Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σας ευχαριστω πολυ ολους για το ενδιαφερον αλλα δε με βολευει κατι απ αυτα

ουτε το κινητο μου εχει την επιλογη για ρυθμιση αθορυβης λειτουργιας

θελω αυτο ακριβως που ειπε ο konstantinos7

δηλαδη να το εχω μονιμα ρυθμισμενο τις ωρες κοινης ησυχιας να μπαινει μονο του σε αθορυβη λειτουργια

υγ ειμαι με android 4.2.2 JELLY BEAN

Έχω το sound profile. Δουλεύει όπως ακριβώς τα προφίλ στα παλιά Νόκια!! Με το προ που έχω εγώ του ρυθμίζω πότε να κάνει τι! Υπέρ ευχαριστημένος!!

υπάρχει κάποιος launcher που να πλησιάζει αυτόν του htc one m8 για αντροιντ ?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3049438

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Εγκατέστησα το ACR (καταγραφή κλήσης) στο note 3.

Οταν πάω να ακούσω την κλήση που έχει καταγραφεί ακούω μόνο ένα συνεχόμενο βουητό.

Κάποιοι διαβάζω έχουν λύσει το πρόβλημα με κάποιες ρυθμίσεις.

Ποίος γνωρίζει ρε παιδιά ;

Μπορεί να βοηθήσει κάποιος με την εφαρμογή tasker; Θέλω να βάλω την εφαρμογή s planner όταν το κινητό είναι αθόρυβο και έχω κάποια ειδοποίηση να βάζει αυτόματα την συσκευή κανονικά να ακούω την ειδοποίηση;

ρε παιδια το web2sms γιατί μου εμφανίζει κάτι μηνύματα από... τον Ιούλιο και τον Αύγουστο;

τα διαγράφω εντωμεταξύ, αλλά πάλι εμφανίζονται,

τρεις φορές το έχω κάνει, αλλά όταν ξαναξεκινήσω την εφαρμογή τα ξαναεμφανίζει... πως μπορώ να τα διαγράψω οριστικά, ξερει κανείς;

Έχω το sound profile. Δουλεύει όπως ακριβώς τα προφίλ στα παλιά Νόκια!! Με το προ που έχω εγώ του ρυθμίζω πότε να κάνει τι! Υπέρ ευχαριστημένος!!

Μπορείς να μου πεις πως γίνεται η αλλαγή των προφίλ;; Από normal σε silent;;; Έχω κολλήσει.

βαλτε κ οι 2 bluemail/typemail

πάρα πολύ καλό ,πιο εύχρηστο δεν γίνεται

"Η επανάσταση δεν είναι ένα φρούτο που θα πέσει όταν είναι ώριμο. Πρέπει να κουνήσουμε το δέντρο για να το κάνουμε να πέσει."

Ernesto "Che" Guevara

Γιατί δεν βάζεις κάποιον άλλο launcher?

Αυτο που ζητας το κανει ο nova prime!!!!! (νομίζω και η δωρεάν έκδοση πρέπει να το κάνει αλλά δεν θυμάμαι στα σιγουρα) και ΔΕΝ θελει root.

Νομίζω πως ο apex launcher κρύβει εικονίδια στη δωρεαν έκδοση χωρίς root.

Ο nova θελει την prime εκδοση για να το κάνει.

Ευχαριστω για τις απαντησεις και τις προτασεις παιδια. Μαλλον θα καταληξω σε καποιον αλλο launcher. Απλα μου αρεσε αυτος που εχει το κινητο και το ειχα ως τελευταια λυση.

Με ποιο απλικεισο κατεβάζω τραγούδι από YouTube? Το Θέλω σε Άνω του 192κβς
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Με ποιο απλικεισο κατεβάζω τραγούδι από YouTube? Το Θέλω σε Άνω του 192κβς

Υπάρχουν 2

1: Tubemate http://tubemate-youtube-downloader.en.uptodown.com/android (δεν έχει ρύθμιση για τα mp3) πολύ καλό πρόγραμμα

2: youtube downloader http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2137743 (νομίζω ότι έχει ..ψάξε στις ρυθμίσεις του προγράμματος) γενικά δεν έχει νόημα για αυτό που ζητάς από το YouTube ...Οι ποιότητες δεν είναι πολύ καλές(η συμπίεση της συμπίεσης ).... κατέβασε από torrent (η καλύτερη λύση )

Edited by alex222800

Στον dolphin παλιά είχα βάλει κάποιο adblock αλλά λόγω αλλαγής συσκευής δεν το έχω.έψαξα αλλά δεν έχω βρει κάτι!μήπως ξέρει κάποιος να βοηθήσει?χωρίς root!

Στον dolphin παλιά είχα βάλει κάποιο adblock αλλά λόγω αλλαγής συσκευής δεν το έχω.έψαξα αλλά δεν έχω βρει κάτι!μήπως ξέρει κάποιος να βοηθήσει?χωρίς root!

https://www.dropbox.com/s/ckax1q9v60b6yaw/AdBlock%20Add-on_1.0.apk?dl=0

Μπορείς να μου πεις πως γίνεται η αλλαγή των προφίλ;; Από normal σε silent;;; Έχω κολλήσει.

Ανοίγω την εφαρμογή όπου μου έχει σε λίστα τα προφίλ (εγώ έχω φτιάξει και δικά μου) κι επιλέγω το προφίλ που θέλω πατώντας πάνω του. Αν πατήσεις πάνω στο εικονίδιο του προφίλ μάλιστα σου ανοίγει μενού για προσωρινή ενεργοποίηση του! Βέβαια αυτό μάλλον είναι χαρακτηριστικό του προ...

Οταν πάω να ακούσω την κλήση που έχει καταγραφεί ακούω μόνο ένα συνεχόμενο βουητό.

Παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας βοηθήσει !!

Εκεί που το διάβασες?

Παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας βοηθήσει !!

Κάποια samsung έχουν αυτό το πρόβλημα στην εγγραφή με ΒΤ. Στο s5 είχα αυτό το πρόβλημα, στο ΝΟΤΕ 4 έγραφε μόνο την φωνή μου και στο Α5 ήταν ΟΚ. Χωρίς ΒΤ ακουστικό έγραφε κανονικά. Δοκίμασε την πιο κάτω εφαρμογή. Ήταν η μόνη που λειτουργούσε όταν το HTC m8 που είχα, αναβαθμίστηκε σε lolipop.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.boldbeast.recorder

ψαχνω εφαρμογη για να μπορω να μεταφερω τις εγκατεστημενες εφαρμογες απο την μνημνη τηλ στην καρτα sd γτ απτο τηλ δεν γινετε να τις μεταφερω.υπαρχει εφαρμογη?

εχω το xperia m ρουτ στο 4.3 (15.4.A.1.9)

ψαχνω εφαρμογη για να μπορω να μεταφερω τις εγκατεστημενες εφαρμογες απο την μνημνη τηλ στην καρτα sd γτ απτο τηλ δεν γινετε να τις μεταφερω.υπαρχει εφαρμογη?

εχω το xperia m ρουτ στο 4.3 (15.4.A.1.9)

Titanium backup

Γειά σας παιδιά,

για να μην χρησιμοποιώ το power off/on κουμπί, έβαλα εφαρμογές. Το screen on/ screen off. Δουλεύει πολύ καλά όμως τρώει πάρα πολύ μπαταρία. Σε 12 ώρες έπεσε στο 50 τις εκατό σχεδόν μόνο από το παραπάνω app... Υπάρχει κάποιο καλύτερο;

ευχαριστώ πολύ

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II