giannis12a Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Αν πατήσεις συνεχόμενα πάνω στην ειδοποίηση-διαφήμιση θα σου βγάλει πληροφορίες εφαρμογής. Μπράβο ρε φίλε, ευχαριστώ πολύ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 (edited) Υπαρχει εφαρμογή που να την έχετε δοκιμάσει και να λειτουργεί, που να μου δείχνει με νουμερο τηλεφωνου Για να δω Ποιος με καλει με αποκρυψη? Edited December 31, 2014 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Μα είναι δυνατόν να ρωτάτε τέτοια πράγματα??? Αφού δεν τον στέλνει ο πάροχος τον αριθμό πως θα τον βρει η εφαρμογή???:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Παιδια χρονια πολλα! Βρηκα μια πολυ εφαρμογη καιρου arcus weather δοκιμαστε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Υπαρχει εφαρμογή που να την έχετε δοκιμάσει και να λειτουργεί, που να μου δείχνει με νουμερο τηλεφωνου Για να δω Ποιος με καλει με αποκρυψη? Δεν γίνεται. Ο αριθμός σου έρχεται από τον πάροχο. Δεν παίζει κανένα ρόλο το κινητό. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_24 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Παιδια πως θα γινει στον chrome android να μην ανανεωνονται οι καρτελες οταν παω απο την μια στην αλλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Εμενα ειναι ο μονος browser που δεν ανανεωνεται (απτη μια καρτελα στην αλλη), αλλα υπαρχει αλλο θεμα με browsers.. Εψαχνα μια εφαρμογη που να απενεργοποιει την οθονη, αλλα να μη σβηνει, δλδ να βλεπεις αλλα να μην πιανει το touch... Το αντιστροφο εχει στο Miui, να απενεργοποιει δλδ τα 3 κατω πληκτρα, αλλα οχι την οθονη. Για παραδειγμα, πες οτι δινεις στον παππου σου να δει μια φωτογραφια και εκεινος καταφερνει να πατησει ταυτοχρονα ολα τα κουμπια της οθονης, τι γινεται; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Εσένα σου ήρθε με μικρά, ο αποστολέας το χρεώθηκε σαν διπλό μήνυμα όμως (70+70). Το θέμα έχει αναλυθεί πολλάκις, μια αναζήτηση θα σας δώσει απαντήσεις οπότε θα παρακαλούσα για τυχόν απορίες στο ανάλογο θέμα. :-) Άλλο ένα θέμα που το αναλυουμε κάθε δύο σελίδες, μετά από το πρόγραμμα με το οποίο κατεβάζουμε από το YouTube :) Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Καλή Χρονιά. Μπορώ με κάποιο τρόπο να κλειδώσω μια εφαρμογή ώστε να μην αναβαθμίζεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Καλή Χρονιά. Μπορώ με κάποιο τρόπο να κλειδώσω μια εφαρμογή ώστε να μην αναβαθμίζεται? πας στο Play store, στην πλαινη μπαρα πας στις εφαρμογες σου, την επιλεγεις και ξετικαρεις το κουτακι που λεει για αυτοματο Update. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st9 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Καλησπέρα όταν έβγαζα μια φώτο πάταγα την επιλογή να την δω στην τηλεόραση και την έβλεπα αμέσως ξαφνικά δεν μου βρίσκει την τηλεόραση. Δεν έχω κάνει κάτι που πρέπει να κοιτάξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 πας στο Play store, στην πλαινη μπαρα πας στις εφαρμογες σου, την επιλεγεις και ξετικαρεις το κουτακι που λεει για αυτοματο Update. Ευχαριστώ πολύ, αν και προτιμούσα να μην φαινόταν ούτε στις ενημερώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Λοιπόν παιδιά.ρίξτε φως. Θέλω την καλύτερή εφαρμογή για download mp3 από youtube. Οχι tubemate η dentex καθώς τα δοκίμασα και κάποια συγκεκριμένα τραγούδια πού θέλω δεν τα κατεβάζουν σωστά. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos44 Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Λοιπόν παιδιά.ρίξτε φως. Θέλω την καλύτερή εφαρμογή για download mp3 από youtube. Οχι tubemate η dentex καθώς τα δοκίμασα και κάποια συγκεκριμένα τραγούδια πού θέλω δεν τα κατεβάζουν σωστά. Καλημέρα και καλή χρονιά! Εγώ κατεβάζω με TubeMate και MP3 Video Converter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Ευχαριστώ πολύ, αν και προτιμούσα να μην φαινόταν ούτε στις ενημερώσεις. Αυτό δεν το αποφεύγεις... ----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπόν παιδιά.ρίξτε φως. Θέλω την καλύτερή εφαρμογή για download mp3 από youtube. Οχι tubemate η dentex καθώς τα δοκίμασα και κάποια συγκεκριμένα τραγούδια πού θέλω δεν τα κατεβάζουν σωστά. Γιατί δεν δοκιμάζεις έναν mp3 Downloader? Θα έχεις καλύτερη ποιότητα ήχου και ότι τραγούδι και να ψάξεις θα το βρεις. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Αυτό δεν το αποφεύγεις... ----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιατί δεν δοκιμάζεις έναν mp3 Downloader? Θα έχεις καλύτερη ποιότητα ήχου και ότι τραγούδι και να ψάξεις θα το βρεις. Ποιος είναι καλύτερος mp3 downloader? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sharky1981 Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 αντι να φορτώνω το κινητό με εφαρμογές έχω τον uc browser (λογικά και άλλοι browsers που υποστηρίζουν desktop mode ) γυρνάω σε desktop mode μπαίνω στο http://www.youtube-mp3.org/gr κανω paste το url απο το youtube και κατεβαζω οτι θέλω υ,γ οσο λιγότερες εφαρμογές τοσο λιγότερο ζορίζονται τα τερατακια μας :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Ευχαριστώ πολύ, αν και προτιμούσα να μην φαινόταν ούτε στις ενημερώσεις. Αυτο ακριβως ρωτησα κ εγω πριν μερικές σελίδες, και μου είπαν πως δεν γίνεται να μην διχνει την εφαρμογή στις ενημερωσεις Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st9 Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Καλή χρόνια σε όλους. Πως μπορω να βλέπω τις φωτογραφίες απο το note4 στην τηλεόραση ? είχε επιλογή στην φωτογραφία που ψάχνει και την στέλνει αμέσως στην τηλεόραση αλλα ξαφνικά δεν μου βρίσκει την τηλεόραση.που πάω να το ενεργοποιήσω ξανά μήπως εχει διακοπεί ? η αν υπάρχει καμία εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Καλή χρόνια σε όλους. Πως μπορω να βλέπω τις φωτογραφίες απο το note4 στην τηλεόραση ? είχε επιλογή στην φωτογραφία που ψάχνει και την στέλνει αμέσως στην τηλεόραση αλλα ξαφνικά δεν μου βρίσκει την τηλεόραση.που πάω να το ενεργοποιήσω ξανά μήπως εχει διακοπεί ? η αν υπάρχει καμία εφαρμογή πρέπει να ενεργοποιήσεις το screen mirroring από τις ρυθμίσεις του κινητού! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megalos Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Καλη χρονια σε όλους :D Θα ήθελα την βοήθεια σας στο εξής : υπάρχει προγραμμα η άλλος τρόπος να βλέπω ποιες ειναι οι τελευταίες επαφές που έχω περάσει στο κινητο μου ? Παράθεση http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Πέρασα μια ρομ και έχει μέσα αυτή την εφαρμογή μπορεί κάποιος να μου πει τι κάνει. .. https://play.google.com/store/apps/details?id=stericson.busybox.donate Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Καλη χρονια σε όλους :D Θα ήθελα την βοήθεια σας στο εξής : υπάρχει προγραμμα η άλλος τρόπος να βλέπω ποιες ειναι οι τελευταίες επαφές που έχω περάσει στο κινητο μου ? Recently Added Contacts ονομαζεται η εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Χρονια πολλά και σε αυτό το θέμα.Ψάχνω μια εφαρμογή να κλειδώνει την σύσκεψη μονο όταν φορτίζει.Ο μικρός μου χάλασε όλα τα καλώδια να παίζει και να φορτίζει... Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Πέρασα μια ρομ και έχει μέσα αυτή την εφαρμογή μπορεί κάποιος να μου πει τι κάνει. .. https://play.google.com/store/apps/details?id=stericson.busybox.donate http://en.wikipedia.org/wiki/BusyBox Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts