Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι ο dolphin

Εννοείς με το xmas plugin ή γίνεται και πιο εύκολα?

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Εγώ θα σου πρότεινα και το Pushbullet. Στέλνει link, σημειώσεις ή μικρά αρχεία από τη μία συσκευή στην άλλη ή ακόμα και σε φίλο σου. Υπάρχει και Extension στον Chrome, με ένα click στέλνεις τα πάντα άμεσα.

Κατι τετοιο εψαχνα!!εχει και εφαρμογη για ολους του browser και προγραμμα για τα windows ,επισης απ οτι ειδα μπορεις να στειλεις και μηνυματα μεσω υπολογιστη ,καθως βλεπει τις επαφες σου,ενω παραλληλα σου εμφανιζει σε ειδοποιηση στο pc τις εισερχομενες κλησεις!

Πολυ καλο!

Όλα αυτά που σου είπαν παραπάνω είναι για streaming...

Δηλαδή έχεις τις ταινίες στο pc και μέσω δικτύου τις βλέπεις στο κινητό...

Αν θες να τις έχεις και εκτός δικτύου τις φορτώνεις στο κινητό και μετά με το mxplayer τις αναπαράγεις κανονικά

Παιδιά το θέμα είναι πως μπορώ να μεταφέρω τις ταινίες στο κινητό ή στο tablet ασύρματα και να τις δω στις διακοπές π.χ.

Παιδιά το θέμα είναι πως μπορώ να μεταφέρω τις ταινίες στο κινητό ή στο tablet ασύρματα και να τις δω στις διακοπές π.χ.

Το ξαναγράψω το ES εξερεύνηση (Explorer ) τα κάνει Όλα .Copy-Paste αρχείων,streaming,έχεις πρόσβαση στους σκληρούς δίσκους του pc ....++++

Στο κινητό θα κατεβάσω την εφαρμογή που μου είπες στον υπολογιστή τη πρέπει να κατεβάσω. Ευχαριστώ για άλλη μια φορά

Στο κινητό θα κατεβάσω την εφαρμογή που μου είπες στον υπολογιστή τη πρέπει να κατεβάσω. Ευχαριστώ για άλλη μια φορά

Δες το βίντεο...How to access files on Windows PC from Android wirelessly:

Ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να το κάνω

μπορείς να πατήσεις το scan για την εύρεση του τοπικού δικτύου ,εάν δεν ξέρεις την iptv(ποιο εύκολο) .... Επίσης επειδή προϋποθέτει και username,password (αναφέρεται στο χρήστη του pc ) πρέπει να φτιάξεις ένα ή απλά να προσθέσεις password στο administrator (στο pc ).... εάν σου είναι σπαστικό κάθε φορά που θα ανοίξει το pc να γράφεις το password δες αυτό ...https://youtu.be/YsDY2b-hNmU (θα παρακάμπτει το password που θα φτιάξεις ). Έτσι και το pc σου θα bootari αυτόματα χωρίς να ζητάει κωδικό και εσύ θα έχεις το username και το password για την πρόσβαση στο pc σου από την android συσκευή σου !!

Για το ES υπάρχουν και άλλα video στο YouTube

Edited by alex222800

Παίδες, χρειάζομαι ένα πολύ καλό dialer που να έχει αλφανουμερική εύρεση(...μάλλον έτσι λέγεται).

Δηλαδή αν θέλω να καλέσω π.χ. Γιάννης να πατάω 4416647 ή αν Πάνος αντίστοιχα 72667.

Τα νούμερα από κάτω κρύβουν τα αντίστοιχα γράμματα και μου βγαίνουν όλες οι πιθανές επαφές με όλους τους συνδυασμούς γραμμάτων που κρύβουν.

Ξέρετε κανένα που να δουλεύει με ελληνικές επαφές;

Τα HTC έχουν τέτοιο dialer από μαμά. Εγώ πήρα τώρα ένα samsung και δε προσφέρεται αυτή η δυνατότητα στα ελληνικά...

Παίδες, χρειάζομαι ένα πολύ καλό dialer που να έχει αλφανουμερική εύρεση(...μάλλον έτσι λέγεται).

Δηλαδή αν θέλω να καλέσω π.χ. Γιάννης να πατάω 4416647 ή αν Πάνος αντίστοιχα 72667.

Τα νούμερα από κάτω κρύβουν τα αντίστοιχα γράμματα και μου βγαίνουν όλες οι πιθανές επαφές με όλους τους συνδυασμούς γραμμάτων που κρύβουν.

Τα HTC έχουν τέτοιο dialer από μαμά. Εγώ πήρα τώρα ένα samsung και δε προσφέρεται αυτή η δυνατότητα στα ελληνικά...

DW Contacts. Κάνει αυτό που θες αλλά γενικότερα είναι ο καλύτερος dialer, θα εκπλαγείς με τις δυνατότητές του. Εγώ έχω και το pro.

Καλή φάση αλλά με τους κωδικούς δεν μπορεί να γίνει κάτι ε? Αυτοί είναι που με καίνε κυρίως.

(Βρήκα την δυνατότητα με το lastpass μέσω του xmas αλλά δεν είναι ούτε εύχρηστη ούτε δωρεάν λύση)

Edited by stelios_85_07

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Ex dialer: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.modoohut.dialer&hl=el O καλυτερος που εχω βρει και χρησιμοποιώ

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

υπαρχει εφαρμογη να συγχρονιζει την προοδο ενος παιχνιδιου αναμεσα σε δυο συσκευες χωρις ρουτ;νομιζω οτι γινοταν και με το google play αλλα δεν βρηκα κατι.:confused:

truedialer, έψαχνα καιρό να βρώ τον καλύτερο, κάνει αναζήτηση με νούμερα και στους ελληνικούς χαρακτήρες, σου δίνει την δυνατότητα επίσης να αποθηκεύσεις τηλ ενώ είσαι σε κλήση αλλά το καλύτερο, κάνει αυτόματα αναζήτηση αν έχεις ίντερνετ (δεδομένα ή wifi) σε άγνωστους αριθμούς (αν προσθέσεις και το truecaller κάνει επιτόπου αναζήτηση όταν σε καλεί άγνωστος αριθμός)

Γεια σας παιδιά,

Ξέρετε κάποιο widget για αρχική οθόνη για νέα, στα Ελληνικά; Μου αρέσει το Newsstand σαν εφαρμογή αλλά δε μπορώ να καταργήσω τα highlighted και βγάζει αυτά το widget στα αγγλικά :mad:

Δες και το air droid που πιστεύω θα σε βολέψει

Γεια σας παιδιά,

Ξέρετε κάποιο widget για αρχική οθόνη για νέα, στα Ελληνικά; Μου αρέσει το Newsstand σαν εφαρμογή αλλά δε μπορώ να καταργήσω τα highlighted και βγάζει αυτά το widget στα αγγλικά :mad:

Δες το "Ειδήσεις και καιρός Google".

Δες το "Ειδήσεις και καιρός Google".

Το τσέκαρα, αλλά θέλω κάτι που να πιάνει ολόκληρη σελίδα. Κάτι σαν τις κάρτες του Google Now

Γεια σας παιδιά αυτές τις μερες πήρα καινούργιο κινητό και θα ήθελα να μου πείτε μερικές απαραίτητες εφαρμογές που θα πρέπει να εγκαταστησω;

Ευχαριστώ

Γεια σας παιδιά αυτές τις μερες πήρα καινούργιο κινητό και θα ήθελα να μου πείτε μερικές απαραίτητες εφαρμογές που θα πρέπει να εγκαταστησω;

Ευχαριστώ

εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=287456

και εδω ισως http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=387532

Ευχαριστώ

Εσύ τι εφαρμογές θες όχι τι πρέπει :pΤι εφαρμογές σε ενδιαφερουν? Τυπου? Πες μας τι θες να έχεις, να σου πούμε! Π.χ. θες σημειοματαρια? Θες app Για επεξεργασία φωτογραφιών? Θες widget Για καιρο? Τι περίπου σε ενδιαφερει?

Edited by lek88

Γεια σας παιδιά,

Feedly. Βάλε 3-4 ενημερωτικά Site στα οποία αρεσκεσαι και καθάρισες.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Ποια η διαφορά από το να βάλει το flipboard? Πείτε μου γιατί με ενδιαφέρει αν αξίζει να κάνω την μετάβαση

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II