koolxs2973 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Εγώ το έχω αγορασμένο και έχω πρόβλημα δεν μπορώ να στείλω από το τηλέφωνο στο pc. Από το pc στο τηλέφωνο κανένα πρόβλημα με χρήση qr code. Από το τηλέφωνο στο pc βάζω το κωδικό και δεν...:( Ο κωδικός είναι δύο τετράδες γράμματα & αριθμούς χωρισμένους με κενό. Το space όμως δεν δουλεύει όταν βάζω τον κωδικό. Καμμιά ιδέα? Ευχαριστώ Τον κωδικό με τα πολλά ψηφία τον βάζεις μια φορά μόνο. Είναι σαν χαρακτηριστικός αριθμός της συσκευής. Δεν θέλει ξανά πέρασμα. Μόνο superbeam, λοιπόν. Και λειτουργεί και στο pc. Δεν έχω πρόβλημα. Και ταχύτατο βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 καμμια καλη εφαρμογη καιρου με καλο widget? εχω αγορασει το BW και το 1weather αλλα δεν με ικανοποιουν, το πρωτο κολλαει η ωρα και δεν κανει αυτοματες ανανεωσεις στον καιρο, το δευτερο απλα δεν μου κανει "κλικ" και κολλανε οι ανανεωσεις... θελω καποιο που να δουλευει σωστα, να ειναι ακριβες και "ομορφο" Bright weather. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Θα ανοίξεις τις ρυθμίσεις και θα επιλέξεις κάτω κάτω την επιλογή που λέει compact SMS messages (το έχω στα αγγλικά). Παιδες, υπαρχει καμια εφαρμογη μηνυματων που να βγαζει notification στην status bar οταν αποστελεται το μηνυμα; αυτο το κανει το handcent sms αλλα μου εβγαλε καυι bugs καιντο εσβησα. Το go sms δεν το κανει απο,τι βλεπω. ακριβως το ιδιο προβλημα εχω και εγω...! Αρχικά εγκαταστήστε το dolphin και ανοιξτε με αυτο τα λινκ...αν συμβαίνει ακομα αυτο ελέγξτε αν στο λινκ λειπει κατι...δλδ τα www η κατι άλλο που να ειναι κουλο π.χ να έχει πολλες τελεις στο ενδιαμεσο Και σε μενα το ιδιο. Μονο ο opera μου τα ανοιγει.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
micmic Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Μήπως ξέρετε κάποια εφαρμογή που να κάνει scrolling σε μια οποιαδήποτε φωτογραφία που έχει πλάτος μεγαλύτερο από την οριζόντια ανάλυση του κινητού; Δεν ενδιαφέρομαι για wallpaper, απλά θέλω να κάνει scrolling από τη μια άκρη της φωτογραφίας στην άλλη χωρίς να χρειάζεται να κάνει τίποτα ο χρήστης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Πριν 1 μήνα περίπου μετά από μια αναβάθμιση του Facebook, όταν πατούσα ένα link στο χρονολόγιο μου άνοιγε παράθυρο όπως στα Iphone (σαν ενσωματωμένο στην εφαρμογή) και όχι τον browser. Το έκανε 5-6 φορές και μετά σταμάτησε και άνοιγε μέσω του browser τα links. Επειδή όταν δούλεψε αυτές τις 5-6 φορές έτσι, ήταν πιο γρήγορο, έχει κάποια ρύθμιση να κάνω πουθενά; Δεν έχω βρει τίποτα, αλλά με βάζουν σε σκέψεις αυτά που γράψατε για το adaway. (S3, root, adaway κλπ το κινητό μου) Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Πριν 1 μήνα περίπου μετά από μια αναβάθμιση του Facebook, όταν πατούσα ένα link στο χρονολόγιο μου άνοιγε παράθυρο όπως στα Iphone (σαν ενσωματωμένο στην εφαρμογή) και όχι τον browser. Το έκανε 5-6 φορές και μετά σταμάτησε και άνοιγε μέσω του browser τα links. Επειδή όταν δούλεψε αυτές τις 5-6 φορές έτσι, ήταν πιο γρήγορο, έχει κάποια ρύθμιση να κάνω πουθενά; Δεν έχω βρει τίποτα, αλλά με βάζουν σε σκέψεις αυτά που γράψατε για το adaway. (S3, root, adaway κλπ το κινητό μου) Ευχαριστώ. Κι εγώ adaway έχω αλλά δεν μου κάνει θεματακια. Πάνε ρυθμίσεις εφαρμογής και κάνε αποεπιλογη αυτό στην εικόνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Δε μου έχει αυτήν την επιλογή!!!!!!! :!::!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Δε μου έχει αυτήν την επιλογή!!!!!!! :!::!: Ποια έκδοση της εφαρμογής έχεις; Εγώ με την 23 που είμαι την έχω κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Ε πως στην ευχη θα στειλω αρχεια απο τον υπολογιστη στο κινητο; Το εγκατεστησα, αλλα τι να το κανω το qr code του κινητου στον υπολογιστη; Επισης το nfc για χρηση με υπολογιστη, αχρηστο. Χτυπαω το url στον browser, αφουν ειναι στο ιδιο lan, δεν φορτωνει τιποτε. Τι κανω λαθος; Superbeam Καμια ιδεα; Πως μπορω να εχω προσβαση απο τον υπολογιστη στο κινητο; Δεν μου δουλεψε χτυπωντας το url στον browser. Γινεται καποιο pairing? Τι φταιει και δεν μου δουλευει, δεν μπορω να συνδεθω απο τον υπολογιστη στο κινητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 :!: Οι συζητήσεις σχετικά την εφαρμογή του Tapatalk θα παρακαλούσα να συνεχιστούν στο ανάλογο θέμα μιας και το συγκεκριμένο έχει να κάνει κυρίως με προτάσεις και αναζήτηση εφαρμογών. Ευχαριστώ :) - Tapatalk στο Android - Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Ποια έκδοση της εφαρμογής έχεις; Εγώ με την 23 που είμαι την έχω κανονικά Την 23.0.0.22.14 Άρα κάτι πάει "λάθος" σε μένα....Ποιος ξέρει τι φλασιά ρύθμιση θα έχει γίνει σε κάποιο άλλο πρόγραμμα!!!! :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Ξέρετε καμιά εφαρμογή να παίζει μουσική από youtube στο background ενω είσαι σε άλλο app; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Το viral το έκανε μέχρι την τελευταία του αναβάθμιση αλλά πλέον έπεσε χέρι από τη Google και αναγκάστηκαν να το βγάλουν.. Βρες παλαιότερη έκδοση Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Ξέρετε καμιά εφαρμογή να παίζει μουσική από youtube στο background ενω είσαι σε άλλο app; Αν είσαι ρουτ βάλε με titanium αυτό το backup. Είναι η παλιά έκδοση του viral όπως λέει κι ο φίλος από πάνω, που παίζει τραγούδια στο παρασκήνιο ενώ είσαι σε άλλη εφαρμογή https://www.dropbox.com/sh/nffn8qtbsx1hgc6/AACrET9-zLNg9PtJf_yEHggEa?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Και το pvstar είναι καλό. Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος εφαρμογή σαν το messenger Facebook γιατί με το messenger σου έρχεται μυνημα το διαβάζεις και ενώ είσαι offline λέει ενεργός τώρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος εφαρμογή σαν το messenger Facebook γιατί με το messenger σου έρχεται μυνημα το διαβάζεις και ενώ είσαι offline λέει ενεργός τώρα! Αν πας ρυθμίσεις messenger και απενεργοποιησεις την συνομιλία Facebook, σε δείχνει ονλαιν μόνο όταν μπεις από την εφαρμογή του fb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Αν είσαι ρουτ βάλε με titanium αυτό το backup. Είναι η παλιά έκδοση του viral όπως λέει κι ο φίλος από πάνω, που παίζει τραγούδια στο παρασκήνιο ενώ είσαι σε άλλη εφαρμογή https://www.dropbox.com/sh/nffn8qtbsx1hgc6/AACrET9-zLNg9PtJf_yEHggEa?dl=0 3 εκδοσεις εχει μεσα ,ποια βαζουμε; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 3 εκδοσεις εχει μεσα ,ποια βαζουμε; μεσω titanium backup and root το κανεις, δεν ειναι αρχειο apk. βεβαια αν θελεις μπορεις απλα να κανεις αποσυμπιεση το αρχειο που τελειωνει σε .apk και να κανεις εγκατασταση το αρχειο που ειναι μεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Λίγο πριν πρότεινα το pvstar για το αντίστοιχο viral ως αντί-YouTube. Τώρα βλέπω ότι δεν υπάρχει καθόλου στο play store. Προφανώς το κατέβασαν για τον ίδιο λόγο. Γ@μw το YouTube! Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinos13 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Λίγο πριν πρότεινα το pvstar για το αντίστοιχο viral ως αντί-YouTube. Τώρα βλέπω ότι δεν υπάρχει καθόλου στο play store. Προφανώς το κατέβασαν για τον ίδιο λόγο. Γ@μw το YouTube! Το pvstar υπάρχει στο aptoide Παράθεση Samsung Galaxy SIII Dualboot android-x86-4.4.2 Samsung GT-N8010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsambiko11 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 για όσους ψαχνουν για ένα απλό και πρακτικό ποδόμετρο δοκιμάστε το walk mate της sony το ειχα και στο c905:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Στον nova πως μπορώ να ταξινομώ της εφαρμογες στην θέσει που Θέλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Εφαρμογή που να χτυπάει σαν ξυπνητήρι τα γεγονότα μας στο Google Calendar όταν έχουμε το κινητό αθόρυβο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Στον nova πως μπορώ να ταξινομώ της εφαρμογες στην θέσει που Θέλω? Δεν γίνεται αυτό στον nova. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts