hackertom Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Εγώ χρησιμοποιώ αυτό (έχω ΟΤΕ tv δορυφορικό-δε θυμάμαι αυτή τη στιγμή μοντέλο αποκωδικοποιητή...) και κάνει μια χαρά τη δουλειά του ;) Ωραίος φίλε, ευχαριστώ θα το δοκιμάσω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Εννοείς θες ο dlna server να τρέχει με το άνοιγμα του λειτουργικού; Ακριβώς και αν γίνετε να υποστηρίζει και usb θύρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Παιδια ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείται για επεξεργασια pdf?? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Παιδια ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείται για επεξεργασια pdf?? Εδώ εισαι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Αυτο που δν καταφερα ειναι ενα pdf να το επεξεργαστω σαν word.. Να σβησω λεξη η να προσθεσω νεα. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Μηπως απλα δε γίνεται..; Το pdf αυτή την εννοια εχει, να κλειδωνει το φορμα.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Αυτο που δν καταφερα ειναι ενα pdf να το επεξεργαστω σαν word.. Να σβησω λεξη η να προσθεσω νεα. Πρέπει να το μετατρεψεις σε word πρώτα. Το οποίο γίνεται με το Adobe pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimyst Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Καλησπέρα. Θέλω να αλλάξω την SD πρέπει να πάρω Buck up τα αρχεία στο PC και να τα περάσω στη καινούρια εκεί τί γίνεται με τα κρυφά αρχεία . Με αυτό τον τρόπο θα έχω πρόβλημα και αν ναι ξέρετε κάποιον άλλο ή κάποιο πρόγραμμα έχω Samsung Galaxy Note 3 neo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Καλησπέρα. Θέλω να αλλάξω την SD πρέπει να πάρω Buck up τα αρχεία στο PC και να τα περάσω στη καινούρια εκεί τί γίνεται με τα κρυφά αρχεία . Με αυτό τον τρόπο θα έχω πρόβλημα και αν ναι ξέρετε κάποιον άλλο ή κάποιο πρόγραμμα έχω Samsung Galaxy Note 3 neo. Δεν κατάλαβα ίσως καλά τι εννοείς αλλα γιατί δεν αντιγράφονται και τα κρυφά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimyst Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 tyel;5962398]Δεν κατάλαβα ίσως καλά τι εννοείς αλλα γιατί δεν αντιγράφονται και τα κρυφά? Δε ξέρω αν αντιγραφονται και τα κρυφά. Η καινούρια SD θα είναι κενή, περνώντας τα αρχεία πάλι πιστεύω να μην έχω πρόβλημα με τις εφαρμογές (κολλήματα οπως here maps κτλ). Ή καλύτερα να γίνει με κάποια εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Επελεξε στο file manager στο pc να εμφανιζονται και τα κρυφα αρχεια και καντα ολα σουμα αντιγραφη.Μη κανετε τη ζωη σας δυσκολη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Εχετε να προτεινετε μια καλη εφαρμογη καιρου με ωραιο και λεπτομερες widget? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 (edited) @GUZGUN δοκίμασε το YoWindow (sorry που δεν κάνω παραθεση/απάντηση σχολιου Αλλά για κάποιο λόγο δεν διαθέσιμη αυτή την στιγμη μέσω του tapatalk που γραφω) Edited February 16, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Εχετε να προτεινετε μια καλη εφαρμογη καιρου με ωραιο και λεπτομερες widget? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.anddoes.fancywidgets&hl=el Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Καλησπέρα. Θέλω να αλλάξω την SD πρέπει να πάρω Buck up τα αρχεία στο PC και να τα περάσω στη καινούρια εκεί τί γίνεται με τα κρυφά αρχεία . Με αυτό τον τρόπο θα έχω πρόβλημα και αν ναι ξέρετε κάποιον άλλο ή κάποιο πρόγραμμα έχω Samsung Galaxy Note 3 neo. HDD Raw Copy Tool απο HDDGURU Δημιουργείς ενα αντίγραφο στον Η/Υ και μετά το "ρίχνεις" στην καινουρια SD. Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 sorry που δεν κάνω παραθεση/απάντηση σχολιου Αλλά για κάποιο λόγο δεν διαθέσιμη αυτή την στιγμη μέσω του tapatalk που γραφω) Και πολύ καλά κάνει που δεν είναι διαθέσιμη. Δεν χρειάζεται παράθεση ενώ απαντάμε στο τελευταίο μήνυμα , δεν υπάρχει λόγος να διαβάζουμε τα ίδια πράγματα... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Και πολύ καλά κάνει που δεν είναι διαθέσιμη. Δεν χρειάζεται παράθεση ενώ απαντάμε στο τελευταίο μήνυμα , δεν υπάρχει λόγος να διαβάζουμε τα ίδια πράγματα... :cool: Καλά το λές :) αλλα όταν υπάρχει καταιγισμός μηνυμάτων τότε είναι απαραίτητο γιατί "μπερδικλονομαστε" :) Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Καθόλου απαραίτητο δεν είναι και πολύ κακώς έβαλες και ο ίδιος παράθεση. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Ρε παιδιά το handcent sms δεν υποστηρίζει dual sim??:wacko: Μόλις το διαπίστωσα και κουφάθηκα. Είναι η πιο εξελιγμένη εφαρμογή για sms και δεν υποστηρίζει την βασικότατη αυτή λειτουργία που την έχουν εκατοντάδες συσκευές? Μήπως υπάρχει τρόπος να γίνει? Αν όχι, ποια εφαρμογή χρησιμοποιείτε για sms με dual sim? Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Χρησιμοποιώ την chompSMS. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaslag Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 (edited) ουπς λαθος,το γηρας γμτ Edited February 17, 2015 by vaslag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Mηπως το εγραψες σε λαθος θεμα, αντι για του s200? Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Ρε παιδιά το handcent sms δεν υποστηρίζει dual sim??:wacko: Μόλις το διαπίστωσα και κουφάθηκα. Είναι η πιο εξελιγμένη εφαρμογή για sms και δεν υποστηρίζει την βασικότατη αυτή λειτουργία που την έχουν εκατοντάδες συσκευές? Μήπως υπάρχει τρόπος να γίνει? Αν όχι, ποια εφαρμογή χρησιμοποιείτε για sms με dual sim? Χρησιμοποιώ την chompSMS. Δυστυχώς τόσο καλή εφαρμογή για sms όσο το handcent δεν υπάρχει. Είναι κρίμα να μην υποστηρίζει dual sim και θα την αντικαταστήσω με μια μέτρια εφαρμογή. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Κι εγώ τη handcent είχα αλλά, αφού δεν υποστηρίζει dual, τη σούταρα. Η chompSMS με έχει καλύψει πλήρως. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Υπάρχει εφαρμογή μηνυμάτων για ΔΎΟ σιμ που με κάποιον τρόπο να μπορώ να κάνω μια άσπρη λίστα και να με ειδοποιεί ΜΌΝΟ για τα μηνύματα από τους συγκεκριμένους αριθμούς ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts