Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γιατι μπορει να ειχε παλιοτερα; ή μπορει να το ενεργοποιησε απο pc or sth; δεν παιζει να μην υπαρχει λογος..

γιατι μπορει να ειχε παλιοτερα; ή μπορει να το ενεργοποιησε απο pc or sth; δεν παιζει να μην υπαρχει λογος..

Δεν ισχύει αυτό που λες

Μου λέτε γιατί παρότι κάποιος πλέον δεν έχει viber τον δείχνει στις επαφές που έχουν viber?

Όταν λες ότι πλέον δεν έχει Viber, εννοείς πως έκανε απενεργοποίηση λογαριασμού από τις ρυθμίσεις του ιδιωτικού απορρήτου πριν καταργήσει την εφαρμογή από το κινητό; Γιατί αν δεν το έκανε, ακόμα κι αν σβήσει από παντού την εφαρμογή, θα εξακολουθεί να φαίνεται πως έχει Viber...

Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου

είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όταν λες ότι πλέον δεν έχει Viber, εννοείς πως έκανε απενεργοποίηση λογαριασμού από τις ρυθμίσεις του ιδιωτικού απορρήτου πριν καταργήσει την εφαρμογή από το κινητό; Γιατί αν δεν το έκανε, ακόμα κι αν σβήσει από παντού την εφαρμογή, θα εξακολουθεί να φαίνεται πως έχει Viber...

Α όχι δεν είχε κάνει απενεργοποίηση.Οκ τώρα κατάλαβα

καλησπερα υπαρχει καποιος τροπος καποιες ταινιες που εχω κατεβασει με το showbox να της βλεπω στον υπολογιστη ....εκανα μια προσπαθεια και εβγαλα την καταληξη temp που εμφανιζει αλλα μετα δεν ειχε υποτιτλους ....ευχαριστω εκ των προτερων.:O

δώσε μας λεπτομέρειες....συσκευή,πως θες να τις δεις; με streaming από κινητό στο pc ; τις αντιγραφής στο pc και δεν παίζουν ; έχουν υπότιτλους και δεν εμφανίζονται;τι ακριβώς θέλεις ; λίγο αόριστα τα λες; temp; σε τι μορφή ειναι;

¨Εχουμε και το ίδιο κινητό. Φαντάζομαι θα πέρασες Lollipop, δε νομίζω να φταίει αυτο γιατί διαβάζω πολλά παράπον στις κριτικές του FB στο Playstore τις τελευτάιες μέρες.

Έχω lg g2 με kitkat 4.4.2!!

----- προσθήκη μηνύματος 102 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μου λέτε γιατί παρότι κάποιος πλέον δεν έχει viber τον δείχνει στις επαφές που έχουν viber?

Γιατί δεν διέγραψε τον λογαριασμό του στο viber, απλά του έκανε απεγκατάσταση από το κινητό η και το pc.

Πρέπει να πάει στις ρυθμίσεις και να διαγράψει τον λογαριασμό του Πριν την απεγκατασταση

Υπάρχει app το οποίο να κάνει wifi extend ή repeater;

Δηλαδή να λαμβάνει wifi και να το αναμεταδίδει.

Έχω το note4.

Θεωρητικά δεν γίνεται αυτό....θα ήθελες διπλή Κάρτα δικτύου στο κινητό!

Θεωρητικά δεν γίνεται αυτό....θα ήθελες διπλή Κάρτα δικτύου στο κινητό!

Κάτι σαν το conectify των Windows.

Και το pc δεν έχει διπλή κάρτα δικτύου αλλά συγχρόνως λαμβάνει και εκπέμπει . Πως γίνεται αυτό;

Κάτι σαν το conectify των Windows.

Και το pc δεν έχει διπλή κάρτα δικτύου αλλά συγχρόνως λαμβάνει και εκπέμπει . Πως γίνεται αυτό;

Ναι αλλά φαντάζομαι αυτό το κάνεις στο pc μόνο αν είναι συνδεδεμένο με lan και το κάνεις hotspot με wi-fi...

Ναι αλλά φαντάζομαι αυτό το κάνεις στο pc μόνο αν είναι συνδεδεμένο με lan και το κάνεις hotspot με wi-fi...

;) όχι,,, και όμως.

Wifi λαμβάνει wifi δίνει με διαφορετικό αν θέλεις όνομα δικτύου και με διαφορετικό password.

Το χρήσιμοποιω στα ξενοδοχεία όταν δίνουν έναν κωδικό .

Οπότε τον βάζω στο pc και με το conectify δίνω στις υπόλοιπες συσκευές μου με wifi συνδέσεις (στο τηλέφωνο μου,στο tablet μου κ.ο.κ )

Με το δικό μου γίνεται να ανοίξεις τα δεδομένα του κινητού και να δώσεις wifi σε οποιαδήποτε συσκευή. Κανείς το κινητό σου φούτερ κατά μια έννοια. Αυτή η επιλογή λέγεται φορητό σημειο αλλά εσύ δεν θες κάτι τέτοιο αποτι κατάλαβα.....

Δεν ξέρω πως γίνεται (και αν) να λαμβάνει wifi Και να δίνει κιολας.

Edited by lek88

Υπάρχει app το οποίο να κάνει wifi extend ή repeater;

Δηλαδή να λαμβάνει wifi και να το αναμεταδίδει.

Έχω το note4.

Δοκίμασε αυτό, ΑΝ είσαι root.

Καλησπέρα παιδιά!! Καλή ανάσταση σε όλους με υγεία!!

Στο sofaacore γιατί δε βγαίνουν οι διαφημίσεις ενώ στέλνω 3 φορές αιτήματα σε βαιμπερ, σε gplus κτλ;; Τι πρέπει να κάνω;

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Στο sofaacore γιατί δε βγαίνουν οι διαφημίσεις ενώ στέλνω 3 φορές αιτήματα σε βαιμπερ, σε gplus κτλ;; Τι πρέπει να κάνω;

Ρουτ το μόνο που χρειάζεσαι

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Πρέπει να το κατεβάσουν 3 φίλοι.

When 3 of your friends install SofaScore app with your link, ads on your device will be removed forever.

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II