SO69 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Υπαρχει καμια εφαρμογη για να ελεγξω αν ειμαι root, και να ελεγχω τα δικαιωματα χρησης σε διαφορες εφαρμογες; Αυτή σου δείχνει αν είσαι ροοτ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.joeykrim.rootcheck ...κι αυτή ελέγχει τα δικαιώματα των εφαρμογών: https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.supersu Παράθεση Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 υπαρχει εφαρμογη που να τραβαω στιγμιοτυπα οθονης σε πολυ καλη αναλυση? εχει το κινητο μου πληκρο που κανει αυτη την δουλεια αλλα οταν στελνω την φωτο/στιγμιοτυπο στον υπολογιστη μου δεν ειναι και τοσο καλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Εφαρμογή για ταινίες σε κινηματογραφους; Πια είναι η καλύτερη;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 υπαρχει εφαρμογη που να τραβαω στιγμιοτυπα οθονης σε πολυ καλη αναλυση? εχει το κινητο μου πληκρο που κανει αυτη την δουλεια αλλα οταν στελνω την φωτο/στιγμιοτυπο στον υπολογιστη μου δεν ειναι και τοσο καλη. Τραβάει στην ανάλυση του κινητού, δε γίνεται σε υψηλότερη Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Τραβάει στην ανάλυση του κινητού, δε γίνεται σε υψηλότερη στον υπολογιστη οταν στελνω την φωτο ειναι ακομα χειροτερη σε αναλυση αποτι στο κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Εφαρμογή για ταινίες σε κινηματογραφους; Πια είναι η καλύτερη;;; Cineview Vodafone cinema Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Στην εφαρμογή της Εθνικής τράπεζας όποτε πατάω το pin βγαίνει pop-up απο τον permission manager του κινητού που λέει ότι θέλει να βγάλει video η να τραβήξει φωτογραφία!! Ναι ξέρω....είναι για το καλό μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Στην εφαρμογή της Εθνικής τράπεζας όποτε πατάω το pin βγαίνει pop-up απο τον permission manager του κινητού που λέει ότι θέλει να βγάλει video η να τραβήξει φωτογραφία!! Ναι ξέρω....είναι για το καλό μου! Δεν έχω κάποιο τέτοιο θέμα. Μια χαρά τρέχει η εφαρμογή, την χρησιμοποιώ χρόνια, και σε διαφορετικές συσκευές που είχα. ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χρησιμοποιώ το Xposed Framework για να έχω ένδειξη επί τοις εκατό δίπλα στην μπαταρία στη status bar, να κόβω τις διαφημίσεις από το Youtube, ΑΛΛΑ κυρίως για να μπορώ να έχω διαφορετικό wallpaper στην lockscreen (με τη χρήση του Gravity Box) από αυτό που έχω στην homescreen (όσοι έχουν pure android σε Nexus, ή χρησιμοποιούν Cyanogen rom γνωρίζουν πολύ καλά πως δεν υπάρχει επιλογή για ξεχωριστό background). Το πρόβλημα μου όμως είναι πως διαπίστωσα ότι με το Χposed έχω πρόβλημα όταν χρησιμοποιώ για internet τον πάροχό μου, το εικονίδιο του δικτύου είναι πορτοκαλί και όχι άσπρο, οπότε δεν έχω σύνδεση με τους servers της Google και έτσι δεν ειδοποιήσεις για email, και push notifications από άλλες διάφορες εφαρμογές. Μόλις κάνω απεγκατάσταση το Xposed όλα λειτουργούν μια χαρά (αυτό συνέβαινε και στο Nexus που είχα, και στο OnePlus). Γνωρίζετε να μου προτείνετε κάποια εφαρμογή που να μπορώ να βάλω διαφορετικό wallpaper στην lockscreen μου, χωρίς τη χρήση του Xposed; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Γενικά με το xposed εγώ δεν έχω τέτοιο θέμα, μήπως την όλη φάση στην κάνει το addon που κόβει τις διαφημίσεις από το YouTube και κατ επέκταση σου μπλοκάρει και τους servers της Google; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Δεν έχω κάποιο τέτοιο θέμα. Μια χαρά τρέχει η εφαρμογή, την χρησιμοποιώ χρόνια, και σε διαφορετικές συσκευές που είχα. ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χρησιμοποιώ το Xposed Framework για να έχω ένδειξη επί τοις εκατό δίπλα στην μπαταρία στη status bar, να κόβω τις διαφημίσεις από το Youtube, ΑΛΛΑ κυρίως για να μπορώ να έχω διαφορετικό wallpaper στην lockscreen (με τη χρήση του Gravity Box) από αυτό που έχω στην homescreen (όσοι έχουν pure android σε Nexus, ή χρησιμοποιούν Cyanogen rom γνωρίζουν πολύ καλά πως δεν υπάρχει επιλογή για ξεχωριστό background). Το πρόβλημα μου όμως είναι πως διαπίστωσα ότι με το Χposed έχω πρόβλημα όταν χρησιμοποιώ για internet τον πάροχό μου, το εικονίδιο του δικτύου είναι πορτοκαλί και όχι άσπρο, οπότε δεν έχω σύνδεση με τους servers της Google και έτσι δεν ειδοποιήσεις για email, και push notifications από άλλες διάφορες εφαρμογές. Μόλις κάνω απεγκατάσταση το Xposed όλα λειτουργούν μια χαρά (αυτό συνέβαινε και στο Nexus που είχα, και στο OnePlus). Γνωρίζετε να μου προτείνετε κάποια εφαρμογή που να μπορώ να βάλω διαφορετικό wallpaper στην lockscreen μου, χωρίς τη χρήση του Xposed; Και γω τέτοιο θέμα δεν έχω! Αλλά εαν θες βαλε π.χ τον go locker που το κανει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Γενικά με το xposed εγώ δεν έχω τέτοιο θέμα, μήπως την όλη φάση στην κάνει το addon που κόβει τις διαφημίσεις από το YouTube και κατ επέκταση σου μπλοκάρει και τους servers της Google; Δεν ξέρω, μπορώ να το δοκιμάσω φυσικά αυτό, να βγάλω μόνο Youtube Adaway module, και όχι όλο το Xposed μαζί με τα υπόλοιπα modules. Αλλά ακόμη και να φταίει αυτό, γιατί έχω θέμα και με άλλες εφαρμογές που έχουν push notification, και είναι άσχετες με την Google; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SO69 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 To xposed από μόνο του δε νομίζω πως σου προκαλεί κάποιο πρόβλημα! Απενεργοποίησε ένα ένα τα modules να διαπιστώσεις ποιο φταίει. Πάντως το gravitybox παρέχει πάρα πολλές δυνατότητες εκτός από την οθόνη κλειδώματος και δεν χρειάζεται να κατεβάζεις ξεχωριστό module για κάθε λειτουργία (πχ ποσοστό μπαταρίας). Αν το ψάξεις καλά σου δίνει τη δυνατότητα για μεγάλη παραμετροποίηση της γραμμής κατάστασης και των εικονιδίων (χρωματισμό, εμφάνιση - απόκρυψη, σχήμα κα) και ίσως εκεί να βρεις άκρη στο πρόβλημά σου! Παράθεση Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Βασικα δοκιμασες να πας στα θεματα - lockscreen και να αλλαξεις wallpaper μονο στην οθονη κλειδωματος;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Δεν ξέρω, μπορώ να το δοκιμάσω φυσικά αυτό, να βγάλω μόνο Youtube Adaway module, και όχι όλο το Xposed μαζί με τα υπόλοιπα modules. Αλλά ακόμη και να φταίει αυτό, γιατί έχω θέμα και με άλλες εφαρμογές που έχουν push notification, και είναι άσχετες με την Google; Μηπως κανα προγραμμα του στυλ greenify και σου δημιουργει τετοια θεματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Βασικα δοκιμασες να πας στα θεματα - lockscreen και να αλλαξεις wallpaper μονο στην οθονη κλειδωματος;; Σε pure Android αλλά και στην CM δεν υπάρχει τέτοια επιλογή. Απ' ότι κατάλαβα, ο μόνος τρόπος για να το επιτύχω είναι με 3rd party εφαρμογή για lockscreen από το Maket, αλλά δεν θέλω να βάλω τέτοια εφαρμογή. Ευχαριστώ πάντως. Μηπως κανα προγραμμα του στυλ greenify και σου δημιουργει τετοια θεματα? Όχι, δεν φταίει κάτι τέτοιο, αλλά ακόμη και να ήταν αυτό που λες, θα έπρεπε να μου κόβει τα notifications και όταν είμαι με Wi-Fi. Γιατί να κάνει δηλαδή διάκριση και να κόβει τα notificatiosn μόνο όταν είμαι με data plan, και μόλις συνδέομαι σε Wi-Fi να έρχονται όλα μαζεμένα; Εκτός και αν υπάρχει τέτοια επιλογή, αλλά δεν είναι το θέμα μου, δεν έχω τέτοιου είδους εφαρμογή/ές. ;) Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Εφαρμογη που να βαζω μια "εργασια" σε nfc tag ψαχνω αλλα να εναλλασει σε 2g απο 3g το δικτυο οταν ακουμπαω το κινητο πανω στο tag.Ειμαι root που λογικα θα παιζει ρολο. Κατεβασα το trgger,ολα καλα αλλα δεν εχει την εναλλαγη 2g/3g,οποτε ψαχνω καποια αλλη. Βασικα θελω με το που ερχομαι σπιτι να βαζω το κινητο στο tag και να μου σβηνει τα data,να ανοιγει το wifi και να βαζει το δικτυο σε 2g. Επισης αν γινεται με καποιο τροπο να υπακουει το nfc με σβηστη οθονη. Γι'αυτο κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Κανείς... είναι πολύ σύνθετα αυτά που θέλεις...:lol::ρ:ρ:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Κανείς... είναι πολύ σύνθετα αυτά που θέλεις...:lol::ρ:ρ:up: Εσυ εχεις iphone ρε Γιωργη που να ξερεις... :lol: :lol: :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Ίσως το πιο όμορφο widget ημερολογίου που κυκλοφορεί : Month calendar widget Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 (edited) Ίσως το πιο όμορφο widget ημερολογίου που κυκλοφορεί : Month calendar widget Δεν τ' αλλάζω - δεν τ' αλλάζω.....:lol::lol::lol: http://s6.postimg.org/hk89o3cmp/2014_09_29_17_18_08.png how do i print screenhttp://s6.postimg.org/gj80yyvn5/Screenshot_2014_09_29_20_26_38.png screen capture Edited September 29, 2014 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 (edited) Δεν τ' αλλάζω - δεν τ' αλλάζω.....:lol::lol::lol: http://s6.postimg.org/hk89o3cmp/2014_09_29_17_18_08.png how do i print screenhttp://s6.postimg.org/gj80yyvn5/Screenshot_2014_09_29_20_26_38.png screen capture Ίσως το πιο όμορφο widget ημερολογίου που κυκλοφορεί : Month calendar widget [ATTACH]50468[/ATTACH]πιο ωραίο από το digical? δεν νομίζω :lol: @mariodj ΠΟΣΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ? LOLOLOLOL :p Edited September 29, 2014 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 [ATTACH]50468[/ATTACH]πιο ωραίο από το digical? δεν νομίζω :lol: @mariodj ΠΟΣΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ? LOLOLOLOL :p και άλλες φώτο [ATTACH]50470[/ATTACH][ATTACH]50471[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 [ATTACH]50468[/ATTACH]πιο ωραίο από το digical? δεν νομίζω :lol: @mariodj ΠΟΣΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ? LOLOLOLOL :p Έχω την μουσική επένδυση (DJ) .....οπότε αν δεν πάω δεν θα γίνει..!!!!;) το Mario dj είναι το καλλιτεχνικό...!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ofiole Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Έχω την μουσική επένδυση (DJ) .....οπότε αν δεν πάω δεν θα γίνει..!!!!;) Yπάρχει κάποιο ημερολόγιο που να συγχρονίζει και με το facebook (γενεθλια και εκδηλώσεις) και να έχει και widget ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 (edited) Yπάρχει κάποιο ημερολόγιο που να συγχρονίζει και με το facebook (γενεθλια και εκδηλώσεις) και να έχει και widget ? Τα Default Calendar της google συγχρονίζονται με οτι εντολή δώσεις εσύ, ακόμα και με το πρόγραμμα των αγαπημένων ομάδων...;) http://s6.postimg.org/my71vn2cx/Picture0001.png pic host http://s6.postimg.org/ig9chabox/2014_09_29_17_58_35.png images upload Edited September 29, 2014 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts