mafiagalou Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 στην καρτα μνημης καλυτερα θα ειναι να συνδεσεις την καρτα μνημης κατευθειαν στον υπολογιστη και να χρησιμοποιήσεις το recuva undelete Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Μια ερωτηση αν και δεν ξερω αν ειναι για εδω.Μολις αγορα premium λογαριασμο στο spotyfi και μετα απο 3 μηνες θα μου χρεωνει 6.99.Θελω καταργησω την μηνιαια ανανεωση πως θα το κανω? Υποψιν δεν θελω να σταματησω την τωρινη συνδρομη που εχω δλδ για τους 3 μηνες που εχω πληρωσει θελω απλος να μην χρεωθω οταν τελειωσει η υπαρχουσα συνδρομη. απλά μπες και κάνε διακοπή της αυτόματης ανανέωσης, δε χάνεις τον χρόνο που έχεις μέσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 εχω το εξης προβλημα οπως θα δειτε στα παρακατω screenshot, δεν αναβαθμιζεται το xposed framework παρολο που παλαιοτερα λειτουργουσε κανονικα και παρολο που υπαρχει root access στο κινητο. τι συμβαινει; http://img127.imagevenue.com/loc51/th_754507864_Screenshot_2014_12_28_12_09_03_122_51lo.jpg http://img11.imagevenue.com/loc593/th_754512610_Screenshot_2014_12_28_12_09_03_2__122_593lo.jpg"]http://img127.imagevenue.com/loc51/th_754507864_Screenshot_2014_12_28_12_09_03_122_51lo.jpg http://img11.imagevenue.com/loc593/th_754512610_Screenshot_2014_12_28_12_09_03_2__122_593lo.jpg[/url] Έχεις επιλέξει τρόπο εγκατάστασης το flash από το recovery χειροκίνητα. Άλλαξε το (στο δεύτερο screenshot, installation mode) σε recovery αυτόματο ή εγγραφή στο system και λογικά θα παίξει :) Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 καλημερα υπαρχη καποια εφαρμογη που να μπορω να κανο εναλαγη launcher ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Έχεις επιλέξει τρόπο εγκατάστασης το flash από το recovery χειροκίνητα. Άλλαξε το (στο δεύτερο screenshot, installation mode) σε recovery αυτόματο ή εγγραφή στο system και λογικά θα παίξει :) με classical instalation mode δυστυχως δεν κανει update παρα μονο με τους δυο αλλους τροπους, αλλα και παλι δεν ενεργοποιειται το framework μηπως πρεπει να επαναλαβω τη διαδικασια του ρουταρισματος; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 καλημερα υπαρχη καποια εφαρμογη που να μπορω να κανο εναλαγη launcher ? Twisted home manager Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 καλησπερα ειχα το nova και ειπα να δοκιμασω τον GO launcher υπαρχει τροπος να βαλω τις προηγουμενες επιφανειες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Καλημέρα παιδιά. Δεν ξέρω αν είμαι στο κατάλληλο section για την απορία μου αλλά I 'll give a try... Ήξερα ότι με το Handcent sms (ή συνδυασμός Handcent sms με τη συσκευή που έχω - LG G2) δεν μπορείς να στείλεις 160 χαρακτήρες με μικρά, ελληνικά γράμματα. Έχει αλλάξει κάτι πάνω σ' αυτό; Μήπως μπορώ να κάνω κάτι πια και να στέλνω και μικρά ελληνικά γράμματα και 160 χαρακτήρες, που φυσικά θα χρεώνονται ως 1 μήνυμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Καλημέρα παιδιά. Δεν ξέρω αν είμαι στο κατάλληλο section για την απορία μου αλλά I 'll give a try... Ήξερα ότι με το Handcent sms (ή συνδυασμός Handcent sms με τη συσκευή που έχω - LG G2) δεν μπορείς να στείλεις 160 χαρακτήρες με μικρά, ελληνικά γράμματα. Έχει αλλάξει κάτι πάνω σ' αυτό; Μήπως μπορώ να κάνω κάτι πια και να στέλνω και μικρά ελληνικά γράμματα και 160 χαρακτήρες, που φυσικά θα χρεώνονται ως 1 μήνυμα; Οχι. (10 χαρακτηρες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 (edited) Χρόνια πολλά σε όλους. Θέλω να μεταφέρω τα δεδομένα του FIFA 15 και το PIXEL GUN από το motorola xoom σε samsung tab 4. Υπάρχει κάποια εφαρμογή; Τα μηχανήματα δεν είναι root και το hellium δε βρίσκει το Xoom!!! :( Ευχαριστώ! Επανέρχομαι μήπως και βρεθεί λύση. Είναι δυνατόν να μην υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κάνει backup/ restore των εφαρμογών και των δεδομένων τους σε μη root συσκευή; Θεωρώ πως η ίδια η Google θα έπρεπε να δίνει αυτή τη δυνατότητα!!! :( Edited: To Hellium δε δουλεύει γενικά! Edited December 29, 2014 by BabisT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Στο safe in cloud password, πως διάολο μπορώ να επαναφέρω από το cloud τους κωδικούς μου σε άλλο τηλέφωνο; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivlem Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Επανέρχομαι μήπως και βρεθεί λύση. Είναι δυνατόν να μην υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κάνει backup/ restore των εφαρμογών και των δεδομένων Θεωρώ πως η ίδια η Google θα έπρεπε να δίνει αυτή τη δυνατότητα!!! :( Edited: To Hellium δε δουλεύει γενικά! Εννοείται πως η Google θα έπρεπε να το υποστηρίζει εδώ και καιρό. Πόσο μάλλον όταν χάνει έσοδα, αναγκάζοντας πολλούς να καταφεύγουν στη λύση του Root για να το επιτύχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Στο safe in cloud password, πως διάολο μπορώ να επαναφέρω από το cloud τους κωδικούς μου σε άλλο τηλέφωνο; αν το στήσεις στην άλλη συσκευή και ορίσεις το ίδιο pass , δεν σου κάνει συγχρονισμό; Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Εννοείται πως η Google θα έπρεπε να το υποστηρίζει εδώ και καιρό. Πόσο μάλλον όταν χάνει έσοδα, αναγκάζοντας πολλούς να καταφεύγουν στη λύση του Root για να το επιτύχουν. Πώς ακριβώς χάνει έσοδα δηλαδή; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivlem Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Πώς ακριβώς χάνει έσοδα δηλαδή; Με τον ευκολότερο περιορισμό της διαφήμισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 (edited) Χάνει δε χάνει έσοδα, εγώ ξέρω ότι "είμαι" εγκλωβισμένος αυτή τη στιγμή σε ένα tablet 3ετίας και δεν μπορώ να μεταφέρω τα αρχεία/ δεδομένα σε ένα καινούργιο. (Ευτυχώς δηλαδή που η "ζημιά" γίνεται σε παιχνίδια του γιού μου). Έτσι όπως το βλέπω πιο πιθανό είνα να χάνουν έσοδα οι κατασκευαστές, μια που κι εγώ ψαχνόμουν για να αλλάξω και το S3 μου και τώρα βλέπω και πιθανά προβλήματα που θα αντιμετωπίσω!! Επειδή ΟΚ το 3αρι το έχω ρουταρισμένο (Titanium back up), αλλά αν πάρω κανένα Μ8 ή κανένα ΝΟΤΕ 4 με Knox; τί γίνεται; (Τελικά το KIES που το κράζουμε όλοι μαζί, δίνει μάλλον μια λύση γι'αυτό το θέμα ΕΝΤΟΣ SAMSUNG συσκευών). Και το ξαναγράφω για να το εμπεδώσω :) Είναι δυνατόν τη Google (και τους κατασκευαστές συσκευών) να μην τους απασχολεί αυτό το θέμα σε τομέα της τεχνολογίας που είναι στημένο πάνω σε συχνές αλλαγές συσκευών; Edited December 29, 2014 by BabisT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Επειδή ΟΚ το 3αρι το έχω ρουταρισμένο (Titanium back up), αλλά αν πάρω κανένα Μ8 ή κανένα ΝΟΤΕ 4 με Knox; τί γίνεται; (Τελικά το KIES που το κράζουμε όλοι μαζί, δίνει μάλλον μια λύση γι'αυτό το θέμα ΕΝΤΟΣ SAMSUNG συσκευών). Και το ξαναγράφω για να το εμπεδώσω :) Είναι δυνατόν τη Google (και τους κατασκευαστές συσκευών) να μην τους απασχολεί αυτό το θέμα σε τομέα της τεχνολογίας που είναι στημένο πάνω σε συχνές αλλαγές συσκευών; Το M8 όπως και το Note 4 δουλεύουν με helium, όσον αφορά το note συγκεκριμένα το έχω χρησιμοποιήσει κιόλας και έκανα τη δουλειά μου. Αρκεί να έχεις τους σωστούς drivers της συσκευής στον υπολογιστή σου. Το KIES απ'όσο γνωρίζω δεν περνάει data. Όσο παράλογο κι αν το θεωρούν μερικοί να σας υπενθυμίσω πως υπάρχει επιλογή για backup επαφών, ρυθμίσεων, τυχών κωδικών Wi-Fi, εγκατεστημένων εφαρμογών κλπ. Επαναφέροντας τα data τους αυξάνει την περίπτωση εμφάνισης προβλημάτων και στη γενικότερη λειτουργία του τηλεφώνου αλλά και της εκάστοτε εφαρμογής. Επίσης η όλη διαδικασία backup&restore γίνεται μέσω ίντερνετ και όχι μέσω εφαρμογής, στη δική μου περίπτωση οι εφαρμογές μου μαζί με τα data τους πιάνουν πολύ πάνω από 1gb, φαντάσου για τι χώρο μιλάμε, χρόνους ανανέωσης λεπτομερειών της εκάστοτε εφαρμογής κλπ κλπ.. και γενικότερα είναι μεγάλη κουβέντα που δεν ανήκει στο εν λόγω θέμα. :-) Εφόσον πρόκειται για παλιά συσκευή στη προκειμένη περίπτωση θα συνιστούσα root πάντως.. τις καινούργιες τις υποστηρίζει σχεδόν όλες το Helium. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Καλημέρα παιδιά. Δεν ξέρω αν είμαι στο κατάλληλο section για την απορία μου αλλά I 'll give a try... Ήξερα ότι με το Handcent sms (ή συνδυασμός Handcent sms με τη συσκευή που έχω - LG G2) δεν μπορείς να στείλεις 160 χαρακτήρες με μικρά, ελληνικά γράμματα. Έχει αλλάξει κάτι πάνω σ' αυτό; Μήπως μπορώ να κάνω κάτι πια και να στέλνω και μικρά ελληνικά γράμματα και 160 χαρακτήρες, που φυσικά θα χρεώνονται ως 1 μήνυμα; Με το textra μπορείς να στείλεις με πεζά γράμματα με τις εξης επιλογές 1) όλα πεζά 2) πεζά όταν το μήνυμα έχει λιγότερους απο 70 ( η 60) χαρακτήρες, αν έχει περισσότερους τότε μόνο του τα μετατρέπει σε κεφαλαία όλα για να χρεωθείς 1 μήνυμα μέχρι τους 160 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 @sofos5 Το Hellium βρήκε το Xoom, αλλά όταν επιλέγω να κάνει backup κάποια αρχεία (εφαρμογές) γράφει: Backup error An error occured while performing your app backup. A log of the error has been sent to ClockworkMod. Click Backup to attempt to back up the remaining apps. Και αυτό το γράφει ανεξαρτήτου το ΠΟΥ θα κάνω το back up (Internal storage, Drive, Dropbox κλπ) :!::) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Καλησπέρα, Ψάχνω μια εφαρμογή SMS η οποία περιέχει blacklist με keywords, π.χ. να προσθέσω μια λέξη και μόλις ληφθεί κάποιο μήνυμα με περιεχόμενο αυτή τη λέξη να μην εμφανίζεται ειδοποίηση ή entry. Δοκίμασα Clean Inbox και Handcent, το οποίο είχε τέτοια λειτουργία, όμως δε δούλεψε, μπορεί να μην υποστηρίζει ελληνικά. Υπάρχει κάτι; Blacklist apps απ' όσο ξέρω δε λειτουργούν σε 4.4.2 οπότε μου είναι άχρηστες, για αυτό ψάχνω SMS app. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Με τον ευκολότερο περιορισμό της διαφήμισης. Και τι σχέση έχει ο περιορισμός της διαφήμισης με την μεταφορά δεδομένων που θέλει το παιδί; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Λεει οτι θα το κανει ρουτ και θα κοψει και τις διαφημισεις Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Μπορεί κάποιος να μου δώσει link για sygic που να παίζει σωστά, γιατι εχω 2-3 αλλα κανένα δεν παιζει οπως πρέπει. Ευχαριστώ. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Καλημέρα παιδιά. Δεν ξέρω αν είμαι στο κατάλληλο section για την απορία μου αλλά I 'll give a try... Ήξερα ότι με το Handcent sms (ή συνδυασμός Handcent sms με τη συσκευή που έχω - LG G2) δεν μπορείς να στείλεις 160 χαρακτήρες με μικρά, ελληνικά γράμματα. Έχει αλλάξει κάτι πάνω σ' αυτό; Μήπως μπορώ να κάνω κάτι πια και να στέλνω και μικρά ελληνικά γράμματα και 160 χαρακτήρες, που φυσικά θα χρεώνονται ως 1 μήνυμα; Δεν έχει να κάνει με συγκεκριμένη εφαρμογή ή συσκευή. Είναι περιορισμός των sms... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Μπορεί κάποιος να μου δώσει link για sygic που να παίζει σωστά, γιατι εχω 2-3 αλλα κανένα δεν παιζει οπως πρέπει. Ευχαριστώ. Απαγορεύονται τα δώσε πάρε για παράνομο λογισμικό! Googlαρης και βρίσκεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts