dimtz Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 To adblock λειτουργεί κανονικά; Σε μένα από χτες σταμάτησε, όλο διαφημίσεις βγαίνουν. Εγώ δεν έχω κάποιο θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtom44 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Παιδιά καλησπέρα! ψάχνω μια εφαρμογή ή βασικά ένα widget που να μου ανοίγει απευθείας το μενού μπαταρίας ( ρυθμίσεις- Γενικές- μπαταρία ). Κάτι σαν το mobile networks αλλά για το μενού ρυθμίσεων της μπαταρίας! Θέλω να πηγαίνω με ένα κλικ να σταματάω τη λειτουργία των χαρτών (ή όποια άλλη) μετά από κάθε χρήση καθώς μένει ανοικτή στο background! Βέβαια, καλοδεχούμενη όποια άλλη εφαρμογή κάνει κάτι παρόμοιο! Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Αυτό που θες είναι greenify. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Εγώ δεν έχω κάποιο θέμα Θα πρέπει τότε να το απεγκαταστήσω και να το εγκαταστήσω ξανά. Ευχαριστώ. Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Παιδιά καλησπέρα! ψάχνω μια εφαρμογή ή βασικά ένα widget που να μου ανοίγει απευθείας το μενού μπαταρίας ( ρυθμίσεις- Γενικές- μπαταρία ). Κάτι σαν το mobile networks αλλά για το μενού ρυθμίσεων της μπαταρίας! Θέλω να πηγαίνω με ένα κλικ να σταματάω τη λειτουργία των χαρτών (ή όποια άλλη) μετά από κάθε χρήση καθώς μένει ανοικτή στο background! Βέβαια, καλοδεχούμενη όποια άλλη εφαρμογή κάνει κάτι παρόμοιο! Ευχαριστώ Elixir widget ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα πρέπει τότε να το απεγκαταστήσω και να το εγκαταστήσω ξανά. Ευχαριστώ. Τίποτα φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Λοιπον, καταφερα και εκανα το προγραμμα για reminders 'ticktick' να μου δουλεψει! Αλλα, εχω καποιες αποριες: - πως οριζω 1η μερα της βδομαδας την Δευτερα; - καλά, repeating pattern δεν εχει; δεν βρισκω καπου να εχει. Μια φορα χτυπαει, και αυτο ήταν, πάει; Θελω ηχο να χτυπα καθε λιγο, οχι μονο το led. - οταν ορίζω την ώρα, δεν μπορω να ορισω χρόνικο διαστημα μικροτερο του 5λεπτου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 υπαρχει εφαρμογη που να αναβει την ΚΛΕΙΣΤΗ οθονη με πχ double tap?και να την κλεινει με swipe που να μπορω να το βαλω στον νοβα launcher? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Λοιπον, καταφερα και εκανα το προγραμμα για reminders 'ticktick' να μου δουλεψει! Αλλα, εχω καποιες αποριες: - πως οριζω 1η μερα της βδομαδας την Δευτερα; - καλά, repeating pattern δεν εχει; δεν βρισκω καπου να εχει. Μια φορα χτυπαει, και αυτο ήταν, πάει; Θελω ηχο να χτυπα καθε λιγο, οχι μονο το led. - οταν ορίζω την ώρα, δεν μπορω να ορισω χρόνικο διαστημα μικροτερο του 5λεπτου; - Settings, more και θα βρεις επιλογή για αλλαγή της πρώτης μέρας της εβδομάδας. - Συνδύασε το με μία από τις εφαρμογές για repeating notifications που σου έχω προτείνει και θα χτυπάει συνέχεια στο διάστημα που θα ορίσεις. - Μικρότερο του πενταλεπτου δεν μπορείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 υπαρχει εφαρμογη που να αναβει την ΚΛΕΙΣΤΗ οθονη με πχ double tap?και να την κλεινει με swipe που να μπορω να το βαλω στον νοβα launcher? Για το δεύτερο θα πρέπει να κατεβάσεις της εφαρμογή Screen Off & Lock από το play. Αφού το κάνεις αυτό πήγαινε στις ρυθμίσεις gestures του nova και όρισε το gesture που θες να "ανοίγει" την εφαρμογή screen off and lock και έτσι θα κλειδώνει η οθόνη. Για το πρώτο δεν ξέρω αν υπάρχει εφαρμογή αλλά και αν υπάρχει φαντάζομαι θα απαιτεί root και θα τρώει και πολυ μπαταρία. Ιδανικά θα πρέπει αυτό να γίνεται από τον kernel. Αν υπάρχει κάποιος custom kernel για την συσκευή σου που να το κάνει τότε φλασάρεις αυτόν Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Με πραγματικά κλειστή οθόνη μόνο μέσω kernel. Υπάρχουν λύσεις που δεν κάνει sleep Η συσκευή αλλά πέφτει η φωτεινότητα στο 0, αλλά η μπαταρία εξαφανίζεται έτσι. Για σβήσιμο οποιασδήποτε εφαρμογή δημιουργεί widget που να κλειδώνει το κινητό φτάνει, και υπάρχουν αρκετές. Προσωπικά βέβαια χρησιμοποιώ greenify. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Το Greenify είναι μόνο για root; Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Το Greenify είναι μόνο για root; Όχι και σε unroot δουλεύει αλλά όχι όλες οι επιλογές του. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Ψαχνω για widget, αν υπάρχει, που να συνδυάζει ρολοι, καιρό και εορτολόγιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Ψαχνω για widget, αν υπάρχει, που να συνδυάζει ρολοι, καιρό και εορτολόγιο zooper ή uccw Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 ^ τη είναι όλα αυτα τα permitions Που ζητάει, πλάκα μας κάνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Που να δεις τι ζητάει το messenger Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 εχω δει τη ζηταει και εκεινο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Δεν έχουν κάτι περίεργο τα permission... Φορτώνεις φώτο ήχους κλπ. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Πώς μπορώ να κρατήσω backup από τις συνομιλίες του viber? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 IR remote control για htc one και χρήση σε PS3 υπάρχει; Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Καλημέρα ... Υπάρχει κάποια εφαρμογή διαχείρισης ήχου που να επιτρέπει διαφορετική ένταση ήχου για κάθε εφαρμογή ξεχωριστά; Εδώ έχουμε κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Αν είσαι root δες το Ultimate Sound Control . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 IR remote control για htc one και χρήση σε PS3 υπάρχει; δες αυτα (δεν έχω ps3 ,αλλά στις επιλογές για τηλεκοντρόλ έχει την συσκευή..)https://play.google.com/store/apps/details?id=com.remotefairy + είναι το ποιο πλήρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Παίζει καμία εφαρμογή να ρυθμίζεις τον ήχο των ακουστικών; Δλδ ενώ το κινητό είναι στο αθόρυβο εσύ να ακούς τις ειδοποιήσεις και τον ήχο κλήσης απο τα ακουστικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Google keep αναβάθμιση 3.0.01 οποίος γουστάρει, πάρτε το apk. http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/keep/keep-3-0-01-apk/ Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts