alex222800 Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 το κινητό μου Huawei honor 3c έχει ενσωματωμένη μία εφαρμογή με την οποία βλέπω ότι αρχείο έχει το πισι μου η οι σκληροί που έχω πάνω του. Υπάρχει κάποια εφαρμογή να κάνω το ίδιο και από άλλο κινητό που δεν έχει αυτήν την εφαρμογή ενσωματωμένη ; es Explorer !! (συνδέεσαι με το username και password που έχεις στο pc σου ) σου δίνει πρόσβαση σε όλους τους σκληρούς που έχεις ..για streaming,copy paste αρχείων κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 es Explorer !! (συνδέεσαι με το username και password που έχεις στο pc σου ) σου δίνει πρόσβαση σε όλους τους σκληρούς που έχεις ..για streaming,copy paste αρχείων κλπ) ωραίος μου λες λίγο τα βήματα μέχρι εκεί που είμαι να δώσω username κλπ του πισι; πάω δίκτυο η τοπικό δίκτυο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 ωραίος μου λες λίγο τα βήματα μέχρι εκεί που είμαι να δώσω username κλπ του πισι; πάω δίκτυο η τοπικό δίκτυο; Δίκτυο.. Τοπικό... scan... Θα βρει το pc σου... βάζεις τα στοιχεία σου... έτοιμος.. έχεις πρόσβαση Παντού!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Δίκτυο.. Τοπικό... scan... Θα βρει το pc σου... βάζεις τα στοιχεία σου... έτοιμος.. έχεις πρόσβαση Παντού!! Συγγνώμη αλλά δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν έχεις κάνει sharing τους δίσκους η συγκεκριμένους φακέλους δεν θα δεις τιποτα. Επίσης αν έχεις firewall υπάρχει πιθανοτητα έτσι κι αλλιώς να μην έχεις πρόσβαση. Και γενικά προσοχή στο τι κάνετε sharing στο PC γιατί θεωρητικά κάποιος που έχει πρόσβαση στο δίκτυό σας μπορεί να δει τα αρχεία αυτά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Συγγνώμη αλλά δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν έχεις κάνει sharing τους δίσκους η συγκεκριμένους φακέλους δεν θα δεις τιποτα. Επίσης αν έχεις firewall υπάρχει πιθανοτητα έτσι κι αλλιώς να μην έχεις πρόσβαση. Και γενικά προσοχή στο τι κάνετε sharing στο PC γιατί θεωρητικά κάποιος που έχει πρόσβαση στο δίκτυό σας μπορεί να δει τα αρχεία αυτά.. τα έχω κάνει όλα αυτά...τα βλέπω στο media player.απλά ήθελα και από το κινητό μέσω μιας 3rd party εφαρμογής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 (edited) Συγγνώμη αλλά δεν είναι τόσο απλό. Αν δεν έχεις κάνει sharing τους δίσκους η συγκεκριμένους φακέλους δεν θα δεις τιποτα. Επίσης αν έχεις firewall υπάρχει πιθανοτητα έτσι κι αλλιώς να μην έχεις πρόσβαση. Και γενικά προσοχή στο τι κάνετε sharing στο PC γιατί θεωρητικά κάποιος που έχει πρόσβαση στο δίκτυό σας μπορεί να δει τα αρχεία αυτά.. τόσο απλό είναι (έχω eset με firewall!! ) μπαίνεις σαν administrator !! έχεις παντού (για σκληρούς αναφέρομαι) πρόσβαση!! φυσικά εάν δεν θέλεις να έχουν άλλοι πρόσβαση ..θέλει προσοχή . ρυθμίσεις ...οικιακή ομάδα..αλλαγη ρυθμίσεων κοινής χρήσης για προχωρημενους... ενεργοποίηση του εντοπισμού δικτύου Edited January 30, 2015 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 τόσο απλό είναι (έχω eset με firewall!! ) μπαίνεις σαν administrator !! έχεις παντού (για σκληρούς αναφέρομαι) πρόσβαση!! φυσικά εάν δεν θέλεις να έχουν άλλοι πρόσβαση ..θέλει προσοχή . ρυθμίσεις ...οικιακή ομάδα..αλλαγη ρυθμίσεων κοινής χρήσης για προχωρημενους... ενεργοποίηση του εντοπισμού δικτύου εντάξει το έκανα αλλά Ενώ με την εφαρμογή του κινητού της Huawei και βρίσκει τα αρχεία από τους σκληρούς του πισι, μέσω es file explorer Ενώ τα βρίσκει ,πολλά δεν παίζουν με κανέναν player από τους τρεις που έχω! Δεν καταλαβαίνω γιατί.μερικά τα παίζει μερικά όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEZAS Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 θα ηθελα την βοηθεια σας σε κάτι. αφορά το messenger του facebook. γιατί ενώ έχω επιλέξει να είμαι Ofline αυτό με δείχνει σε όλους τους φίλους ενεργό? μπορώ να κάνω κάτι να είμαι συνέχεια ofline? αν κάποιος ξέρει κάτι για αυτό ς ταο αναφέρει. μου έχει σπάσει τα νευρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 θα ηθελα την βοηθεια σας σε κάτι. αφορά το messenger του facebook. γιατί ενώ έχω επιλέξει να είμαι Ofline αυτό με δείχνει σε όλους τους φίλους ενεργό? μπορώ να κάνω κάτι να είμαι συνέχεια ofline? αν κάποιος ξέρει κάτι για αυτό ς ταο αναφέρει. μου έχει σπάσει τα νευρα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=202609 Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 εντάξει το έκανα αλλά Ενώ με την εφαρμογή του κινητού της Huawei και βρίσκει τα αρχεία από τους σκληρούς του πισι, μέσω es file explorer Ενώ τα βρίσκει ,πολλά δεν παίζουν με κανέναν player από τους τρεις που έχω! Δεν καταλαβαίνω γιατί.μερικά τα παίζει μερικά όχι. Το μόνο που χρειάζεται είναι το mx-player και το codec για ήχο ac3,dts από εδώ http://forum.xda-developers.com/apps/mx-player/mx-player-custom-codec-dts-support-t2156254 (τώρα θα σου παίξει τα πάντα ..σχεδόν :D) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Όχι σχεδόν... σίγουρα θα παίξει τα πάντα Έχω αρχεία HD με απίστευτες καταλήξεις (.ts .mts) κ.λ.π που παιζουν απροβλημάτιστα 1 λεπτό βίντεο 700Mb :blink:;) Βέβαια πρέπει και το κινητό να είναι ''δυνατό'' :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Το ξέρω .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 θα ηθελα την βοηθεια σας σε κάτι. αφορά το messenger του facebook. γιατί ενώ έχω επιλέξει να είμαι Ofline αυτό με δείχνει σε όλους τους φίλους ενεργό? μπορώ να κάνω κάτι να είμαι συνέχεια ofline? αν κάποιος ξέρει κάτι για αυτό ς ταο αναφέρει. μου έχει σπάσει τα νευρα. Πήγαινε messenger, Τρίτη καρτέλα, διαθέσιμοι, και απενεργοποιησε την συνολικά. Θα σου έρχονται μηνύματα αλλά δεν θα σε δείχνει ονλαιν συνέχεια, παρά μόνο όταν μπεις απ την εφαρμογή του fb. Αν θες ούτε τότε να φαίνεται απενεργοποιησε και την συνομιλία από την fb εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Ψάχνω μια εφαρμογή για προβολή των φωτογραφιών και video σαν το QuickPic το οποίο χρησιμοποιώ εδώ και καιρό αλλά να μην εμφανίζει κάθε φάκελο ξεχωριστά. Δηλαδή, πχ αν έχεις ένα φάκελο με το όνομα ''ταξίδια'' και μέσα υπόφακέλους του τύπου Λονδίνο, Ρώμη, Παρίσι κτλ, να εμφανίζει μόνο το φάκελο ταξίδια και μπαίνοντας μέσα να βλέπεις και τους υποφακέλους. Το QuickPic εξαιρετικό σαν εφαρμογή, αλλά όταν μαζεύονται πολλές φωτογραφίες σε φακέλους, χάνεται η μπάλα.... Ευχαριστώ πολύ Παιδια εδω κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 παιδιά Υπάρχει καμία εφαρμογή με την οποία θα μπορώ να προγραμματίζω κάποιες εφαρμογές να ανοίγουν αυτόματα με του ανοιγω το κινητό. Για παράδειγμα η εφαρμογή samba file sharing που Θέλω να ξεκινάει αυτόματα με του που ανοίγω το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 παιδιά Υπάρχει καμία εφαρμογή με την οποία θα μπορώ να προγραμματίζω κάποιες εφαρμογές να ανοίγουν αυτόματα με του ανοιγω το κινητό. Για παράδειγμα η εφαρμογή samba file sharing που Θέλω να ξεκινάει αυτόματα με του που ανοίγω το κινητό. Αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=imoblife.startupmanager Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Πραγματι μου ανοίγει την εφαρμογη αλλα παλι πρεπει να πατησω για να μου τρεξει το service. Υπάρχει κανένας τρόπος να μπορεί να τρεξει το service του samba αυτόματα? Κατι σαν τα script στα windows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Πραγματι μου ανοίγει την εφαρμογη αλλα παλι πρεπει να πατησω για να μου τρεξει το service. Υπάρχει κανένας τρόπος να μπορεί να τρεξει το service του samba αυτόματα? Κατι σαν τα script στα windows. Στην τελική βάλε το Sambadroid που κάνει την ίδια δουλειά και έχει option να τρέχει το service κατά το boot Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Στην τελική βάλε το Sambadroid που κάνει την ίδια δουλειά και έχει option να τρέχει το service κατά το boot Τέλειο φίλε μου, σε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StoryToTell Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 παιδιά Υπάρχει καμία εφαρμογή με την οποία θα μπορώ να προγραμματίζω κάποιες εφαρμογές να ανοίγουν αυτόματα με του ανοιγω το κινητό. Για παράδειγμα η εφαρμογή samba file sharing που Θέλω να ξεκινάει αυτόματα με του που ανοίγω το κινητό. Χρησιμοποιώ το Sd Maid Pro...Εκτός από αυτό που σε ενδιαφέρει έχει πολλές και χρήσιμες λειτουργίες...Τσέκαρέ το...Υποστηρίζει και ελληνικό menou... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το μόνο που χρειάζεται είναι το mx-player και το codec για ήχο ac3,dts από εδώ http://forum.xda-developers.com/apps/mx-player/mx-player-custom-codec-dts-support-t2156254 (τώρα θα σου παίξει τα πάντα ..σχεδόν :D) Χρησιμοποιώ Meridian Player Pro...Αρχεία μουσικής , βίντεο , αναζήτηση αρχείων , αναπαραγωγή ταινιών τα πάντα... Παράθεση Καλύτερα ταπεινός,παρά ταπεινωμένος!:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Υπάρχει τρόπος καποιες επαφες μας που εχουν viber να μην εμφανίζονται στις επαφες viber? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Χρησιμοποιώ το Sd Maid Pro...Εκτός από αυτό που σε ενδιαφέρει έχει πολλές και χρήσιμες λειτουργίες...Τσέκαρέ το...Υποστηρίζει και ελληνικό menou... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χρησιμοποιώ Meridian Player Pro...Αρχεία μουσικής , βίντεο , αναζήτηση αρχείων , αναπαραγωγή ταινιών τα πάντα... Καλε μου φίλε το sd maid pro που λες είναι αποκλειστικά εργαλείο καθαρισμού και τίποτα άλλο! Δεν κάνει για αυτό που θέλει ο φίλος μας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Καλε μου φίλε το sd maid pro που λες είναι αποκλειστικά εργαλείο καθαρισμού και τίποτα άλλο! Δεν κάνει για αυτό που θέλει ο φίλος μας! Στον έλεγχο εφαρμογών μπορείς να ενεργοποιήσεις ή να απενεργοποιήσεις κάποιες εφαρμογές στο ξεκίνημα. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StoryToTell Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Υπάρχει τρόπος καποιες επαφες μας που εχουν viber να μην εμφανίζονται στις επαφες viber? Σύμφωνα με το viber δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα! Παράθεση Καλύτερα ταπεινός,παρά ταπεινωμένος!:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 (edited) Επιτέλους Theme changing μέσω Layers για όσες Lollipop Rom υποστηρίζουν RRO. Beta project αλλά φαίνεται να έχει πολλά να δώσει. Edited February 1, 2015 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts