Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά, ψάχνοντας κάποια καλή και δωρεάν automation app, κατέληξα στο llama, το οποίο αν έκανε όσα λέει, θα ήταν τέλειο!

Αλλά... Ενώ το προγραμματίζω να ανοίγει το Wifi περιοδικά όταν είμαι στο σπίτι για να παίρνω τις ειδοποιήσεις μου, εντούτοις το Wifi δεν ενεργοποιείται. Ξέρει κανείς από llama για να με βοηθήσει, ή μήπως υπάρχει καμία καλύτερη παρόμοια εφαρμογή;

http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg

Automagic * Automation @ Google Play

Ρε παιδιά, ψάχνοντας κάποια καλή και δωρεάν automation app, κατέληξα στο llama, το οποίο αν έκανε όσα λέει, θα ήταν τέλειο!

Αλλά... Ενώ το προγραμματίζω να ανοίγει το Wifi περιοδικά όταν είμαι στο σπίτι για να παίρνω τις ειδοποιήσεις μου, εντούτοις το Wifi δεν ενεργοποιείται. Ξέρει κανείς από llama για να με βοηθήσει, ή μήπως υπάρχει καμία καλύτερη παρόμοια εφαρμογή;

Myprofiles

Ανιχνεύει πότε βρίσκεσαι κοντά στο σπίτι μεσω των κεραιών και ενεργοποιεί ότι θες.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

xbmc, περισσότερες πληροφορίες θα βρεις εδώ.

Βασικά με ενδιαφέρουν οι αγώνες που γίνονται stream από το hahasport και παρεμφερή sites τα οποία λογικά ζητούν codecs για να ανοίξουν οι οθόνες κάτι που το κινητό μου δεν έχει. ..

Βασικά με ενδιαφέρουν οι αγώνες που γίνονται stream από το hahasport και παρεμφερή sites τα οποία λογικά ζητούν codecs για να ανοίξουν οι οθόνες κάτι που το κινητό μου δεν έχει. ..

δεν εκανες δουλειά με αυτα που σου έστειλα?

α ναι αυτο το εχω αλλα δεν εχει αναλυτικη περιγραφη , ειδοποιηση αν τελειωνουν τα gb και δεν το πολυεμπιστευομαι

μα δεν τίθεται θέμα εμπιστοσύνης μιας και βάση των μετρήσεων της εφαρμογής θα χρεωθείς αν έχεις "κάψει" παραπάνω!

Αν θες να βλέπεις live πόσο καις, τότε βάλε το watchdog που σου πρότειναν αλλά για το "δια ταύτα" μόνο το επίσημο app.

Έχω την εφαρμογή android του Facebook.

Θέλω όμως να είμαι συνδεμενος και με έναν άλλο λογαριασμό.

Υπάρχει κάποια εφαρμογή πού να το κάνει αυτό?αλλά να είναι στα πρότυπά της original εφαρμογής και να κάνει ακριβώς ότι και η γνήσια.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Δεν το έλυσες ακόμα ......? Για το es αναφέρεσαι?

Οχι στο Uncanny αναφερομουν αλλα μολις το ελυσα με βαση το ΠΜ σου. Ευχαριστω και παλι :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Αμα εισαι root κατεβασε το titanium backup και παγωσε το messenger.

Θα σε αφηνει μετα απο την εφαρμογη του facebook να ανταλλαζεις μηνυματα οπως παλια.

Thanx φίλε, το δοκίμασα κι εγώ και δούλεψε.

Μία απο τις καλύτερες εφαρμογές για αυτοματοποιημένες ενέργειες είναι το Tasker.Άν και είναι κάπως δύσκολη η εκμάθησή του στην αρχή άν το μάθεις μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα και χωρίς να έχεις κάνει root στο κινητό.Επίσης στο You Tube υπάρχουν πολλά tutorial videos σχετικά με την δημιουργία διάφορων Profiles για τους αρχάριους.Άν δεν τα καταφέρνεις με το Tasker υπάρχει η εφαρμογή Automateit με πολλά έτοιμα Profiles.:rolleyes:

Μήπως δεν έχει καταλάβει το "area" ότι είσαι σπίτι; που και που θέλει μια νέα εκμάθηση των cells.

Σχετικά με το messenger που βαλανε αναγκαστικά στο Facebook. Εγώ εβαλα στο messenger ενα φεικ προφιλ χωρίς φίλους χωρίς τίποτα μόνο για να κάνει σύνδεση και απ την εφαρμογή ανοίγω κανονικά μηνύματα όπως παλιά. Απλα να υπάρχει το messenger θέλουν αυτοί με το ζόρι δεν ελέγχει(ακομα) με τι προφίλ έχεις μπει

Άλλη εφαρμογή εκτός το friendscaster υπάρχει για facebook?

Ένα black app facebook πού υπήρχε?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Υπάρχει εφαρμογή να δείχνει ποιες εφαρμογές χρησιμοποιούν το ίντερνετ μια συγκεκριμένη στιγμή;

Επίσης, από την ώρα που έβαλα 4.4 δε δουλεύει με τίποτα σωστά το αναγκαίο droidwall! Συμβαίνει σε άλλον;

Ακόμα δεν βρήκα λύση :/

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Άλλη εφαρμογή εκτός το friendscaster υπάρχει για facebook?

Ένα black app facebook πού υπήρχε?

Αν ψάχνεις για πολύ ελαφριά εναλλακτική, δες το tinfoil.

Μπορεί κάποιος να μου θυμίσει πιο είναι το xposed module που κόβει τις διαφημίσεις? Κάνει δουλειά σε KitKat, και αν όχι, πιο προτείνετε?

MinMinGuard λέγεται αλλά δεν ξέρω να σου πω αν δουλεύει μιας και δεν το χρησιμοποιώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

MinMinGuard λέγεται αλλά δεν ξέρω να σου πω αν δουλεύει μιας και δεν το χρησιμοποιώ.

Thanks, δουλεύει μια χαρά σε KitKat 4.4(paranoid) για όποιον ενδιαφέρεται

Το MinMinGuard κοβει διαφημισεις αν καταλαβα καλα ? Δεν το βρισκω στο play

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Δεν υπάρχει στο play, είναι module στο xposed framework. Μόνο με ρουτ

Επίσης αν έχετε miui μην το βάλετε δημιουργεί bootlool

1+7 Pro

Το MinMinGuard κοβει διαφημισεις αν καταλαβα καλα ? Δεν το βρισκω στο play

εδώ είσαι:

http://forum.xda-developers.com/xposed/modules/xposed-minminguard-v1-7-0-cancelled-t2597332

Σχετικά με το messenger που βαλανε αναγκαστικά στο Facebook. Εγώ εβαλα στο messenger ενα φεικ προφιλ χωρίς φίλους χωρίς τίποτα μόνο για να κάνει σύνδεση και απ την εφαρμογή ανοίγω κανονικά μηνύματα όπως παλιά. Απλα να υπάρχει το messenger θέλουν αυτοί με το ζόρι δεν ελέγχει(ακομα) με τι προφίλ έχεις μπει

και ποιος ο λογος να εχεις ψευτικο προφιλ αφου την εφαρμογη την εχεις στο κινητο που εξυπηρετεί κατι τετοιο??

ξέρεικανένας αν κάνει την ίδια δουλειά με το adfree η adaway κόβει διαφημίσεις απο παντού και μπροουσερ και εφαρμογές?

και ποιος ο λογος να εχεις ψευτικο προφιλ αφου την εφαρμογη την εχεις στο κινητο που εξυπηρετεί κατι τετοιο??

ξέρεικανένας αν κάνει την ίδια δουλειά με το adfree η adaway κόβει διαφημίσεις απο παντού και μπροουσερ και εφαρμογές?

Το ψεύτικο προφίλ απλά για να παρακάμψεις το messenger είπα

καλησπερα

υπαρχει καποιο προγραμμα ή καποιος τροπος να σβησω μαζικα ολες τις εφαρμογες που τρεχουν ταυτοχρονα στο ταμπλετ μου?

Δεν θελω καποιον task killer απλα καποιο widjet ή καποιο προγραμμα που να κανει αυτο που λεω αντι να κανω swype μια μια τις εφαρμογες που ειναι ανοικτες οταν πατησω πανω στο κουμπι με τα δυο τετραγωνακια του ταμπλετ.

Πχ στο s3 εχει κουμπι "διαγραφη" που τα διαγραφει με τη μια ολες και πατωντας και στο διπλανο κουμπι κανει διαγραφη και της μνημης.

ευχαριστω και ευχομαι να σας εδωσα να καταλαβετε

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II