα μου.... :( Νομίζω το πιο απλό που μπορείς να κάνεις είναι ένα SMS από εφαρμογή που έχει αναφορά παράδοσης. Μόλις το ανοίγει σου έρχεται η αναφορά ότι το έλαβε και τον καλείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Υπαρχει καμια εφαρμογη να κανει κατι αντιστοιχο του....'ping' στα δικτυα των υπολογιστων, αλλα για κινητα τηλεφωνα; Τι εννοω; Καλω εναν αριθμο, και λεει απενεργοποιημενος. Στελνω sms, για να το λαβει....καποτε. Απο το να χτυπω αλυπητα κλησεις, και να μην βγαζω ακρη, δεν υπαρχει κατι σαν 'monitoring', να μην κανει κλησεις μεν, αλλα να τσεκαρει αν ειναι ανοικτο το νουμερο που καλω; Αλλιως ο αλλος θα βρει χιλιες αναπαντητες οταν ανοιξει το κινητο, και εγω θα εχω χασει τη μερα μου.... :( Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Αυτό που θα σου πρότεινα είναι να κοιτάξεις το Viber αν έχει και να δεις αν είναι συνδεδεμένος, που σημαίνει ότι είναι ανοικτό το κινητό. Κάτι άλλο δεν νομίζω να υπάρχει, χωρίς να τον πάρεις τηλέφωνο ή να του στείλεις μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 δεν ειναι σιγουρο ουτε το viber γιατι εχει επιλογη να μην δειχνεις το "seen" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 δεν ειναι σιγουρο ουτε το viber γιατι εχει επιλογη να μην δειχνεις το "seen" Συμφωνώ ότι δεν είναι σίγουρο, γιατί μπορεί να έχει επιλέξει να μην φαίνεται αν είναι σε σύνδεση. Αν όμως φαίνεται ότι είναι σε σύνδεση, σημαίνει ότι είναι ανοικτό το κινητό, έτσι δεν είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 χμ, και παλι οχι απαραιτητα γιατι αν εχει μπει απο pc;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 (edited) Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Αυτό που θα σου πρότεινα είναι να κοιτάξεις το Viber αν έχει και να δεις αν είναι συνδεδεμένος, που σημαίνει ότι είναι ανοικτό το κινητό. Κάτι άλλο δεν νομίζω να υπάρχει, χωρίς να τον πάρεις τηλέφωνο ή να του στείλεις μήνυμα. Αν το viber του δείχνει ότι είναι συνδεδεμένος πάει να πει ότι έχει ανοιχτό το ιντερνετ στην συσκευή κ όχι δίκτυο κινητης κατ'αναγκη. Για παράδειγμα εγώ το μεσημέρι που κοιμάμαι βάζω το κινητό σε λειτουργία πτήσης (κλειστό δηλαδη Για τηλέφωνα και μυνηματα) αλλά έχω ανοιχτό το wifi και είμαι σε σύνδεση στο viber. Η όταν θέλω να δείχνει στους αλλους ότι έχω την συσκευή μου απενεργοποιημένη για κάποιο λόγο, το βάζω στην λειτουργία πτήσης κ ανοιγω το wifi για να με βλεπουν on line και να μου στέλνουν μόνο viber. Edited May 21, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Νομίζω το πιο απλό που μπορείς να κάνεις είναι ένα SMS από εφαρμογή που έχει αναφορά παράδοσης. Μόλις το ανοίγει σου έρχεται η αναφορά ότι το έλαβε και τον καλείς. To handcent sms, εχει αναφορα παραδοσης καπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 To handcent sms, εχει αναφορα παραδοσης καπου; Και να προσθέσω μια ερώτηση ακόμα... Dual SIM support έχουν μόνο το go sms και το chomp πλέον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Και να προσθέσω μια ερώτηση ακόμα... Dual SIM support έχουν μόνο το go sms και το chomp πλέον; Εγω εχω το ZERO. Δεν εχει τις ευκολιες-επιλογες του handcent που ειχα πριν, αλλα υποστηριζει δυο σιμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Εγω εχω το ZERO. Δεν εχει τις ευκολιες-επιλογες του handcent που ειχα πριν, αλλα υποστηριζει δυο σιμ Το δοκίμασα τώρα αλλά στο κινητό μου Huawei honor 3c με κιτκατ Δεν μπαίνει σαν προεπιλεγμένη εφαρμογή μηνυμάτων δυστυχώς.μάλλον δεν υποστηρίζει η εφαρμογή την ρομ του κινητού μου. Δοκίμασα και το zero dialer αλλά δεν αναγνωρίζει τις επαφές χωρίς το +30 οπότε την έσβησα κατευθείαν.Για dialer προτιμώ την DW dialer contacts.πολύ όμορφη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 το flashscore έβγαλε νέα έκδοση μόνο και μόνο για να μας φορτώσει τις διαφημίσεις του; rollback στην προηγούμενη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 To handcent sms, εχει αναφορα παραδοσης καπου; Είμαι 99% σίγουρος ότι έχει αλλά έχω χρόνια τα το χρησιμοποιήσω. Αν θυμάμαι σωστά πρέπει να το ενεργοποιήσεις από τις Ρυθμίσεις αλλά μετά να ενεργοποιήσεις και την Ειδοποίηση της Αναφοράς από τις Ρυθμίσεις Ειδοποιήσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 με το skype εχει ασχοληθει κανεις; την μαρκαρουμε την σχετικη ρυθμιση συγχρονισμου για τα μηνυματα που βγαζει προειδοποιηση για την μπαταρια ή οχι; δεν την ειχα μαρκαρισμενη, αλλα ουτε μου ερχοντουσαν τα μηνυματα, τι κανουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Έχει δοκιμάσει κάνεις το facebook at work? Τι διαφορα έχει με το κανονικό facebook? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Ποια είναι η τελευταία έκδοση του og YouTube? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Ποια είναι η τελευταία έκδοση του og YouTube? 0.9 Beta ...εδω ειναι η επίσημη σελίδα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2213945 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Το μονο μειον του ogyoutube ειναι οτι δεν σε αφηνει να κατεβασεις 1080p videos. Η ανωτερη ποιοτητα δυστυχως ειναι τα 720p. Το παραξενο ειναι οτι στις επιλογες σου δινει τη δυνατοτητα του 1080p αλλα μολις το επιλεξεις το κατεβασμα κολλαει. Εχει βρει κανεις καποια λυση ή θα ξαναεγκαταστησω παραλληλα το παλιο πιστο tubemate? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Στην 5.1 δεν είναι διαθέσιμη η εφαρμογή OTE TV Guide; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 έχω κάποια θέματα με την εφαρμογή GMAIL, έχω σετάρει σε αυτή 4 email, το εταιρικό και το hotmail είναι οκ. Στο yahoo ενώ σβήνω τα email από το desktop στο κινητό εμφανίζονται !!!! Τον έχω ρυθμίσει ως imap Στο gmail στο τμήμα ΄΄προσφορες΄΄ μου εμφανίζει 3 νέα mail αλλά όταν πατάω να τα δω δεν μου τα εμφανιζει. όλα αυτά σε συσκευή με 5.1.1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Νομίζω ότι γενικά με τα mail της yahoo υπάρχει ένα θέμα. Πχ μέχρι τουλάχιστον πρόσφατα, καμία email εφαρμογή (εκτός από το δικό της ξεχωριστό application) δεν υποστήριζε push Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Νομίζω ότι γενικά με τα mail της yahoo υπάρχει ένα θέμα. Πχ μέχρι τουλάχιστον πρόσφατα, καμία email εφαρμογή (εκτός από το δικό της ξεχωριστό application) δεν υποστήριζε push μα μέχρι πριν από λίγες ημέρες δεν είχα πρόβλημα, λειτουργούσε κανονικά........ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Κάποια αξιόπιστη εφαρμογή για dead pixel fix? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts