iliasx8 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Σε στοκ Lollipop και παράλληλα σε άλλη Rom που είναι port Lollipop, μου δουλεύουν άψογα και τα 2 χωρίς ποτέ να είχα κανένα πρόβλημα. Μήπως κάτι στο κινητό σου δεν δουλεύει σωστά; Το χω σβήσει, το εγκατέστησα πάλι τίποτα αυτό.. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Σε στοκ Lollipop και παράλληλα σε άλλη Rom που είναι port Lollipop, μου δουλεύουν άψογα και τα 2 χωρίς ποτέ να είχα κανένα πρόβλημα. Μήπως κάτι στο κινητό σου δεν δουλεύει σωστά; Ούτε εγώ έχω πρόβλημα με unofficial CM12. Και οι 3 εφαρμογές δουλεύουν χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarakoulouri Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 (edited) Otan st viber se mia epafh mas leei *apokleismos epafhs*...ti ennoei?? Ti akribws ginetai an to pathsw?? :!: Από Ομάδα Διαχείρισης :!: Σύμφωνα με τους Ο.Π.Χ. απαγορεύεται αυστηρά η μεταγραφή των ελληνικών με την χρήση του λατινικού αλφαβήτου (πρακτική ευρέως γνωστή ως greeklish). Τα επόμενα μηνύματα που θα διατυπωθούν σε αυτήν τη μορφή δύναται να αφαιρεθούν από την ομάδα διαχείρισης του myphone.gr χωρίς προειδοποίηση. Edited December 8, 2014 by Sofos_5 Γκρίκlish. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Ότι και να σου γράφει η επαφή αυτή, δεν θα βλέπεις τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtom44 Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Υπήρχαν κάποιες αναφορές τις προηγούμενες εβδομάδες εδώ μέσα ότι το gmail 5 τρώει πολύ μπαταρία. Αυτοί που το υποστηρίζατε έχετε καταλήξει μετά από όλο αυτό το διάστημα χρήσης ότι είναι όντως υπαρκτό το πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 υπαρχει εφαρμογη που να δινει την δυνατοτητα να προσθεσεις λογαριασμο google; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Μια απλή εφαρμογή για budget (οικογενειακά έσοδα έξοδα), και με πληρωμή δε με πειράζει αρκεί να είναι εύχρηστη, που αν γίνεται να έχει και desktop εφαρμογή για Mac υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Δες το Andromoney που εκτός της εφαρμογής, έχει και web based client. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Εφαρμογή εφάμιλλη με το iBlacklist σε iOS έχουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guri Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Μια απλή εφαρμογή για budget (οικογενειακά έσοδα έξοδα), και με πληρωμή δε με πειράζει αρκεί να είναι εύχρηστη, που αν γίνεται να έχει και desktop εφαρμογή για Mac υπάρχει; Μια πολύ καλή εφαρμογή είναι το money lover την δουλεύω καιρό και είμαι πολύ ικανοποιημένος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Ξέρει κανείς πως να ανεβάσω το backup μου στο db, box, drive; δεν Νέες Με βγάζει τέτοια επιλογή Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Κάτι ανάλογο του tubemate υπάρχει γιατί τρώει κάτι κολλήματα τώρα τελευταία? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Καλησπέρα , υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπορώ ενώσω 2 φωτογραφίες σε μια? Κάτι σαν το photoshop αλλά σε απλή εφαρμογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Καλησπέρα , υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπορώ ενώσω 2 φωτογραφίες σε μια? Κάτι σαν το photoshop αλλά σε απλή εφαρμογη? Δες με το photogrid Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Ευχαριστώ θα το ψάξω! !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Κάτι ανάλογο του tubemate υπάρχει γιατί τρώει κάτι κολλήματα τώρα τελευταία? OG youtube apk. Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Μια απλή εφαρμογή για budget (οικογενειακά έσοδα έξοδα), και με πληρωμή δε με πειράζει αρκεί να είναι εύχρηστη, που αν γίνεται να έχει και desktop εφαρμογή για Mac υπάρχει; Money lover χρησιμοποιώ όλη μέρα μετά από δοκιμή αρκετών άλλων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anonymous Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Καμία εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών και προσθήκη λεζάντων με emoji σε στυλ όπως στο iOS υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Καμία εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών και προσθήκη λεζάντων με emoji σε στυλ όπως στο iOS υπάρχει; Με το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aviary.android.feather που χρησιμοποιώ εγώ γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 OG youtube apk. Το έχει στο playstore? Δεν το βρίσκω. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Το έχει στο playstore? Δεν το βρίσκω. Όχι βρες το στο Google Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Καλημέρα.μήπως γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα αποθήκης απλό και εύχρηστο στα ελληνικά αν είναι δυνατόν που να υπολογίζει την αποθήκη μετά από αγορές και πωλήσεις αντίστοιχα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Καλημέρα.μήπως γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα αποθήκης απλό και εύχρηστο στα ελληνικά αν είναι δυνατόν που να υπολογίζει την αποθήκη μετά από αγορές και πωλήσεις αντίστοιχα; Είναι η 3η φορά μέσα σε 3 μέρες που ρωτάς το ίδιο πράγμα. Πιστεύεις ότι αν κάποιος ήξερε δεν θα σου έλεγε; Ή σκοπεύεις να το ρωτας κάθε μέρα μέχρι να το ψάξει κάποιος για σένα; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 καλημερα σας ξερουμε καποιο τροπο για ν μην μαζευει 2 gb thumbnail στη συσκευη ? xperia z3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Viral Lite Προσοχή, το viral εβγαλε ενημέρωση που καταργεί την αναπαραγωγή στο παρασκήνιο, βασικό για μενα χαρακτηριστικό του. Titanium Κάτι που θέλω να ρωτήσω για το Titanium, ειναι αν θελω να έχω ένα προστατευμένο αντίγραφο, αλλα δε θελω να εχω πολλαπλα αντιγραφα για ολες τις εφαρμογές και μου τρωει χώρο, αν το κανω να εχει πολλαπλα, μετα κανω το αντιγραφο που θελω και ξανακανω μονά αντιγραφα, θα κρατήσει μονο για την εφαρμογή που θέλω το δεύτερο αντίγραφο και μετα θα ξαναγραφει στο νεότερο; Επισης αν κάνω αποσύνδεση εφαρμογής από το Μάρκετ, θα επανέλθει μετά από ρεσταρτ σε καθε περίπτωση ή υπάρχει τροπος να μονιμοποιηθει; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts