ilka71 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Μου λέτε γιατί παρότι κάποιος πλέον δεν έχει viber τον δείχνει στις επαφές που έχουν viber? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 γιατι μπορει να ειχε παλιοτερα; ή μπορει να το ενεργοποιησε απο pc or sth; δεν παιζει να μην υπαρχει λογος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 γιατι μπορει να ειχε παλιοτερα; ή μπορει να το ενεργοποιησε απο pc or sth; δεν παιζει να μην υπαρχει λογος.. Δεν ισχύει αυτό που λες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Μου λέτε γιατί παρότι κάποιος πλέον δεν έχει viber τον δείχνει στις επαφές που έχουν viber? Όταν λες ότι πλέον δεν έχει Viber, εννοείς πως έκανε απενεργοποίηση λογαριασμού από τις ρυθμίσεις του ιδιωτικού απορρήτου πριν καταργήσει την εφαρμογή από το κινητό; Γιατί αν δεν το έκανε, ακόμα κι αν σβήσει από παντού την εφαρμογή, θα εξακολουθεί να φαίνεται πως έχει Viber... Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Όταν λες ότι πλέον δεν έχει Viber, εννοείς πως έκανε απενεργοποίηση λογαριασμού από τις ρυθμίσεις του ιδιωτικού απορρήτου πριν καταργήσει την εφαρμογή από το κινητό; Γιατί αν δεν το έκανε, ακόμα κι αν σβήσει από παντού την εφαρμογή, θα εξακολουθεί να φαίνεται πως έχει Viber... γιατι μπορει να ειχε παλιοτερα; ή μπορει να το ενεργοποιησε απο pc or sth; δεν παιζει να μην υπαρχει λογος.. Α όχι δεν είχε κάνει απενεργοποίηση.Οκ τώρα κατάλαβα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 καλησπερα υπαρχει καποιος τροπος καποιες ταινιες που εχω κατεβασει με το showbox να της βλεπω στον υπολογιστη ....εκανα μια προσπαθεια και εβγαλα την καταληξη temp που εμφανιζει αλλα μετα δεν ειχε υποτιτλους ....ευχαριστω εκ των προτερων.:O δώσε μας λεπτομέρειες....συσκευή,πως θες να τις δεις; με streaming από κινητό στο pc ; τις αντιγραφής στο pc και δεν παίζουν ; έχουν υπότιτλους και δεν εμφανίζονται;τι ακριβώς θέλεις ; λίγο αόριστα τα λες; temp; σε τι μορφή ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 ¨Εχουμε και το ίδιο κινητό. Φαντάζομαι θα πέρασες Lollipop, δε νομίζω να φταίει αυτο γιατί διαβάζω πολλά παράπον στις κριτικές του FB στο Playstore τις τελευτάιες μέρες. Έχω lg g2 με kitkat 4.4.2!! ----- προσθήκη μηνύματος 102 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μου λέτε γιατί παρότι κάποιος πλέον δεν έχει viber τον δείχνει στις επαφές που έχουν viber? Γιατί δεν διέγραψε τον λογαριασμό του στο viber, απλά του έκανε απεγκατάσταση από το κινητό η και το pc. Πρέπει να πάει στις ρυθμίσεις και να διαγράψει τον λογαριασμό του Πριν την απεγκατασταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999445 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Υπάρχει app το οποίο να κάνει wifi extend ή repeater; Δηλαδή να λαμβάνει wifi και να το αναμεταδίδει. Έχω το note4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Υπάρχει app το οποίο να κάνει wifi extend ή repeater; Δηλαδή να λαμβάνει wifi και να το αναμεταδίδει. Έχω το note4. Θεωρητικά δεν γίνεται αυτό....θα ήθελες διπλή Κάρτα δικτύου στο κινητό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999445 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Θεωρητικά δεν γίνεται αυτό....θα ήθελες διπλή Κάρτα δικτύου στο κινητό! Κάτι σαν το conectify των Windows. Και το pc δεν έχει διπλή κάρτα δικτύου αλλά συγχρόνως λαμβάνει και εκπέμπει . Πως γίνεται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Κάτι σαν το conectify των Windows. Και το pc δεν έχει διπλή κάρτα δικτύου αλλά συγχρόνως λαμβάνει και εκπέμπει . Πως γίνεται αυτό; Ναι αλλά φαντάζομαι αυτό το κάνεις στο pc μόνο αν είναι συνδεδεμένο με lan και το κάνεις hotspot με wi-fi... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999445 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Ναι αλλά φαντάζομαι αυτό το κάνεις στο pc μόνο αν είναι συνδεδεμένο με lan και το κάνεις hotspot με wi-fi... ;) όχι,,, και όμως. Wifi λαμβάνει wifi δίνει με διαφορετικό αν θέλεις όνομα δικτύου και με διαφορετικό password. Το χρήσιμοποιω στα ξενοδοχεία όταν δίνουν έναν κωδικό . Οπότε τον βάζω στο pc και με το conectify δίνω στις υπόλοιπες συσκευές μου με wifi συνδέσεις (στο τηλέφωνο μου,στο tablet μου κ.ο.κ ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Δεν το ξέρω και δεν επιμένω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Με λαπτοπ το εχω καταφερει και εγω. με lg g2 ποτε με wifi. μονο να τραβαει δεδομενα με 3g και να ειναι hot spot τοτε ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Για tracking (Netherlands post) τι προτείνετε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 (edited) Με το δικό μου γίνεται να ανοίξεις τα δεδομένα του κινητού και να δώσεις wifi σε οποιαδήποτε συσκευή. Κανείς το κινητό σου φούτερ κατά μια έννοια. Αυτή η επιλογή λέγεται φορητό σημειο αλλά εσύ δεν θες κάτι τέτοιο αποτι κατάλαβα..... Δεν ξέρω πως γίνεται (και αν) να λαμβάνει wifi Και να δίνει κιολας. Edited April 10, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Για tracking (Netherlands post) τι προτείνετε;; 17 track από το play store Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Υπάρχει app το οποίο να κάνει wifi extend ή repeater; Δηλαδή να λαμβάνει wifi και να το αναμεταδίδει. Έχω το note4. Δοκίμασε αυτό, ΑΝ είσαι root. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 17 track από το play store Και με το deliverys εγω κάνω δουλειά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Καλησπέρα παιδιά!! Καλή ανάσταση σε όλους με υγεία!! Στο sofaacore γιατί δε βγαίνουν οι διαφημίσεις ενώ στέλνω 3 φορές αιτήματα σε βαιμπερ, σε gplus κτλ;; Τι πρέπει να κάνω; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Καλησπέρα παιδιά!! Καλή ανάσταση σε όλους με υγεία!! Στο sofaacore γιατί δε βγαίνουν οι διαφημίσεις ενώ στέλνω 3 φορές αιτήματα σε βαιμπερ, σε gplus κτλ;; Τι πρέπει να κάνω; Ρουτ το μόνο που χρειάζεσαι Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Έχω adaway αλλα πάλι εμφανίζονται! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Σε μένα δεν εμφανίζονταν Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Καλησπέρα παιδιά!! Καλή ανάσταση σε όλους με υγεία!! Στο sofaacore γιατί δε βγαίνουν οι διαφημίσεις ενώ στέλνω 3 φορές αιτήματα σε βαιμπερ, σε gplus κτλ;; Τι πρέπει να κάνω; Πρέπει να το κατεβάσουν 3 φίλοι. When 3 of your friends install SofaScore app with your link, ads on your device will be removed forever. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Άλλη εφαρμογή αντί για το skitch υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts