Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To adblock λειτουργεί κανονικά; Σε μένα από χτες σταμάτησε, όλο διαφημίσεις βγαίνουν.

Εγώ δεν έχω κάποιο θέμα

Παιδιά καλησπέρα! ψάχνω μια εφαρμογή ή βασικά ένα widget που να μου ανοίγει απευθείας το μενού μπαταρίας ( ρυθμίσεις- Γενικές- μπαταρία ). Κάτι σαν το mobile networks αλλά για το μενού ρυθμίσεων της μπαταρίας! Θέλω να πηγαίνω με ένα κλικ να σταματάω τη λειτουργία των χαρτών (ή όποια άλλη) μετά από κάθε χρήση καθώς μένει ανοικτή στο background! Βέβαια, καλοδεχούμενη όποια άλλη εφαρμογή κάνει κάτι παρόμοιο!

Ευχαριστώ

Παιδιά καλησπέρα! ψάχνω μια εφαρμογή ή βασικά ένα widget που να μου ανοίγει απευθείας το μενού μπαταρίας ( ρυθμίσεις- Γενικές- μπαταρία ). Κάτι σαν το mobile networks αλλά για το μενού ρυθμίσεων της μπαταρίας! Θέλω να πηγαίνω με ένα κλικ να σταματάω τη λειτουργία των χαρτών (ή όποια άλλη) μετά από κάθε χρήση καθώς μένει ανοικτή στο background! Βέβαια, καλοδεχούμενη όποια άλλη εφαρμογή κάνει κάτι παρόμοιο!

Ευχαριστώ

Elixir widget

----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θα πρέπει τότε να το απεγκαταστήσω και να το εγκαταστήσω ξανά. Ευχαριστώ.

Τίποτα φίλε μου

Λοιπον, καταφερα και εκανα το προγραμμα για reminders 'ticktick' να μου δουλεψει!

Αλλα, εχω καποιες αποριες:

- πως οριζω 1η μερα της βδομαδας την Δευτερα;

- καλά, repeating pattern δεν εχει; δεν βρισκω καπου να εχει. Μια φορα χτυπαει, και αυτο ήταν, πάει; Θελω ηχο να χτυπα καθε λιγο, οχι μονο το led.

- οταν ορίζω την ώρα, δεν μπορω να ορισω χρόνικο διαστημα μικροτερο του 5λεπτου;

υπαρχει εφαρμογη που να αναβει την ΚΛΕΙΣΤΗ οθονη με πχ double tap?και να την κλεινει με swipe που να μπορω να το βαλω στον νοβα launcher?

Λοιπον, καταφερα και εκανα το προγραμμα για reminders 'ticktick' να μου δουλεψει!

Αλλα, εχω καποιες αποριες:

- πως οριζω 1η μερα της βδομαδας την Δευτερα;

- καλά, repeating pattern δεν εχει; δεν βρισκω καπου να εχει. Μια φορα χτυπαει, και αυτο ήταν, πάει; Θελω ηχο να χτυπα καθε λιγο, οχι μονο το led.

- οταν ορίζω την ώρα, δεν μπορω να ορισω χρόνικο διαστημα μικροτερο του 5λεπτου;

- Settings, more και θα βρεις επιλογή για αλλαγή της πρώτης μέρας της εβδομάδας.

- Συνδύασε το με μία από τις εφαρμογές για repeating notifications που σου έχω προτείνει και θα χτυπάει συνέχεια στο διάστημα που θα ορίσεις.

- Μικρότερο του πενταλεπτου δεν μπορείς.

υπαρχει εφαρμογη που να αναβει την ΚΛΕΙΣΤΗ οθονη με πχ double tap?και να την κλεινει με swipe που να μπορω να το βαλω στον νοβα launcher?

Για το δεύτερο θα πρέπει να κατεβάσεις της εφαρμογή Screen Off & Lock από το play. Αφού το κάνεις αυτό πήγαινε στις ρυθμίσεις gestures του nova και όρισε το gesture που θες να "ανοίγει" την εφαρμογή screen off and lock και έτσι θα κλειδώνει η οθόνη.

Για το πρώτο δεν ξέρω αν υπάρχει εφαρμογή αλλά και αν υπάρχει φαντάζομαι θα απαιτεί root και θα τρώει και πολυ μπαταρία. Ιδανικά θα πρέπει αυτό να γίνεται από τον kernel. Αν υπάρχει κάποιος custom kernel για την συσκευή σου που να το κάνει τότε φλασάρεις αυτόν

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Με πραγματικά κλειστή οθόνη μόνο μέσω kernel. Υπάρχουν λύσεις που δεν κάνει sleep Η συσκευή αλλά πέφτει η φωτεινότητα στο 0, αλλά η μπαταρία εξαφανίζεται έτσι.

Για σβήσιμο οποιασδήποτε εφαρμογή δημιουργεί widget που να κλειδώνει το κινητό φτάνει, και υπάρχουν αρκετές. Προσωπικά βέβαια χρησιμοποιώ greenify.

Το Greenify είναι μόνο για root;

Όχι και σε unroot δουλεύει αλλά όχι όλες οι επιλογές του.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Ψαχνω για widget, αν υπάρχει, που να συνδυάζει ρολοι, καιρό και εορτολόγιο

zooper ή uccw

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Δεν έχουν κάτι περίεργο τα permission... Φορτώνεις φώτο ήχους κλπ.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Καλημέρα ...

Υπάρχει κάποια εφαρμογή διαχείρισης ήχου που να επιτρέπει διαφορετική ένταση ήχου για κάθε εφαρμογή ξεχωριστά;

Εδώ έχουμε κάτι;

IR remote control για htc one και χρήση σε PS3 υπάρχει;

δες αυτα (δεν έχω ps3 ,αλλά στις επιλογές για τηλεκοντρόλ έχει την συσκευή..)https://play.google.com/store/apps/details?id=com.remotefairy + είναι το ποιο πλήρες

Παίζει καμία εφαρμογή να ρυθμίζεις τον ήχο των ακουστικών; Δλδ ενώ το κινητό είναι στο αθόρυβο εσύ να ακούς τις ειδοποιήσεις και τον ήχο κλήσης απο τα ακουστικά;

Google keep αναβάθμιση 3.0.01 οποίος γουστάρει, πάρτε το apk. http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/keep/keep-3-0-01-apk/
Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II